CFB követő 2023
3 feliratkozó
11 hónapja
Csoda hogy ezzel a Miltonnal egyáltalán meccsben vannak, embertelen fogalmatlan szegény. Nem is emlékszem utoljára ilyen vakon lévő Bama qb ra,max Hurts bamás korszaka ugrik be hirtelen.
11 hónapja
www.twitch.tv/ybsdylxn?fbclid=IwAR1VYi-N-9ROfGUouMRHY786utZhTsnlMS-VRNMgGUueqSGPudqZWjSb8TkÉs most ment el a stream pont a fumble utánstreameast.app/cfb/georgia-bulldogs-alabama-crimson-tide/22994720
zacknorb
Löfli
11 hónapja
Csak FG...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
És most ment el a stream pont a fumble utánstreameast.app/cfb/georgia-bulldogs-alabama-crimson-tide/22994720
zacknorb
11 hónapja
És most ment el a stream pont a fumble után
11 hónapja
bekapcsolom a streamet, Bulldogs fumble, szívesen...
11 hónapja
Yeeeeesh
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
LOOOOOOOOOOOOOOOL, Scottre Humphrey TD-t futott elsőre 25-ről, de a Bison blokkolta az extra pontot. A North Dakota State a legjobb 8-ban!Tiszta Bama, csak bemákolják ők is magukat (minimum) a top4-be, miután többször leírták a csapatot
NORTH DAKOTA STATE BLOCKS THE EXTRA POINT TO WIN IN OVERTIME pic.twitter.com/nKMfbpLHMt
— Bussin' With The Boys (@BussinWTB) December 2, 2023
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Az intelligens WC-k korában? Micsoda kérdés ez. Löfli ki se jönne onnan, ha nem szólítaná időként a kötelesség.blokkolt extrával nyer a Bison...A WC-ben van FCS stream?
Löfli
zacknorb
11 hónapja
már hazaértem 😊blokkolt extrával nyer a Bison...A WC-ben van FCS stream?
Löfli
zacknorb
11 hónapja
blokkolt extrával nyer a Bison...A WC-ben van FCS stream?
Löfli
11 hónapja
hoppá, mekkora play fake 3&1-re
11 hónapja
LOOOOOOOOOOOOOOOL, Scottre Humphrey TD-t futott elsőre 25-ről, de a Bison blokkolta az extra pontot. A North Dakota State a legjobb 8-ban!NORTH DAKOTA STATE BLOCKS THE EXTRA POINT TO WIN IN OVERTIME pic.twitter.com/nKMfbpLHMt
— Bussin' With The Boys (@BussinWTB) December 2, 2023
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
blokkolt extrával nyer a Bison...
11 hónapja
Mi az under review ezen? 😮Érdekes, főleg hogy a félidő vége előtt a Bama elkapást nem nézték vissza, pedig az incomplete volt...
warr_b
11 hónapja
Két Bama védő dőlt ki egy playben...
11 hónapja
Előny a Bisonnál egy Cam Miller TD-vel, lássuk mi lesz Touchdown Tommy-ék válasza erre.
11 hónapja
Mi az under review ezen? 😮
11 hónapja
Közben a Montana State - North Dakota State Playoff meccsen OT van! De jó, hogy Baggio szerint csak jövő héten kezdődik a lényegi rész az FCS-ben. 😀Vagy kiesik az idén gyengélkedő rekordbajnok vagy megszakad egy 26 meccses hazai veretlenségi széria.
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
MeglátjukBamát is megmagyarázták valamivel, amikor betolták PO ba, mikor senki nem gondolta volna...Ez nem az az év, az SEC idén az összes nagyobb nonkonf meccsét elbukta
kapitnono
r.baggio
11 hónapja
A Boise meg közben ideiglenes főedzővel lesz MWC-bajnok, megérte pár hete kirúgni Avalost
---
11 hónapja
Bamát is megmagyarázták valamivel, amikor betolták PO ba, mikor senki nem gondolta volna...Ez nem az az év, az SEC idén az összes nagyobb nonkonf meccsét elbukta
kapitnono
---
11 hónapja
A WC-ben vagy csak azon keresztül?Löfli, micsinátok?nem tudom, vécén vagyok (megyek haza melóból)
warr_b
Löfli
11 hónapja
Löfli, micsinátok?nem tudom, vécén vagyok (megyek haza melóból)
warr_b
11 hónapja
Ez az animáció a táncoló óriás mascotokkal mi a fene volt? 😀