CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 napja
nézem az eredményeket, Mountain Westben micsoda pisztolypárbaj megy, New Mexico - Wyoming 35-35 a félidőben 😀
1 napja
A wishes Mahomes pedig pont a visszaküldési határidő után befuccsolt, a nebraskai fociprogram azt hiszem a végleg el lett átkozvaA Florida State-et pedig semmi nem menti már meg a 2-10-es (!) mérlegtől
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Ijjj, komoly TD volt ott a Michigan end zone-ban.
1 napja
Az Iowa State pedig az egész szezonban most vesztett először fumblet
1 napja
Kiegészítve azzal, hogy a blokkolt puntot a végén kirúgta a punter, hogy csak safety legyen
1 napja
Hoosiers blokkolt punt. Amúgy UCLA sem szar ma
1 napja
Most sok más meccs mellett nekem is elmegy a háttérben, de az ilyet normálisan leközvetítetni kb lehetetlen feladat nekünk, akik csak a negyedek között reklámozunkKözel két órás első félidő Jacksonville-ben, végtelenül nevetséges ez azért már... Majd 20 perces szünet, hogy a 20:30-ra kiírt kickoff után 23 körül végre jöhessen a harmadik negyedcsak gondolnak rám, amiért én még a munkában szívok 😀
r.baggio
Löfli
Meg eleve a színvonalra is igen negatív hatással van ez a csigalassú tempó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Közel két órás első félidő Jacksonville-ben, végtelenül nevetséges ez azért már... Majd 20 perces szünet, hogy a 20:30-ra kiírt kickoff után 23 körül végre jöhessen a harmadik negyedcsak gondolnak rám, amiért én még a munkában szívok 😀
r.baggio
1 napja
Közel két órás első félidő Jacksonville-ben, végtelenül nevetséges ez azért már... Majd 20 perces szünet, hogy a 20:30-ra kiírt kickoff után 23 körül végre jöhessen a harmadik negyed
---
1 napja
Erre Lagway is komolyan megsérült, szegény Napier... Így meg fog menekülni a Georgia valószínűleg, de ez is egy rettentően túlértékelt csapat, ahogy az egész SEC idén megintMelegíthet Rashada, újabb Beck pickoff, mindig Rashida Jones-t írok (Office színésznő többek közt), mikor róla akarok írni 😀
r.baggio
dancogo
---
1 napja
Melegíthet Rashada, újabb Beck pickoff, mindig Rashida Jones-t írok (Office színésznő többek közt), mikor róla akarok írni 😀
r.baggio
1 napja
Szerintem ez az a pont, amikor le kellene vinni, már nem mer passzolni
---
1 napja
Prototípus méretű qb eredményes pro style offense-ben, ez minden előzetes mockban annyit ér, aztán szép lassan helyére kerül majdMelegíthet Rashada, újabb Beck pickDe Top 10-es pick.....nem is èrtem ezeket.....
r.baggio
dande2
---
1 napja
A Hoosiers visszaállt a szokásos útraChiles is sajnos
zacknorb
" class="embed">
1 napja
Melegíthet Rashada, újabb Beck pickDe Top 10-es pick.....nem is èrtem ezeket.....
r.baggio
1 napja
A Hoosiers visszaállt a szokásos útra
1 napja
Chiles édes Istenem...
" class="embed">
1 napja
az eddig veretlen Iowa State sem brillírozik a TT ellen, 10-6-os Red Raiders vezetésnél Cyclones INTMajd 3 & out, a koktélparti mellett én is azt nézem
Löfli
---
1 napja
Már vezet is az Indy 😔Hajrá Hoosiers, Marsh mondjuk nem rossz játékos
Gergőke
Azt nem értem még, hogy mi történt az Arizonánál, teljes összeomlás Fifitáéktól
---
1 napja
az eddig veretlen Iowa State sem brillírozik a TT ellen, 10-6-os Red Raiders vezetésnél Cyclones INT
1 napja
Már vezet is az Indy 😔
" class="embed">
1 napja
Melegíthet Rashada, újabb Beck pick
---
1 napja
és megint eladja Beck 😀