NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Olyan cikksorozat található valahol vagy szokott lenni ahol csapatonként végigmennek, kitől mit lehet várni? Tudom itt a Bowl.hu-n is szokott lenni de kintieket is megnézném mit mondanak. Több szem többet lát alapon.Shawn84
JJ is egy ilyet linkelt. 😊 Az FBS mind a 125 csapatáról lesz hasonló írás, minden nap jön egy újabb a szezon kezdetéig. Eredetileg a Pre-Snap Read blogot vezette az illető, tavaly állt tovább a USA Today-hez.

A CFN-nek is van hasonló sorozata, de itt random jönnek a csapatok ismertetői (napi 1-2), nem rangsor alapján:
 cfn.scout.com/vassadi
Én kérek elnézést 😀 Csak hamar felületesen átfutottam, nem olvastam még el. Azt hittem valamiért, hogy konf előzetes. De akkor köszi szépen. Mentem az oldalt.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Olyan cikksorozat található valahol vagy szokott lenni ahol csapatonként végigmennek, kitől mit lehet várni? Tudom itt a Bowl.hu-n is szokott lenni de kintieket is megnézném mit mondanak. Több szem többet lát alapon.Shawn84
JJ is egy ilyet linkelt. 😊 Az FBS mind a 125 csapatáról lesz hasonló írás, minden nap jön egy újabb a szezon kezdetéig. Eredetileg a Pre-Snap Read blogot vezette az illető, tavaly állt tovább a USA Today-hez.

A CFN-nek is van hasonló sorozata, de itt random jönnek a csapatok ismertetői (napi 1-2), nem rangsor alapján:
 cfn.scout.com/
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Olyan cikksorozat található valahol vagy szokott lenni ahol csapatonként végigmennek, kitől mit lehet várni? Tudom itt a Bowl.hu-n is szokott lenni de kintieket is megnézném mit mondanak. Több szem többet lát alapon.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
elkezdődött a visszaszámlálás
 www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2013/05/06/georgia-state-college-football-countdown-2013-preview-trent-miles/2138725/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Akkor sorry, facebookon félreinformáltak 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
annyira nem lehet új, mert ezt viselték már az Army ellen is decemberben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Új NAVY sisak:
 sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/934868_439949919430667_408640222_n.jpg

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
NCAA pénzügyek
 www.ncaapublications.com/productdownloads/2012RevExp.pdfjjncaa
Nem mintha meglepne, de az, hogy az alacsonyabb osztályú futballnak is magasabb költségvetési számai vannak, mint az ÖSSZES többi sportnak...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
NCAA pénzügyek
 www.ncaapublications.com/productdownloads/2012RevExp.pdf

---
több mint 12 éve
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/242469_amerikai_alom
Az én esetem különleges, gyakorlatilag profiként élek egyetemista életet. Az ösztöndíjamból élek, így a saját bőrömön érzem, hogy van pénzük futballra
vizsgálat indul!Höri
Old Dominionból lett Norfolk Egyetem, nájsz 😊

---
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/242469_amerikai_alom
Az én esetem különleges, gyakorlatilag profiként élek egyetemista életet. Az ösztöndíjamból élek, így a saját bőrömön érzem, hogy van pénzük futballra
vizsgálat indul!

több mint 12 éve
Hmmm a 4 korábbi BCS bowl mellett a Cotton Bowl és a Chick-fil-A Bowl lesz része (melyet mostantól Chick-fil-A Peach Bowlnak hívnak) az elődöntős rotációnak.
 espn.go.com/college-football/story/_/id/9208306/chick-fil-bowl-become-chick-fil-peach-bowlempty taxi
A Cotton biztos befutó volt, a Chick mellett a Capital One és esetleg a Holiday aspirálhatott volna, de Floridának már kijutott a jóból, San Diego pedig nem SEC-zóna.
Nem arról volt szó, hogy létrehoznak egy új bowlt az egyik rotációs elődöntőre?Dzsokijuing
nem
annak viszont örülök, hogy a Chick-fil-A nem sajátíthatja ki tovább a bowl nevét, Rose-Sugar-Orange-Fiesta-Cotton-Peach jó ez így

---
több mint 12 éve
Hmmm a 4 korábbi BCS bowl mellett a Cotton Bowl és a Chick-fil-A Bowl lesz része (melyet mostantól Chick-fil-A Peach Bowlnak hívnak) az elődöntős rotációnak.
 espn.go.com/college-football/story/_/id/9208306/chick-fil-bowl-become-chick-fil-peach-bowlempty taxi
A Cotton biztos befutó volt, a Chick mellett a Capital One és esetleg a Holiday aspirálhatott volna, de Floridának már kijutott a jóból, San Diego pedig nem SEC-zóna.
Nem arról volt szó, hogy létrehoznak egy új bowlt az egyik rotációs elődöntőre?

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 espn.go.com/college-football/story/_/id/9208306/chick-fil-bowl-become-chick-fil-peach-bowl

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
miért nem kérték meg Igort, hogy tervezzen egy logót?

több mint 12 éve
A playoff logókon is dolgozhattak volna még egy kicsit... 😛DoM
a harmadikat az ESPN terveztette, a másikat hármat egy a BCS által erre felkért dizájnercégjjncaa
A másodikat majdhogynem tőlünk lopták 😛, perelünk.Dzsokijuing
már simán vezetett a negyedik, de szervezőbiztosság állítása szerint 50e szavazattal meghekkelték a szavazást (egy austini IP cimről), így mily meglepő, most a harmadik áll nyerésre....

---
több mint 12 éve
na és lesz konf limit?

6 meccsen 6 SEC belefér? 😀Höri
nem lesz, a Group of 5 kap egy helyet, ennyi a garantált

---
több mint 12 éve
na és lesz konf limit?

6 meccsen 6 SEC belefér? 😀

több mint 12 éve
a harmadikat az ESPN terveztette, a másikat hármat egy a BCS által erre felkért dizájnercégjjncaa
A másodikat majdhogynem tőlünk lopták 😛, perelünk.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
a harmadikat az ESPN terveztette, a másikat hármat egy a BCS által erre felkért dizájnercég

---
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A playoff logókon is dolgozhattak volna még egy kicsit... 😛
több mint 12 éve
 www.collegefootballplayoff.com/jjncaa
A selection committee will choose the four teams for the playoff based on their performance during the regular season, including, strength of schedule, head-to-head results, championships won, and other factors.
A honlap még biztosan fejlesztés alatt áll 😊Dzsokijuing
a domaint már 2003-ban lefoglalta az ESPN...jjncaa
Azért a kritériumrendszert 10 év alatt kidolgozhatták volna 😊, de sebaj, van még rá idejük.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
A selection committee will choose the four teams for the playoff based on their performance during the regular season, including, strength of schedule, head-to-head results, championships won, and other factors.
A honlap még biztosan fejlesztés alatt áll 😊Dzsokijuing
a domaint már 2003-ban lefoglalta az ESPN...

---
több mint 12 éve
A honlap még biztosan fejlesztés alatt áll 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
 www.collegefootballplayoff.com/

---