NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha a twittereden is posztolva lesznek, akkor oké. RSS-t nem ismerem/használom.
több mint 12 éve
Király. Egy twitter feedet nem lehet hozzá csinálni? Csak hogy nem maradjak le semmiről.GRAFITwitternek ott a sajátom, ha az rss feedre gondolsz, akkor arra a dinamikus menüsor jobb szélén tudsz feliratkozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Király. Egy twitter feedet nem lehet hozzá csinálni? Csak hogy nem maradjak le semmiről.
több mint 12 éve
új project a twitter mellé: http://jjncaa.blogspot.comÉn is meglepődtem hogy milyen igényes a blogspot, nem erre emlékeztem.
valószínűleg csak videókat és hasonlókat fogok feldobálni, de ezzel a dinamikus nézettel tetszik a blogger, szerintem nagyon szép a magazine és a flipcard opció isJJ
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
új project a twitter mellé: http://jjncaa.blogspot.comvalószínűleg csak videókat és hasonlókat fogok feldobálni, de ezzel a dinamikus nézettel tetszik a blogger, szerintem nagyon szép a magazine és a flipcard opció is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
remélem igazad lesz. csak ilyenkor már bőven fent szokott lenni, azért furcsa hogy most nincsSenior Bowl-t nem rakták még fel 10yardra, szerintem nem is fogják. Tudtok mondani egy oldalt ahonnan letudnám tölteni? 😊Hall Of GreenfelfogjákJJ
több mint 12 éve
Senior Bowl-t nem rakták még fel 10yardra, szerintem nem is fogják. Tudtok mondani egy oldalt ahonnan letudnám tölteni? 😊Hall Of Greenfelfogják
---
több mint 12 éve
Senior Bowl-t nem rakták még fel 10yardra, szerintem nem is fogják. Tudtok mondani egy oldalt ahonnan letudnám tölteni? 😊
több mint 12 éve
Az igaz, de 2-3 nap alatt, szombattol-szerdaig mondjuk keptelen lennek, heti 3-4-5 NFL meccs mellett, meg fordulonkent 4-5 NCAA meccset is megnezni, nem is elveznem mar annyira. Utana meg a eszetlen hajtas utan 7 honapig foci nelkul maradnek?! Nekem jo ez igy nagyon! Foleg hogy meg van egy segedem is, igy egyutt ossze tudjuk hetente ollozni a 3-4 heti tenyleg legjobb, legerdemesebb derbit, nem kell streamek kozott ugralni, hogy na innen leptem mert ez szar meccs volt, megnezem a veget a masiknak. Szoval nalam a szakertok mellett nem hiszem hogy tobb teljes meccset neznenek sokan NCAA-bol., megspekelve a College Gamedayel identol, meg az of Gameday Finalell😊Igy majdnem egesz evben van minosegi focim, semmi kompromisszumot nem kell kotnom, hogy ki kene hagynom az NFL szezon alatt barmit is.zavi27NFL- és NCAA-meccseket ritkán rendeznek egyazon időpontban.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Igy majdnem egesz evben van minosegi focim, semmi kompromisszumot nem kell kotnom, hogy ki kene hagynom az NFL szezon alatt barmit is.zavi27NFL- és NCAA-meccseket ritkán rendeznek egyazon időpontban.
több mint 12 éve
Aha! Mar tavaly is igy alakitottam ki magamnak. Igy majdnem egesz evben van minosegi focim, semmi kompromisszumot nem kell kotnom, hogy ki kene hagynom az NFL szezon alatt barmit is. Meg draft elott erdekes ugy nezni a meccseket hogy kozben mar latni hogy azert kik lesznek elso elitkorokben jatekosok, a draft utan meg hogy megnezni hogy jatszanak akik az adott nfl csapathoz kerultek. nem beszelve hogy nem kell ejjelente streameken "megvakulni", sietni a hetekkel ott is, hanem kb HDben vegignezni gepen, nagyteven a teljes, megvagott meccseket. 😊Ezt hogy csinálod ? A szezon összes meccse megvan raktáron ? 😊gravediggerBeszarás. Még csak 3 hetet láttál, és ilyen határozott tipp. 😊nem 3 hetet, 3 najó 2,5 sezon óta nézem a ligát, az ideiből néztem eddig az első hetet, de még 1 meccs van. Heisman meg egyértelmű: III. Richárd lesz! 😊zavi27
A Hesiman-ra is van tipp esetleg?
Ha mindkettőt eltalálod, akkor kiderül, hogy mekkora NCAA szaki vagy.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezt hogy csinálod ? A szezon összes meccse megvan raktáron ? 😊Beszarás. Még csak 3 hetet láttál, és ilyen határozott tipp. 😊nem 3 hetet, 3 najó 2,5 sezon óta nézem a ligát, az ideiből néztem eddig az első hetet, de még 1 meccs van. Heisman meg egyértelmű: III. Richárd lesz! 😊zavi27
Ha mindkettőt eltalálod, akkor kiderül, hogy mekkora NCAA szaki vagy.Sobri Jóska
több mint 12 éve
egy jó kollégával minden könnyebb 😊Beszarás. Még csak 3 hetet láttál, és ilyen határozott tipp. 😊nem 3 hetet, 3 najó 2,5 sezon óta nézem a ligát, az ideiből néztem eddig az első hetet, de még 1 meccs van. Heisman meg egyértelmű: III. Richárd lesz! 😊zavi27
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Beszarás. Még csak 3 hetet láttál, és ilyen határozott tipp. 😊nem 3 hetet, 3 najó 2,5 sezon óta nézem a ligát, az ideiből néztem eddig az első hetet, de még 1 meccs van. Heisman meg egyértelmű: III. Richárd lesz! 😊
több mint 12 éve
Beszarás. Még csak 3 hetet láttál, és ilyen határozott tipp. 😊A Hesiman-ra is van tipp esetleg?
Ha mindkettőt eltalálod, akkor kiderül, hogy mekkora NCAA szaki vagy.
több mint 12 éve
Posztonként lefutattam minden az agyamban, és az jött ki hogy az Alabama! 😊És szerinted ki nyeri a nagydöntőt? 😊Sobri JóskaElég időben, az első hét közel 5 hónappal ezelőtt volt.vassadiTudom, én így szoktam! 😊zavi27
több mint 12 éve
És szerinted ki nyeri a nagydöntőt? 😊Tudom, én így szoktam! 😊zavi27Ej, fantasztikus ez az NCAA foci, most kezdtem a 3. szezonomat benne, és már az első héten óriási hangulat, és meccsek vannak! 😊zavi27Elég időben, az első hét közel 5 hónappal ezelőtt volt.vassadi
több mint 12 éve
Tudom, én így szoktam! 😊Ej, fantasztikus ez az NCAA foci, most kezdtem a 3. szezonomat benne, és már az első héten óriási hangulat, és meccsek vannak! 😊zavi27Elég időben, az első hét közel 5 hónappal ezelőtt volt.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ej, fantasztikus ez az NCAA foci, most kezdtem a 3. szezonomat benne, és már az első héten óriási hangulat, és meccsek vannak! 😊zavi27Elég időben, az első hét közel 5 hónappal ezelőtt volt.
több mint 12 éve
Ej, fantasztikus ez az NCAA foci, most kezdtem a 3. szezonomat benne, és már az első héten óriási hangulat, és meccsek vannak! 😊
több mint 12 éve
elkezdtem visszaolvasni az nfl.hu-s kérdezd jj-t topicot, eddig ez a kedvencem 😀2008. augusztus 31:
JJ tudsz olyan egyetemeket mondani ahol Freshman QB kezd és játszik jó sokat mint pl az SMUnál volt Bo Levi Mitchell?Orkez volt a válasz:
Baylor: Robert Griffin
Ohio State: Terrelle Pryor
Marshall: Mark Cann
Miami: Jacory Harris & Robert Marve
update1:
Michigan: Steven Threet
New Mexico: Brad Guner
Northern Illinois: Chandler Harnish
Southern Miss: Austin Davis
Boise State: Kellen Moore
San Diego State: Ryan Lindley
update2:
NC State: Russell Wilson (szegényt elsõ meccsén hordágyon kellett levinni agyrázkódás és nyaksérülés miatt a pályáról, de elnézve Evans teljesítményét, a lehetõ leghamarabb újra a kezdõben találja majd magát)
nem rossz névsor 😊
---
több mint 12 éve
University of Florida defensive tackle Leon Orr has been arrested for possession of marijuana and drug paraphernalia. This is the ninth arrest since Will Muschamp took over for Urban Meyer...briareos"The first arrest of the season is a special moment for those of us in Gator Nation. It's a sign that all is right in the world: that dudes from Florida still like to smoke marijuana with the casualness of someone enjoying cup of coffee, that UPD still doesn't have enough to do when not handcuffing random students to signposts for jaywalking, and that the offseason and its restorative healing has begun.
It's morning in America, in other words."
ettől függetlenül a Fulmer Cupra az Ohio State is igen esélyes
---
több mint 12 éve
University of Florida defensive tackle Leon Orr has been arrested for possession of marijuana and drug paraphernalia. This is the ninth arrest since Will Muschamp took over for Urban Meyer...
több mint 12 éve
a legvérlázítóbb kifogás, amit a playoff ellen valaha olvastam (DB = Michigan atlétikai igazgatója):WN: What if it was 16 teams and every conference got in?
DB: "If there are 16 teams and every conference, their champion goes in, then you're going to have some real lopsided games. You're going to have some people that shouldn't be playing one another and probably someone is going to get hurt just because you're going to have equitable competition."
WN: There are many models out there.
DB: "I know, but put that Alabama defense [from the national title game] out there against the winner of some small, Division I conference, and someone is going to get hurt
és komolyan is gondolják ezek az idióták...
---