Week 14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92458-2014-NCAA-Football-Week-14-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
2 WR 200+ yard ilyen se volt még gondolom Iron Bowl-on
több mint 10 éve
na kezd olyan lenni a mérkőzés, amit előzetesen vártam, az auburn védők már csak bóklásznak a pályán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mariota x6, ennyi lesz a vége
több mint 10 éve
ez brutál, nincsenek szavaim!!!!!
több mint 10 éve
asszem most dőlt el. legalábbis kurvafontos 3rd down volt
több mint 10 éve
hogy is lehetne Iron Bowl magyar vonatkozás nélküli? Joe Namath
több mint 10 éve
Minden idők legpontgazdagabb Iron Bowlját látjuk.
több mint 10 éve
pörög a #D!!!!!
több mint 10 éve
Mariota-Cooper-Gordon Heisman-döntősökként nagyjából minden idők legjobb egyetemi qb-wr-rb trióját is megalkothatnákbaggioA Biletnikoff Award sorsa ma végérvényesen eldőlt, de lényegében akármit csinál Cooper, a Heisman-versenyben Mariotát szerintem már nem tudja megelőzni. Kár, mert elkapó (illetve nem QB/RB) aligha fog mostanában ennyire közel kerülni a legrangosabb díjhoz.
több mint 10 éve
a 2pt conv is megvan!
több mint 10 éve
Hát ez elég sima volt.
több mint 10 éve
SimS!!!!! Nem semmi feltámadás!!!
több mint 10 éve
Cooper 23 yardra van a rekordjától ha jól számolom.
több mint 10 éve
Mariota-Cooper-Gordon Heisman-döntősökként nagyjából minden idők legjobb egyetemi qb-wr-rb trióját is megalkothatnák

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
óriási a meccs, mindkét csapat szenzációs, hihetetlen play-ek sora. Iron Bowl
több mint 10 éve
há faszom ezt a kilencest állicsa má meg valaki
több mint 10 éve
Cooper UFO!
több mint 10 éve
PERRY! A szezon előtt úgy nézett ki, hogy még csak kezdő sem lesz, ehhez képest mekkora playeket hoz a szezon legfontosabb meccsein.
több mint 10 éve
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! INT
több mint 10 éve
Jézusom de felszívta magát a csapat
több mint 10 éve
Na ez után a play után kíváncsi vagyok mit tud kezdeni az Auburn.tenorxMiért? Tudta Gus, hogy kapnak majd még TD-t 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
úgyérzem az Alabama történetében a Julio Jones - Amari Cooper viadal eldőlt...Cooper javára a mai nappal biztosan és megdönthetetlenül
több mint 10 éve
mi ez a meccs? 😀Dexxter TailorA Baylor-TCU folytatása

---
több mint 10 éve
pár perce Sims 1/3 TD/INT mutatója után vártam a cserét, aztán....ott van King Cooper