NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Na akkor én a szerény koffein (meg fog ölő) dús Coca Colámmal ne dicsekedjek 😛 amúgy lehet hunyok majd egy kicsit így harminc felett már nehezebben megy az ébren maradás 😀 csak arra ne ébredjek hogy behúztuk Tannen(baum)hillt :cool:
több mint 12 éve
Tibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂 Egon báHáát a 2007-es drafton együtt voltunk közös draftnézésen az ott nagyon epic volt, nálam az a top 😀 Viszont nagy respekt, hogy csontrészegen is simán elszavalta a Broncos rostert mezszámmal együtt 😀 "Shanny íííígy sz.pjon lee!!!" órriássi volt 😀
Mondjuk megértettem,az a 21-ről 16-ra fellépés az 1+2+3+6-os pickekkel Jarvis Mossért nagyon zseniális volt 😀
több mint 12 éve
Az utolsó sor MINDENT VISSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 :cool:Espn: Chris Berman, Mel Kiper, Jon Grudenkik lesznek a szakik ma a közvetítésen?braxa88Rich Eisen és Mike Mayock tuti. Sztem Irvin is lesz.szaba
NFL Network: Rich Eisen, Mike Mayock
Bowl.hu: Höri, Fucu, Gabo, Gabtsi, JJjjncaa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
nem hiszem, szvsz a Jax máker lesz és leesik hozzájuk BlackmonSchefter hozott ki olyan infot h a Jax állítólag szeretne felfele mozogni
annak nem örülök majdStez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Csabiii
198
Aham! (Sobrinak ehhez semmi köze ugye?😊 )Kiégett.BazzaniTibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂Remélem nem nagy off, de az publikus, hogy mi történt TTT-vel?Csabiii
Egon bá
több mint 12 éve
nem hiszem, szvsz a Jax máker lesz és leesik hozzájuk Blackmonszvsz a Jax picknél mindet lefogod tolni 😀Newman
Egy ilyen boxot hozott nagymuterom nekem Bécsből, minden egyes hülye picknél asszem el fog fogyni egy, 12 üvegcse van a boxban vajh hanyadik pickre fog elfogyni?empty taxi
annak nem örülök majd
több mint 12 éve
szvsz a Jax picknél mindet lefogod tolni 😀
Egy ilyen boxot hozott nagymuterom nekem Bécsből, minden egyes hülye picknél asszem el fog fogyni egy, 12 üvegcse van a boxban vajh hanyadik pickre fog elfogyni?empty taxi
több mint 12 éve
Kiégett.Tibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂Remélem nem nagy off, de az publikus, hogy mi történt TTT-vel?Csabiii
Hm... egy hiányérzetem lesz, TTT-t nem helyettesíti senki a pityókás hangulatában.Egon bá
De reméljük az ásványvíz is ütni fog.Delonso_
több mint 12 éve
Csabiii
198
Tibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂Remélem nem nagy off, de az publikus, hogy mi történt TTT-vel?
Egon báYes, sirFucuHm... egy hiányérzetem lesz, TTT-t nem helyettesíti senki a pityókás hangulatában.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂 Hm... egy hiányérzetem lesz, TTT-t nem helyettesíti senki a pityókás hangulatában.Rocck ooooon 😊Yes, sirFucu
Ott leszel a közvetítésen?Delonso_
több mint 12 éve
Pedig a bountyt jobban szeretiKettőt megivott? A szemét.BazzaniÉn sörből táraztam be pont tizenkettőt, igaz már csak 10 van 😊RataxesÉn megmondom ez miért lehet. Goodell a hibás!!ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Kettőt megivott? A szemét.Én sörből táraztam be pont tizenkettőt, igaz már csak 10 van 😊RataxesÉn megmondom ez miért lehet. Goodell a hibás!!ulpianus
több mint 12 éve
Én sörből táraztam be pont tizenkettőt, igaz már csak 10 van 😊RataxesÉn megmondom ez miért lehet. Goodell a hibás!!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Espn: Chris Berman, Mel Kiper, Jon Grudenkik lesznek a szakik ma a közvetítésen?braxa88Rich Eisen és Mike Mayock tuti. Sztem Irvin is lesz.szaba
NFL Network: Rich Eisen, Mike Mayock
Bowl.hu: Höri, Fucu, Gabo, Gabtsi, JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 543
kik lesznek a szakik ma a közvetítésen?braxa88Rich Eisen és Mike Mayock tuti. Sztem Irvin is lesz.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
kik lesznek a szakik ma a közvetítésen?
több mint 12 éve
Teams open to trading back for the right offer include Minnesota, Tampa Bay, Miami, Seattle, Dallas, NY Jets, Detroit.Teams open to trading up if right player is there include Jacksonville, Buffalo, Philadelphia, San Diego, New England, Green Bay.
több mint 12 éve
Nagy +1.Hm... egy hiányérzetem lesz, TTT-t nem helyettesíti senki a pityókás hangulatában.Rocck ooooon 😊Yes, sirFucu
több mint 12 éve
Hm... egy hiányérzetem lesz, TTT-t nem helyettesíti senki a pityókás hangulatában.Yes, sirFucuNekem jöhet a màsodikRocck ooooon 😊
Igaz én bubimentes vìzzel turbòzom majd magamat 😊Fucu
De reméljük az ásványvíz is ütni fog.
több mint 12 éve
Yes, sirRocck ooooon 😊Ezzel kiérdemelted a draft napján a legelső booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-tStezNekem jöhet a màsodik
több mint 12 éve
Rocck ooooon 😊Nekem jöhet a màsodikPl nekem 😊Delonso_Ezzel kiérdemelted a draft napján a legelső booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-tStez
Ott leszel a közvetítésen?
több mint 12 éve
Nekem jöhet a màsodikPl nekem 😊Delonso_Ezzel kiérdemelted a draft napján a legelső booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-tStez
Igaz én bubimentes vìzzel turbòzom majd magamat 😊
több mint 12 éve
Én ha átesek az elalvási holtponton akkor képes vagyok reggelig fenn lenni.5 monster energia ital...Delonso_Kinek kell energiaital, ha van alkohol is? 😐Stez
4kor meg amúgy is kelni szoktam.
Síma ügy.
Meg amúgy is elfelejtettem üdítőt vagy bármi innivalót venni. 😀
több mint 12 éve
Pl nekem 😊Delonso_Ezzel kiérdemelted a draft napján a legelső booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-t
több mint 12 éve
Pl nekem 😊