All-star meccsek 2015
több mint 9 éve
2015 SENIOR BOWLNFL Network: www.vipleague.me/american-football/278767/1/senior-bowl-live-stream-online.html
kickoff: 22 óra
több mint 9 éve
szép volt Whisenhunt, szép volt kommentátorok :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Zseniális time managment. 😀😀
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Coates xD na az elit WR-ek közül meg tényleg nincs kit utálni 😊 (a futóknál se)baggioMondjuk ő nem elit WR, maximum elit atléta.
több mint 9 éve
Coates xD na az elit WR-ek közül meg tényleg nincs kit utálni 😊 (a futóknál se)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nagyon jó a RB class (is), mondjuk a következő szezon meg egyenesen a futók éve lehet az FBS-ben
---
több mint 9 éve
futók nem mennek ma rosszul, mondjuk ezek szerint az OL-k is jól dolgoznak?
több mint 9 éve
Sims elég jó Russell Wilson impersonator ma
---
több mint 9 éve
Az szépen oda volt dobva és szép védekezés
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Simsnek szerintem inkább RBként lehet jövője a profiknál.iktriadUgyan. Miután McElroyt draftolták, azt nem tartom kizártnak, hogy valaki Simst is elviszi (QB-ként) a hatodik-hetedik körben, de NFL-pályafutást tekintve kb. ez nála a plafon.
több mint 9 éve
Megvan Henery utódja is. 😀
több mint 9 éve
az igen
több mint 9 éve
Nem, az David Johnson.Simsnek szerintem inkább RBként lehet jövője a profiknál.iktriadCsak nem Gehart utódját látod benne? 😛dande
több mint 9 éve
Simsnek szerintem inkább RBként lehet jövője a profiknál.iktriadCsak nem Gehart utódját látod benne? 😛
több mint 9 éve
Simsnek szerintem inkább RBként lehet jövője a profiknál.
több mint 9 éve
én így is rászoktam, hogy Kojak-nek ejtem 😛Koyack a fasza 😊DripHát még ha Kojak vagy Konyak lenne a neve. 😀iktriad
több mint 9 éve
Koyack a fasza 😊DripHát még ha Kojak vagy Konyak lenne a neve. 😀
több mint 9 éve
Mannion>Petty?
több mint 9 éve
Tyler Varga a pályán!A bíró meg fantom mezszámokat lát. 😀😀
több mint 9 éve
nem semmi mondjuk a színvonalkülönbség a múlt heti mérkőzésekhez képestbaggiojaja, jó fordulatos kis meccs. harapni lehet a feszültséget.
több mint 9 éve
Ha már itt tartunk repülés és unikum 😛majd a Jets elviszi ők szeretik az ilyen unikumokat 😊Dripja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊baggioÉs vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀iktriad
több mint 9 éve
nem semmi mondjuk a színvonalkülönbség a múlt heti mérkőzésekhez képestbaggioPozitív vagy negatív értelemben?
több mint 9 éve
Övemaggdeaddighuzigat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
nem semmi mondjuk a színvonalkülönbség a múlt heti mérkőzésekhez képest
---