All-star meccsek 2015
több mint 9 éve
2015 SENIOR BOWLNFL Network: www.vipleague.me/american-football/278767/1/senior-bowl-live-stream-online.html
kickoff: 22 óra
több mint 9 éve
Pedig tavaly meg tavalyelőtt college hátterű OCnk volt. Aki vissza is ment az FBSbe idén. 😀iktriadmég így is jóval több időt töltött az NFL-ben, mint az NCAA-ben 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pedig tavaly meg tavalyelőtt college hátterű OCnk volt. Aki vissza is ment az FBSbe idén. 😀szeretem a futballt annyira, hogy az NFL még érdekeljen, de a Jax által játszott verziójától már tényleg irtózzam, maradjunk ennyiben 😊baggioMert te is Jags hater vagy,.valld csak be! Mainstream. 😀😀 😀😀iktriadA draftot megelőzőlen te mondtad annyira, hogy Teddy helyett vigyük inkább őt.iktriadmert nem akartam, hogy hozzátok kerüljön, vajon miért? :pbaggio
több mint 9 éve
szeretem a futballt annyira, hogy az NFL még érdekeljen, de a Jax által játszott verziójától már tényleg irtózzam, maradjunk ennyiben 😊Mert te is Jags hater vagy,.valld csak be! Mainstream. 😀😀 😀😀iktriadA draftot megelőzőlen te mondtad annyira, hogy Teddy helyett vigyük inkább őt.iktriadmert nem akartam, hogy hozzátok kerüljön, vajon miért? :pbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mert te is Jags hater vagy,.valld csak be! Mainstream. 😀😀 😀😀A draftot megelőzőlen te mondtad annyira, hogy Teddy helyett vigyük inkább őt.iktriadmert nem akartam, hogy hozzátok kerüljön, vajon miért? :pbaggio
több mint 9 éve
A draftot megelőzőlen te mondtad annyira, hogy Teddy helyett vigyük inkább őt.iktriadmert nem akartam, hogy hozzátok kerüljön, vajon miért? :p
---
több mint 9 éve
A draftot megelőzőlen te mondtad annyira, hogy Teddy helyett vigyük inkább őt.ti egy 1/3-as picket lőttetek el egy ilyen játékosra, minek örülsz? 😊baggioegyik se játszott annyira jól, hogy mérvadó legyenRemélem akkor a Titans ellövi a 2/1es picket Pettyre. 😀iktriad
nem első körös szintű prospect egyik sem, az biztosbaggio
több mint 9 éve
ti egy 1/3-as picket lőttetek el egy ilyen játékosra, minek örülsz? 😊egyik se játszott annyira jól, hogy mérvadó legyenRemélem akkor a Titans ellövi a 2/1es picket Pettyre. 😀iktriad
---
több mint 9 éve
egyik se játszott annyira jól, hogy mérvadó legyenRemélem akkor a Titans ellövi a 2/1es picket Pettyre. 😀
több mint 9 éve
egyik se játszott annyira jól, hogy mérvadó legyennem első körös szintű prospect egyik sem, az biztos
---
több mint 9 éve
QB közül amennyire én láttam egyértelműen Gryson nyert, Pettynek annyira nem jött most össze. Mondjuk nem értek hozzá, hogy ez mennyire mérvadó?
több mint 9 éve
Abdullah az MVP, el is szállt egyből a stream. Nem volt ez rossz, bár az első félidő határozottan jobban sikerült, mint az első. A Jaguars még itt is képes semmirekellő teljesítményre, tényleg ideje a kiesésnekbaggioSzarok voltak a hozzánk rakott QBk. És Coates lesérült a szünetre. És nálunk nem volt se szittya, se Ivy Leagues. 😀
több mint 9 éve
Abdullah az MVP, el is szállt egyből a stream. Nem volt ez rossz, bár az első félidő határozottan jobban sikerült, mint az első. A Jaguars még itt is képes semmirekellő teljesítményre, tényleg ideje a kiesésnek
---
több mint 9 éve
nálam le is lőtték egyből a streamet. 😀😀Abdullah lett a North MVP. Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiktriadfélnek az iszlámtól 😛dande
több mint 9 éve
Abdullah lett a North MVP. Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiktriadfélnek az iszlámtól 😛
több mint 9 éve
Abdullah lett a North MVP. Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
több mint 9 éve
A következőket mondta, fordítom: szeretlek Magyarország mindig rátok gondolok, értetek játszom. Ígérem a nyelvet is megtanulom most, hogy már tudom kinek a vére csörgőkígyózik az ereimben 😀 :pdandeFB-ként mondjuk valószínűleg az NFL csapatok nem szeretnék, hogy a vargabetűt megtanulja csinálni 😊
---
több mint 9 éve
És van női bíró is. 😀
több mint 9 éve
Szerintem nem tud róla, hogy magyar lenne. Amúgy azt hiszem talán kanadai de ebben nem vagyok biztos. #Shameonmezsebben a magyar senior bowl mvp cím!baggioMeskó Zoli után megvan az újabb leendő magyar nfl sztár index címlapra vele 😛dande
több mint 9 éve
A következőket mondta, fordítom: szeretlek Magyarország mindig rátok gondolok, értetek játszom. Ígérem a nyelvet is megtanulom most, hogy már tudom kinek a vére csörgőkígyózik az ereimben 😀 :p
több mint 9 éve
a Harvard és a Yale játékos egymással bohóckodik egy all-star gálán, visszamentünk 100 évet az időben 😊 nem véletlenül volt olyan jó a Crimson-Bulldogs meccs novemberben
---
több mint 9 éve
zsebben a magyar senior bowl mvp cím!baggioMeskó Zoli után megvan az újabb leendő magyar nfl sztár index címlapra vele 😛
több mint 9 éve
A végén még Varga lesz az MVP. 😀😀
több mint 9 éve
annyira ismerős, hogy neki se ment :pbaggioVolt egy szitu a driveban, amikor igen. Akkor kapta el Dezmin Lewis azt a passzt.
több mint 9 éve
annyira ismerős, hogy neki se ment :p
---
több mint 9 éve
Igaz itt az RZ-ben kicsit bénázott de ezt egész szépen végig vezette Grayson