NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
5 monster energia ital...Delonso_Kinek kell energiaital, ha van alkohol is? 😐
több mint 12 éve
5 monster energia ital...
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én sörből táraztam be pont tizenkettőt, igaz már csak 10 van 😊RataxesÉn meg most nem ihatok sajnos, de tavaly fogyott a whisky mint az állat. Pedig most is van vagy 7 liternyi jóféle.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Akkor az első után hányás lesz.Nem kérlek ez körtés vodka.empty taxiHa nagymutter hozta, arra vigyázzál, nehogy valami rumaroma legyen sütikhez. Mert ha betolsz 12 mandulaaromát, sok hatása nem lesz.ulpianus
Egy ilyen boxot hozott nagymuterom nekem Bécsből, minden egyes hülye picknél asszem el fog fogyni egy, 12 üvegcse van a boxban vajh hanyadik pickre fog elfogyni?empty taxi
több mint 12 éve
Én sörből táraztam be pont tizenkettőt, igaz már csak 10 van 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem kérlek ez körtés vodka.Ha nagymutter hozta, arra vigyázzál, nehogy valami rumaroma legyen sütikhez. Mert ha betolsz 12 mandulaaromát, sok hatása nem lesz.ulpianus
Egy ilyen boxot hozott nagymuterom nekem Bécsből, minden egyes hülye picknél asszem el fog fogyni egy, 12 üvegcse van a boxban vajh hanyadik pickre fog elfogyni?empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha nagymutter hozta, arra vigyázzál, nehogy valami rumaroma legyen sütikhez. Mert ha betolsz 12 mandulaaromát, sok hatása nem lesz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
23-ig.
Nekem van 5 doboz söröm, 4 deci whiskym, 2 deci gyomorkeserűm, 3 kis kamikaze underberg felesem.
Nem tervezem, hogy a hülye pickeknél iszom, mindegyiknél iszom! 😊
több mint 12 éve
http://www.rola-spirits.de/typo3temp/pics/5b4f650286.jpgnyugi, 1/8-ra már semmi nem lesz belőle 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
23.
több mint 12 éve
szaba
10 543
25-ig kb. 😀
több mint 12 éve
Egy ilyen boxot hozott nagymuterom nekem Bécsből, minden egyes hülye picknél asszem el fog fogyni egy, 12 üvegcse van a boxban vajh hanyadik pickre fog elfogyni?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
oké akkor mindenképp már akkor elkezdem nézni csak kiváncsi voltam.Látom h a közvetitést éjfélkor kezditek de a draft csak 2kor lesz. Abban a 2 orában miről fogtok majd beszélni?superbrutal88Van 32 csapat, kb 50-60 első körös draftra esélyes játékos, és öt szerkesztő, akinek mindenről megvan a maga véleménye, plusz várjuk majd a kérdéseket is rendületlenül
szerintem lesz miről beszélnijjncaa
több mint 12 éve
Látom h a közvetitést éjfélkor kezditek de a draft csak 2kor lesz. Abban a 2 orában miről fogtok majd beszélni?superbrutal88Van 32 csapat, kb 50-60 első körös draftra esélyes játékos, és öt szerkesztő, akinek mindenről megvan a maga véleménye, plusz várjuk majd a kérdéseket is rendületlenül
szerintem lesz miről beszélni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀Látom h a közvetitést éjfélkor kezditek de a draft csak 2kor lesz. Abban a 2 orában miről fogtok majd beszélni?superbrutal88a keddi és szerdai BL elődöntőkről feltételezemStez
több mint 12 éve
Látom h a közvetitést éjfélkor kezditek de a draft csak 2kor lesz. Abban a 2 orában miről fogtok majd beszélni?superbrutal88Draft? 😊
több mint 12 éve
Látom h a közvetitést éjfélkor kezditek de a draft csak 2kor lesz. Abban a 2 orában miről fogtok majd beszélni?superbrutal88a keddi és szerdai BL elődöntőkről feltételezem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Látom h a közvetitést éjfélkor kezditek de a draft csak 2kor lesz. Abban a 2 orában miről fogtok majd beszélni?
több mint 12 éve
Mike Shanahan calls it 99.9 percent that Robert Griffin III is Redskins' pick at No. 2. "Nothing is 100 percent," he said.Today, we journey into the realm of the remaining 0.1 percent. It is a nightmarish, horrifying realm. It is a realm in which the second overall pick, for which the Redskins paid a fortune in future draft picks, is spent on .... Vontaze Burfict.
http://www.sbnation.com/2012-nfl-draft/2012/4/26/2939141/nfl-draft-scenario-vontaze-burfict
Kötelező olvasmány még a draft előtt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Utoljára reklámozom. A Draftjátékba még bárki beszállhat. A nyereményt várhatóan meg tudjuk oldani, hogy a nyertes válasszon, melyik csapat logojával ellátott ajándékot szeretne.
Ha valaki nem akar vagy tud regisztrálni a blogra az küldje el nekem PM-ben a tippjét.
http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1
több mint 12 éve
Adja az ég hogy inkább Deshean legyenMardy GilyardHöriReceiver T.Y. Hilton is so well-known to NFL teams, he could be drafted as soon as the second round.A második körtől ( pl walterfootball) az ötödikig, nagy a szórás vele kapcsolatban. Hatalmas returner és igen gyors játékos, csapata playmakere volt.Delonso_
Bár én max. 4-5. körre tenném. Őt is túlértékelik?danyly
több mint 12 éve
Ott a pont, őt is nagyon bírtam 😊Mardy GilyardHöriReceiver T.Y. Hilton is so well-known to NFL teams, he could be drafted as soon as the second round.A második körtől ( pl walterfootball) az ötödikig, nagy a szórás vele kapcsolatban. Hatalmas returner és igen gyors játékos, csapata playmakere volt.Delonso_
Ezt a Millen által zseniálisan szakkomentált visszahordást sose felejtem el 😂
http://www.youtube.com/watch?v=D_YU0dXOkFs
---
több mint 12 éve
Mardy GilyardReceiver T.Y. Hilton is so well-known to NFL teams, he could be drafted as soon as the second round.A második körtől ( pl walterfootball) az ötödikig, nagy a szórás vele kapcsolatban. Hatalmas returner és igen gyors játékos, csapata playmakere volt.Delonso_
több mint 12 éve
Azt olvastam valahol, hogy sem az ESPN sem az NFL Network nem mutatja a telefonálgatást a pick bemondása előtt. Tudtok erről valamit?Így van, megállapodott a két csatorna, hogy kevesebbet fognak spoilerezni
Mike O'Hara szerint a draft legnagyobb meglepetése az lehet amikor az 1/3as draftolt játékos felveszi az LA Vikings sapkát. 😀Bazzani
---
több mint 12 éve
Azt olvastam valahol, hogy sem az ESPN sem az NFL Network nem mutatja a telefonálgatást a pick bemondása előtt. Tudtok erről valamit?Mike O'Hara szerint a draft legnagyobb meglepetése az lehet amikor az 1/3as draftolt játékos felveszi az LA Vikings sapkát. 😀