Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
football.fantasysports.yahoo.com/bowl/81309Volt benne pár indokolatlanul magas conf pontos meccs (én meg pont fordítva, sima meccseket túl alacsonyra vettem), amikkel mákja volt, de korrekt. Csak hát a Canesen el fog menni a hibátlan sorozata 😊
Ez nem gyenge azért.Schleck
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nagy hiba volt az elkapótól ez a fumble, le kellett volna mennie. Mondjuk jól jött 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
TD Gamecocks. Másfél negyed reménytelen offense után egy nagy play
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Egy bostoni és egy PA-i csapat a Yankee stadionban, hogy nem dől össze 😛Bár nem érdemelik meg, hogy megnyerjék, illetve it legyenek,de mivel anno nekik kezdtem drukkolni (a Ducks szimpátia csak utána jött) akkor go PSU!
több mint 9 éve
Jah, értem. Mármint azt nem, hogy miért működik így, de legalább a működése világos.Mert egy csomó meccsre még nem írtam be a tippemet, tehát azokat nullának veszi.JakehomerJobb volt a Hokies, tovább tart a winning streakem 😊JakehomerNeked miért ír ilyen hülyeséget a rendszer Possible Pointsnak?Schleck
több mint 9 éve
Mert egy csomó meccsre még nem írtam be a tippemet, tehát azokat nullának veszi.Jobb volt a Hokies, tovább tart a winning streakem 😊JakehomerNeked miért ír ilyen hülyeséget a rendszer Possible Pointsnak?Schleck
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jobb volt a Hokies, tovább tart a winning streakem 😊JakehomerNeked miért ír ilyen hülyeséget a rendszer Possible Pointsnak?
több mint 9 éve
Az ASU beköszönt gyorsan, a 4th down playcall tetszetős volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
pfej de sz@r nap ez eddig, és akkor olyan csapatokban kell bíznom ma még, mint a BC vagy a két USC, ehh
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jobb volt a Hokies, tovább tart a winning streakem 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
a bad coaching a Cincy-nél is komoly probléma, az Illinois-hoz hasonlóan...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ez sixo csapata, az előbb még puntolt a Canes, most mindjárt TD-t csinálnak.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
azért ezt csak visszanézhették volna...
---
több mint 9 éve
És bejátsszák a Help-et a Beatlestől. Nos az elmúlt percekben az ASUnak lenne szüksége valami segítségére. 😀😀iktriadJókor jön a félidő.
Kár, hogy ennyire összesűrítették a délutáni programot, az Independence bowlra alig tudok figyelni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Igen, tudom, önmagában a földhöz érés nem jelent incomplete-ot. Legjobb példa a múlt vasárnapi Bersin elkapás a Browns ellen, ott aztán rendesen lent volt a labda a földön 😊ha kipattant, akkor így van, viszont ha előtte már fogja, majd végighúzza a földön, attól még lehet elkapás/interceptionbaggiodehogynem, akkor megszűnt a labdabirtoklás, mint az elkapóknál, végig birtokolni kellJakehomerLepattant a földre, lehet, hogy megússza Kelly ezt a fos passztJakehomerha előtte is birtokolta, akkor tulajdonképpen nem is számítbaggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
És bejátsszák a Help-et a Beatlestől. Nos az elmúlt percekben az ASUnak lenne szüksége valami segítségére. 😀😀
több mint 9 éve
ha kipattant, akkor így van, viszont ha előtte már fogja, majd végighúzza a földön, attól még lehet elkapás/interceptiondehogynem, akkor megszűnt a labdabirtoklás, mint az elkapóknál, végig birtokolni kellJakehomerLepattant a földre, lehet, hogy megússza Kelly ezt a fos passztJakehomerha előtte is birtokolta, akkor tulajdonképpen nem is számítbaggio
---
több mint 9 éve
dehogynem, akkor megszűnt a labdabirtoklás, mint az elkapóknál, végig birtokolni kellLepattant a földre, lehet, hogy megússza Kelly ezt a fos passztJakehomerha előtte is birtokolta, akkor tulajdonképpen nem is számítbaggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Lepattant a földre, lehet, hogy megússza Kelly ezt a fos passztJakehomerÍgy is lett.
több mint 9 éve
Lepattant a földre, lehet, hogy megússza Kelly ezt a fos passztJakehomerha előtte is birtokolta, akkor tulajdonképpen nem is számít
---
több mint 9 éve
utóbb még szünetig fordít a Duke 😊
---
több mint 9 éve
Lepattant a földre, lehet, hogy megússza Kelly ezt a fos passzt
Tepper takarodj!