NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 278
41
20:35 Florida vs Georgia [Jacksonville, Florida] - NET4+
Colorado Buffaloes
1 feliratkozó
6 napja
Hendrix
1 540
Komoly ez a szurke mez.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 napja
Egészen brutál volt, nálam végig az volt az érzés, hogy a WR lesz a fő pozija az NFL-ben isAmúgy ez volt a 6. win
6 napja
Két meccsen sérüléssel küzdött, majd jött most a Cincy elleni"#HeismanWatch Travis Hunter : 9 catches for a career-high 153 yards & 2 TD's on 9 targets; 2 tackles & a career-high 4 passes defensed (60 catches for 757 yards & 8 TD's this season)"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Szurkolok a HeismanértHornung esélyesebb azért szerintem
Drip
1 hónapja
Travis Hunter snap count a szezon harmadánál:Travis Hunter played 128 Snaps against UCF
524
Legutóbb a Baylor ellen minden védőjátéknál fent volt, ő csinálta a meccset eldöntő forced fumble-t, emellett a sorozatban ötödször jutott 100 elkapott yard fölé
r.baggio
9 Receptions
89 Yards
1 Touchdown
2 Tackles
1 PBU
1 INT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Travis Hunter snap count a szezon harmadánál:524
Legutóbb a Baylor ellen minden védőjátéknál fent volt, ő csinálta a meccset eldöntő forced fumble-t, emellett a sorozatban ötödször jutott 100 elkapott yard fölé
---
1 hónapja
Lost in the disappointment over the #CUBuffs' performance in Lincoln was the fact Travis Hunter put together another stellar two-way effort. Hunter graded out as CU's top offensive player & also the Buffs' top defensive player in Week 2"Last night Colorado star Travis Hunter caught 13 passes for 100 yards and 2 TDs; had 5 tackles, an INT, and a pass breakup while playing 123 of 138 snaps from scrimmage. No one has ever done what he’s doing in major college football in the modern era"
264 snapnél jár két meccs után
r.baggio
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Lost in the disappointment over the #CUBuffs' performance in Lincoln was the fact Travis Hunter put together another stellar two-way effort. Hunter graded out as CU's top offensive player & also the Buffs' top defensive player in Week 2264 snapnél jár két meccs után
Szerkesztette: r.baggio
---
8 hónapja
Linebacker Gage Goldberg, son of WWE Hall of Famer Bill Goldberg, has signed to play for Coach Prime at Colorado (a kis McMahon meg a Hoosiersben futó)
8 hónapja
Hat én előre nem akarom leírni, sőt ez a dc kinevezés szerintem nem olyan rossz. Simán bejöhet. Nekem főleg ez a Susmus OC dolog nem jön be továbbra sem. Túl élénken élnek meg a denveri élmények, amiket okozott.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 hónapja
Gondolom ezután is a nézőszám és bevétel növelés a fő cél.Arra alkalmas ez a stáb.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Robert Livingston Bengals safety coach az új DC. Hat érdekes stáb jött össze. Kiváncsi leszek.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
9 hónapja
The Colorado offensive coaching staff is finalized
— DNVR Buffs (@DNVR_Buffs) January 15, 2024
OC: Pat Shurmur
OL: Phil Loadholt
RB: Gary “Flea” Harrell
WR: Jason Phillips
TE: Brett Bartolone
Thoughts? pic.twitter.com/ZdE5Mf5eAK
Hat nem tudom. Ez a Susmus OC dolog továbbra sem tetszik. Amúgy ahogy néztem DC posztra is NFL-t megjárt arcot szeretne Coach Prime, szóval az a kinevezés meg elhúzódhat. Mindenesetre kiváncsi leszek ez az NFL vonal mennyire jön majd be.
11 hónapja
Hamarosan elnökválasztás....😀
11 hónapja
NFL Hall of Famer Warren Sapp officially joining Colorado Buffaloes coaching staff in 2024Jó sok buli lesz. Edzés kevesebb.
On Tuesday night, Coach Deion Sanders finally made it official by telling Mark Johnson that Sapp is in fact coming to CU next season.
“I’m excited about Coach Sapp. He’s a dear friend that I love to life. He’s going to be invaluable, what he brings to the table. The kids are going to love him,” said Sanders
“The most beautiful moment I’ve seen after practice, [Sapp] was in the hot tub with the whole darn defensive line and he was going over stuff. It was just unbelievable,” said Sanders
- Denver post
zacknorb
11 hónapja
NFL Hall of Famer Warren Sapp officially joining Colorado Buffaloes coaching staff in 2024On Tuesday night, Coach Deion Sanders finally made it official by telling Mark Johnson that Sapp is in fact coming to CU next season.
“I’m excited about Coach Sapp. He’s a dear friend that I love to life. He’s going to be invaluable, what he brings to the table. The kids are going to love him,” said Sanders
“The most beautiful moment I’ve seen after practice, [Sapp] was in the hot tub with the whole darn defensive line and he was going over stuff. It was just unbelievable,” said Sanders
- Denver post
12 hónapja
Susmus?Susmus fogja hívni innentől az offense playeket.Leveszi a terhet Prime-ról.
Hat érdekes döntés.
rob3r7o
🤘 gaben 🤘
Hat nem tudom. Ő inkább terhet rak mindenkire.
12 hónapja
Susmus fogja hívni innentől az offense playeket.Leveszi a terhet Prime-ról.
Hat érdekes döntés.
rob3r7o
több mint 1 éve
Susmus fogja hívni innentől az offense playeket. Hat érdekes döntés.
több mint 1 éve
Jelen állás szerint elég csúnyának tűnik az utolsó meccsek kimenetele.
több mint 1 éve
"Unsportsmanlike conduct on the Colorado State bench. Will the audience please refrain from throwing snowballs?" 🏈🦓👮♂️❄️☃️ pic.twitter.com/qnJEHqtnd0
— Awful Announcing (@awfulannouncing) October 29, 2023
---
több mint 1 éve
Félig meddig off itt a téma, de mégiscsak helyi csapatról lévén szó ide írom. Ez az Air Force brutális egy csapat. Eddig is őket és a Buffaloes-t követtem az egyetemi ligában (sajnos meccset nem nagyon tudtam meg nézni), de ez a navy elleni meccs iszonyat komoly volt. Innentől ha úgy jön ki mindenképpen akarom majd nézni a meccseiket, főleg az Army ellenit 2 hét múlva.
Plusz ez a mai mez ezzel a króm sisakkal valami kegyetlen jól nez ki szerintem. 😀
Szerkesztette: rob3r7o