Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Kár volt azért a bénázásért 3&16-nál, de sikerült kicsit rontani az FSU RZ hatékonyságán, ez a lényeg. Már csak 95% körül van 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hajrá florida state! miért? mert nem SEC 😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 134
most enged 😊Én gond nélkül be tudtam regisztrálni 3perce.Jocomond a címed küldök meghívótKmetyGGo FSU!! (már csak Jonathan Wallace miatt is - Seminoles csere LTje, és facebook ismerős. 😀😀)tvzzonline.eu/csatornak?csatnev=3 regelni kellozibozi
Akinek van Digis linkje, az ne tartsa magánban!iktriad
több mint 10 éve
Én gond nélkül be tudtam regisztrálni 3perce.mond a címed küldök meghívótKmetyGGo FSU!! (már csak Jonathan Wallace miatt is - Seminoles csere LTje, és facebook ismerős. 😀😀)tvzzonline.eu/csatornak?csatnev=3 regelni kellozibozi
több mint 10 éve
tévén a meccs kommentátorok nélkül, másik képernyőn az edzők elemzése... el tudnám viselni így az összes közvetítést 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az ország legjobb secondaryjéből ketten is csúnyán lefagytak, mekkora mák volt.
több mint 10 éve
geeez...
több mint 10 éve
áááá pedig de sima lett volna
több mint 10 éve
alig látok még, de hajrá FSU ! 😀Dripszintén, és szintén hajrá noles! 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
alig látok még, de hajrá FSU ! 😀DripNem a te hibád, elég nagy még a füst a pálya felett. 😊
több mint 10 éve
A lényeg, hogy legyen jó meccs. Hajrá mindkettő 😊!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
mond a címed küldök meghívótGo FSU!! (már csak Jonathan Wallace miatt is - Seminoles csere LTje, és facebook ismerős. 😀😀)tvzzonline.eu/csatornak?csatnev=3 regelni kellozibozi
több mint 10 éve
ozibozi
17 134
Go FSU!! (már csak Jonathan Wallace miatt is - Seminoles csere LTje, és facebook ismerős. 😀😀)tvzzonline.eu/csatornak?csatnev=3 regelni kell
több mint 10 éve
alig látok még, de hajrá FSU ! 😀
több mint 10 éve
Go Noles!! (már csak Johnatan Wallace miatt is - Seminoles csere LTje, és facebook ismerős. 😀😀)tvzzonline.eu/csatornak?csatnev=3
több mint 10 éve
vassadi
15 617
várjá, ez nem a georgia dome-ban van? vagy az az sec döntő volt? 😀Dexxter TailorAz SEC-döntő volt Atlantában, ezt a meccset a Rose Bowlban játsszák.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ideje, hogy véget érjen az Auburn nagy szériája, hajrá Noles!
több mint 10 éve
Go FSU!! (már csak Jonathan Wallace miatt is - Seminoles csere LTje, és facebook ismerős. 😀😀) Akinek van Digis linkje, az ne tartsa magánban!
több mint 10 éve
decisions, decisions...Musburger meg bekezdett, valószínűleg nem őket választom xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
várjá, ez nem a georgia dome-ban van? vagy az az sec döntő volt? 😀
több mint 10 éve
Go Tigers! Ha már elpicsáztak. 😊Mikeyt meg Hörit leszámítva, az FSU szimpatizáns kb. egyenlő a Winston szimpatizánssal... :p
Azt hittem tele lesz az eredménykövető FSU szimpatizánsokkal.Greengo
Mindenesetre én is FSU többségre számítottam, ez mondhatni kellemes meglepetés. 😀
A közös múlt és az ellen személye miatt is go Tigers!
több mint 10 éve
Go Tigers! Ha már elpicsáztak. 😊elfelejtették, hogy ma van a meccs.
Azt hittem tele lesz az eredménykövető FSU szimpatizánsokkal.Greengo
több mint 10 éve
Go Tigers! Ha már elpicsáztak. 😊Azt hittem tele lesz az eredménykövető FSU szimpatizánsokkal.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
gyerünk mi!
több mint 10 éve
leccgó Auburn, ha megint sikerül valahogy nyerni, hollywoodban egyből kezdik a szezon megfilmesítését 😊