Week 2
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91110-2014-NCAA-Football-Week-2-Streaming-amp-Discussion
abc, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
potdom
52
az eurosporton lesz a Illinois - Western Kentucky felvételről, azért kíváncsi vagyok hogy vágják össze másfél órásra 😀
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Remek a mai felhozatal (is). Bemelegítésként FAU @ Alabama (ez nálam megmenti a nem túl veretes kora esti felhozatalt 😊 - az upsetre vágyóknak én a WKU@Illinois-t ajánlom ebből az idősávból), utána természetesen USC @ Stanford, majd Michigan State @ Oregon, és a Michigan @ Notre Dame-nek még így is csak a végét látom. Illetve utóbbi kettővel nagyjából egy időben esedékes a BYU @ Texas és a Virginia Tech @ Ohio State, de az East Carolina @ South Carolinát is nehéz lesz kihagyni. Utóbbi meccsre már most megelőlegezem az upset alertet; Shane Cardenék is könnyen megleckéztethetik a (korábban) túlértékelt Gamecocks D-t. A 4:15-kor kezdődő Colorado State @ Boise State-re valószínűleg már nem marad erőm, pedig az MWC és talán a komplett Group of Five szintjén is a szezon egyik legnagyobb meccsének ígérkezik; remélhetőleg a Jim McElwain vezette Rams egy upsettel legitimizálja konfbajnoki ambícióit. És még egy kis upset watch: a Northwesternnek a Northern Illinois, míg az Iowának a Ball State okozhat kellemetlen perceket, bár a Pac-12 derbi miatt ezek a meccsek (is) felejtősek.
több mint 10 éve
Conner már 300+ yard, 5 TD-vel áll a szezonban, meg egy olyan jó 9-es átlaggal fut.Kiváncsi vagyok a keményebb ellenfelek ellen mire megy, de eddig élvezet nézni az egész Panthers támadójátékát. (francba, csak újra kedvenc lesz a Pitt, hiába ACC-sek.... 😊 )
több mint 10 éve
jaj de utálom ezeket a "pontos" jóslatokat, idegesít egyszerűen, hogy valaki (bárki) beletol az éterbe 2 tök random számot, hogy "na fiúk, ez lesz a meccs végeredménye"Hát jah, a különbség megtippelésének még lenne értelme.
nem tudom miért, de felbasz... 😀Newman
több mint 10 éve
jaj de utálom ezeket a "pontos" jóslatokat, idegesít egyszerűen, hogy valaki (bárki) beletol az éterbe 2 tök random számot, hogy "na fiúk, ez lesz a meccs végeredménye"nem tudom miért, de felbasz... 😀
több mint 10 éve
Igen, én rajzoltam oda firctollal a monitorra😀Sixo67Mondjuk az is kb. annyit jelent, mint az AP listáé, szóval érthető 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Igen, én rajzoltam oda firctollal a monitorra😀Vpn se kell, elég ha kipipálod, hogy amerikai vagy, semmi ellenőrzés nincsna igen😀 ez a ustvnow.com oldal tényleg működik ha csinálok amerikai ip címet? mert akkor csinálokKmetyGgyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊KmetyGhazaérni tud kell😉Sixo67
Amúgy ez a Pittsburgh kiemelt?Sixo67Látsz számot a nevük mellett? :pbaggio
több mint 10 éve
Vpn se kell, elég ha kipipálod, hogy amerikai vagy, semmi ellenőrzés nincsna igen😀 ez a ustvnow.com oldal tényleg működik ha csinálok amerikai ip címet? mert akkor csinálokKmetyGgyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊KmetyGhazaérni tud kell😉Sixo67
Amúgy ez a Pittsburgh kiemelt?Sixo67Látsz számot a nevük mellett? :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most így nézve őket nehéz elképzelni , hogy van náluk 25 jobb csapat.Amúgy ez a Pittsburgh kiemelt?Sixo67francokat
bár, ha így folytatják, nem sokáig fog ez az állapot megmaradni... 😊Newman
több mint 10 éve
Amúgy ez a Pittsburgh kiemelt?Sixo67francokat
bár, ha így folytatják, nem sokáig fog ez az állapot megmaradni... 😊
több mint 10 éve
Mennyivel jobb minőségű , mint a firstrow :cool:szerintem ez is megteszi most: www.wiz1.net/channel6na igen😀 ez a ustvnow.com oldal tényleg működik ha csinálok amerikai ip címet? mert akkor csinálokKmetyGgyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊KmetyGhazaérni tud kell😉Sixo67
(bárcsak mindig ilyenek lennének az ingyenes streamek.... 😀 )Newman
több mint 10 éve
szerintem ez is megteszi most: www.wiz1.net/channel6na igen😀 ez a ustvnow.com oldal tényleg működik ha csinálok amerikai ip címet? mert akkor csinálokKmetyGgyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊KmetyGhazaérni tud kell😉Sixo67
(bárcsak mindig ilyenek lennének az ingyenes streamek.... 😀 )
több mint 10 éve
na igen😀 ez a ustvnow.com oldal tényleg működik ha csinálok amerikai ip címet? mert akkor csinálokgyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊KmetyGhazaérni tud kell😉Sixo67
több mint 10 éve
gyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊KmetyGhazaérni tud kell😉
több mint 10 éve
gyönyörű volt. Épp most értem haza erre egy ilyen jó megoldás 😊
több mint 10 éve
Jó az interception csúnya volt és nem egy Winston (Savage után mégis minőségi javulás), de vagy idén vagy jövőre bőven elég lesz a két playmakerrel az acc-döntőre
---
több mint 10 éve
Hát Voytik ma nem néz ki túl jól xDAmit tavaly a bowl meccsen is produkált... És most se adja alább, kiegészülve Voytikkal és Boyddal nem semmi qb-wr-rb trió jött össze Pittsburghben, ráadásul mindegyik csak sophomorebaggioRengeteg jó futó van jelenleg az FBS-ben, de Conner nálam az abszolút kedvencbaggiona ez érdekes
mert jelenleg nekem is ő a kedvencem... 😊
250 font tömör erő, marha jó vision, a kezeire lennék még kiváncsi, mert amúgy egy nagy darab Fostert látok benne momentán 😊Newman
több mint 10 éve
beszarás Conner, nem tudják levinni, ráadásul piszok gyors iszseni 😊
több mint 10 éve
Amit tavaly a bowl meccsen is produkált... És most se adja alább, kiegészülve Voytikkal és Boyddal nem semmi qb-wr-rb trió jött össze Pittsburghben, ráadásul mindegyik csak sophomoreRengeteg jó futó van jelenleg az FBS-ben, de Conner nálam az abszolút kedvencbaggiona ez érdekes
mert jelenleg nekem is ő a kedvencem... 😊
250 font tömör erő, marha jó vision, a kezeire lennék még kiváncsi, mert amúgy egy nagy darab Fostert látok benne momentán 😊Newman
---