NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 14 éve
minden offseasonban csinálunk valami nagyobb ívű szavazósdit, van esetleg ötlet idénre?JJ TillerÉn az NCAA-re való átállás - és annak népszerűsítése- jegyében egy információkkal egybekötött szavazást ajánlanék.
Írok pár példát, hogy mire gondolok, fiktív adatokkal.
Melyik az elmúlt 20 év legnagyszerűbb irányítóteljesítménye egy meccsen:
- xy, 4 pass td, 2 futott, fordítás az utolsó negyedben (értelemszerűen mindenkinél egy tartalmasabb leírás, amiből kiderül, miért is xy, zw vagy hj a legnagyobb)
- zw, 455 pass yard egy top3 D ellen, 14 pontos comeback, 2 futott, 3 dobott td
- hj, 400 passzolt yard, 200 futott yard, 5 különböző elkapónak adott td passz egy bowl meccsen, sérülten, félig vakon
Melyik az elmúlt 20 év leginkább NFL kompátibilisabb csapata:
- az 1998-as ABC, 12 draftolt játékos, 9 draftolatlan NFL-be kerülő játékos, ebből 14 kezdő mára, 5 SB győztes, 46 probowler
- a 2004es DEF, 8 draftolt játékos, ebből 4 első körben, ebből Top1 és Top3 pick, 3 SB győztes, az edző SB győztes DC
- a 2008as GHI, a teljes keretből mára 32-en az NFL-ben, ebből 1 DRoY, 3 SB győztes, 1 NFL csúcstartó legtöbb elkapott yard a rookie évben kategóriában
És a többi.
Megalkotni 20 érdekes kategóriát, a kategória 3-4-5 jelöltjét szépen kidolgozni, kvázi cikkszerűen, és lehet utána ezekre szavazni.
Elismerem, mitöbb direkt jónak tartom, hogy ez így erősen bulváros, de az új dolgokra mindig a jól eladható felől lehet ráterelni embereket, végtére is ez a marketing lényege 😊
Valamint bevállalom, hogy 1-2 ilyen témát megírok, kidolgozok, végtére is írni tudok, a témába meg bele tudom ásni magam, és úgyis lesz egy végső lektor. 😊
több mint 14 éve
minden offseasonban csinálunk valami nagyobb ívű szavazósdit, van esetleg ötlet idénre?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Football outsiders összegezte olvasói szavazatokat, és meghozták a döntéseket egyéni díjakban, illetve pár érdekes dologban:Ez kvázi egy PO MVP és egy PO antiMVP díj 😊
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a támadóktól: Matt Ryan (Falcons)
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a védőktől: Brandon Meriweather (Patriots)deny79
több mint 14 éve
Football outsiders összegezte olvasói szavazatokat, és meghozták a döntéseket egyéni díjakban, illetve pár érdekes dologban:Offensive MVP: Tom Brady (Patriots)
Defensive MVP: Clay Matthews (Packers)
Rookie of the Year: Ndamukong Suh (Lions)
Coach of the Year: Bill Belichick (Patriots)
Coordinator of the Year: Dom Capers (Packers)
Best O-Lineman: Joe Thomas (Browns)
Keep Choppin' Wood Award (aki legtöbbet ártott csapatának): Brett Favre (Vikings)
Keep Choppin' Game Film Award (legrosszabb edző): Mike Singletary (49ers)
Executive of the Year (ügyvezető): Ted Thompson (Packers)
John Elway Award (olyan magasan draftolt játékos, aki kiábrándító volt, de másodévesként, idén brilliózott): Josh Freeman (Buccaners)
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a támadóktól: Matt Ryan (Falcons)
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a védőktől: Brandon Meriweather (Patriots)
Ki nem kapott Pro Bowl-t, akinek járt volna a támadóktól: Aaron Rodgers (Packers)
Ki nem kapott Pro Bowl-t, akinek járt volna a védőktől: Tramon Williams (Packers)
Legfelül értékeltebb ST játékos: Devin Hester (Bears)
Legalúl értékeltebb ST játékos: Leon Washington (Seahawks)
Game of the Year: Week 15: Eagles at Giants 38:31
Breakout Player: Sam Bradford (Rams)
Játékos, aki jövőre jelentősen várhatólag vissza fog esni: Michael Vick (Eagles)
Ki lehet a jövő évi meglepetés Super Bowl résztvevő (csak olyan, aki idén negatív mérleggel zárt): Lions
Melyik idei rájátszásos csapat hagyja ki jövőre a PO-t: Seattle
Év NFL rekláma: Ray Rice Old Spice-osa
Legbosszantóbb NFL reklám: Miller Lite: More Taste or Less Taste
Legviccesebb sztori idén: Rex Ryan láb fétise
Többi szavazatot kapottat itt meg lehet nézni: http://www.footballoutsiders.com/ramblings/2011/2010-football-outsiders-awards
több mint 14 éve
Hamar munka ritkán jó. 😊MEGTALÁLTAM 😂 😂 😂Szinte napra pontosan négy év múlva frissült. Ez rekord.Dzsokijuing
http://haromt.blog.hu/Hurka
több mint 14 éve
MEGTALÁLTAM 😂 😂 😂Szinte napra pontosan négy év múlva frissült. Ez rekord.
http://haromt.blog.hu/Hurka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
ESPN is giving free INsider access to everyone who likes their facebook page and signs up.http://www.facebook.com/ESPN
több mint 14 éve
Hogy lehet 1 millió dollárt ellopni?GRAFIezt kérdezd meg attól az idős ohioi nőtől, aki készpénzben és csekkekben ennyit őrzött otthon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hogy lehet 1 millió dollárt ellopni?
több mint 14 éve
Art Schlichter-t, az Ohio State korábbi kiváló irányítóját, akinek profi karrierje szerencsejáték-függősége miatt ment tönkre, 1 millió dolláros lopás vádjával letartóztatták...már újoncként fogadott NFL - és egyetemi, mivel rookie évében épp sztrájk volt - meccsekre, első szezonja közepére majdnem teljes fizetését eljátszotta, a liga anno (Alex Karras-hoz és Paul Hornunghoz hasonlóan!) el is tiltotta emiatt
http://www.youtube.com/watch?v=kj4I12xiwIM

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem Florida International vagy a Florida Atlantic egyetem is üti a Jax-t 😛Erre mondják azt; hogy onnan szép nyerni. Amúgy tuti hogy már a floridaiak kinyirnának némi Falcons segítséggel 😊iktriada jax bázisa túl nagybriareosRizikó táblának nem lenne rossz 😊 32 játékos, mindenki a kedvenc csapatával és az adott területet lefedő piaccal arányos hadosztállyal... iktriad vért izzadhatna 😊JJ Tiller
több mint 14 éve
Erre mondják azt; hogy onnan szép nyerni. Amúgy tuti hogy már a floridaiak kinyirnának némi Falcons segítséggel 😊a jax bázisa túl nagybriareosRizikó táblának nem lenne rossz 😊 32 játékos, mindenki a kedvenc csapatával és az adott területet lefedő piaccal arányos hadosztállyal... iktriad vért izzadhatna 😊JJ Tiller
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó ez a Broncos és KC a semmi közepén. Meg a két Raiders. 😀Dömejó hát Rizikó-ban a Broncos nyerne a sok területével 😀
viszont annyiban nem stimmel, hogy a két Dakota fele is Broncos fan
több mint 14 éve
Jó ez a Broncos és KC a semmi közepén. Meg a két Raiders. 😀
több mint 14 éve
a jax bázisa túl nagybriareosRizikó táblának nem lenne rossz 😊 32 játékos, mindenki a kedvenc csapatával és az adott területet lefedő piaccal arányos hadosztállyal... iktriad vért izzadhatna 😊

---
több mint 14 éve
Bocs ha off vagy ha már volt, de szerintem ez rohadt jó kép:
több mint 14 éve
Rick Gosselin 22 kategória alapján értékelte a 32 ST-et, a sorrend:1. New England Patriots, 269
2. Tennessee Titans, 274
3. Cleveland Browns, 277
t-4. Chicago Bears, 280
t-4. Oakland Raiders, 280
t-4. Seattle Seahawks, 280
A többiről sajnos csak párat tudok, ezért nem regelek be Dallasos oldalra. 20. Cowboys, 32. Szaba csapata
Teljes lista reg után: http://www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/nfl/headlines/20110213-rick-gosselin_s-special-team-rankings-youth-speed-coaching-give-pats-no.-1-unit-cowboys-20th.ece
több mint 14 éve
Nem is emlékeztem, hogy Dan Marino szerepelt a Bad Boys 2-ben.Soldados- Jé, Dan Marino a focista
- Hello Dan, állj arréb
😀
Dan Marino jó vételt csinál ezzel a kocsival, na nem pont ezzel mert ezt ripityára töröm, de egy ugyan ilyennel
imádom ezt a filmet 😊
off vége
több mint 14 éve
Nem is emlékeztem, hogy Dan Marino szerepelt a Bad Boys 2-ben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Megvan az újabb link 😀
több mint 14 éve
Elsőre is értettem. Azért kérdeztem, hogy megértsem.Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalálapeszosÉn sem értem, miért verik ezt olyan nagy dobra. Egyszerű "YouTube-sztár"...
http://www.youtube.com/watch?v=62E5RXofEYAvassadi27
több mint 14 éve
Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalálapeszosÉn sem értem, miért verik ezt olyan nagy dobra. Egyszerű "YouTube-sztár"...
http://www.youtube.com/watch?v=62E5RXofEYA