NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2023
3 feliratkozó
11 hónapja
Murphy volt fenn
11 hónapja
asztakurva. ewers reccs. elvileg murphy sem aktiv tán. arch manning jön.
11 hónapja
Akinek ez túl sima, Toledo 14- Miami (OH) 13
11 hónapja
Hehe
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Erősen leült a meccs 😕
11 hónapja
84,523 is announced attendance at Big 12 title game - new Big 12 record
— RedditCFB (@RedditCFB) December 2, 2023
11 hónapja
a dr. pepper izgalmasabb a semleges nézőknek. : - D
11 hónapja
Nelly mekkora showt csap 😀 meg mindig jo az oreg
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
11 hónapja
Azért a North Dakota State Montana State-beli vendégjátéka (igen az NDSU NEM kiemelt idén) vagy a 3. South Dakota a Sacramento State ellen már most pikáns párosítás. Előbbi konkrétan 2 éve az FCS döntő párosítása volt. És a Bobcats 26 meccses hazai veretlenségi szériával rendelkezik.Az majd a jövő héttől indul igazán 😊Hú azèrt ma kemèny menet lesz mit is nèzzünk 🙂És az FCS rájátszást még nincs is megemlítve.
dande2
iktriad
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Az majd a jövő héttől indul igazán 😊Hú azèrt ma kemèny menet lesz mit is nèzzünk 🙂És az FCS rájátszást még nincs is megemlítve.
dande2
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
rosszul kivitelezett utolsó labdabirtoklás. egy FG kijuthatott volna. ami meglep, hogy a futójátékunknak se híre se hamva, pedig blue és baxter is nagyon jók. mindenesetre remélem nem csúszunk szét a második félidőre, min tettük azt a szezonban,
11 hónapja
Klaci79
22 220
MAC döntőn eddig meglepő Miami (OH) vezetés10-8 a félidő...legalább ott vannak izgalmak, bár a látvány elmarad a nagyoktól
zacknorb
11 hónapja
Auburn lehet most a bigboardokról is lerúgta magát?
11 hónapja
Hú azèrt ma kemèny menet lesz mit is nèzzünk 🙂És az FCS rájátszást még nincs is megemlítve.
dande2
11 hónapja
LEAKED: Sources have forwarded Oklahoma State’s defensive gameplan sheet, illustrating what they planned with defensive backs today. pic.twitter.com/GwOdafhmfS
— RedditCFB (@RedditCFB) December 2, 2023
11 hónapja
Na kissé megkésve, de hajrá Texas.Undertaker velünk van, úgyhogy nem veszíthetünk. 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Ez a Sanders gyerek is igen jónak tűnik.
11 hónapja
Az Oklahoma State védelme a 70 pontot azért be fogja engedni, ha csak nem cserélődik ki a teljes keret a második félidőreA félelmetes a Cowboys számára, hogy a stíluspontok miatt a Texas biztosan nem fog leállni.azért idén nem egy 20+ pontos leolvadásunk volt. : - (
Boti beszélt a rekordokról, remélem nem a 67 pontos különbség fog megdőlni 😊 (70-3, 2005-ben)
r.baggio
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
MAC döntőn eddig meglepő Miami (OH) vezetés
11 hónapja
az meg van, hogy...Várjuk ki a végét. Láttam én már karón Longhornt.Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
Mindenesetre a Big XII bajnok megvan
zacknorb
Dzsokijuing
"Dead longhorn found at Oklahoma St. frat before Big 12 title game"
- www.espn.com/college-football/story/_/id/39021124/dead-longhorn-found-oklahoma-st-frat-big-12-title-game
Szerkesztette: Ventura
11 hónapja
pont arra gondotlam, hogy mi lenne ha eladnanánk a saját térfelünkön. s eladtuk.
11 hónapja
Ewers..Várjuk ki a végét. Láttam én már karón Longhornt.Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Várjuk ki a végét. Láttam én már karón Longhornt.Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
11 hónapja
Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
11 hónapja
Louisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.