CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
The Game-en meg majdnem back to back int

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Uccsó bajnoki cím?Most focicsapatokról beszéltünk nem csürhékről.Clemsonnak kilenc van!Szólj ha lesz 8 győzelmetek.Oszt a Jagsnek, hogy megy a foci? Nah akkor meg csöndesedj el az erőművedben.Már 2 hete nem kaptunk ki! 😀
Sixo
iktriad
Sixo
Dzsokijuing
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Így viszont nekem 13 csapat van a 12 helyre, so lesz jelentősége a jövő vasárnapnak.csak úgy repül az idő, ha az ember jól szórakozik
Ugyanitt basszus, jövő vasárnap már selection sunday, mintha csak múlt héten lett volna a tavalyi FSU kimaradás.
zacknorb

Don't blink!
több mint 1 éve
Így viszont nekem 13 csapat van a 12 helyre, so lesz jelentősége a jövő vasárnapnak.Ugyanitt basszus, jövő vasárnap már selection sunday, mintha csak múlt héten lett volna a tavalyi FSU kimaradás.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Vols már vezet, és mennének a PO-ba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sellers miket fut gecc

Don't blink!
több mint 1 éve
A Gamecocksnak meg labdája
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most focicsapatokról beszéltünk nem csürhékről.Clemsonnak kilenc van!Szólj ha lesz 8 győzelmetek.Oszt a Jagsnek, hogy megy a foci? Nah akkor meg csöndesedj el az erőművedben.Már 2 hete nem kaptunk ki! 😀
Sixo
iktriad
Sixo
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Clemsonnak kilenc van!Szólj ha lesz 8 győzelmetek.Oszt a Jagsnek, hogy megy a foci? Nah akkor meg csöndesedj el az erőművedben.Már 2 hete nem kaptunk ki! 😀
Sixo
iktriad
Sixo
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Szólj ha lesz 8 győzelmetek.Oszt a Jagsnek, hogy megy a foci? Nah akkor meg csöndesedj el az erőművedben.Már 2 hete nem kaptunk ki! 😀
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Oszt a Jagsnek, hogy megy a foci? Nah akkor meg csöndesedj el az erőművedben.Már 2 hete nem kaptunk ki! 😀
Sixo
több mint 1 éve
Oszt a Jagsnek, hogy megy a foci? Nah akkor meg csöndesedj el az erőművedben.A 2. félidő is eddig inkább a Clemsonról szól. 😀2 félidőből áll a meccs. Sellers azért eddig eléggé mészárolta a Clemson D-t.Én csak kismókusoknak hívom a Gamecockst, de már évek óta. Apropó, te nem mészárlásról beszéltél a meccs kapcsán? Mert ez eddig elégé egyelőerők küzdelme.Te meg milyen faszom mókusról beszélsz? Megint bekóláztál?Azt mondod a kismókus verést a tigrisek által látni kell? 😀Amúgy annyi minden megy most, hogy lehet csak kedden végzek a pótlásokkal 😀😀Egy van ami fontos, a többi várhat.
zacknorb
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
A 2. félidő is eddig inkább a Clemsonról szól. 😀2 félidőből áll a meccs. Sellers azért eddig eléggé mészárolta a Clemson D-t.Én csak kismókusoknak hívom a Gamecockst, de már évek óta. Apropó, te nem mészárlásról beszéltél a meccs kapcsán? Mert ez eddig elégé egyelőerők küzdelme.Te meg milyen faszom mókusról beszélsz? Megint bekóláztál?Azt mondod a kismókus verést a tigrisek által látni kell? 😀Amúgy annyi minden megy most, hogy lehet csak kedden végzek a pótlásokkal 😀😀Egy van ami fontos, a többi várhat.
zacknorb
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Istenem ne már ..... mi van itten. Ekkora mákos csapatot, mint ezek a fideszesek ...
több mint 1 éve
Bocs de Clemsonost oda nem engedünk be.Istenem már ,nem az volt ,hogy Klubnik gyenge irányító? Elkezdhetne már fos lenni.Majd a meccs végén a győzelmi buliban!
Sixo
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Istenem már ,nem az volt ,hogy Klubnik gyenge irányító? Elkezdhetne már fos lenni.Majd a meccs végén a győzelmi buliban!
Sixo
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
"Nagy utak nem kellett megtenniük" xD szó szerint ugyanezt mondtam a gép előtt xD
több mint 1 éve
Istenem már ,nem az volt ,hogy Klubnik gyenge irányító? Elkezdhetne már fos lenni.
több mint 1 éve
Az Arkansas vs Missouri lesz még havas meccsMeg a SEMO az FCS PO-ban
r.baggio
The Snow has reached SEMO and Cape Girardeau, MO.
— Sickos Committee (@SickosCommittee) November 30, 2024
Poloska vagyok.