Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 9 éve
rossz kommentet idéztél mondjuk, mert természetesen nem a gatyalehúzós LSU játékosnak volt korábban saját bevallása szerint is példaképe DeSean Jackson 😊college football 😀 xDAz megvan, hogy a gyerek egy középiskolába járt DeSaunnal? 😀
vine.co/v/Oe39vVa5QOibaggio
Gratula a Long Beach Polytechnic High School edzőinek!Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
college football 😀 xDAz megvan, hogy a gyerek egy középiskolába járt DeSaunnal? 😀
Gratula a Long Beach Polytechnic High School edzőinek!
több mint 9 éve
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziCsak az aki nem nézett Eagles meccset ala D-Jax 😀 szerencsére ott nem vitték vissza 😀
espn.go.com/video/clip?id=11844727baggio
Egyébként épp Maddenben volt egy olyanom a Chifes ellen, hogy Foles "módjára" bedobtam az End Zone-ba persze INT, de az elkapómmal kivertem a védő kezéből fumble és ráfeküdve mégis nekem TD 😀 😀 😀. Kár, hogy nem tudom berakni.
több mint 9 éve
Montana
635
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziNem tudom elhinni hogy ez nem direkt volt,ilyen hülye nem lehet..
több mint 9 éve
Ginola
136
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziIlyet nem láttam még😊
De ez a snap sem egyszerű:
Ezt meg Kobe Bryant is megirigyelné:
több mint 9 éve
David Cobb egyébként milyen prospectnek számít?Sixo67www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=129734&draftyear=2015&genpos=RB
Booker gyönyörű td-jével meg mår csak 7 pont az Oregon előnye
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziEzé tuti fizettek neki.
több mint 9 éve
grat, az lsu tulajdonképpen bebiztosította az sec-nek a helyet a rájátszásban
---
több mint 9 éve
Egész meccsen teljesen jól védekeznek, persze, hogy ilyenkor dobják le a vasmacskát.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Egy lyukas garast se tettem volna arra, hogy sikerül egyenlíteni az utolsó drive-ban.
több mint 9 éve
azért ezt bravúros volt... az lsu-nak összehoznia
---
több mint 9 éve
hat basszus.... nem hiszem el....
több mint 9 éve
Ez DPI volt.
több mint 9 éve
No azt megnezem, uhh mekkora hibaaaaaaa na ilyet tenyleg ritkan latni a vege elott.Erdekes hogy a vegere hogy osszeroppannak az meccs haromnegyedeig siman vezeto kiscsapatok.
A Lobos vegul siman kikapott, a Cloloradonak bar nem volt nagy elonye de siman kikapott.
több mint 9 éve
Hihetetlen módon ugyanúgy fog veszíteni az Alabama, mint múlt héten az Ole Miss... korábban meg sose láttam ilyet
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
A Sims-White connection a mai napon katasztrófa.
több mint 9 éve
college football 😀 xDLol...
Hat a Buckeyes meg behuzta,,,,
több mint 9 éve
college football 😀 xD---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
A kulcs stoppok eddig jöttek a D-től, de jó lenne már korán megállítani az LSU drive-jait, mert jó mezőnypozíció nélkül ma nem sokat lehet várni az offense-től. De most is, eddig 3-ból 3 sikeres 3rd down a Tigers részéről ebben a drive-ban...
több mint 9 éve
az igazi 14 pontos játék, garantáltan kifekszik, aki megnéziespn.go.com/video/clip?id=11844727
---
több mint 9 éve
komoly bajba kerülhet az Oregon is, a Utah védőfala a várakozásoknak megfelelően lassan az őrületbe kergeti Mariotát
---
több mint 9 éve
Van gond.Vezet a Buckeyes.
"az elso koros" Cook villanthatna mar valamit.