CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Illinois WR Pat Bryant vs Rutgers:
— PFF College (@PFF_College) November 23, 2024
🟠 7 REC
🟠 197 YDS
🟠 1 TD@IlliniFootball pic.twitter.com/oXqkiRDR2i
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De ahogy nézem a meccs közbeni reklámot, női röplabdában is lesz Nebraska-Wisconsin ma éjszaka, ott talán több sikerünk lesz.
több mint 1 éve
29 yardos Fg, delay of game 😊34 yardos FG már kimarad 😀
Óóó, college foci
több mint 1 éve
ez a Dillingham hány éves? nagyon kis fiatalosnak néz ki 😀Fiatalabb, mint én 😕 34 éves
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ez a Dillingham hány éves? nagyon kis fiatalosnak néz ki 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A BIG XII intézi amúgy a Boise State #4 spotot.Plusz ha ma nyer az Army, az ő esélyüket is erősen növelik.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Btw jó kis végjáték jön a The Game-en, a Yale @ Harvard találkozón, nézzetek bele, megériNyert a Yale meglepetésre, azaz:
r.baggio
"LIONS AT LAST.🏆
For the first time in 63 years, and the second time in program history, @CULionsFB has won the Ivy League title. 🌿🏈"
Éljen a Columbia! Kedvenc FCS csapatom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ja csúszik a streamem 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
omg, fordít az Illinois 4&13-nál 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
everything went according to the planAz első sack kulcspillanatban jön, a Rutgers szerziGyalázat, ahogy az Illinois menedzselte ezt az utolsó percet és így is nyertek lol
www.youtube.com/watch?v=FMyhlsOoAwI
Link a végjátékhoz
zacknorb
Jakehomer

---
több mint 1 éve
A sajat csapatat zavarta ossze az edzo az idokeresselmegjegyeztétek? 4&13-ra félpályás TD 4 másodperccel a vége előtt, mit művelt itt a Rutgers?3 perccel a vége előtt Altmyer befut, vezet az IllinoisPat Bryant nagyon jó WR, jegyezzétek meg a nevét
zacknorb
r.baggio
r.baggio
több mint 1 éve
megjegyeztétek? 4&13-ra félpályás TD 4 másodperccel a vége előtt, mit művelt itt a Rutgers?3 perccel a vége előtt Altmyer befut, vezet az IllinoisPat Bryant nagyon jó WR, jegyezzétek meg a nevét
zacknorb
r.baggio

---
több mint 1 éve
Az első sack kulcspillanatban jön, a Rutgers szerziGyalázat, ahogy az Illinois menedzselte ezt az utolsó percet és így is nyertek lol
www.youtube.com/watch?v=FMyhlsOoAwI
Link a végjátékhoz
zacknorb
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
A Minnesota meg vezet a Penn State ellenElképesztő egy nap ez, iszonyat jó a program és biztos lesz még pár érdekes eredmény

---
több mint 1 éve
Texas is vezet egy mintaszerű driver végén, Ewers to Helm negyedikre.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Közben vezet a Kansas a Colorado ellen, én majd oda nyomom át.És volt két gyors Wisconsin TD is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Remelem nem sétálunk bele egy trap game-be igy a vége elott lassacskan. 😁
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Na de majd a cseréje jövőre mekkora szezont fog futniSkattebo és Monangai is zseniális RB, előbbi ezzel a névvel all-time kedvencek közé kerülRobichaux is ott van a BC- ben, jó futó, jó név
r.baggio
zacknorb
bceagles.com/sports/football/roster/turbo-richard/24759
A BC amúgy 11 meccsen KETTŐ darab mezőnygólt lőtt összesen

---
több mint 1 éve
Az első sack kulcspillanatban jön, a Rutgers szerziwww.youtube.com/watch?v=FMyhlsOoAwI
Link a végjátékhoz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Skattebo és Monangai is zseniális RB, előbbi ezzel a névvel all-time kedvencek közé kerülRobichaux is ott van a BC- ben, jó futó, jó név
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Skattebo és Monangai is zseniális RB, előbbi ezzel a névvel all-time kedvencek közé kerül

---
több mint 1 éve
Közben kezdődött a Skattebo dance
Poloska vagyok.