NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 280
41
Ohio State Buckeyes
Wow🙄
Ohio State LT Josh Simmons (knee) out for rest of season
r.baggio
There have been some changes up front with left tackle Josh Simmons out for the season due to a knee injury. Zen Michalski stepped in for him Saturday, but he struggled mightily until he went down with an injury in the fourth quarter. Michalski, who was on crutches on the sideline, wasn’t the answer, and Ohio State doesn’t have an answer yet as to who will start at left tackle in a potential top-five matchup next Saturday at Penn State, which entered this week ranked third in the FBS in pressure rate.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
GO BUCKEYES! @OhioStateFB is officially #BowlBound 🎉 #BowlSeason #GoBucks #ohiostatefb #B1GFootball #collegefootball #cfb #college #football pic.twitter.com/DOjQPIfBuB
— Bowl Season (@BowlSeason) October 26, 2024
WowOregon elleni után mondta már Day hogy neki ennyi volt idénre
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Ráadásul ilyen fizikai adottságokkal, nem véletlen az összes megkérdezett scout szerint, nincs olyan NFL csapat, ahol jelenleg ne lenne kező ha holnaptól az NFL ben játszhatna.
ONE-HANDED 😱@OhioStateFB extends their lead with this Jeremiah Smith touchdown.#B1GFootball on CBS 📺 pic.twitter.com/3VMuKAvxEQ
— Big Ten Network (@BigTenNetwork) October 5, 2024
Szerkesztette: kapitnono
Downs valóban kurva jó igazolás volt, tényleg tudott szintet dobni a védelmen.
Smith meg eddig azt hozza amit egy No1recruittól el lehet várni.
Judkins is nagyon tetszik, ha tényleg le tudja venni a terhet Henderson válláról és kibírja a szezont sérülés nélkül akkor elég komoly RB duó lehetnek ők ketten.
Csúnyán megégette magát az NFL-ben, de komoly college mind, a UCLA-programot szépen rendbe rakta.Ès jött Chip Kelly mint OC na az a komoly csereA csávó elv interjúzott tavaly Cincinnatihez de nem ő lett a HC
dande2
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Ès jött Chip Kelly mint OC na az a komoly csereA csávó elv interjúzott tavaly Cincinnatihez de nem ő lett a HC
dande2
Here’s the ESPN story on former Alabama QB Julian Sayin telling ESPN he’s transferring to Ohio State. https://t.co/TUgRMyDgk9
— Pete Thamel (@PeteThamel) January 21, 2024
szerintem jó hire, sokkal jobb edző annál, mint amit a Pats produkált idén.Fasza már csak ő hiányzott 😂Sources: Ohio State is set to hire longtime NFL head coach Bill O’Brien as the school’s new offensive coordinator. O’Brien served last season as the Patriots’ offensive coordinator in 2023 and has been the head coach at the Texans and in the Big Ten at Penn State. pic.twitter.com/19e2iXv6oe
— Pete Thamel (@PeteThamel) January 19, 2024
zacknorb
kapitnono
criminal lawyer or criminal lawyer?
Fasza már csak ő hiányzott 😂Sources: Ohio State is set to hire longtime NFL head coach Bill O’Brien as the school’s new offensive coordinator. O’Brien served last season as the Patriots’ offensive coordinator in 2023 and has been the head coach at the Texans and in the Big Ten at Penn State. pic.twitter.com/19e2iXv6oe
zacknorb
Sources: Ohio State is set to hire longtime NFL head coach Bill O’Brien as the school’s new offensive coordinator. O’Brien served last season as the Patriots’ offensive coordinator in 2023 and has been the head coach at the Texans and in the Big Ten at Penn State. pic.twitter.com/19e2iXv6oe
Henderson, Sawyer, JTT és Egbuka is marad 24-reHenderson meglepett, elég sok helyen no.1. RB volt a drafton
dancogo
Legfeljebb, ha nem válik be, visszatranszferelitek Ewerst 😊Szerintem ég és föld a két játékos potenciálja és a Big12 bajnok évét sem intézném el egy hagyjuk-kal, de majd meglátjuk. Az biztos, hogy Fields óta nem volt olyan mobilis irányítója Daynek, mint Howard, ez már pluszt jelenthet a playhivasban.A K-State transfer Will Howard lesz valószínűleg a következő Buckeyes QB. Nagy fogás, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.Érdekes lesz, én azért nem vagyok annyira elájulva, bár az biztos hogy jobb megoldás mind a jelenlegi qb k, akik a rosteren vannak. Két évig volt kezdő, az első évét inkább hagyjuk, tavaly lehozott egy kb ugyanolyan évet mint MCCord. Meglátjuk tud e szintet lépni
dancogo
kapitnono
dancogo
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Szerintem ég és föld a két játékos potenciálja és a Big12 bajnok évét sem intézném el egy hagyjuk-kal, de majd meglátjuk. Az biztos, hogy Fields óta nem volt olyan mobilis irányítója Daynek, mint Howard, ez már pluszt jelenthet a playhivasban.A K-State transfer Will Howard lesz valószínűleg a következő Buckeyes QB. Nagy fogás, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.Érdekes lesz, én azért nem vagyok annyira elájulva, bár az biztos hogy jobb megoldás mind a jelenlegi qb k, akik a rosteren vannak. Két évig volt kezdő, az első évét inkább hagyjuk, tavaly lehozott egy kb ugyanolyan évet mint MCCord. Meglátjuk tud e szintet lépni
dancogo
kapitnono
A K-State transfer Will Howard lesz valószínűleg a következő Buckeyes QB. Nagy fogás, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.Érdekes lesz, én azért nem vagyok annyira elájulva, bár az biztos hogy jobb megoldás mind a jelenlegi qb k, akik a rosteren vannak. Két évig volt kezdő, az első évét inkább hagyjuk, tavaly lehozott egy kb ugyanolyan évet mint MCCord. Meglátjuk tud e szintet lépni
dancogo