NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 654
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
CFB követő 2023
3 feliratkozó
12 hónapja
Csóró Zinter 😕Az térd volt, nem nézett ki jól... 😕
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 hónapja
Csóró Zinter 😕
12 hónapja
Most már drukkolok a Buckeyes-nak, a Michigan nyomi módon csalt, tisztább lenne egy Ohio State CFP.Én a Texas kivételével a 10. helyig ellendrukkolok 😀
Dzsokijuing
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 hónapja
Ejj, Zak Zinter megsérült...
12 hónapja
Most már drukkolok a Buckeyes-nak, a Michigan nyomi módon csalt, tisztább lenne egy Ohio State CFP.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
dolgoztam egy kicsit aztán ikszre kell visszaérnem?!
12 hónapja
Run the damn ball... Kábé az egész drive Hendersonról szólt
12 hónapja
A Kentucky derbi is nagyon jó meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
A UCF a bowlért vezet a Houston ellen, és az A&M is komolyan meccsben az LSU ellen (itt írom le hogy nem támogatom a Jayden Daniels Heismant)Pedig egyénileg Daniels a legjobb a szezonban.
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
12 hónapja
A UCF a bowlért vezet a Houston ellen, és az A&M is komolyan meccsben az LSU ellen (itt írom le hogy nem támogatom a Jayden Daniels Heismant)
12 hónapja
Kampman
28 306
C-kategóriás sztár megjelenés a match4-en!vezérszurkolóként lehet, hogy jobb lesz, mint repperként
r.baggio
12 hónapja
WWE!Ez az irodai WWF Smack Down reklám is királyság!Aztarohadt ennyire undorító reklámot mint ezt a Skip Bayless-eset még nem láttamÓriási reklám volt 😀
zacknorb
Dzsokijuing
Dzsokijuing
Pont ezt akartam írni hogy végre egy jó asztalos székes brawl reklám
12 hónapja
Ez az irodai WWF Smack Down reklám is királyság!Aztarohadt ennyire undorító reklámot mint ezt a Skip Bayless-eset még nem láttamÓriási reklám volt 😀
zacknorb
Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
12 hónapja
azért ez clutch drive volt az osu-tól, de nem kellett volna elrúgni a timeout után!!
12 hónapja
Jól sikerült a jegelés 😀
12 hónapja
JustoVillar
625
Még csak Junior a srác,úgy tudom a Covidos szezon mitt meg két évig játszhat egyetemen. NFL-BEN sok keresnivalója úgysem lesz, jó lenne ha jönne, Connor Cook óta nem volt normális QB a Michigan State-nél.Közben Jonathan Smith otthagyja az Oregon State-t és Lansingbe költözik. Szerintem nagyon jó deal, egy nagyon mélyen lévő Beaversből csinált egy egész jót. Jelenleg a Spartans is nagyon mélyen van, lesz dolga bőven.DJU is vele tart vajon, vagy már végzős és draftra kell menni?
JustoVillar
zacknorb
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
12 hónapja
Közben Jonathan Smith otthagyja az Oregon State-t és Lansingbe költözik. Szerintem nagyon jó deal, egy nagyon mélyen lévő Beaversből csinált egy egész jót. Jelenleg a Spartans is nagyon mélyen van, lesz dolga bőven.DJU is vele tart vajon, vagy már végzős és draftra kell menni?
JustoVillar
12 hónapja
JustoVillar
625
Közben Jonathan Smith otthagyja az Oregon State-t és Lansingbe költözik. Szerintem nagyon jó deal, egy nagyon mélyen lévő Beaversből csinált egy egész jót. Jelenleg a Spartans is nagyon mélyen van, lesz dolga bőven.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
12 hónapja
Na, Egbuka is csinált végre valamit, eddig elég semmi meccse volt
12 hónapja
Ez jó volt Stovertől
12 hónapja
C-kategóriás sztár megjelenés a match4-en!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Huhh, az azért extra volt McCartytól.
12 hónapja
Na ez mondjuk elég komoly dobás volt JJ-től
12 hónapja
Aztarohadt ennyire undorító reklámot mint ezt a Skip Bayless-eset még nem láttamÓriási reklám volt 😀
zacknorb
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
12 hónapja
Aztarohadt ennyire undorító reklámot mint ezt a Skip Bayless-eset még nem láttam