NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 081 — #NoStress
minden offseasonban csinálunk valami nagyobb ívű szavazósdit, van esetleg ötlet idénre?JJ Tiller
Én az NCAA-re való átállás - és annak népszerűsítése- jegyében egy információkkal egybekötött szavazást ajánlanék.
Írok pár példát, hogy mire gondolok, fiktív adatokkal.
Melyik az elmúlt 20 év legnagyszerűbb irányítóteljesítménye egy meccsen:
- xy, 4 pass td, 2 futott, fordítás az utolsó negyedben (értelemszerűen mindenkinél egy tartalmasabb leírás, amiből kiderül, miért is xy, zw vagy hj a legnagyobb)
- zw, 455 pass yard egy top3 D ellen, 14 pontos comeback, 2 futott, 3 dobott td
- hj, 400 passzolt yard, 200 futott yard, 5 különböző elkapónak adott td passz egy bowl meccsen, sérülten, félig vakon
Melyik az elmúlt 20 év leginkább NFL kompátibilisabb csapata:
- az 1998-as ABC, 12 draftolt játékos, 9 draftolatlan NFL-be kerülő játékos, ebből 14 kezdő mára, 5 SB győztes, 46 probowler
- a 2004es DEF, 8 draftolt játékos, ebből 4 első körben, ebből Top1 és Top3 pick, 3 SB győztes, az edző SB győztes DC
- a 2008as GHI, a teljes keretből mára 32-en az NFL-ben, ebből 1 DRoY, 3 SB győztes, 1 NFL csúcstartó legtöbb elkapott yard a rookie évben kategóriában

És a többi.
Megalkotni 20 érdekes kategóriát, a kategória 3-4-5 jelöltjét szépen kidolgozni, kvázi cikkszerűen, és lehet utána ezekre szavazni.
Elismerem, mitöbb direkt jónak tartom, hogy ez így erősen bulváros, de az új dolgokra mindig a jól eladható felől lehet ráterelni embereket, végtére is ez a marketing lényege 😊
Valamint bevállalom, hogy 1-2 ilyen témát megírok, kidolgozok, végtére is írni tudok, a témába meg bele tudom ásni magam, és úgyis lesz egy végső lektor. 😊

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
minden offseasonban csinálunk valami nagyobb ívű szavazósdit, van esetleg ötlet idénre?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Football outsiders összegezte olvasói szavazatokat, és meghozták a döntéseket egyéni díjakban, illetve pár érdekes dologban:

Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a támadóktól: Matt Ryan (Falcons)
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a védőktől: Brandon Meriweather (Patriots)deny79
Ez kvázi egy PO MVP és egy PO antiMVP díj 😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Football outsiders összegezte olvasói szavazatokat, és meghozták a döntéseket egyéni díjakban, illetve pár érdekes dologban:

Offensive MVP: Tom Brady (Patriots)
Defensive MVP: Clay Matthews (Packers)
Rookie of the Year: Ndamukong Suh (Lions)
Coach of the Year: Bill Belichick (Patriots)
Coordinator of the Year: Dom Capers (Packers)
Best O-Lineman: Joe Thomas (Browns)
Keep Choppin' Wood Award (aki legtöbbet ártott csapatának): Brett Favre (Vikings)
Keep Choppin' Game Film Award (legrosszabb edző): Mike Singletary (49ers)
Executive of the Year (ügyvezető): Ted Thompson (Packers)
John Elway Award (olyan magasan draftolt játékos, aki kiábrándító volt, de másodévesként, idén brilliózott): Josh Freeman (Buccaners)
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a támadóktól: Matt Ryan (Falcons)
Ki nem érdemelte volna meg a Pro Bowl-t, az utólagosok nélkül a védőktől: Brandon Meriweather (Patriots)
Ki nem kapott Pro Bowl-t, akinek járt volna a támadóktól: Aaron Rodgers (Packers)
Ki nem kapott Pro Bowl-t, akinek járt volna a védőktől: Tramon Williams (Packers)
Legfelül értékeltebb ST játékos: Devin Hester (Bears)
Legalúl értékeltebb ST játékos: Leon Washington (Seahawks)
Game of the Year: Week 15: Eagles at Giants 38:31
Breakout Player: Sam Bradford (Rams)
Játékos, aki jövőre jelentősen várhatólag vissza fog esni: Michael Vick (Eagles)
Ki lehet a jövő évi meglepetés Super Bowl résztvevő (csak olyan, aki idén negatív mérleggel zárt): Lions
Melyik idei rájátszásos csapat hagyja ki jövőre a PO-t: Seattle
Év NFL rekláma: Ray Rice Old Spice-osa
Legbosszantóbb NFL reklám: Miller Lite: More Taste or Less Taste
Legviccesebb sztori idén: Rex Ryan láb fétise

Többi szavazatot kapottat itt meg lehet nézni: http://www.footballoutsiders.com/ramblings/2011/2010-football-outsiders-awards
több mint 14 éve
MEGTALÁLTAM 😂 😂 😂

http://haromt.blog.hu/Hurka
Szinte napra pontosan négy év múlva frissült. Ez rekord.Dzsokijuing
Hamar munka ritkán jó. 😊

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 485 — Saturday Night Lights
MEGTALÁLTAM 😂 😂 😂

http://haromt.blog.hu/Hurka
Szinte napra pontosan négy év múlva frissült. Ez rekord.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
MEGTALÁLTAM 😂 😂 😂

http://haromt.blog.hu/
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
ESPN is giving free INsider access to everyone who likes their facebook page and signs up.
http://www.facebook.com/ESPN
több mint 14 éve
Hogy lehet 1 millió dollárt ellopni?GRAFI
ezt kérdezd meg attól az idős ohioi nőtől, aki készpénzben és csekkekben ennyit őrzött otthon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hogy lehet 1 millió dollárt ellopni?
több mint 14 éve
Art Schlichter-t, az Ohio State korábbi kiváló irányítóját, akinek profi karrierje szerencsejáték-függősége miatt ment tönkre, 1 millió dolláros lopás vádjával letartóztatták...
már újoncként fogadott NFL - és egyetemi, mivel rookie évében épp sztrájk volt - meccsekre, első szezonja közepére majdnem teljes fizetését eljátszotta, a liga anno (Alex Karras-hoz és Paul Hornunghoz hasonlóan!) el is tiltotta emiatt
http://www.youtube.com/watch?v=kj4I12xiwIM

---
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hová, hová?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a jax bázisa túl nagybriareos
Rizikó táblának nem lenne rossz 😊 32 játékos, mindenki a kedvenc csapatával és az adott területet lefedő piaccal arányos hadosztállyal... iktriad vért izzadhatna 😊JJ Tiller
Erre mondják azt; hogy onnan szép nyerni. Amúgy tuti hogy már a floridaiak kinyirnának némi Falcons segítséggel 😊iktriad
szerintem Florida International vagy a Florida Atlantic egyetem is üti a Jax-t 😛
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rizikó táblának nem lenne rossz 😊 32 játékos, mindenki a kedvenc csapatával és az adott területet lefedő piaccal arányos hadosztállyal... iktriad vért izzadhatna 😊JJ Tiller
Erre mondják azt; hogy onnan szép nyerni. Amúgy tuti hogy már a floridaiak kinyirnának némi Falcons segítséggel 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó ez a Broncos és KC a semmi közepén. Meg a két Raiders. 😀Döme
jó hát Rizikó-ban a Broncos nyerne a sok területével 😀

viszont annyiban nem stimmel, hogy a két Dakota fele is Broncos fan
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Jó ez a Broncos és KC a semmi közepén. Meg a két Raiders. 😀
több mint 14 éve
Rizikó táblának nem lenne rossz 😊 32 játékos, mindenki a kedvenc csapatával és az adott területet lefedő piaccal arányos hadosztállyal... iktriad vért izzadhatna 😊

---
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
a jax bázisa túl nagy

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Bocs ha off vagy ha már volt, de szerintem ez rohadt jó kép:

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Rick Gosselin 22 kategória alapján értékelte a 32 ST-et, a sorrend:
1. New England Patriots, 269
2. Tennessee Titans, 274
3. Cleveland Browns, 277
t-4. Chicago Bears, 280
t-4. Oakland Raiders, 280
t-4. Seattle Seahawks, 280
A többiről sajnos csak párat tudok, ezért nem regelek be Dallasos oldalra. 20. Cowboys, 32. Szaba csapata
Teljes lista reg után: http://www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/nfl/headlines/20110213-rick-gosselin_s-special-team-rankings-youth-speed-coaching-give-pats-no.-1-unit-cowboys-20th.ece
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nem is emlékeztem, hogy Dan Marino szerepelt a Bad Boys 2-ben.Soldados
- Jé, Dan Marino a focista
- Hello Dan, állj arréb
😀

Dan Marino jó vételt csinál ezzel a kocsival, na nem pont ezzel mert ezt ripityára töröm, de egy ugyan ilyennel

imádom ezt a filmet 😊
off vége

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem is emlékeztem, hogy Dan Marino szerepelt a Bad Boys 2-ben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Megvan az újabb link 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalálapeszos
Én sem értem, miért verik ezt olyan nagy dobra. Egyszerű "YouTube-sztár"...

http://www.youtube.com/watch?v=62E5RXofEYAvassadi27
Elsőre is értettem. Azért kérdeztem, hogy megértsem.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalálapeszos
Én sem értem, miért verik ezt olyan nagy dobra. Egyszerű "YouTube-sztár"...

http://www.youtube.com/watch?v=62E5RXofEYA