CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
Georgia Tech 134 passzolt yarddal nyerhet meccset és még nem is a triple optiont nyomják
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Haynes 💯Max szemerkélt nagyon rövid ideig vagy nagyon rendben van az Aviva tetőszerkezete, mert ebből semmit nem érzékeltem az egész nézőtéren sem
az első negyedben esett, nem? 😀Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
r.baggio
törölt kristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kampman
28 166
Haynes 💯Nekem is így rémlik.
az első negyedben esett, nem? 😀Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
r.baggio
törölt kristof
2 hónapja
Haynes 💯az első negyedben esett, nem? 😀Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
r.baggio
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
---
2 hónapja
Kampman
28 166
Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.
2 hónapja
Uigalalei még létezik? Pedig úgy rémlett valami alacsonyabb csapatban tolja. Jó nagy bajban lehet az FSU ha tőle várja a megváltást.Ami nyilván nem fog megérkezni..Azért WR fronton sem kicsi a visszaesés tavalyhoz képest
kapitnono
---
2 hónapja
Íme az utolsó TD a helyszínrőlyoutu.be/LqR2XcRmFM0?si=fRhHmOuGqoJzJOH1
---
2 hónapja
Kampman
28 166
Jó meccs
2 hónapja
Uigalalei még létezik? Pedig úgy rémlett valami alacsonyabb csapatban tolja. Jó nagy bajban lehet az FSU ha tőle várja a megváltást.Ami nyilván nem fog megérkezni..az Oregon State-nél volt egy évet. tényleg halvány, én többet vártam az ACC-visszatérésétől.
kapitnono
2 hónapja
Uigalalei még létezik? Pedig úgy rémlett valami alacsonyabb csapatban tolja. Jó nagy bajban lehet az FSU ha tőle várja a megváltást.Ami nyilván nem fog megérkezni..
2 hónapja
Faszért nem fogadtam GT-re a spreadetKey még nem kapott ki ACC-s kiemelttől
Utolsó 12 alkalomból 10 vagy 11-szer hozták.
zacknorb
---
2 hónapja
---
2 hónapja
Faszért nem fogadtam GT-re a spreadetUtolsó 12 alkalomból 10 vagy 11-szer hozták.
2 hónapja
ezt mondjuk nem láttam jönni. 😊(ahogy a GT-től is többet kapok, mint amit vártam)
2 hónapja
Klaci79
22 106
Na erről csúnyán lemaradtam itt a soccer meg eloszezon rengetegben. 😢
2 hónapja
Jöhet a cfb történelem első two-minute warningja
---
2 hónapja
brusztolós drive volt 😀Ha King tudna passzolni a Noles 5 perccel előbb kapta volna vissza a labdát 😊
Löfli
Jamal Haynes viszont nagyon jó
---
2 hónapja
brusztolós drive volt 😀
2 hónapja
Here. We. Go! ---
2 hónapja
---
2 hónapja
---
2 hónapja
Ki a "Clown"?Kirk Herbstreit, most jelentkezett be élőben, ennyire szeretik errefelé 😊
Kampman
youtu.be/bdjtodSE8h8?si=tt8PV98BDJYmJpiq
Most csináltam a videót
Szerkesztette: r.baggio
---