Week 2
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91110-2014-NCAA-Football-Week-2-Streaming-amp-Discussion
abc, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Brian
70
Bővebben? 😊Ezzel pont a Longhorns-kötődésűek vitatkoznának leginkább. 😊vassadiIgyekszem fennmaradni. Kíváncsi vok, hogy T. Hill milyen lesz, meg persze, ha UConn ellen nem ment annyira a futás, akkor mi lesz a Texas ellen. Bár tény, eddig is inkább passzjátékban jeleskedett a BYU.BrianSajnos a BYU - Texas meccsnél hasonló reményem nincs. 😕BrianJó kis meccs lesz, bár lehetne korábban.gaben
több mint 10 éve
nem tudom, én se értemMé nem? Retek jó eddig.Sixo67Clemsonban Watson kezdett?Sixo67nemNewman
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ezzel pont a Longhorns-kötődésűek vitatkoznának leginkább. 😊Igyekszem fennmaradni. Kíváncsi vok, hogy T. Hill milyen lesz, meg persze, ha UConn ellen nem ment annyira a futás, akkor mi lesz a Texas ellen. Bár tény, eddig is inkább passzjátékban jeleskedett a BYU.BrianSajnos a BYU - Texas meccsnél hasonló reményem nincs. 😕BrianJó kis meccs lesz, bár lehetne korábban.gaben
több mint 10 éve
Mé nem? Retek jó eddig.Clemsonban Watson kezdett?Sixo67nemNewman
több mint 10 éve
sajnálom a vols meccset (valószínű marad majd a noonkick ...) de hála az égnek tetszik a KSU-ISU is 😊
több mint 10 éve
Brian
70
Igyekszem fennmaradni. Kíváncsi vok, hogy T. Hill milyen lesz, meg persze, ha UConn ellen nem ment annyira a futás, akkor mi lesz a Texas ellen. Bár tény, eddig is inkább passzjátékban jeleskedett a BYU.Sajnos a BYU - Texas meccsnél hasonló reményem nincs. 😕BrianJó kis meccs lesz, bár lehetne korábban.gaben
több mint 10 éve
Sajnos a BYU - Texas meccsnél hasonló reményem nincs. 😕BrianJó kis meccs lesz, bár lehetne korábban.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
espn playert még nem használtam. Fizetős vagy elég regisztrálni ? (mégsem jó a Tennessee-arkansas state link 😕 )
több mint 10 éve
Brian
70
ez lesz majd jó, remélem: Ole Miss - Vanderbilt, s remélem a Rebels hozza ezt a meccset is, ha persze az offense összeszedi magát Bo Wallace vezérletével. D# meg egész jó játékot mutatot a BS ellen. 😊 Hajrá Ole Miss! 😊Szerk.:
Sajnos a BYU - Texas meccsnél hasonló reményem nincs. 😕
több mint 10 éve
28-19-nél a KSU 2 pontosra akart menni a félidő előtt, de a legifjabb Gronkowski csinált egy holdingot pedig read optionből megcsinálta a Wildcats, így utána XP-t rúgattak, ami egy 30 yardos FG-nek felelt meg XD
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bakker 3 meccsem ugrott a college játékba 😕 na mind1 lényeg mostmár tudom nézniDripNagy nehezen működésre bírtam egy Tennessee linket 😊 Az első meccsre még most se volt időm sajnos most legalább a 2. félidőt látom majd
több mint 10 éve
Hát nem volt valami vonzó a 6órási felhozatal, úgyhogy szalonnát sütöttem. 😊De most belelesek a Central Michigan meccsébe.
több mint 10 éve
Az Oregon-Michigan State az egész szezon legjobb nonkonf meccse lesz fél 1-től, amelyik a PO részvételt is nagyban befolyásolja. A PAC-12 és B1G sztem legjobb csapatai csapnak össze.Te vagy az én emberem, köszöm szépen! 😊 (A Stanford Luck óta jól hangzik a fülemnek, és Mariota-ra is kíváncsi vagyok, úgyhogy jobb ajánlót nem is kaphattam volna. 😊)
Mindkét oldalon jó QB. Mariota az 1/1 legnagyob esélyese jelenleg, és most talán a legjobb védelemmel áll szemben, ahol van egy mások által top15-be várt pass rusher (Calhoun) és első körös tehetségű CB (Waynes) és FS (Drummond). A DB edző szerint Waynes egyébként az általa valaha edzett legjobb CB (Dennard miatt érdekes). Önmagában ennyi is elég kellene legyen kedvcsinálónak, de fordított felállásban is nagyon izgalmas matchupok lesznek. ...
Előtte lesz egy Stanford-USC 21:30-tól, tétre menő PAC-12 derbi jó WR-ekkel, DB-kkel, egy Stanford OL vs USC DL csatával, ahol Andrus Peat és Leonard Williams is olykor találkozhat (top10 prospect mindkettő jelenleg, bár Williams múlt héten elég szögletes volt a felszedett izomtól...).
Robilluma
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az ISU-s Jarvis West eddig egy passzolt, egy elkapott és egy punt return TD-nél tart.empty taxiAkkor a Jags draftolni fogja 😊
több mint 10 éve
Az ISU-s Jarvis West eddig egy passzolt, egy elkapott és egy punt return TD-nél tart.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A Mizzou meg lassan eldönti, már meccs előtt se értettem a csak -4-es spreadet a Tigersre, no mindegy.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Persze, nem lett volna jó, ha rögtön öt védő veszi körül, amikor megkapja a labdát. 😊 Ez úgyszintén része a play designnak.Oké, de nekem nem úgy tűnt, hogy az az első opció. 😊 (először nem őt kereste)GreengoVoltak hárman is, de az a play - RB screenről lévén szó - így van megrajzolva. 😉vassadiAmi Yeldonnak ment az nekem nagyon tetszett. Már a nyakában lihegtek ketten amikor meglátta azt az opciót és meg is dobta amiből Yeldon megcsinálta a first downt.GreengoNa ez szép drive volt. Coker jól menedzselte le. 😊GreengoFelemás volt, alul és túl is dobott elkapót, nem vette észre a wide-open receivert, és tipikus forced throw-ra is akadt példa, amit pedig jól csinált - az RB screen és a TD-t eredményező play action passz a senki által sem őrzött fullbacknek - azok finoman szólva sem a legnehezebb dobások.vassadi
több mint 10 éve
Nagyon vicces volt az Oklahoma legutóbbi TD-je, kiesett ez irányító kezéből a labda, Okla Jordan Phillips felszedte és visszafutott vele TD-re, de visszafújták, bejött a támadósor, első próbálkozásra Alex Ross is futott vele egy 82 yardot és ez már felkerült a táblára.potdomFőleg úgy, hogy Phillips egy 300 font feletti falember 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Bakker 3 meccsem ugrott a college játékba 😕 na mind1 lényeg mostmár tudom nézni
több mint 10 éve
potdom
52
Nagyon vicces volt az Oklahoma legutóbbi TD-je, kiesett ez irányító kezéből a labda, Okla Jordan Phillips felszedte és visszafutott vele TD-re, de visszafújták, bejött a támadósor, első próbálkozásra Alex Ross is futott vele egy 82 yardot és ez már felkerült a táblára.
több mint 10 éve
A fenébe is, hogy már a 6 órás sávban is pont azok az érdekes meccsek, melyek nem az espn playeren mennek... Maradt a Central Michigan Purdue-alázása idegenben, meg a Temple-Navy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal