CFB követő 2024

4 feliratkozó

3 hónapja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
04:30 USC @ UCLA - NBC

Szerkesztette: r.baggio
2 hónapja
"Michigan rushed for 199 yards, the most USC has given up in a first half in the Lincoln Riley era"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
És van videómontázs is
2 hónapja
2 hónapja
És megint, 2-3 playyel később is.
Ez Bennyi Hill kategória
zacknorb
Vannak párosítások, melyeknél előre borítékolható, hogy goofy lesz az egész, az Auburn vs Arkansas tipikusan ilyen

A California @ FSU-ra vagyok még rettentő kíváncsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
És megint, 2-3 playyel később is.
Ez Bennyi Hill kategória
2 hónapja
Back2back labdaeladás!
2 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Csóri Auburn, explozív futójáték, erre a futó elhagyja a 10esen belül egy testcselnél, Arkansas touchback.
zacknorb
plusz ott volt valami lábtörés is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
2 hónapja
64 yardos mezőnygól a Temple-től
2009-ben volt ilyen hosszú sikeres FG utoljára

---
2 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonézt
zacknorb
Ez a Keenumos backup reklám viszont zseni
2 hónapja
Csóri Auburn, explozív futójáték, erre a futó elhagyja a 10esen belül egy testcselnél, Arkansas touchback.
2 hónapja
Folytatódik közben a Kansas vs West Virginia, ha valaki szoros végjátékot nézne most

---
2 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 932 — Browns GM
Helyére kerül a USC is, szembeötlő, hogy mennyire fizikálisabb csapat a Michigan
r.baggio
a védelemmel lesznek gondok Big Ten rangadókon, de a támadók meccsben tudják tartani azért a csapatot. (remélhetőleg.)

Szerkesztette: törölt kristof

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Végre USC explozív játék
2 hónapja
"2024-ben már lehetetlen keményen védekezni"

Auburn CB, Champ Anthony:  x.com/UnnecRoughness/status/1837582082505097320?t=8IPcuEgXLQmKRZSktHlDpQ&s=19

---
2 hónapja
Csak átszakadt a gát Edwardsnál

Helyére kerül a USC is, szembeötlő, hogy mennyire fizikálisabb csapat a Michigan

---
2 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 932 — Browns GM
eh, ez a védelem már inkább a tavalyit idézi... :/

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
a Miami (Ohio) vezet a második negyed elején 3:0-ra a Notre Dame ellen 😊
stream:  tvsportslive.fr/35966-3/

minden idők egyik legviccesebb története lenne, ha a NIU után még egy MAC-ostól kikapna az Irish, persze még messze a vége
r.baggio
Pont írni is akartam, hogy az ND alakít megint.
2 hónapja
a Miami (Ohio) vezet a második negyed elején 3:0-ra a Notre Dame ellen 😊
stream:  tvsportslive.fr/35966-3/

minden idők egyik legviccesebb története lenne, ha a NIU után még egy MAC-ostól kikapna az Irish, persze még messze a vége

---
2 hónapja
astroid Pittsburgh Steelers 571
Jó ez a Graham srác
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit jobban folytattuk 😊
2 hónapja
Ott a center elég szépen nyitotta a rést
2 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonézt
zacknorb
Én meg mindig elfelejtem, hogy a cbs kötvetítések mennyire nézhetetlenek, eddig volt kb 3 percnyi játék és 30 perc reklám

---
2 hónapja
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként kicsit off, de nem tudom Q Ewers mennyire sèrült viszont ha mèg játszhat idèn ès a kis Manning így alakít már jelentkeznèk is a NiL portálon esetlegesen a Michigannèl, hogy lehessen belőle valami (ha portál utan nem kell csücsülnie valamennyit, ezzel nem vagyok tisztában)...mert innentől kb veszett helyzet ez neki ha csak a kis Archival nem lesz valami. A padon ücsörögnie felesleg. Persze ha komolyabb a gond, vagy nem játszhat a transzfer után, az más helyzet.
dande2
Jövőre övé a csapat...minek ugrálni ilyenkor 😊
Klaci79
Nem hinném hogy Archie kijön már a 25-ös draftra...

Mi viszont "jól" kezdtük 😛