CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Életem első play by play meccse 😊 betegség miatt lettem beugrósCOLLEGE GAMEDAY!Play-by-play kommentátor is vagy?
18 órától arena4-es ncaa-duplával jövünk, és remélem szeretitek a hangomat, mert mindkét meccsen hallhatjátok majd 😊
r.baggio
Vagy ha voltál már, én nem emlékeztem rá.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ahogy nèzem az eredmènyt küzdünk mi is szèpen 😏
1 hónapja
Ott is a második Jackson TD
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Nagyon gyenge eddig az OSU a labda mindkét oldalán...nagyon gáz amit csinálnak
warr_b
1 hónapja
Nem akarom elkiabálni, de eddig Sorsby a Pitt ellen is korrekt college QB-nak néz ki
1 hónapja
Nagyon gyenge eddig az OSU a labda mindkét oldalán...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Michigan falember Giovanni El-Hadi, működik az olvasztótégely.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Két O hiba, majd kihagyott FG, igazi álomkezdés.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Kampman
28 166
COLLEGE GAMEDAY!Play-by-play kommentátor is vagy?
18 órától arena4-es ncaa-duplával jövünk, és remélem szeretitek a hangomat, mert mindkét meccsen hallhatjátok majd 😊
r.baggio
Vagy ha voltál már, én nem emlékeztem rá.
1 hónapja
Ez a College Gameday a rivális tévécsatornának csinálja az ingyenreklámot.Persze, a Michigan - Texas a forduló meccse és Ann Arborban csücsülnek, de az ESPN-meccsekről alig esett szó.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Éjfélkor első hazai FIU meccs, alias jön a Pitbull StadiumHad to do it for our first field design at @Pitbull Stadium 😼 #DaleFIU pic.twitter.com/LTs6CQhXtn
— FIU Football (@FIUFootball) September 6, 2024
1 hónapja
Íme pedig a másik pénteki meccs összefoglalójabenne zseniális állatos jelenetekkel
r.baggio
1 hónapja
COLLEGE GAMEDAY!18 órától arena4-es ncaa-duplával jövünk, és remélem szeretitek a hangomat, mert mindkét meccsen hallhatjátok majd 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Klaci79
22 106
Áh, értem, illetve nem értem, de mindegy. Ez így szerintem elég veszett fejsze nyele volt, de legalább a kicker minden dícséretet megérdemelt.Preston Stone-t gyorsan elintézték, onnantól pedig már eltűnt a különbség a két csapat között.Nem sérült meg Stone, Lashlee önszántából cserélte le
Klaci79
r.baggio
1 hónapja
Íme pedig a másik pénteki meccs összefoglalója---
1 hónapja
Preston Stone-t gyorsan elintézték, onnantól pedig már eltűnt a különbség a két csapat között.Nem sérült meg Stone, Lashlee önszántából cserélte le
Klaci79
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Klaci79
22 106
Preston Stone-t gyorsan elintézték, onnantól pedig már eltűnt a különbség a két csapat között.
1 hónapja
hatalmas futás, spin move, majd int, tudnak időzíteni a fiúk, pont mikor szünet van az nfl meccsen 😊
---
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=blNs9kVTHgMvezet a BYU a harmadik negyed végén
15:12
---
1 hónapja
Szeptember 6., péntek (magyar idő szerint szombat):!!
01:00 BYU @ SMU - ESPN2
03:00 Duke @ Northwestern - FS1
r.baggio
---
2 hónapja
Hát Mertz eléggé offos, csóró eléggé lenn maradt
zacknorb
BREAKING: Florida is expected to start Five-Star Plus+ true freshman QB DJ Lagway vs. Samford, Billy Napier announced🐊
— On3 (@On3sports) September 4, 2024
Graham Mertz suffered a concussion Saturday against Miami. https://t.co/rpzON0cDHc pic.twitter.com/wNaXvDJmhe
2 hónapja
És az Arkansas State fordít. Ezt nem hiszem el. 55 másodpercet kellett volna kibírni, de a végén csak lekonyult a Cerka..."Arkansas State’s game-winning touchdown catch against Central Arkansas with three seconds left should have been upheld as incomplete on replay, and an error in the replay process ruled it a touchdown, the Sun Belt Conference announced Tuesday."
iktriad
---
2 hónapja
Klaci79
22 106
Hát akkor ennyit a Florida State szezonjáról6-szoros pénz volt a BC...mekkora hülye vagyok, hogy elfelejtettem 😕
r.baggio
2 hónapja
bunteto.com/georgiai-erodemonstracio-varazslatos-elkapok-viharszunetek-az-egyetemi-amerikaifutball-bajnoksag-elso-hetenek-osszefoglalojaEz egy elég fasza írott összefoglaló magyar nyelven.
2 hónapja
A zéró nyomásgyakorlás a védelemtől két meccs alatt és DJU irányítóteljesítménye hosszú szezonra predesztinálja a Seminolest.Viszont ez a BC két hét múlva megszoríthatja a Mizzout.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.