Week 2
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91110-2014-NCAA-Football-Week-2-Streaming-amp-Discussion
abc, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
potdom
52
azta a Western Kentucky-Illinois meccsen egy csaj a nézőtéren SWAG feliratú pólóban ült
több mint 10 éve
Inkább valami magas , 6'4 - 6'5 ös tagot mondj nekem , aki Vincent Jackson lehet jövőre.Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettDripLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
most pedig váltás a USC-Stanford-ra 😊Drip
több mint 10 éve
A Stanford mascot átment fenyőből pálmába? 😊Peat knagy állat, erősebb, mint tavaly. Közeledik a top5 pick.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Bár nem tartom magam szakértőnek, ha a USC-Stanford meccset nézed akkor Ty Montgomery-t is ajánlom figyelmedbe... kb ugyanott mehet ki mint LockettLockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.Sixo67
több mint 10 éve
Eddig jók vagyunk csak kéne végre pontot is szerezni (nagyon nagy kár azért a kihagyott mezőnygólért), plusz egy múlthetihez hasonló eredményességgel elégedett lennék.
több mint 10 éve
jól van, kibüntetésezte magát a Stanford a pontokból 😊 Williams viszont nem hinném, hogy visszajönne már....
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Lockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀Hozzánk jöhet, úgysem állunk jól WR-ek terén.
több mint 10 éve
Lockett-nek szurkolok, hogy egy monster évet összehozzon 😊 3. körbe jósolom 😀 most pedig váltás a USC-Stanford-ra 😊
több mint 10 éve
Szerintem senki sem érti.Cole Stoudt 22/31 302yds, 9.7avg, 1TD, 0INTnem értem miért nem Watsont játszatják...Habi
Deshaun Watson 8/9 154yds, 17.1avg, 3TD, 0INT
Feel the difference....Newman
Mármint nem azt mondom, Cole is jó QB, csak nem egy powerhousenak.
Watson viszont átlendíthetne minket a mérleg nyelvén és tényleg contenderek lehetnénk vele, így viszont marad a langyos víz.
több mint 10 éve
potdom
52
azért egy picit izgalmas volt a Kansas State-Iowa State vége, kár volt azért a nem elkapásért
több mint 10 éve
Brian
70
remélem nem. 😊 a legfontosabb, hogy jó meccs legyen, (és a végén a BYU nyerjen) 😀Irányító téren előnyben van a BYU, és az OL is tapasztaltabb. Viszont nálunk szerintem jobbak a futók, remélem ez eldönti (most ide) a meccset.gaben😀 várom a meccset 😀 ez sajnos nekem kimaradt, káááááár 😀BrianTavaly 550 yardot futott a BYU a Texas ellen.vassadiBővebben? 😊BrianEzzel pont a Longhorns-kötődésűek vitatkoznának leginkább. 😊vassadiJó kis meccs lesz, bár lehetne korábbangabenIgyekszem fennmaradni. Kíváncsi vok, hogy T. Hill milyen lesz, meg persze, ha UConn ellen nem ment annyira a futás, akkor mi lesz a Texas ellen. Bár tény, eddig is inkább passzjátékban jeleskedett a BYU.Brian
több mint 10 éve
Cole Stoudt 22/31 302yds, 9.7avg, 1TD, 0INTnem értem miért nem Watsont játszatják...
Deshaun Watson 8/9 154yds, 17.1avg, 3TD, 0INT
Feel the difference....Newman
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Cole Stoudt 22/31 302yds, 9.7avg, 1TD, 0INTDeshaun Watson 8/9 154yds, 17.1avg, 3TD, 0INT
Feel the difference....
több mint 10 éve
potdom
52
belenéztem mert rain delay van a usopenen, hát az összes nem izgalmas játékot, aminek például punt lett a vége, kivágták 😀az eurosporton lesz a Illinois - Western Kentucky felvételről, azért kíváncsi vagyok hogy vágják össze másfél órásra 😀potdomMax. a futójátékokat is kivágják 😊
Érdekesebb mérkőzések a második héten:baggio
SZOMBAT
18:00 Oklahoma @ Tulsa (abc/ESPN2)
18:00 Kansas State @ Iowa State (FOX Sports 1)
18:00 Missouri @ Toledo (ESPN)
18:00 Western Kentucky @ Illinois (Big Ten Network)
21:00 Fresno State @ Utah (Pac-12 Network)
21:30 USC @ Stanford (abc)
21:30 Northern Illinois @ Northwestern (Big Ten Network)
21:30 Maryland @ South Florida (CBS Sports Network)
21:30 Ball State @ Iowa (ESPN2)
22:00 Georgia Tech @ Tulane (ESPNEWS)
22:30 Ole Miss @ Vanderbilt (ESPN)
00:30 Michigan State @ Oregon (FOX)
01:00 East Carolina @ South Carolina (ESPNU)
01:30 Michigan @ Notre Dame (NBC)
01:30 BYU @ Texas (FOX Sports 1)
02:00 Virginia Tech @ Ohio State (ESPN)
02:00 San Diego State @ North Carolina (ESPNEWS)
04:15 Colorado State @ Boise State (ESPN2)
05:00 Texas Tech @ UTEP (FOX Sports 1)baggio
több mint 10 éve
Waters végigfutotta ezt a driveot.. TD..lehet korai lesz...bár a KSU védelem nagyon karcolt eddig. 2 pontos megint nem jött be.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem is értem, hogy mit gondolt az Iowa State védelem. Tuti volt, hogy Waters fut.
több mint 10 éve
Waters keresztülfutotta az ISU védelmét az utolsó driveban
több mint 10 éve
Na meg Mack mesterrel!!! (Y)Azért a Michigan State vs Oregon meccs eléggé várós ma este. 😊Greengonagy duzzogva kibírjuk addig a Stanford-USC-vel.... 😀Newman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Irányító téren előnyben van a BYU, és az OL is tapasztaltabb. Viszont nálunk szerintem jobbak a futók, remélem ez eldönti (most ide) a meccset.😀 várom a meccset 😀 ez sajnos nekem kimaradt, káááááár 😀BrianTavaly 550 yardot futott a BYU a Texas ellen.vassadiBővebben? 😊BrianEzzel pont a Longhorns-kötődésűek vitatkoznának leginkább. 😊vassadiJó kis meccs lesz, bár lehetne korábbangabenIgyekszem fennmaradni. Kíváncsi vok, hogy T. Hill milyen lesz, meg persze, ha UConn ellen nem ment annyira a futás, akkor mi lesz a Texas ellen. Bár tény, eddig is inkább passzjátékban jeleskedett a BYU.Brian
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
egyre több hír jön arról, hogy Leonard Williams nem játszik a Stanford ellen... #neee
JT Daniels fan
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Abdullah 4-5 broken tackle után szerzett 58 yardos TD-t, 20 másodperc maradt, ezt valószínűleg bemákolja a Nebraska.
több mint 10 éve
Úr isten mennyire bubble csapat idén eddig az Iowa state.