NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2023
3 feliratkozó
11 hónapja
Hot takeA kezdő irányítójuk eltörte a lábát
Ma nyer az SMU az AAC döntőben és a Liberty fog NY6 bowlozni
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Hot takeMa nyer az SMU az AAC döntőben és a Liberty fog NY6 bowlozni
11 hónapja
Most végeztem az összefoglalóval. Ez egy marha szórakoztató meccs volt, mindenképpen este megy majd az ismétlés is.
Meglepően jó bírói ítéletek! (Pac12 referees) a Penix forward pass és Oregon TD.
És leíróm itt amit nehezen hittem volna
Bo Nix a kedvenc QB prospectem.
11 hónapja
JustoVillar
625
Kibaszott Kazakhstan (meló miatt kell mennem)😔😔Pesti reptér, Lufthansa lounge. Itt egy idősebb amcsi pár, néni Georgia pulcsiban, bácsi Alabamasban és folyamatosan szájalnak egymásnak 😀hova-hova? : - )
Ezt am megérdemelten nyerte a Huskies.
JustoVillar
Ventura
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
11 hónapja
youtu.be/mVGQqHilM48?si=1nb7fWKDCfaXOD5FA pac12 döntő ismétlése 21:30-tól lemegy újra majd a match4-en
"Bo Penix" 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Pesti reptér, Lufthansa lounge. Itt egy idősebb amcsi pár, néni Georgia pulcsiban, bácsi Alabamasban és folyamatosan szájalnak egymásnak 😀hova-hova? : - )
Ezt am megérdemelten nyerte a Huskies.
JustoVillar
11 hónapja
JustoVillar
625
Pesti reptér, Lufthansa lounge. Itt egy idősebb amcsi pár, néni Georgia pulcsiban, bácsi Alabamasban és folyamatosan szájalnak egymásnak 😀Ezt am megérdemelten nyerte a Huskies.
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
11 hónapja
Eléggé bukó ez a mai
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Kezdés 10 perc múlva!
---
11 hónapja
hajrá Aggies és Huskies 😊
11 hónapja
02:00 #2 Michigan vs #16 Iowa - FOX [Lucas Oil Stadium, Indianapolis] 02:00 #4 Florida State vs #14 Louisville - abc [Bank of America Stadium, Charlotte]
Szerkesztette: r.baggio
---
12 hónapja
"Wackiest box score: Iowa State defeated No. 19 Kansas State 42-35 in a snow storm in Manhattan on Saturday night. The Wildcats dominated time of possession and ran 102 plays on offense over the course of the night. The Cyclones only needed 35 plays to gain 488 yardsjöhet a Territorial Cup, vagy ami izgi leszApple Cup, aztán FARMAGEDDON!
Löfli
Dzsokijuing
youtu.be/Nc4bqhVmywo?si=VjwceBhOu6SbTGS9
Szerkesztette: r.baggio
---
12 hónapja
Azért erre a Seminoles fordításra annyira nem számítottam hogy elmentem aludni. A Georgia Techet gondoltam hogy szorosan tartja
12 hónapja
Maye 7/1, 3 yard másfél negyed alatt 😀 kiadós verést kap(hat) a North Carolina az NC State-től
---
12 hónapja
na ez a #collegekickers pillanat tökéletes arra, hogy elmenjek aludni, fantasztikus volt ez a játékhét 💙
12 hónapja
egész jól tartja magát a GT, bár ez a holding annyira kellett nekik mint az üveges tótnak a hanyatt esésbedarálja őket is a Georgia, mint mindenki mást
Löfli
Drake Maye egyetemi karrierje sem ér szépen véget
---
12 hónapja
egész jól tartja magát a GT, bár ez a holding annyira kellett nekik mint az üveges tótnak a hanyatt esés
12 hónapja
Jayden Daniels mekkora talent?ha nem lenne vékonycsontú akkor 1/1 talent
Tetszetős számai vannak.
Jó a skill állomány, O-line vagy csak gyengék az ellenfelek?
steelwolf
---
12 hónapja
Jayden Daniels mekkora talent?Tetszetős számai vannak.
Jó a skill állomány, O-line vagy csak gyengék az ellenfelek?
12 hónapja
ez a Wazzu meg az Oregon State terve, de ez nem megy ilyen könnyenA Notre Dame @ Stanfordot azért nézzétek, mert ez a pac12 network történetének utolsó élőben sugárzott focimeccseA Pac12 nem akarja magához venni mondjuk a Mountain West jobbjait?
www.youtube.com/live/pycxJu0ENf4?si=1jm6MvmC_ojXjOi3
r.baggio
Vagy akkor megszűnik az egész konferencia? Gondolom az Oregon State meg a Washington State kedvéért nem maradnak meg.
Kampman
---
12 hónapja
Kampman
28 298
A Notre Dame @ Stanfordot azért nézzétek, mert ez a pac12 network történetének utolsó élőben sugárzott focimeccseA Pac12 nem akarja magához venni mondjuk a Mountain West jobbjait?
www.youtube.com/live/pycxJu0ENf4?si=1jm6MvmC_ojXjOi3
r.baggio
Vagy akkor megszűnik az egész konferencia? Gondolom az Oregon State meg a Washington State kedvéért nem maradnak meg.
12 hónapja
Felsejlik előttem egy Georgia-Michigan-Washington-Texas playoffA Washington helyett inkább már az Oregont írnám oda, de ámen
Kampman
---
12 hónapja
Kampman
28 298
Felsejlik előttem egy Georgia-Michigan-Washington-Texas playoff
12 hónapja
A Notre Dame @ Stanfordot azért nézzétek, mert ez a pac12 network történetének utolsó élőben sugárzott focimeccsewww.youtube.com/live/pycxJu0ENf4?si=1jm6MvmC_ojXjOi3
---