All-star meccsek 2015

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 121 — no es importante
2015 SENIOR BOWL
NFL Network:  www.vipleague.me/american-football/278767/1/senior-bowl-live-stream-online.html
kickoff: 22 óra
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊baggio
És vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀iktriad
majd a Jets elviszi ők szeretik az ilyen unikumokat 😊Drip
Idenemkellpali biztos örülne, ha lenne valakinek nálánál is borzasztóbb neve a csapatban. 😀
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
ezt most ugyan miért adták vissza,,,,,,,,,,,,?dande
Nem ért földet a labda, miután felpattant Crowderről, ezért nem minősült muffed puntnak, így viszont kick catch interference volt a védők részéről, mert ugyanúgy lehetőséget kellett volna biztosítaniuk a returnernek a labda elkapására, mintha első szándékból akarta volna megfogni.

Vagy Petty interceptionjére gondoltál? :p
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
És vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀iktriad
majd a Jets elviszi ők szeretik az ilyen unikumokat 😊

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És vajon ki viszi majd el Owamagbe Odighizuwat? Szerintem a kiejthetetlen neve miatt lehet csúszni fog. 😀
több mint 10 éve
ja és a két első körös Kevin White-ra is fogadnék 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriad
mármint felcserélnek majd érte az első kör végére, ahogy szokásbaggio
Nem kell nagyon, övék a 2/1es pick. 😀iktriad
a 2012-es drafthoz hasonló szituációra gondoltam: kimegy hamar a két top QB (Winston és Mariota), meglepetésre a top 10-ben még egy irányító (Hundley), majd egy felcsere még az 1/22 környékére mikor sokan már azt gondolják, hogy arra a napra ennyi volt a QB-kbőlbaggio
Hundleyt valaki kiviszi a Top 10ben? Az vicces lesz. 😀

ezt most ugyan miért adták vissza,,,,,,,,,,,,?dande
Mercy rule. Vagy csak ALAMIZSNA. ALAMIZSNA. 😀😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
nesze nektek Petty
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
ezt most ugyan miért adták vissza,,,,,,,,,,,,?
több mint 10 éve
Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...iktriad
Nem kell nagyon, övék a 2/1es pick. 😀iktriad
a 2012-es drafthoz hasonló szituációra gondoltam: kimegy hamar a két top QB (Winston és Mariota), meglepetésre a top 10-ben még egy irányító (Hundley), majd egy felcsere még az 1/22 környékére mikor sokan már azt gondolják, hogy arra a napra ennyi volt a QB-kből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
van aki már a Coltsban érzi magát 😛 ha már AFC South 😀dande
Nekem Ace Sanders ugrott be egyből a Cowboys ellen. Mondjuk az is AFC South. 😀
több mint 10 éve
van aki már a Coltsban érzi magát 😛 ha már AFC South 😀
több mint 10 éve
Dezmin Lewis a Central Arkansasról, újabb FCS villanás. 😀
több mint 10 éve
váháhááááá
több mint 10 éve
Nem kell nagyon, övék a 2/1es pick. 😀
több mint 10 éve
ilyesmire én is gondoltam, és így esetleg mi tudnánk velük valamit variálni ha nekik nem Mariota kell és Winstont vitte a TB
több mint 10 éve
David Johnson nagyon igyekszik, hogy ne Jaquiski Tartt legyen idén az első FCSes, akit majd draftolnak.
több mint 10 éve
mármint felcserélnek majd érte az első kör végére, ahogy szokás

---
több mint 10 éve
Egyébként szerintem igencsak sanszos, hogy Petty majd Nashvilleben köt ki a 2. körben...
több mint 10 éve
boyle 😀Adirotor
köszi láttuk kiírva a nevét 😉 :pdande
hittem hogy legalább itt nem ugatják le egymást az emberek de mit vártamAdirotor
Nyugi láttad ezt a jelet 😉 de akkor bocs és peace
több mint 10 éve
mégha finom lenne 😊 remélem jövőre mininum a Hershey's lesz a főszponzor
a múlt heti all-star gálákon is jól ment az fcs-eseknek, iktriad nagy draftja lehet az ideibaggio
És Varga, Tartt vagy Hodges még elő se került ma. 😀
Mondjuk Bryan Bennett lehet lehúzza a FCSeket a 3. negyedben.... 😀😀
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
boyle 😀Adirotor
köszi láttuk kiírva a nevét 😉 :pdande
hittem hogy legalább itt nem ugatják le egymást az emberek de mit vártam
több mint 10 éve
mégha finom lenne 😊 remélem jövőre mininum a Hershey's lesz a főszponzor
a múlt heti all-star gálákon is jól ment az fcs-eseknek, iktriad nagy draftja lehet az idei

---
több mint 10 éve
boyle 😀Adirotor
köszi láttuk kiírva a nevét 😉 :p
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
boyle 😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De felidegesítenek ezek a mezek.
Amúgy is fáradt vagyok figyelni.
Petty mikor jön?Bazzani
+1
Buzi reese