Week 6

2 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 208 — no es importante
streamek ITT:
 forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network:  xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)

teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló:  ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Brian 70
az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnka
Az eddigi legtöbb Malzahnnal...

Irány a Nebraska @ Michigan State, mindjárt kezdenek!baggio
azt érdemes nézni?
több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 208 — no es importante
Az eddigi legtöbb Malzahnnal...

Irány a Nebraska @ Michigan State, mindjárt kezdenek!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Brian 70
jesszus, mi folyik ott ?Drip
újabb Auburn TD 😀 kemény forduló 😊

én azért a Kansas St, - Texas Tech meccsen is picit meglepődöm 😊
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 230 — Undertaker of the Cleveland graveyard
jesszus, mi folyik ott ?

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 429 — Tyrone Creek
az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 230 — Undertaker of the Cleveland graveyard
ójaj 😐

több mint 10 éve
Brian 70
úristen mi történik mikor nem vagyok itt....utah state csúnyán elveri a BYU-t, Ole Miss meg megveri a Bamát!!!! wáááááh egyik szemem sír, másik örül 😊 😥

Jó estét kívánok! 😊
több mint 10 éve
Virginia és Illinois a top5-ben, tényleg rég volt 1990 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
potdom 52
talán mégse lesz annyira sima az LSU-Auburn, Fournette és egy hosszú passz megalapozta Hilliard TD-jét
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 725
"We're not supposed to understand college football. We're just supposed to enjoy it."

Ennyi. Elképesztő, ami ebben a fordulóban zajlik. Az Alabama-vereség sem tudja kedvemet szegni, főleg mert - több más topcsapat botlásának is köszönhetően - semmi sem veszett el ezzel az upsettel, egyszerűen csak még kiszámíthatatlanabbá vált a verseny. És most én sem tudom megállni: sok szerencsét az NFL-nek, hogy a közeljövőben bármelyik játékhetével is felülmúlja ezt a college fordulót. 😊
több mint 10 éve
The only regular season week which saw 4 Top-6 teams lose was November 3, 1990.

És ahogy sejtettem, az lsu sajnos a leggyengébb csapat az sec westben, Miles mehet Michiganbe. Kettőkor lehet átváltani nyugodtan a Big Ten derbirebaggio
áh, a borotvamalacok azért beleszólnának ebbe a kérdésbe.
több mint 10 éve
The only regular season week which saw 4 Top-6 teams lose was November 3, 1990.

És ahogy sejtettem, az lsu sajnos a leggyengébb csapat az sec westben, Miles mehet Michiganbe. Kettőkor lehet átváltani nyugodtan a Big Ten derbire

---
több mint 10 éve
jó a K-State az esélyesebb de ne legyen már a D# átjáróház

több mint 10 éve
Nick Marshall! Mekkora cut 😀
több mint 10 éve
nevetséges mennyire nem tud nyomást generálni az LSU defense.
több mint 10 éve
potdom 52
sejtettem, hogy durva lesz ez a hétvége, de ennyi upsetre azért nem számítottam, egyébként érdekes hogy az impact player összehasonlítónál, az Auburnnél a centert írták be az egyik játékosnak
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 802

sit back jollyin
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 953 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
zseniális nap volt, és hol van még a vége, kár, hogy nekem nyolckor kelnem kell 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
@slmandel: No 2, 3, 4 and 6 have all lost. No 5 (Auburn), 8 (UCLA) and 10 (Mich St) still to play.

Egy esetleges UCLA bukta még minimum benne van ebben a napban szerintem

---
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hogy NE támadj 51 mp alatt a 30 yardosodról című előadást láthattuk (N) . Még a Hail Mary is ki lett dobva @) .Robilluma
Geno új divatot teremtett.

több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Hogy NE támadj 51 mp alatt a 30 yardosodról című előadást láthattuk (N) . Még a Hail Mary is ki lett dobva @) .

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 953 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
down goes oklahoma

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
De szánalmas playcall volt ez eddig a Sooners-től...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
és máris megyünk 10-zel az egyszerű Tigers ellen.
több mint 10 éve
College football!

@MattRHinton: Senquez Golson was the hapless freshman victimized on the crazy Trent Richardson juke in 2011. Three years later he has the winning INT.

---