NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 14 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
A SportTv elkezdett végre 16:9 arányban közvetíteni. Igaz nem HD, de azért tök más mint a 4:3 letterbox.
Most már csak az kell, hogy legyen szezon.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk azért nem lesz minden rúgás touchback attól, hogy 5 yarddal előrébbről rúgják. Persze több lesz, de még nem lesz cuttolva Cribbs. 😊

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
na ja... nem értem ez miért jó nekik. a returneket mindenki szeretibraxa88
Gondolom a sérülésveszélyre fognak hivatkozni megint. Egyébként én is ellenzem.Schleck
Nem fognak, hanem már meg is tették. Konkrétan az volt az indok. Ennyi erővel el is kezdhetnének flag focit játszani, akkor minimális a sérülés esélye.GRAFI
Hát ez nekem sem tetszik. Az egyik érdekes színfoltja volt a visszahordás a meccseknek, sokszor meccsek folyását is alapvetően megváltoztathatta, sajnálom.
több mint 14 éve
miller108 Philadelphia Eagles 401 — Eagles fan
Gondolom a sérülésveszélyre fognak hivatkozni megint. Egyébként én is ellenzem.Schleck
Nem fognak, hanem már meg is tették. Konkrétan az volt az indok. Ennyi erővel el is kezdhetnének flag focit játszani, akkor minimális a sérülés esélye.GRAFI
sőt le is játszhatnák Maddenbetüsi91
áh, az túl veszélyes az ujjaknak, inkább csak szimulálják.

child please!
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
sőt le is játszhatnák Maddenbe
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Na az egyetlen jó csapatrészünket is szopatják...Sebii
Nem fognak, hanem már meg is tették. Konkrétan az volt az indok. Ennyi erővel el is kezdhetnének flag focit játszani, akkor minimális a sérülés esélye.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Hát én valahogy annyira nem 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gondolom a sérülésveszélyre fognak hivatkozni megint. Egyébként én is ellenzem.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
na ja... nem értem ez miért jó nekik. a returneket mindenki szereti
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
Na az egyetlen jó csapatrészünket is szopatják...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
AdamSchefter Kickoffs will be moved up to the 35-yard line but touchbacks will remain at the 20-yard line.Höri
nah akkor nincs is szükségünk KR-reBébé
ST szerepét redukálják rendesen. Szerintem legyen virtuális punt is.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
AdamSchefter Kickoffs will be moved up to the 35-yard line but touchbacks will remain at the 20-yard line.Höri
nah akkor nincs is szükségünk KR-re
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
"All my guys wanted to do was go deep,'' he said. Döme
Szegény Vick 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hurrááá döntés születeeett ^^ Jee, reméljük hamarosan valami olyasmiben is születik, aminek a jelentősége nagyobb mint egy kedd esti fingé.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
AdamSchefter Kickoffs will be moved up to the 35-yard line but touchbacks will remain at the 20-yard line.

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Ez kemény. 😀

Did you know Vick, while imprisoned at the federal prison in Leavenworth, Kan., had a "Longest Yard'' experience, quarterbacking one team of cons to a 42-14 win over another? The inmates kept badgering him to play, but he went more than a year without touching a football -- until September 2008, with eight months left on his sentence.

The inmates split into two seven-on-seven teams for a game of flag football. Vick offered to play quarterback for both teams, but that was turned down; a slew of guys wanted the chance to say they were on a team that beat Michael Vick. Alas, the Vick side won in a rout; he said he thought he threw maybe six or seven incompletions. "All my guys wanted to do was go deep,'' he said. I asked him if he was sacked at all. "Once,'' he said. To which Tony Dungy, listening in, said: "Sign that guy up.''
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
bocs, az eredeti hírben elírtam, hogy már megkezdődött az éves NFL konferencia
már javítottam, a holnapi lesz az első nap New Orleans-ban, most ugye kettőzött figyelmet kell ráfordítaniJJ
a comp pickeket csak később osztják ki...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
http://www.nfl.com/photos/09000d5d81ec6603?module=HP_spotlight#id:09000d5d81ec64ec

így elképzeltem egy ilyen combot hogy paris hilton-b.j raji 😂 😂

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
bocs, az eredeti hírben elírtam, hogy már megkezdődött az éves NFL konferencia
már javítottam, a holnapi lesz az első nap New Orleans-ban, most ugye kettőzött figyelmet kell ráfordítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
És remélhetőleg az előző kiadásban található hibákat is kijavítják. 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem rég jött a levél, szeptemberre lesz a Faragó Ricsi féle könyvből 2. kiadás! Többen is kérdezték itt a fórumon, hogy lesz-e, hát lesz.

elő is lehet rendelni: http://nfl-konyv.bodico.hu

Változás az első kiadáshoz képest: 3. Az NFL-02. néhány oldalban kiegészül a 2010-2011. fantasztikus szezon statisztikáival, néhány játékos adatainál bekövetkezett változásokkal, és nem utolsó sorban a valóban szuper meccset hozó XLV. Super Bowl-lal!
több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
http://www.kepfeltoltes.hu/view/110316/Zibby-Ocho-fight-card_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem mintha jelenleg nem volna mindegy.... Jelen állás szerint nem rúg senki semmit sehová.... 😛 😀
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ennél már csak az agresszív eltiltások a mókásak. Nyúljunk bele még jobban a meccsekbe. Tavaly is csak saját magát röhögte körbe vele a liga. Folyamatos mérlegelés, teljesen kiszámíthatatlan, és súlyozású büntetések. Lásd Eric Smith folyamatos ténykedését, ami röhejes módon csak aszisztál a liga minimális pénzbüntetések mellett, annak ellenére, hogy különös visszaeső.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ocho Cinco próbajátékon vesz részt az MLS-ben lévő Kansas City-nél.
Kell az erősítés miután Hercegfalvi eligazolt Kispestre.