CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Oszt az Auburn, hogy fogja megverni őket?Egy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
JustoVillar
több mint 1 éve
na az lenne világ szégyene az Auburn ellenEgy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
JustoVillar
több mint 1 éve
Eugene-ban is boldogok lehetnek most, hogy a Hoosiers-sel játszanak a B1G döntőben...leszarják
JustoVillar
több mint 1 éve
Mi a tiebrake a PSU meg a Hoosiers közt?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
baggio megnézi ezt az aktivitást a topicban, örömében elsírja magátRemélem sokan is nézték a meccsünket 😊 várunk mindenkit a Miami vs Syracuse-on is!
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A fight has broken out after Michigan beats Ohio State😳
— On3 (@On3sports) November 30, 2024
(via @CFBONFOX pic.twitter.com/IHIukAe01O
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Eugene-ban is boldogok lehetnek most, hogy a Hoosiers-sel játszanak a B1G döntőben...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
amúgy ráz a hideg, milyen végjátékok voltak itt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
komolyan annak fogok szurkolni hogy az SC legyen bent a PO-ba, zseni ez a Sellers 😀Tudsz te értelmes is lenni ha akarsz.
Löfli
több mint 1 éve
Az OSU elbukta ezzel az ajándék ágat is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nekünk meg 3ból 1 nem lett volna, akkor már rég eldőlt volna a meccs.Egy rossz döntés, egyébként most legalább a hosszabbítást néznénk.Pont, hogy nem. Végig jobb volt a Gamecocks, csak RZ int vagy 2 fumble miatt a legjobb driveok pont nélkül mentek. De a D tartott és amikor végre nem hibáztunk jött a WIN.Nem megmondtam, hogy meg lesztek ma baszva ????Magunkat basztuk még, nagy különbség.
Sixo
Dzsokijuing
Sixo
Dzsokijuing
több mint 1 éve
HAJAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAHAHAHQGHAGHQHQGGHAHAHAHHAHAGHAGAGGAGAGGAGGAGGAGHGHGGAHGAGHAHAHAHHAAAAA
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Egy rossz döntés, egyébként most legalább a hosszabbítást néznénk.Pont, hogy nem. Végig jobb volt a Gamecocks, csak RZ int vagy 2 fumble miatt a legjobb driveok pont nélkül mentek. De a D tartott és amikor végre nem hibáztunk jött a WIN.Nem megmondtam, hogy meg lesztek ma baszva ????Magunkat basztuk még, nagy különbség.
Sixo
Dzsokijuing
Sixo
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
komolyan annak fogok szurkolni hogy az SC legyen bent a PO-ba, zseni ez a Sellers 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szép jinx, kösz a támogatást.Legjobb QB, legjobb ST, legjobb D itt van !!! Irány a bajnoki cím. Csak nehogy a köcsög rangsorolók kihagyják a csapatot POból.Pedig most nekem kicsit letisztult, hogy sajna pont a Gamecocks lesz a kimaradó
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Bekaphatja az Alabama. Sokkal jobbak vagyunk, mint ők hiába vertek meg.Legjobb QB, legjobb ST, legjobb D itt van !!! Irány a bajnoki cím. Csak nehogy a köcsög rangsorolók kihagyják a csapatot POból.Alabama valahogy úgyis ott lesz.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Legjobb QB, legjobb ST, legjobb D itt van !!! Irány a bajnoki cím. Csak nehogy a köcsög rangsorolók kihagyják a csapatot POból.Pedig most nekem kicsit letisztult, hogy sajna pont a Gamecocks lesz a kimaradó
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Huhu ha lett volna egy kozepes QB a szezonban....

több mint 1 éve
Pont, hogy nem. Végig jobb volt a Gamecocks, csak RZ int vagy 2 fumble miatt a legjobb driveok pont nélkül mentek. De a D tartott és amikor végre nem hibáztunk jött a WIN.Nem megmondtam, hogy meg lesztek ma baszva ????Magunkat basztuk még, nagy különbség.
Sixo
Dzsokijuing
több mint 1 éve
baggio megnézi ezt az aktivitást a topicban, örömében elsírja magátGyorsan egy admin töröljön minden hsz-t, lesz meglepetés!
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Legjobb QB, legjobb ST, legjobb D itt van !!! Irány a bajnoki cím. Csak nehogy a köcsög rangsorolók kihagyják a csapatot POból.Alabama valahogy úgyis ott lesz.
Sixo