CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Oklahoma meccset nézi valaki? Alabamaval mivan?"Oklahoma's 24-3 lead over the Crimson Tide represents Alabama's largest deficit against an unranked opponent since 2003."
Hendrix
Milroe nem tud passzolni, a védelem meg eddig is gyenge volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Oklahoma meccset nézi valaki? Alabamaval mivan?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
És Milroe pick six 😀 szétfutotta a gyenge LSU-t és mindenki elhitte róla, hogy milyen jó qb, hát nem azOklahoma is vezet, alakul ez 😊17:3, éljen a katartikus káosz
r.baggio
r.baggio
A Boise is ég a 2-8-as Wyoming ellen, őrület mi van itt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ohhh, aggies - tigers 21-21. ☹️
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Oklahoma is vezet, alakul ez 😊17:3, éljen a katartikus káosz
r.baggio

---
több mint 1 éve
Oklahoma is vezet, alakul ez 😊

---
több mint 1 éve
Gabrieltől mindkét meccsen csúcsteljesítmény és legalább egy Jeanty dud kellene ahhoz, hogy nyerjen, Wardnak több esélye van beleszólni, mint nekigabriel lesz az, ha nem jeanty és veretlen marad a ducks. és akkor is ezt mondanám, ha nyert volna a team szájtépésNagy meccs kell ma Jeanty-től, különben Buffs W esetén Hunter kb be is zsebelte a HeismantJeanty 61 yardos TD-vel indít
r.baggio
r.baggio
fake.id
Eléggé úgy tűnik, hogy ez legalább bejön, durván alázzák őket eddigJó meccs volt, sajnos az Army offense nem ilyen hátrányok ledolgozására van kitalálva.Még nincs szívem elkapcsolni, de az Auburn meccset ajánlom, szerintem ők ma elkapják az Aggies-t
Kampman
r.baggio

---
több mint 1 éve
gabriel lesz az, ha nem jeanty és veretlen marad a ducks. és akkor is ezt mondanám, ha nyert volna a team szájtépésNagy meccs kell ma Jeanty-től, különben Buffs W esetén Hunter kb be is zsebelte a HeismantJeanty 61 yardos TD-vel indít
r.baggio
r.baggio
több mint 1 éve
Imádom ezt a csapatot, hátha a védelem is összekapja magátDaily is egy zseniális játékos

---
több mint 1 éve
Jó meccs volt, sajnos az Army offense nem ilyen hátrányok ledolgozására van kitalálva.Még nincs szívem elkapcsolni, de az Auburn meccset ajánlom, szerintem ők ma elkapják az Aggies-t
Kampman

---
több mint 1 éve
nagyon komoly ez a ND mez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Jó meccs volt, sajnos az Army offense nem ilyen hátrányok ledolgozására van kitalálva.
több mint 1 éve
Nagy meccs kell ma Jeanty-től, különben Buffs W esetén Hunter kb be is zsebelte a HeismantJeanty 61 yardos TD-vel indít
r.baggio

---
több mint 1 éve
Na az Army is ennyi volt sajnos

---
több mint 1 éve
College football 😊 a Colorado is kikapott, káosz a big12-benMost akkor hajrá Army és legyen káosz az SEC-ben is!

---
több mint 1 éve
csücskös volt 😀Tényleg sokat tett a Sun Devils, hogy valahogy elrontsák ezt a győzelmet, de legjobb szándékaik ellenére sem sikerült.
Löfli
több mint 1 éve
csücskös volt 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Kezdődik a Notre Dame - Army a Yankee stadionban, furcsa is volt, mert éppen ránéztem a new yorki MLS-rangadóra is, az NYCFC ugye szintén a Yankee stadionban játssza a hazai meccseit.De a soccer most a Citi Fielden van.
több mint 1 éve
Én is rákényszerülök itt az illegális streamekre, hát komolyan mondom...A kapukat már ledöntötték 😀Kellett keresnem streamet, mert a net4 pluszosat meg már lekapcsolták, hihetetlen
Mondták már, hogy az Arizona State inkább partiegyetem, mintsem a tudományos-kutatóélet zászlóshajója, de azért most tényleg kitesznek magukért 😀
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
A kapukat már ledöntötték 😀Kellett keresnem streamet, mert a net4 pluszosat meg már lekapcsolták, hihetetlen
Mondták már, hogy az Arizona State inkább partiegyetem, mintsem a tudományos-kutatóélet zászlóshajója, de azért most tényleg kitesznek magukért 😀
Kampman

---
több mint 1 éve
A kapukat már ledöntötték 😀Mondták már, hogy az Arizona State inkább partiegyetem, mintsem a tudományos-kutatóélet zászlóshajója, de azért most tényleg kitesznek magukért 😀
több mint 1 éve
jézusom 😀😀😀

Don't blink!
több mint 1 éve
A Net4-es közvetítés mindenesetre véget ért, mondjuk 35.000 kölköt nem is biztos, hogy vissza fognak terelni a helyére, jobban teszik a bírók, ha lefújják.Nem fogják, biztos vagyok benne, hogy lesz még egy játék
Kampman

---
több mint 1 éve
A Net4-es közvetítés mindenesetre véget ért, mondjuk 35.000 kölköt nem is biztos, hogy vissza fognak terelni a helyére, jobban teszik a bírók, ha lefújják.
több mint 1 éve
Ilyen buta play a Sun Devilstől, szűzanyámRemélem visszatesznek még egy másodpercet 😀
Kampman

---