All-star meccsek 2015
több mint 9 éve
2015 SENIOR BOWLNFL Network: www.vipleague.me/american-football/278767/1/senior-bowl-live-stream-online.html
kickoff: 22 óra
több mint 9 éve
fun fact: Kloss (MVP!) faterja az Eintracht Frankfurtban játszott soccert 😊
több mint 9 éve
hihetetlen, ami történik, 19, 13, 15 yardos játékok!Kelet ezzel meg is nyerte ha el nem adják 3. és gólra.
több mint 9 éve
Amennyire én meg tudom ítélni, elég jól, volt már jópár tackle-je.Arra van esély, hogy Dargan-t hívják a senior bowl-ra?Hulkeinsteinsimán, főleg ha ma jól nyomja. mindig van sérülés, lemondás az utolsó percbenHöri
több mint 9 éve
Arra van esély, hogy Dargan-t hívják a senior bowl-ra?Hulkeinsteinsimán, főleg ha ma jól nyomja. mindig van sérülés, lemondás az utolsó percben
több mint 9 éve
kedvenc nevű emberem, Jermauria Rasco is hozott egy sacket de negyedikre Austin Hill elkapásával tovább tudtak menni. Lényegében csak ő kap el labdát.Sade bevágta 51-ről, karriercsúcs, 3-9 MECCS VAN! 😀
több mint 9 éve
Arra van esély, hogy Dargan-t hívják a senior bowl-ra?
több mint 9 éve
3. és 1-re -1 yardos passz de persze a védőről nem esett szó mert kellett egy Fajardo story Alex Flanagantől, brávó.
több mint 9 éve
Végre lehetett volna egy nagyobb játék, de McBride drop. Pont ő!
több mint 9 éve
3-nál 10 yardos Chickillo sack, ZaDarius pressure, megint EZ-ból puntolt a nyugat
több mint 9 éve
meccs előtt beszélget Deon Long és Daniel Jeremiah:- Deon, who stood out most for you from the defense during the practise week?
- Noone!
😕)
több mint 9 éve
Azt tudtam, hogy nflpa bowl 😛 amúgy már egy snapra kb fent volt és így kiderült, hogy az Americanban játszik 😀Védelmeknek megy eddig jobban mind a két meccsen. Cato hol játszik az elejéről lemaradtam.dandenflpa bowl, de még nem lépett pályárabaggio
több mint 9 éve
chattanoogai szerel a gólvonalon north dakota statest, és ezt nem látja iktriad.a punt után a 26-osról jön Kelet.
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
ha nfl megfigyelő lennék azt mondanám, hogy milyen érett, hogy int után lemegy és nem hősködik feleslegesen...mondjuk nem vagyok nfl megfigyelő...😀újabb szép INT a másik oldalon is, csak nem értem miért akar kiszaladni a világból ahelyett, hogy lemenneKlaci79all-star meccs, hősködni kell 😊Höri
több mint 9 éve
Védelmeknek megy eddig jobban mind a két meccsen. Cato hol játszik az elejéről lemaradtam.dandenflpa bowl, de még nem lépett pályára
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
újabb szép INT a másik oldalon is, csak nem értem miért akar kiszaladni a világból ahelyett, hogy lemenneKlaci79all-star meccs, hősködni kell 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 219
újabb szép INT a másik oldalon is (Shaw), csak nem értem miért akar kiszaladni a világból ahelyett, hogy lemenne
több mint 9 éve
Úgy érzem nem ezeken a meccseken fogjuk megtalálni Foles riválisát 😛
több mint 9 éve
Fajardo tipped pass (ZaDarius megint!), a FAU-s Parms könnyű INT és a 11-esről indul a kelet O#Heinicke pick az end zoneba, Josh Shaw 😀
több mint 9 éve
Mayock szerint Jamon Brown király volt a héten, Rotoworld szerint a legrosszabb OLineman! Köszi
több mint 9 éve
az Army fullback se tudta megcsinálni a 3.és1-et, akkor minek van itt?
több mint 9 éve
Védelmeknek megy eddig jobban mind a két meccsen. Cato hol játszik az elejéről lemaradtam.
több mint 9 éve
NFLPA Bowlon ugyanez 😊 impresszív öt nappal a nagydöntő után, én nem is gondoltam volna, hogy játszanak egyáltalán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal