Week 14
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
AKURVAANYÁD az is mi elkapás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
nagyot mentett Duke

Don't blink!
több mint 11 éve
Imádom, amikor a játékvezetők mindent megtesznek a 1st downért, csak méricskélni ne kelljen... 😊baggioJa, az "érdekes" volt, meg a spot is
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Bejött a gambling, remélem ez a D-nek is lökést ad.
több mint 11 éve
Na itt mi értelme FG-t rúgni? 😊
több mint 11 éve
Imádom, amikor a játékvezetők mindent megtesznek a 1st downért, csak méricskélni ne kelljen... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Cooooooooooooooper!!!Alabama Ninersnélküle az idei mérlegünk kb 6-5 lenne
több mint 11 éve
és egy blokkolt xp ráadásként 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Cooooooooooooooper!!!
több mint 11 éve
na ez is milyen spot volt már? 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
innen szép nyerni....
több mint 11 éve
azokat adtuk csak úgy...visszaadtuk amit kezdéskor a Tigers adott nekünkAlabama Ninersazt már visszaadtátok az első félidőben többször is 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
visszaadtuk amit kezdéskor a Tigers adott nekünkAlabama Ninersazt már visszaadtátok az első félidőben többször is 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Cowboys fan, oké, akkor nem kell 😛Egyébként ő maga mondott már valamit, hogy jönne, ha hívják? Mert jelenleg igen jó helye van neki, és még van mit bizonyítania is.Jakehomerwww.al.com/auburnfootball/index.ssf/2014/11/would_gus_malzahn_leave_colleg.htmlbaggio
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
visszaadtuk amit kezdéskor a Tigers adott nekünk
több mint 11 éve
Egyébként ő maga mondott már valamit, hogy jönne, ha hívják? Mert jelenleg igen jó helye van neki, és még van mit bizonyítania is.Jakehomerwww.al.com/auburnfootball/index.ssf/2014/11/would_gus_malzahn_leave_colleg.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sims-> CSERE!!!!
több mint 11 éve
jó 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
184-383 a total yard a félidőben és még a TOcsatát is nyeri az Auburn. Lehetne nagyobb a különbség.Négy go to goal szituból négy FG
A meccs amúgy fantasztikus. Csak így tovább Malzahn!Robilluma
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nyilván, kár, hogy nem ezen múlik 😊tudom, hogy a Panthers-nek szeretnéd, azért vagy ilyen szőrszálhasogató :pbaggioÉs el is várnák, miközben teljesen átszabná a csapatot és az ritkán megy zökkenőmentesen, és az egyben lévő D egyrészt a balfasz Rex nélkül nem biztos, hogy annyira egyben lenne, másrészt nem egy uptempo O mellé van kitalálva, És hát a Jestről beszélgetünk 😛Jakehomermiért, jobb helyzetbe nem nagyon kerülhetne, top3 pick + a védelem tulajdonképp egyben van, minden adott lenne a gyors eredményekhezbaggioHogy mennyire nem akarok rosszat az NFL nézőknek: nem is Holgo-t, Malzahn-t a Jets-be!baggioDe Gusszal miért akarsz kibaszni?Jakehomer
Egyébként ő maga mondott már valamit, hogy jönne, ha hívják? Mert jelenleg igen jó helye van neki, és még van mit bizonyítania is.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
184-383 a total yard a félidőben és még a TOcsatát is nyeri az Auburn. Lehetne nagyobb a különbség.A meccs amúgy fantasztikus. Csak így tovább Malzahn!

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Győzelmével Sun Belt bajnok a Georgia Southern, a program első idényében az első osztályban. A hülye NCAA-szabályok miatt viszont valószínűleg bowlt se játszhatnak...

---
több mint 11 éve
tudom, hogy a Panthers-nek szeretnéd, azért vagy ilyen szőrszálhasogató :pÉs el is várnák, miközben teljesen átszabná a csapatot és az ritkán megy zökkenőmentesen, és az egyben lévő D egyrészt a balfasz Rex nélkül nem biztos, hogy annyira egyben lenne, másrészt nem egy uptempo O mellé van kitalálva, És hát a Jestről beszélgetünk 😛Jakehomermiért, jobb helyzetbe nem nagyon kerülhetne, top3 pick + a védelem tulajdonképp egyben van, minden adott lenne a gyors eredményekhezbaggioHogy mennyire nem akarok rosszat az NFL nézőknek: nem is Holgo-t, Malzahn-t a Jets-be!baggioDe Gusszal miért akarsz kibaszni?Jakehomer

---