CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
Ez érdekes time management volt Norvelltől, remélem a GT nem jár úgy, mint a Northwestern két éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Új innováció, hogy a piros sapkás embernek már digitális kijelzője is van, amin láthatod a stadionban, hogy mennyi van még a reklámokból3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kampman
28 289
3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
2 hónapja
3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szép
---
2 hónapja
Durva, ebből semmi nem látszott a stadionbanMax szemerkélt nagyon rövid ideig vagy nagyon rendben van az Aviva tetőszerkezete, mert ebből semmit nem érzékeltem az egész nézőtéren sem
r.baggio
közvetítésben ehhez hasonlónak tűnt, az irányítók is mintha szenvedtek volna miatta
törölt kristof
Mondjuk miután kisütött a nap se passzoltak többet
---
2 hónapja
Max szemerkélt nagyon rövid ideig vagy nagyon rendben van az Aviva tetőszerkezete, mert ebből semmit nem érzékeltem az egész nézőtéren sem
r.baggio
közvetítésben ehhez hasonlónak tűnt, az irányítók is mintha szenvedtek volna miatta
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Georgia Tech 134 passzolt yarddal nyerhet meccset és még nem is a triple optiont nyomják
---
2 hónapja
Haynes 💯Max szemerkélt nagyon rövid ideig vagy nagyon rendben van az Aviva tetőszerkezete, mert ebből semmit nem érzékeltem az egész nézőtéren sem
az első negyedben esett, nem? 😀Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
r.baggio
törölt kristof
---
2 hónapja
Kampman
28 289
Haynes 💯Nekem is így rémlik.
az első negyedben esett, nem? 😀Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
r.baggio
törölt kristof
2 hónapja
Haynes 💯az első negyedben esett, nem? 😀Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
r.baggio
Szerkesztette: törölt kristof
2 hónapja
Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.Nem esett még ma egy csepp eső sem 😊
Kampman
---
2 hónapja
Kampman
28 289
Megint zuhé közeleg, úgy néz ki.
2 hónapja
Uigalalei még létezik? Pedig úgy rémlett valami alacsonyabb csapatban tolja. Jó nagy bajban lehet az FSU ha tőle várja a megváltást.Ami nyilván nem fog megérkezni..Azért WR fronton sem kicsi a visszaesés tavalyhoz képest
kapitnono
---
2 hónapja
Íme az utolsó TD a helyszínrőlyoutu.be/LqR2XcRmFM0?si=fRhHmOuGqoJzJOH1
---
2 hónapja
Kampman
28 289
Jó meccs
2 hónapja
Uigalalei még létezik? Pedig úgy rémlett valami alacsonyabb csapatban tolja. Jó nagy bajban lehet az FSU ha tőle várja a megváltást.Ami nyilván nem fog megérkezni..az Oregon State-nél volt egy évet. tényleg halvány, én többet vártam az ACC-visszatérésétől.
kapitnono
2 hónapja
Uigalalei még létezik? Pedig úgy rémlett valami alacsonyabb csapatban tolja. Jó nagy bajban lehet az FSU ha tőle várja a megváltást.Ami nyilván nem fog megérkezni..
2 hónapja
Faszért nem fogadtam GT-re a spreadetKey még nem kapott ki ACC-s kiemelttől
Utolsó 12 alkalomból 10 vagy 11-szer hozták.
zacknorb
---
2 hónapja
---
2 hónapja
Faszért nem fogadtam GT-re a spreadetUtolsó 12 alkalomból 10 vagy 11-szer hozták.
2 hónapja
ezt mondjuk nem láttam jönni. 😊(ahogy a GT-től is többet kapok, mint amit vártam)
2 hónapja
Klaci79
22 208
Na erről csúnyán lemaradtam itt a soccer meg eloszezon rengetegben. 😢
2 hónapja
Jöhet a cfb történelem első two-minute warningja
---
2 hónapja
brusztolós drive volt 😀Ha King tudna passzolni a Noles 5 perccel előbb kapta volna vissza a labdát 😊
Löfli
Jamal Haynes viszont nagyon jó
---
2 hónapja
brusztolós drive volt 😀