CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
A Hurricanes is lezárja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Molly McGrath a TV-ben, adom.Vigyázz az ilyen kijelentésekkel manapság 😊
Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Molly McGrath a TV-ben, adom.Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
SEC-ben bárki megverhet bárkit: parityBig 12-ben ugyanaz: everybody sucks
Kicsiben lemodellezik ugyanazt, ami vita az nfl és az ncaa között szokott menni. Egészen röhejes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Florida #21-es a védelemben mekkora absolut unit gec 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nem gondolom, hogy az Indiana kiesne a 12-ből...ez az OSU most brutálisan jó, bárkit legyaláznak majd az első körükben.
több mint 1 éve
Utah will be wearing gorgeous hand-painted helmets honoring the Polynesian culture prominent within the program.
— RedditCFB (@RedditCFB) November 23, 2024
They host #22 Iowa State tonight at 7:30pm ET on Fox. pic.twitter.com/POsmF2l5Ao
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hatalmas végjáték lesz.Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogniMegint megcsinálták! 😀
r.baggio
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogniMegint megcsinálták! 😀
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mekkora Gátőr volt ezBár kellett az a drop az elsőnél
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért mivel 12-es PO lesz várjuk meg mizu.Tipikusan az a csapat, akit amúgy is csak veretlenül engednének be.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Dzsokijuing
Kampman
Én még mindig azt mondom, hogy ez egy PO csapat
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ebben nem vagyok biztos, vagy be sem jutnak, mert gyenge a menetrendjük, ha igen, akkor pedig a hóvihar elől mennek a Colts indoorba.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Viszont valszeg így rendezhetnek a campuson egy playoff meccset.
Ventura
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Tipikusan az a csapat, akit amúgy is csak veretlenül engednének be.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Dzsokijuing
több mint 1 éve
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Viszont valszeg így rendezhetnek a campuson egy playoff meccset.
Ventura
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
na akkor nézzük az Ole Misst

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát akkor megyek át a Net4+ra
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Ja a Hoosiers meccsen már csak a végeredmény a kérdéses, a két st blunder megpecsételte sorsukat, ekkora hátrányban meg kezdenek is kifulladni az indianaiakAz Army-nak is nagyon vigyáznia kellene a labdára az ND ellen

---
több mint 1 éve
Az Ole Miss special teams sincs a helyzet magaslatán, muffed catch és Gators ballEz lesz a jó meccs, az OSU kezd elhúzni.
Jó meccs, érdemes nézni net4+-on
r.baggio
Percrekészek csak 2 TD hátrányban.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ward's 13-yard completion to Damien Martinez with 1:27 left in the second quarter gave him 3,643 yards for the season. Kosar's mark of 3,642 yards stood for 40 years after he set the record in 1984.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az Ole Miss special teams sincs a helyzet magaslatán, muffed catch és Gators ballJó meccs, érdemes nézni net4+-on

---
több mint 1 éve
Az SMU bejut az ACC döntőbe, nem tudom volt-e a death penalty óta ilyen sikerük.Közel sem, 2019-ben volt egy 10 győzelmes szezonjuk meg még pár bowl és ennyi
Kampman

---
több mint 1 éve
Az SMU bejut az ACC döntőbe, nem tudom volt-e a death penalty óta ilyen sikerük.