CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Kék pályán kék mezben, az zsenikamuflázs!!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Kék pályán kék mezben, az zseni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Bár pont marha egyoldalú eddig mind a Colorado, mind a Boise State 😀ajánlom a Bowling Green vs Miami (Ohio) meccset, Fannin Jr.-nek már csak 44 yard kell a rekordhoz, a győztes pedig bejut a jövő heti Ohio elleni MAC-döntőbe
zacknorb
14:5 a RedHawks-nak
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
This is the most blocked throw I’m seen in ages. https://t.co/svUTz83a9o
— Sickos Committee (@SickosCommittee) November 29, 2024
Bazzeg és ezen a szar kék szemrákos gyepen van a meccs.
Rühellem ezt a pályát.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a meccs is mindjárt kezdődikNézegettem a szezon során hogy nagyon megy neki.
"Bowling Green TE Harold Fannin Jr. will play vs. Miami (Ohio), source told @ActionNetworkHQ. Fannin is 58 yards shy of breaking FBS season record for most receiving yards by a tight end"
r.baggio
Először F1 után a tegnapit kell pótolni majd beszállok a maiba, csak most értem haza (a tegnapi politika topic után stilszerűen babalátogatóban voltam)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ashton Jeanty TD után nem sokkal pár száz mérfölddel arrébb Travis Hunter TDWe are blessed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez a meccs is mindjárt kezdődik"Bowling Green TE Harold Fannin Jr. will play vs. Miami (Ohio), source told @ActionNetworkHQ. Fannin is 58 yards shy of breaking FBS season record for most receiving yards by a tight end"

---
több mint 1 éve
COLLEGE GAMEDAY! 18-tól ma is meccsek hajnalig, jó szórakozást mindenkinek

---
több mint 1 éve
01:30 Memphis @ #17 Tulane - ESPN
r.baggio

---
több mint 1 éve
Bama így már nem lesz top12, ugye? ugye?!Ha ez a Bama bemegy a playoffba... Majdnem azt írtam, hogy akkor az egésznek semmi értelme, de igazából csak magát röhögtetné ki a committee, mert ez egy gyenge csapat, mely akár egy csúnya kiütésbe is belefuthatna az Ohio State vagy az Oregon ellen, és lehet pont erre lenne hosszabb távon szükség.
Löfli
A Boise State számomra még aggasztóbb, mert ők nem cinderella sztori lesznek, ha elvánszorognak a playoffig, ráadásul bye weekkel, hanem áldozati bárány a leendő ötödik kiemeltnek.

---
több mint 1 éve
A kedvenc mai írásom, ahol fejtegetik, hogy Jeanty jól ment az Oregon ellen, meg az UNLV elkapta a Kansast, ergo a MW és a BIG XII egy szinten van, és Hunternek sem voltak erősebb ellenfelei, mint Jeantynek.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bama így már nem lesz top12, ugye? ugye?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
De a topic is nagyot ment a tegnapi meccseken, talán legjobb szombat volt itt (a Vandy Bama verésekor én nem voltam, az levett vagy 30-35-öt 😀😀)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nabazdmeg, én meg elmentem aludni, hogy ez sima ASU (ha szoros lett volna meg a stream előtt alszok el, so tök8 😀)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Túlèltük 🥴😂
több mint 1 éve
Nate Burleson II a Nevadában elkapó, erről lemaradtam
több mint 1 éve
Sokat tisztázódhat - vagy épp ellenkezőleg, tovább bonyolódhat - a helyzet a Big12-ben és az SEC-benr.baggioNa vajon melyik jött be? 😊 Mondjuk a Georgia helye a mai káosszal biztos az SEC fináléban
Three Top 15 SEC teams went on the road Saturday.
One lost 24-17 to a 5-5 team.
One lost 27-3 to a 5-5 team.
One lost to a 4-6 team in 4 OTs.

---
több mint 1 éve
Wow, kivalo lezaras negyedik overtime-ra 😎
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
12 órája mennek a meccsek és csak egyre őrületesebbAuburn wins!!

---
több mint 1 éve
Micsoda jó kis mérkőzés kerekedett, már aHarmadik overtime fog menni. : - )
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Győzelemre hajt az Auburnwww.youtube.com/live/CM1R07-vMGc?si=46rkRqbk3c8E_HfX
Totál káosz
Update: jöhet a hosszabbítás!
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 1 éve
jó reggelt. iszonyat jó volt ez a mai felhozatalEbben az a poén, hogy kb 4 csapat(NDSU, SDSU, SD, Montana State) is bizakodhat, hogy ma első kiemelt lesz a Selection Sunday-en. Bizony jövő héten már rájátszás van az FCS-ben, ideje nekem is aktivizálnom magam.FCSHárom és fél perccel a meccs vége előtt néztem rá, 28:17-re vezetett a Bison...
SOUTH DAKOTA LEADS NORTH DAKOTA STATE WITH 12 SECONDS LEFT
— Sickos Committee (@SickosCommittee) November 23, 2024
zacknorb
3:22
A. Bouman pass to J. Martens for 40 yds for a TD (Two-point Conversion failed)
0:12
A. Bouman pass to J. Phelps for 25 yds for a TD (Two-point Conversion failed)"
r.baggio
iktriad
több mint 1 éve
Bye bye Bama, kegyetlen upset ez isAz Auburn minden bizonnyal el fogja mondjuk szúrni az Aggies elleni meccs végét

---
több mint 1 éve
Ebben az a poén, hogy kb 4 csapat(NDSU, SDSU, SD, Montana State) is bizakodhat, hogy ma első kiemelt lesz a Selection Sunday-en. Bizony jövő héten már rájátszás van az FCS-ben, ideje nekem is aktivizálnom magam.FCSHárom és fél perccel a meccs vége előtt néztem rá, 28:17-re vezetett a Bison...
SOUTH DAKOTA LEADS NORTH DAKOTA STATE WITH 12 SECONDS LEFT
— Sickos Committee (@SickosCommittee) November 23, 2024
zacknorb
3:22
A. Bouman pass to J. Martens for 40 yds for a TD (Two-point Conversion failed)
0:12
A. Bouman pass to J. Phelps for 25 yds for a TD (Two-point Conversion failed)"
r.baggio