NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
NFL csevegő
🎄🚨 CHRISTMAS GAME ANNOUNCEMENT🎄🚨@Broncos vs. @RamsNFL on Christmas Day at 4:30pm ET on CBS/Nickelodeon!
— NFL (@NFL) May 10, 2022
📺: 2022 NFL Schedule Release -- Thursday at 8pm ET on @NFLNetwork pic.twitter.com/NH5Zmev8s0
én minden reggelt ezzel indítom újabban:Lol
american-football.whoareya.games/
| a mai feladvány kimondottan vicces lett 😀
valaki félrenézett valamit, hisz eddig a legnagyobb sztárok voltak mint Donald, Brady, Watt, RW, Rodgers stb. gondolom ma is hasonló volt a terv |
braxa88
Biztos a másikra gondoltak 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
american-football.whoareya.games/
| a mai feladvány kimondottan vicces lett 😀
valaki félrenézett valamit, hisz eddig a legnagyobb sztárok voltak mint Donald, Brady, Watt, RW, Rodgers stb. gondolom ma is hasonló volt a terv |
Egyet értek, már az első heti duplákat sem szerettem sose, de így ez szimplán baromság. Mondjuk valszeg úgyis alszom alattuk, aztán másnap kétszer 10 percet bámulom az összefoglalót, nem pedig vasárnap maradok le még egyről, szóval ha nagyon meg akarom magyarázni magamnak, akkor magam számára tudok benne értelmet találni, csak nem gondoltam volna, hogy az NFL-nél az én igényeimre figyelnek😊hogyhogy dupla MNF a 2. héten?Two huge matchups on the slate for MNF in Week 2 this season! 👀
— NFL (@NFL) May 9, 2022
Tune in for the full schedule reveal on Thursday, 5/12 at 8pm ET on @nflnetwork pic.twitter.com/q53Bqid2X5
Érdekes koncepció
zacknorb
raádásul nem is egymás után... hát ez hülyeség
braxa88
ThrowbackKevésen múlt, bár nem tudom, h melyikük mezét égették többen
tenorx
Az Eagles meccs mindenkèpp mert hát (bocs kis gonoszkodás ne vegyètek fel ☺️☺️☺️ csak muszáj volt 😜😜😜)mehet az egyik arena+ra.ABC-s szerződés.hogyhogy dupla MNF a 2. héten?Two huge matchups on the slate for MNF in Week 2 this season! 👀
— NFL (@NFL) May 9, 2022
Tune in for the full schedule reveal on Thursday, 5/12 at 8pm ET on @nflnetwork pic.twitter.com/q53Bqid2X5
Érdekes koncepció
zacknorb
braxa88
Beginning in 2022, ABC will exclusively air an additional Monday Night Football game, which will expand to three in 2023. ESPN will also gain the rights to a divisional playoff game (which will likely be simulcast or air exclusively on ABC), and two future Super Bowls, which will air on ABC.[1][42] ESPN also gained rights for their games to be simulcast on ESPN+, and Megacast on other ESPN and Disney-owned channels.
empty taxi
hülye vagyok, mindkettő
braxa88
mehet az egyik arena+ra.ABC-s szerződés.hogyhogy dupla MNF a 2. héten?Two huge matchups on the slate for MNF in Week 2 this season! 👀
— NFL (@NFL) May 9, 2022
Érdekes koncepció
zacknorb
braxa88
Beginning in 2022, ABC will exclusively air an additional Monday Night Football game, which will expand to three in 2023. ESPN will also gain the rights to a divisional playoff game (which will likely be simulcast or air exclusively on ABC), and two future Super Bowls, which will air on ABC.[1][42] ESPN also gained rights for their games to be simulcast on ESPN+, and Megacast on other ESPN and Disney-owned channels.
empty taxi
hülye vagyok, mindkettő
ABC-s szerződés.hogyhogy dupla MNF a 2. héten?Two huge matchups on the slate for MNF in Week 2 this season! 👀
— NFL (@NFL) May 9, 2022
Érdekes koncepció
zacknorb
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
hogyhogy dupla MNF a 2. héten?Two huge matchups on the slate for MNF in Week 2 this season! 👀
— NFL (@NFL) May 9, 2022
Érdekes koncepció
zacknorb
raádásul nem is egymás után... hát ez hülyeség
Szerkesztette: braxa88
Two huge matchups on the slate for MNF in Week 2 this season! 👀
— NFL (@NFL) May 9, 2022
Érdekes koncepció
Earl Thomas ellen letartóztatási parancsot adtak ki Texasban miután 2-nél többször sértett meg egy távoltartási végzést.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Az lehet, de annak a Robinsonnak Stafford fog már dobálni és tavaly sem mondanám, hogy Justin élvezte volna a töretlen bizalmat az edző kartól amikor még ott volt Allen.Mondjuk Robinson egyedül jobb volt 😊És hol van a Bearsben Boyd és Higgins szintű duó?Burrow 0 fal mögött, Boyd es Higgins elkapo sorral mutatott biztato jeleket. Ha iden se mutat pozitiv fejlodest, akkor mehet Isten hirevel. Nem fogok konnyeket hullajtani. Inkabb lepjunk tul idoben, mint huzzuk sokaig feleslegesen.Mondjuk amilyen supportja van Fieldsnek még lehet ti is 😕 Szegény srácAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
alatriste
Toto21
alatriste
De igen, hiába húzza fel egy jó irányító a többieket, azért célszerű a karrier elején segíteni ahogy tudod
Wyatt
Mooney fasza és Kmet is használható TE, de eléggé behunyt szemmel kell nézni arra a Bears offensere, hogy azt lehessen mondani nyugodt szívvel, hogy minden adott Fields körül, hogy kiderüljön jó lehet-e majd.
Liverpool Fc
Az a terv, hogy a védelem beviszi a döntőbe mint Grossmant.Mondjuk Robinson egyedül jobb volt 😊És hol van a Bearsben Boyd és Higgins szintű duó?Burrow 0 fal mögött, Boyd es Higgins elkapo sorral mutatott biztato jeleket. Ha iden se mutat pozitiv fejlodest, akkor mehet Isten hirevel. Nem fogok konnyeket hullajtani. Inkabb lepjunk tul idoben, mint huzzuk sokaig feleslegesen.Mondjuk amilyen supportja van Fieldsnek még lehet ti is 😕 Szegény srácAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
alatriste
Toto21
alatriste
De igen, hiába húzza fel egy jó irányító a többieket, azért célszerű a karrier elején segíteni ahogy tudod
Wyatt
Mondjuk Robinson egyedül jobb volt 😊És hol van a Bearsben Boyd és Higgins szintű duó?Burrow 0 fal mögött, Boyd es Higgins elkapo sorral mutatott biztato jeleket. Ha iden se mutat pozitiv fejlodest, akkor mehet Isten hirevel. Nem fogok konnyeket hullajtani. Inkabb lepjunk tul idoben, mint huzzuk sokaig feleslegesen.Mondjuk amilyen supportja van Fieldsnek még lehet ti is 😕 Szegény srácAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
alatriste
Toto21
alatriste
És hol van a Bearsben Boyd és Higgins szintű duó?Burrow 0 fal mögött, Boyd es Higgins elkapo sorral mutatott biztato jeleket. Ha iden se mutat pozitiv fejlodest, akkor mehet Isten hirevel. Nem fogok konnyeket hullajtani. Inkabb lepjunk tul idoben, mint huzzuk sokaig feleslegesen.Mondjuk amilyen supportja van Fieldsnek még lehet ti is 😕 Szegény srácAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
alatriste
Toto21
Liverpool Fc
Burrow 0 fal mögött, Boyd es Higgins elkapo sorral mutatott biztato jeleket. Ha iden se mutat pozitiv fejlodest, akkor mehet Isten hirevel. Nem fogok konnyeket hullajtani. Inkabb lepjunk tul idoben, mint huzzuk sokaig feleslegesen.Mondjuk amilyen supportja van Fieldsnek még lehet ti is 😕 Szegény srácAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
alatriste
Mondjuk amilyen supportja van Fieldsnek még lehet ti is 😕 Szegény srácAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
Liverpool Fc
Főleg ha bent lesz StroudAzert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Toto21
Azert ha a Jets 1/3-as lesz ujra Wilson-al. Szerintem tuti QB-t visznek.
steelwolf
Seattle-ből csupán 8500 km az út, hosszabb mint a New York - Honolulu távolságeddig is mindig seahawks utazott a legtöbbet, most gondolom dupla/triplaannyit fog mint egy átlag keleti parti csapat.
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
+++ Seahawks. Buccaneers. 13. November. Allianz Arena. Das wird so groß! 😍🔥 #NFLinDeutschland +++
— NFL Deutschland (@NFLDeutschland) May 4, 2022
Hier kannst du dich für Ticket-Infos anmelden 👉 https://t.co/x4kppiy5am pic.twitter.com/pGx2yxXiun
Ha csak ennyi lenne a végső létszám, nem is lenne rossz. De bővülni fog ez még mire eljön az ötödik év. Plusz szegény Haskins sem lehet rajta. 😕asszem változott a kifizetési szabály, ha lehívtad perkálni kell
peterk2005
Aki nem hiszi, annak utánajárnak