NFL Draft 2012

11 feliratkozó

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Eszméletlen reach, nevetséges pick sztem.. már elnézést.
Locker lehet, hogy még 2/10-re is ott lenne.. Igor
Freeman? hasonlítsd csak össze a két játékost és a statjaikatJJ
Freemannek volt 63%-os éve is... már sophomore-ként.
Én úgy tudom, 60% a vízválasztó a college játékosok közt.. Lockernek egy ilyen se volt, pedig 4 éve lett volna rá. (58 volt juniorként, 55 seniorként... ha olyan sikeres QB-t mondasz, akire ez ráillik, meghajtom fejem.)
Kicsit hasonlítanak egymásra... de Locker jóval pontatlanabb, és Freeman nagyobbacska is azért, ő le tud egy-két sacket rázni magáról, mint Big Ben. Lehet, hogy Shanny rendberakná.. de kételkedem benne.

Amúgy Freeman már az ő húzása is meglepő volt 1/17-re.. de ha Locker elmegy 1/10-re, az én szememben kapitális hülyeség lenne. Ezzel van a fő bajom, hogy sztem gigareach.
Aztán persze lehet, hogy beválik... de most, jelen helyzetben, nem tudom értelmezni mint jó picket.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Szerintem sem lesz QB. Ha offense akkor inkább WR (Jones?), ha Def. akkor LB.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Locker lehet, hogy még 2/10-re is ott lenne.. Igor
Freeman? hasonlítsd csak össze a két játékost és a statjaikat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Azt mondja meg nekem valamelyik mester, ha tudja; a 'skins hová húz (tudom: a francba...) elsőre, melyik posztra? Szinte mindenhova lehetne....apeszos
Ehhez most olvastam egy dolgot, amivel kb. egyet is tudok érteni, lényege, 10. pickre viszi Lockert (jó, a személy most mindegy, Newton-Gabbert már nincs benn, maradékból egy QB), azért mert feljebb nem igen tud menni, hiszen nincs 3. és 4. körös pick, amit boltba belehetne dobni, a need meg sok, hogy rengeteg picket megérjen bárki más.
Deny
szerintem ezek a Qb picket találgató dolgok, továbbra is hülyeségek. nem lesz az első két kör bármelyikében Qb húzva, a feltrades találgatás is az 😊, ezt megerősítendő Shanny papa többször is lenyilatkozta, hogy a legnagyobb need az OLB, és ha 1/10-ig nem lel egy igazán jót akkor letrade lesz.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Azt mondja meg nekem valamelyik mester, ha tudja; a 'skins hová húz (tudom: a francba...) elsőre, melyik posztra? Szinte mindenhova lehetne....apeszos
Ehhez most olvastam egy dolgot, amivel kb. egyet is tudok érteni, lényege, 10. pickre viszi Lockert (jó, a személy most mindegy, Newton-Gabbert már nincs benn, maradékból egy QB), azért mert feljebb nem igen tud menni, hiszen nincs 3. és 4. körös pick, amit boltba belehetne dobni, a need meg sok, hogy rengeteg picket megérjen bárki más.
"I’m starting to think that Washington has to take a QB at #10. They don’t have picks in the 3rd or 4th round. That means they need to get a guy in the 1st or 2nd. Getting one in the 2nd is ideal, but there is a problem with that. It doesn’t seem likely for any QB they’re interested in to fall that far. Fine, just trade up. With what? They don’t have a 3rd or 4th. They could used a 2012 1st rounder. That’s a steep price to pay for Christian Ponder or Andy Dalton. Taking Jake Locker at #10 really does make the most sense, assuming that Mike Shanahan feels he needs to have a young QB to develop."

Itt pedig van is hozzá egy mock, amiben Locker megy a fővárosba: http://www.scoutsnotebook.com/modules.php?name=mockdraft1011Deny
Locker lehet, hogy még 2/10-re is ott lenne.. Kaepernick nagyon valószínű hogy ott lesz (aki még passzolhat a Shanny-féle mozgékony irányító címke alá), Ponder szinte biztosan, Dalton/egyebek tuti biztosan..

Ráadásul az 1/10-ről sztem még viszonylag könnyen le lehet tradelni, ott még tuti lesz elit prospect (DL-ből 2-3 minimum benn lesz még, de lehet hogy mondjuk az egyik elit WR v. CB lecsúszik) - azt értem, hogy nem akart tradet tenni a draftjába, de ez amit írt helyette kapitális marhaság.
It makes absolutely no sense 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
"I’m starting to think that Washington has to take a QB at #10. They don’t have picks in the 3rd or 4th round. That means they need to get a guy in the 1st or 2nd. Getting one in the 2nd is ideal, but there is a problem with that. It doesn’t seem likely for any QB they’re interested in to fall that far. Fine, just trade up. With what? They don’t have a 3rd or 4th. They could used a 2012 1st rounder. That’s a steep price to pay for Christian Ponder or Andy Dalton. Taking Jake Locker at #10 really does make the most sense, assuming that Mike Shanahan feels he needs to have a young QB to develop."

Itt pedig van is hozzá egy mock, amiben Locker megy a fővárosba: http://www.scoutsnotebook.com/modules.php?name=mockdraft1011
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tudtam, hogy egy Steelers fan fogja először hozzánk írni Puncit. 😛 Nehogy véletlenül bent legyen 1/31en 😛
több mint 13 éve
gsn 3 548
Ha már Cookot említettem, készítettem egy ügynökrangsort a blogra, akit érdekel, nézze meg.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
gsn 3 548
Most látom, hogy Cam Newtonnak Bus Cook az ügynöke, ez nem olyan jó hír annak, aki draftolja. Cook indította el a Favre és Cutler hisztit is, amiknek a Jetsbe illetve a Bearsbe való tradelés lett az eredménye.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Rudi sztem is overrated,meg amúgy is,Palmer megoldja a Falcons TE gondjait 😛

több mint 13 éve
jut eszembe: TYT-en most találtam rá a "Big Ten football in 60" sorozatra, melyben a tavalyi szezon pár meccse látható minden "felesleges" sallang nélkül, 50-60 perces rövidített verzióban

játékosmegfigyelésre tökéletes, ajánlom pl. a Temple-Penn State-tJJ
Wilkerson fanok ne nézzék meg ez utóbbit
Jaiquawn Jarrett viszont nem fog bentmaradni a 2. kör végénél, 3. kör elejénél tovább

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Sztem a TE az elsőkörben továbbra is luxuspick, még az Atlantának is, előbb húznék DE-t, WR-t, falba vagy LB-t is akár. Kár, hogy ekkora DL rush volt.. így valóban csak Baldwin/Hankerson maradna mint "értelmes" célpont 😊Igor
+1 ráadásul még tavalyi kezdő OL-ből 3 embernek nincs jelenleg szerődése...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jo padawanom vagy igor 😀Fake
Ha már odaadtam 1/32-re korábban a mockban... majd ugyanaz az 1/27 is 😛
Én imádom/sztem van jövője, evvan 😊Igor
ja sztem felreerted en tenyleg kamazom ezt a huzast. v nem latod h feljebb mit irtam mikor meg gondolkoztal ?
sztem a 2 elit csavo mogott siman a legjobb wr prospect.Fake
De lattam, csak nalad sosem tudni 😊
Nalam a negyedik, mert en meg Hankersont betennem ele... de igazabol sztem Hankerson ugyanaz, mint Roddy White, ezert Cobb jobban passzolna jelenleg az offense-be, sztem is (aki atveheti a rovid passzokat kozepen Gonzotol)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én imádom/sztem van jövője, evvan 😊Igor
ja sztem felreerted en tenyleg kamazom ezt a huzast. v nem latod h feljebb mit irtam mikor meg gondolkoztal ?
sztem a 2 elit csavo mogott siman a legjobb wr prospect.
több mint 13 éve
Én imádom/sztem van jövője, evvan 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jo padawanom vagy igor 😀
több mint 13 éve
Végre ma már jöttek a Rudi tippek. Tegnap nagyon meglepett, hogy ennyien "lázadoznak", azaz nem az egész draft legegyértelműbbnek tűnő tippjét teszik meg.Schleck
Ez ennyire egyértelmű? :/ sztem a TE abszolút nem ekkora need, az meg más tészta, hogy sztem Rudi overrated.

De közben látom elment Clayborn, akit írni akartam... akkor gondolkodom még egy picit a picken, hogy legyen ellenvélemény is 😊Igor
Én abszolút egyetértek, még az overrated részben is. 😀gsn
Valóban itt a világvége 😀

több mint 13 éve
gsn 3 548
Végre ma már jöttek a Rudi tippek. Tegnap nagyon meglepett, hogy ennyien "lázadoznak", azaz nem az egész draft legegyértelműbbnek tűnő tippjét teszik meg.Schleck
Ez ennyire egyértelmű? :/ sztem a TE abszolút nem ekkora need, az meg más tészta, hogy sztem Rudi overrated.

De közben látom elment Clayborn, akit írni akartam... akkor gondolkodom még egy picit a picken, hogy legyen ellenvélemény is 😊Igor
Én abszolút egyetértek, még az overrated részben is. 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
randall szetalazna mindenkit es ryannek se kene minden dobasat betoszni 3 db koze whitenak
több mint 13 éve
Sztem a TE az elsőkörben továbbra is luxuspick, még az Atlantának is, előbb húznék DE-t, WR-t, falba vagy LB-t is akár. Kár, hogy ekkora DL rush volt.. így valóban csak Baldwin/Hankerson maradna mint "értelmes" célpont 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez ennyire egyértelmű? :/Igor
Persze semmi nem egyértelmű, de szerintem ez áll legközelebb az egyértelműhöz az összes pick közül. És nem tisztem megítélni másokat, de sokszor van olyan érzésem, mintha páran csakazértis módon írnak másokat, mint alleglogikusabbnak tűnő pick.

szerk: Látom, jó gyorsan sikerült megírnom a reakcióm. 😂 Így mondjuk megértelek, csak ezt az átgondolást nem látom mindenkinél.

több mint 13 éve

De közben látom elment Clayborn, akit írni akartam... akkor gondolkodom még egy picit a picken, hogy legyen ellenvélemény is 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Végre ma már jöttek a Rudi tippek. Tegnap nagyon meglepett, hogy ennyien "lázadoznak", azaz nem az egész draft legegyértelműbbnek tűnő tippjét teszik meg.

több mint 13 éve
jut eszembe: TYT-en most találtam rá a "Big Ten football in 60" sorozatra, melyben a tavalyi szezon pár meccse látható minden "felesleges" sallang nélkül, 50-60 perces rövidített verzióban

játékosmegfigyelésre tökéletes, ajánlom pl. a Temple-Penn State-t

---
több mint 13 éve
így a régebbieket megnézve is olyan marha gyenge az idei class?
Szerintem a top3 gyengébb,de azután erősebb.Bazzani
a QB class mindig roppant gyengének tűnik, hiszen évente 6-7 csapat azért örömmel húzna be franchise irányítót, annyi meg sose lesz, max 2-3
az idei összességében nézve kimondottan erős, csak Manning vagy Luck féle biztosnak tűnő játékos nincs benne egy semJJ
Ha kijött volna Luck,akkor az utóbbi évek legjobb classa lett volna?
Amúgy szerinted hány QB megy ki az első körben?
(kéne erre valami tippjáték. 😀 )Bazzani
lesz tippjáték, benne olyan kérdéssel, hogy összesen hány QB megy ki 😊 az első körre így hasraütésszerűen négyet mondanék, Gabbert és Newton megy ki a legkorábban, a Seattle elvisz még egyet, illetve egy csapat feltradel majd a második körből, szerintem

---