NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 278
41
Nebraska Huskers
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Nebraska football players had a dunk contest at halftime of their basketball game 😱pic.twitter.com/n1O6I6XbLe
— ClutchPoints (@ClutchPoints) February 26, 2024
🌽🌽🌽 pic.twitter.com/XaAQC1FPCI
— RedditCFB (@RedditCFB) December 13, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Szerda este a futballstadionban lesz a női röplabdázók meccse, mellyel az a cél, hogy új rekordot állítsanak fel, mint a valaha volt legtöbb néző előtti női sporteseményÖsszejött a rekord
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Name, Image and Likeness 😀UPDATE: Arik Gilbert has been arrested on a burglary charge in Lancaster County. The former LSU, Georgia, and current Nebraska tight end was awaiting a waiver from the NCAA to play this season. He stole over $1600 from a liquor and vape shop. pic.twitter.com/M78D4gJLuR
— Spark College Football (@SparkCFB) August 29, 2023
dancogo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
UPDATE: Arik Gilbert has been arrested on a burglary charge in Lancaster County. The former LSU, Georgia, and current Nebraska tight end was awaiting a waiver from the NCAA to play this season. He stole over $1600 from a liquor and vape shop. pic.twitter.com/M78D4gJLuR
— Spark College Football (@SparkCFB) August 29, 2023
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
---
hát valahogy így kellett véget érnie a Scott Frost-érának
r.baggio
https://t.co/EPG1u6liDT pic.twitter.com/CmWrnwNpAw
— no context college football (@nocontextcfb) September 11, 2022
---
Taylor Martinez
Brandon Kinnie
Bo Pelini
All got a little shoutout from the best show on television.
#huskers @BetterCallSaul"
* Nippy, S06E10
Szerkesztette: r.baggio
---
8 vereségből hat 7 ponton belül, egy 8 és egy 9 pontos, ez a méreg, nem a cián!Nebraska is the first team in college football history to lose 9 games by single-digits margins in the same season. They went (1-8) in the Big Ten, and their combined scoring margin in those gms was 0. Lost 8 by 49 pts, beat Northwestern by 49 points.
Stoki
---
fantasztikus cikk arról, hogy mi várható Frost támadójátékátólZseniális cikk, köszi a megosztást! 😊
www.landof10.com/nebraska/film-room-scott-frost-brings-pace-space-football-nebraska
baggio
Ha át tudja ültetni ezeknek a nagy részét a mi offense-ünkbe is, az komoly dolgokat hozhat, azért a BIg Ten-ben ez ilyen magas szinten "hiánycikk". Bár azt nem látom, hogy emberanyag lenne egyelőre, futókból például senki sem illik ebbe a rendszerbe.
Nem baj, In Frost we trust!
www.landof10.com/nebraska/film-room-scott-frost-brings-pace-space-football-nebraska
---
twitter.com/HuskerFBNation/status/937090759596974081Huh, na ez nagyon kellett. Riley ha valamit tudott, az a recruiting, tehetség az van a keretben, szóval kíváncsian várom mi sül ki ebből.
baggio
Végre egy jó hír nálunk is! 😊
---
Riley kirúgva, nincs kérdés a jogosságot illetően. Nem sok meccset tudtam nézni idén, lehet hogy nem nagy kár, mert amit láttam (pl. a tegnapi) az botrány volt...remélem Scott Frost jön, nagyon adná magát, ellenkező esetben nem tudom, mi lesz a programmal...
Koviakos
---
twitter.com/BTNStatsGuys/status/932041761689690112
Scott Frost vagy senki?
---
az első fej már le is hullt a NIU elleni szégyent követően, ezzel Riley napjai végképp meg vannak már számlálvaIgen, a szezon végén nagy változások lesznek, szerintem addig az edzői kart már nem mozdítják el, majd a holtszezonban.
twitter.com/ESPNRittenberg/status/910930761519333376
baggio
Nem láttam a NIU elleni meccset (pont a válogatott mecsén voltam), de otthon ez hatalmas mélyütés volt. Ahogy olvasom, a közvélemény is Riley fejét akarja már.
twitter.com/ESPNRittenberg/status/910930761519333376
---
Támadóoldalon minden rendben volt, Tanner Lee első nebraskai meccsén nem váltotta meg a világot, de korrekt játékot hozott, és volt pár szép bombája, többek között egy 44 yardos paszza TD-ért Morgan Jr-nak. Összességében magabiztosan hozta le a meccset, még ha nem is kiemelkedően, szerintem lesz még jobb is.
A futójáték továbbra is a tavalyi szinten mozog, sőt! Tre Bryant szó szerint berobbant a kezdőbe és 192 (!) yarddal és egy TD-vel járult hozzá a győzelemhez. Élmény volt nézni a futásait, kiváló lábmunka és mintaszerű olvasás jellemezték a játékát, engem megvett kilóra a tegnapi teljesítményével. Ha a jövő hétvégén is hasonló teljesítményt hoz egy jóval erősebb csapat ellen, akkor megvan az év meglepetés embere Nebraskában.
Annál nagyobb a gond a labda másik oldalán, bejöttek a félelmeim, Diaco rendszerét nem sikerült elsajátítania a védelemnek, abszolút súlytalanok voltak az első féldőben a Red Wolves támadóival szemben. Az egy félidő alatt bekapott 26 pont rengeteg egy G5-s csapat ellen még akkor is, ha aktuális ellenfelünk konf. győztes volt tavaly. A második félidőben sikerült stabilizálni a helyzetet, eléggé felszívta magát a védelem, de a Ducks ellen ilyen rövidzárlat biztosan a meccsbe fog kerülni. Leginkább a pass rush hiányzott, maga az egy sack is kevés, de egyébként sem érkezett nyomás Hansen-re, aki ezt szépen ki is használta.
Összességében nem volt egy rossz meccs, de az igazi erőfelmérőre egy hét múlva kerül sor Eugene-ban, az a meccs megmutatja majd, hogy mit várhatunk a szezonban.
A spring gamen 78.312 szurkoló előtt dőlt el a QB-párharc, a győztes pedig Tanner Lee lett. Ez azért várható volt, tapasztalt, meccsrutinnal is rendelkező srác, míg ez a többiekről nem mondható el. Természetesen mindenki lenyilatkozta, hogy mennyire jó vezér és milyen jó lesz vele az offense, kíváncsian várom, tényleg elég biztatónak tűnik.
Már csak azért is szükség lesz a jó játékára, mert elkapókból továbbra sem állunk jól. Első számú elkapónk, Stanley Morgan Jr. le is nyilatkozta, hogy mentorálni fogja a fiatalabbakat, majd lekapcsolták mariska birtoklásért, szóval zajlik az élet. 😊
Mindeközben futó poszton Tre Bryant robbant be a kezdőbe, aki tavaly true freshman-ként már kapott szerepet, még ha nem is sokat. 43 futásból 172 yardot és egy TD-t szerzett 2016-ban, valamint visszahordásoknál láthattuk főként, a nyáron azonban lenyomta a tavaly (véleményem szerint) jól teljesítő Devine Ozigbo-t. Rá nagyon kíváncsi vagyok, érdemes lesz figyelni a #18-t.
A csapat legjobb játékos Nick Gates LT, aki tavaly Derek Barnettet leszámítva mindenkit tudott tartani Tommy Armstrong vakoldalán, idén is megbízható játékot várnak tőle, a stabilitására szükség lesz.
A védelemben éppen a 4-3-ról 3-4-re való átállás zajlik Diaco érkezése nyomán, azonban vegyes riportok érkeznek a folyamatról, meglehet, hogy még rosszabb lesz a D# mint tavaly, amikor is az Ohio State-től például 62 pontot kaptunk. Ez az átállás persze nem egy 1 offseason-os munka, így csak reménykedni lehet, hogy valahogy összeállnak, és nem szórnak majd meg a nagyok. Erről az oldalról a S Josh Kalu-t és az ILB Dedrick Young-ot tudnám kiemelni, de igazi klasszis sajnos nincsen.
Idén játszunk az Ohio State-tel és a Penn State-tel is, utóbbival ráadásul idegenben, alább a schedule:
vs Arkansas State
@ Oregon
vs Northern Illinois
vs Rutgers
@Illinois
vs Wisconsin
vs Ohio State
@Purdue
vs Northwestern
@Minnesota
@Penn Stae
vs Iowa
Szerintem Ohio State és Penn State tuti vereség, Wisconsint sem tudtuk legyőzni mióta a Big Ten-ben vagyunk. Oregont vagy az Iowa-t szerintem ütjük, ebből egy 8-4/7-5 körüli eredményt saccolnék idénre.