CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
18:07 a kickoff
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kezdődjék a Carson Beck 1/1 kampány
2 hónapja
na hajrá Clemson, aztán ha túl sima, hajrá WVU 😀
2 hónapja
Trevor Etienne a hírek szerint NEM játszik ma a Clemson ellen! Kb. 40 perc múlva kezdünk a net4+-on, Maka lesz a kommentátortársam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ez a Blue Collar Battle tök jó rivalry név.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
COLLEGE GAMEDAYwww.youtube.com/live/bGKeqHDUcHU?si=dRym0rJBE-4Pwf4Q
---
2 hónapja
Most érdemes lesz inkább korán kelni, mint sokáig fent maradni:
04:30 TCU @ Stanford - ESPN
r.baggio
---
2 hónapja
JustoVillar
619
3 negyed után nem vagyok túl optimista a szezonnal kapcsolatban. Chiles nagyon szarul játszik, védelem meg minden második playben szabálytalan...Lesz munkája Smithnek bőven...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Most érdemes lesz inkább korán kelni, mint sokáig fent maradni:04:30 TCU @ Stanford - ESPN
---
2 hónapja
A Coastal Carolina meg szénné alázta a Jacksonville State-et
---
2 hónapja
net4.network4.hu/press/szuper-izgalmas-csapatok-meccsevel-jovunk-az-egyetemi-ligabol/Én így tettem, tökéletesen megy az app sony tv-n, az előre- és visszatekerés is flottul működik, le vagyok nyűgözve
bő hat óra múlva kezdünk! a lefújás után a NET4+-on azonnal visszanézhető a találkozó, így ha valaki nem akar éjszakázni de spoilerbe sem futna bele, ott pénteken egyből vissza tudja nézni a teljes meccset.
törölt kristof
---
2 hónapja
A Hail Mary összejött Cam Millernek, csak 6 yarddal az end zone előtt...
2 hónapja
Sajna a Colorado kezdi bedarálni a Bisont. Viszont a Sacramento State 14-7-re vezet a San Jose State ellen.
2 hónapja
Igen, csak a legjobbjaik pont távoztak NFL-be/portalon meg azért P5 csapat ellen 😀 De Concepcion idén is vadállat lesz szerencséreNC State meg mi a lófaszt csinál a másodosztályú WCU ellen? 21-17 a 4. negyedre fordulvaA Catamounts már tavaly is erős szezont futott. szóval ez nem annyira meglepi.
dancogo
Közben vezetnek Travis Hunterék...
iktriad
2 hónapja
NC State meg mi a lófaszt csinál a másodosztályú WCU ellen? 21-17 a 4. negyedre fordulvaA Catamounts már tavaly is erős szezont futott. szóval ez nem annyira meglepi.
dancogo
Közben vezetnek Travis Hunterék...
2 hónapja
NC State meg mi a lófaszt csinál a másodosztályú WCU ellen? 21-17 a 4. negyedre fordulva
2 hónapja
Trevis Hunter az új Myles Jack?
2 hónapja
Mondtam Kristófnak és Bálintnak a meccs előtt, hogy itt ma az NDSU mindent ki fog pakolni az asztalra és lesznek meglepetések.Engem nem zavar. Az a lényeg, hogy FCS csapat meccse megy az Arena4en. Akik vezetnek. 😀
Az eredeti hangsáv miatt szori, felhívtuk Coloradót és azt mondták, hogy nem gyártanak csak nemzetközi hangsávot 😀😀😀DDDDDDDD (pedig előzetesen le volt fixálva, hiszen kiajánlott mérkőzés volt)
shawnka
2 hónapja
Mondtam Kristófnak és Bálintnak a meccs előtt, hogy itt ma az NDSU mindent ki fog pakolni az asztalra és lesznek meglepetések.Az eredeti hangsáv miatt szori, felhívtuk Coloradót és azt mondták, hogy nem gyártanak csak nemzetközi hangsávot 😀😀😀DDDDDDDD (pedig előzetesen le volt fixálva, hiszen kiajánlott mérkőzés volt)
2 hónapja
A kisebbik Sanders fiú ma is egy támadható pont.
2 hónapja
Én a South Dakota State-s Marc Gronowskiban látok egy akár nagyon korán is draftolható QB-t, de ma Cam Miller is beírhatja magárt pár noteszbe az NFL-ben.
2 hónapja
JustoVillar
619
Meg is jött 😀Jó ez a bolenyes meccs 😀Ha a Bison D is előkerülne még ma, akkor még nagy upset alert is lehetne.
JustoVillar
iktriad
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Elég komoly zavarok vannak a hazaiknál.
2 hónapja
LOLOLOLOL visszanyalt a fagyi!