CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
Jó ez a bolenyes meccs 😀Ha a Bison D is előkerülne még ma, akkor még nagy upset alert is lehetne.
JustoVillar
2 hónapja
JustoVillar
619
Jó ez a bolenyes meccs 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Hol a Bison D? Még Fargoban?
2 hónapja
Le a kalappal Millerrék előtt. Tudom, hogy szar a Colorado D, de 10 pont az 10 pont 2 driveból. Jottem scotolni Sanderst Dak helyere 😊Inkább Dak. mint Sanders. Ha a fia Dallasba kerülne, Deion mindent megtenne, hogy Cowboys HC legyen, azt meg ne akard! 😀
beltazor
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
Most kell lefújni. 😀
2 hónapja
Na Go Bison, jöjjön meg az első upset egy Dakota State csapattól a héten! Aztán a nyulak követhetik a lépteiket az Oklahoma State ellen.
2 hónapja
net4.network4.hu/press/szuper-izgalmas-csapatok-meccsevel-jovunk-az-egyetemi-ligabol/bő hat óra múlva kezdünk! a lefújás után a NET4+-on azonnal visszanézhető a találkozó, így ha valaki nem akar éjszakázni de spoilerbe sem futna bele, ott pénteken egyből vissza tudja nézni a teljes meccset.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Kampman
28 166
Követtem egy darabig.Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.És a Bobcats hozta is a papírformát.
Viszont a fogadóirodáknál óriási favorit az FCS csapat, amit én még szerintem nem is láttam eddig.
Kampman
iktriad
Nem mondom, hogy a legmagasabb színvonalú meccs volt, de egészen szórakoztató.
2 hónapja
Megmenekült az SMU, kemény fordítás volt a negyedik negyedben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
JustoVillar
619
Csodálatos volt ez a 3. Nevada TD drive:Először úgy néz ki hogy 3&out, majd egy nagyon alul dobott passzra jön egy DPI 15yard first down.
Nem nagyon sikerül haladni, 4&6 puntra készül a Nevada, snap, repül a zászló, false start, 5 yard al hátrébb, am az egyik okos SMU játékos raköp a labdára, 15 yard first down.
Par szép játék, majd a 30-as környékén ismét elakadnak, 3&hosszura szar passz az end zoneba, megint DBI.
10 yardrol már sikerült bevinni 😀
Remélem meglesz az upset itt is 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.És a Bobcats hozta is a papírformát.
Viszont a fogadóirodáknál óriási favorit az FCS csapat, amit én még szerintem nem is láttam eddig.
Kampman
We have our first FCS win vs an FBS team of the 2024 season 🙌🎉
— FOX College Football (@CFBONFOX) August 24, 2024
What a comeback by @MSUBobcats_FB 👏 pic.twitter.com/jDE0Fg5sGL
2 hónapja
Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.www.msn.com/en-us/sports/other/college-football-betting-fbs-underdogs-vs-fcs-in-cfb-history-including-new-mexico-in-2024-week-0/ar-AA1p8iW1
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kampman
28 166
Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.Viszont a fogadóirodáknál óriási favorit az FCS csapat, amit én még szerintem nem is láttam eddig.
2 hónapja
A győztes FGyoutu.be/AOXIpS9Qwl8?si=o5MxIW0H6s_ZmRKB
---
2 hónapja
Ez tényleg kibaszott felháborító volt.3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
Kampman
2 hónapja
na, ez egy kiváló nyitómeccs volt. 😊
2 hónapja
Ez érdekes time management volt Norvelltől, remélem a GT nem jár úgy, mint a Northwestern két éve
---
2 hónapja
Új innováció, hogy a piros sapkás embernek már digitális kijelzője is van, amin láthatod a stadionban, hogy mennyi van még a reklámokból3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
Kampman
---
2 hónapja
Kampman
28 166
3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
2 hónapja
3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szép
---
2 hónapja
Durva, ebből semmi nem látszott a stadionbanMax szemerkélt nagyon rövid ideig vagy nagyon rendben van az Aviva tetőszerkezete, mert ebből semmit nem érzékeltem az egész nézőtéren sem
r.baggio
közvetítésben ehhez hasonlónak tűnt, az irányítók is mintha szenvedtek volna miatta
törölt kristof
Mondjuk miután kisütött a nap se passzoltak többet
---
2 hónapja
Max szemerkélt nagyon rövid ideig vagy nagyon rendben van az Aviva tetőszerkezete, mert ebből semmit nem érzékeltem az egész nézőtéren sem
r.baggio
közvetítésben ehhez hasonlónak tűnt, az irányítók is mintha szenvedtek volna miatta