CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Az idei évet mondjuk kihagyhatnák.Kommenteket olvasva, meg terveztek az Alabamaval a playoffban?Simán, kihagyhatatlanok.
beltazor
Kampman
több mint 1 éve
Valaki tud nekem egy linket dobni a Rutgers - MSU- hoz esetleg?the.streameast.app/cfb/rutgers-scarlet-knights-michigan-state-spartans/27037792
Gergőke
több mint 1 éve
HAVAS MECCSValaki tud nekem egy linket dobni a Rutgers - MSU- hoz esetleg?www.youtube.com/watch?v=tJJIRDaC2q4
Gergőke
Score a touchdown ✅
— Michigan State Athletics (@MSU_Athletics) November 30, 2024
Make a snow angel ✅pic.twitter.com/r74Jpz8hAG
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kommenteket olvasva, meg terveztek az Alabamaval a playoffban?Simán, kihagyhatatlanok.
beltazor
több mint 1 éve
Kommenteket olvasva, meg terveztek az Alabamaval a playoffban?

több mint 1 éve
Valaki tud nekem egy linket dobni a Rutgers - MSU- hoz esetleg?
több mint 1 éve
Ncaa meccsre (nagy stadionba patináns csapathoz) mennyire nehéz jegyet szerezni?Rutgers meccsen voltam 6 éve, az 25$ volt. A Stadion nagy, a csapat nem túl patinás 😀
Tervezgetek egy oktober végi novemberi sport/látnivaló usa tripet
Janek
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Ncaa meccsre (nagy stadionba patináns csapathoz) mennyire nehéz jegyet szerezni?minden héten oda járok meccsre, rögtön mondom a releváns információkat. pill
Tervezgetek egy oktober végi novemberi sport/látnivaló usa tripet
Janek
több mint 1 éve
Ncaa meccsre (nagy stadionba patináns csapathoz) mennyire nehéz jegyet szerezni?Tervezgetek egy oktober végi novemberi sport/látnivaló usa tripet
több mint 1 éve
www.pennlive.com/pennstatefootball/2024/11/penn-state-can-clinch-big-ten-championship-game-berth-as-michigan-upsets-ohio-state.htmlPSU-é a tiebraker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én még a Sun Belt kedvenceimnek, a Coastal Carolinának szurkolok, hogy összejöjjön a 6. győzelem és jöjjön a meghívó valami random bowlra 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
semmi alapján, félrebeszélnek a tévében. ha a psu nyer a mariföld ellen, ők mennek konfdöntőzniAkkor viszont mi alapján van előrèbb a Hoosiers???Viszont az OSU mind a PSUt mind az Indianat megverte így a 2 veresèg ellnère is mehetne a Big10 döntőbe nem?2 konf vereség, míg PSU meg Indiana eddig csak 1.
Illetve ha mègse akkor megnyílik az esèly nekünk?
dande2
Hacsak nem kap ki mind2, fix nincs Big10 döntő az OSU-nak
zacknorb
dande2
több mint 1 éve
A remény hal meg utoljára. De ha nem is lesz PO akkor is a legjobb szezonunk a prime Spurrier évek óta. Annak meg több, mint 10 éve.Párszor volt már közel, plusz láttuk ezt a The game-et is.na az lenne világ szégyene az Auburn ellenEgy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
JustoVillar
Stoki
Amúgy 4 Big10 csapat, ND, Boise State, Big XII bajnok, 2 ACC döntős, SEC (Georgia-Texas-Tennessee)
Ez pont 12 csapat, akik a Gamecocks előtt vannak, és még akkor ott a Bama is. Plusz egy lehetséges A&M.
zacknorb
több mint 1 éve
Bár ahogy nèzem nem úgy állunk 😀😀😀
több mint 1 éve
Nem mintha lenne esèly a Ducks ellen de azèrt mègis jó lenne 😊Ezt kérdeztem én isAkkor viszont mi alapján van előrèbb a Hoosiers???Viszont az OSU mind a PSUt mind az Indianat megverte így a 2 veresèg ellnère is mehetne a Big10 döntőbe nem?2 konf vereség, míg PSU meg Indiana eddig csak 1.
dande2
zacknorb
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
Ezt kérdeztem én isAkkor viszont mi alapján van előrèbb a Hoosiers???Viszont az OSU mind a PSUt mind az Indianat megverte így a 2 veresèg ellnère is mehetne a Big10 döntőbe nem?2 konf vereség, míg PSU meg Indiana eddig csak 1.
dande2
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor viszont mi alapján van előrèbb a Hoosiers???Viszont az OSU mind a PSUt mind az Indianat megverte így a 2 veresèg ellnère is mehetne a Big10 döntőbe nem?2 konf vereség, míg PSU meg Indiana eddig csak 1.
dande2
zacknorb
több mint 1 éve
Viszont az OSU mind a PSUt mind az Indianat megverte így a 2 veresèg ellnère is mehetne a Big10 döntőbe nem?2 konf vereség, míg PSU meg Indiana eddig csak 1.
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Párszor volt már közel, plusz láttuk ezt a The game-et is.na az lenne világ szégyene az Auburn ellenEgy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
JustoVillar
Stoki
Amúgy 4 Big10 csapat, ND, Boise State, Big XII bajnok, 2 ACC döntős, SEC (Georgia-Texas-Tennessee)
Ez pont 12 csapat, akik a Gamecocks előtt vannak, és még akkor ott a Bama is. Plusz egy lehetséges A&M.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ahogy az Oklahoma és a Vandy 😀Oszt az Auburn, hogy fogja megverni őket?Egy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
JustoVillar
Sixo
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Viszont az OSU mind a PSUt mind az Indianat megverte így a 2 veresèg ellnère is mehetne a Big10 döntőbe nem?Illetve ha mègse akkor megnyílik az esèly nekünk?
több mint 1 éve
nem szopják be a 4&31et plOszt az Auburn, hogy fogja megverni őket?Egy Alabama vereség és sztem bent vagytok.Ez a Cocks még be is mehet a hátsó ajtón a PO-ba, annyi az upset.Áh az a baj túl sok upset kéne.
Dzsokijuing
Sixo
JustoVillar
Sixo
több mint 1 éve
Mi a tiebrake a PSU meg a Hoosiers közt?Nem tudom. Most benyomtam a Tennessee meccs véget és itt azt mondták így az Indiana van ott a döntőben.
zacknorb
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Ha kikap a Miami, a Clemson döntőzik?baggio megnézi ezt az aktivitást a topicban, örömében elsírja magátRemélem sokan is nézték a meccsünket 😊 várunk mindenkit a Miami vs Syracuse-on is!
zacknorb
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)