CFB követő 2024

6 feliratkozó

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 436 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na a második félidőre pont hazaértem, hajrá Bulldogs! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 781 — no es importante
Jaxson Dart megelőzte Eli Manninget az Ole Miss ranglistáján a legtöbb passzolt yard tekintetében, de a Rebels a szünetben is csak 17:14-re vezet a 2:9-es Bulldogs ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 486 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy Bentley végigszáguldott a pályán a TD-ért 😀
Közben Nick Nash ma is TD-t szerez SJSU-ban, elég jó kis Go5 elkapó

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 198 — Így remélem megfelelek nektek.....

zacknorb
Az a kérdés melyik lesz az 1/1 😏mert ahogy elnézem az idei drafclasst mèg ez is benne van 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 486 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az geci vicces lenne, ha ma bukna az Ole Miss és a Georgia is (utóbbit látom jönni)
zacknorb
Én az előbbit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Az geci vicces lenne, ha ma bukna az Ole Miss és a Georgia is (utóbbit látom jönni)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Miss State fake punt, majd TD, vezet a 2:9-es, Toledo által lealázott Bulldogs az Egg Bowlon

---
több mint 1 éve
PJ Fleck turns 44 today, and comes away with a 7th win on the season, 24-7 over Wisconsin

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Boise State is eldönte ezzel a Madsen TD-vel

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Wisconsin's loss to Minnesota ends Badgers' streak of 22 consecutive years in a bowl. Two of nation's longest bowl streaks ended this year: Wisconsin & Oklahoma State (18 years)

---
több mint 1 éve
Tengerészet is hasít 😊
warr_b
Az East Carolina is annyira tipikus, még az utolsó meccs előtt véglegesítik a játékosok nyomására a szezon közben beugró interim HC-t, hát persze hogy rögtön utána teljes betli

---
több mint 1 éve
Komoly goal line stand a Beaverstől

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 28 821 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tengerészet is hasít 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Greatest sport, greatest league, micsoda Egg Bowl utalás ez fél órával a kezdés előtt

---
több mint 1 éve
A Bowling Greennek nem jön össze a MAC-döntő, sőt pár yarddal még Fannin Jr. rekordja se lesz meg

A Boise State vs Oregon State legalább izgalmas

---
több mint 1 éve
Azért ez az 1 testcsellel 2 Boise State védőt küldünk el babért pimasz volt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha pedig az a kérdés hogyan lett a Wisconsin ilyen szar idén, akkor arra a válasz pedig az, hogy nem minden szisztéma működik akárhol. Fent északon eleve halálra volt ítélve az Air Raid, csúnyán befürödtek vele, innen nem hiszem, hogy van Fickellnek visszaút
r.baggio
Dehogynem.
Vissza Cincinnatibe.
Sattersfieldet bármikor lecserélem rá.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha pedig az a kérdés hogyan lett a Wisconsin ilyen szar idén, akkor arra a válasz pedig az, hogy nem minden szisztéma működik akárhol. Fent északon eleve halálra volt ítélve az Air Raid, csúnyán befürödtek vele, innen nem hiszem, hogy van Fickellnek visszaút

---
több mint 1 éve
Az OSU miért ilyen szar idén?
warr_b
Kiesett két vezéregyéniség a védelemből, erre a többiek is bedobták a törölközőt

---
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 28 821 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az OSU miért ilyen szar idén?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Mekkora védekezés a Beaverstől.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jeanty lost fumble

---
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 627
Nincs kedvünk az unnamed Texas bowlra menni, kell a francnak ez a bohóckodás