NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
PS: Eli rookie evei utan..maradjunk annyiban hogy 2-3 edzot rugnanak ki ilyen eredmenyek mellett ennyi ido alatt. De a rookie szerzodest megadtam neki 😊
no
inkabb athozom ide, mielott szetoffoljuk szegeny Billek topikjat.
szoval kovetkezo szerzodesei voltak Elinak:
rookie szerzodes:
rookie szerzodes, 7 evig (2010-ig)
Kovetkezo szerzodest 2009 augusztus 5-en irta ala 6 evre (2015tel bezarolag) . ezzel top 4-es fizetese lett a poszton valoban, de azert meglepodnek, hogy ezt 2009ben nem adnad oda neki. hat oszinten szolva eleg hibas GM dontes is lett volna, mert akkor konkretan legjobb evei jottek, volt olyan szezon mikor lazan top 5 QB-kent jatszott, es nincsen 2011-es SB gyozelem sem, ha nem adod oda neki. raadasul belement az masodik SB MVP utan restrukturalasba is, hogy segitsen a csapaton.
Utolso szerzodes nyilvan mar kerdojelesebb, 2015. szeptember 11-en irta ala, negy evre. ezt mar boven meg lehet kerdojelezni, ezzel egyetertek, mert ezzel top fizetese lett 2016-ban.

de nyilvan, elfogadom a velemenyed, hogy nem adtal volna neki masodik szerzodest. vegulis nem mki szeret SB-t nyerni ... 😀

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott

ZERO_L
Csak Love ezt kvázi rookie-ként csinálta hátrányban, a saját térfelén, nem 19 év tapasztalattal, döntetlennél, az ellenfél térfelén.

Nagyon imádtam az akkori Vikings rádiós kommentátor beszólását a Favre INT-re, This is not Detroit man, this is the Super Bowl.

Változnak az idők.
Kampman
Azért Love-t ne nevezzük rookienak... Ha ezt Stroud csinálja akkor is húzom a számat.
Love 4 éve a ligában van, 4 éve a jelenlegi rendszer része, lehet nem volt a pályán igen, de videózott, edzett, tudnia kellene, hogy 1&10nél 2 időkéréssel, mikor elég egy FG egy nulla játékból nem csinálok hülyeséget.
Elhiszem, hogy könnyebb ezt megemészteni, ha ráhúzzuk a rutintalanságára, de szerintem ez önbecsapás.
Ezt sajnos nagyon elcseszte, megmutatta hogy sajnos nem elég jó és amíg ebben a faktorban nem fog fejlődni, addig baromi nehéz lesz SB-ba jutni. Mert jó társak, jó rendszer nagyon sokáig elvisz, aztán jön egy ilyen meccs, ami meg azon fog eldőlni ki hibázza a nagyobbat.
És nem azt mondom hogy most ki kell vágni és felnégyelni, de szerintem hiba csak a rutintalanságára fogni ezt.

Tanuljon belőle és legyen jobb játékos, csak ez annyira alaphiba, amit ha nem tanult meg eddig nem tudom, hogy majd pont ez fogja megtanítani neki.
(illetve azt sem tudom ez mennyire tanulható, de ha igen sem biztos hogy 1-2 év alatt)
ZERO_L
igen, igazad van.

de tapasztalatot nem fogsz a videoszobaban szerezni. ez egy eresi folyamat, ami csak onnan lesz meg, ha idot toltesz el a palyan. a 4. negyedben, eleg komoly nyomas alatt (mind fizikailag, mind mentalisan), oxigenhianyos allapotban, idegenben stb. nem fogod tudni kezelni abbol, hogy 4 eve a rendszer resze volt a padon. meg kell nezni, hogy ez konstans lesz-e nala, mint mondjuk Prescottnal vagy fejlodik ebben. ha elobbi akkor az nem jo hir a Packers fanoknak.
szoval, en nem temetnem ot. pl nekem jobban tetszik a jateka, mint Stroude, de o tenylegesen rookie az is igaz. viszont Love-ban en tobbet latok.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 368
Azért az elgondolkoztató, hogy (bármi lesz a mai meccs) a Bucs idén tovább jutott Mayfielddel, mint tavaly Bradyvel......
csi77
A Packers meg továbbjutott, mint Rodgers-szel.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 913 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért az elgondolkoztató, hogy (bármi lesz a mai meccs) a Bucs idén tovább jutott Mayfielddel, mint tavaly Bradyvel......
csi77
Brady kiégett?
tenorx
meg hát a QB-k kihalnak, az NFL haldoklik

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
tenorx 14 113 — fő libsi
csi77
Brady kiégett?
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 275 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football

ZERO_L
Csak Love ezt kvázi rookie-ként csinálta hátrányban, a saját térfelén, nem 19 év tapasztalattal, döntetlennél, az ellenfél térfelén.

Nagyon imádtam az akkori Vikings rádiós kommentátor beszólását a Favre INT-re, This is not Detroit man, this is the Super Bowl.

Változnak az idők.
Kampman
Azért Love-t ne nevezzük rookienak... Ha ezt Stroud csinálja akkor is húzom a számat.
Love 4 éve a ligában van, 4 éve a jelenlegi rendszer része, lehet nem volt a pályán igen, de videózott, edzett, tudnia kellene, hogy 1&10nél 2 időkéréssel, mikor elég egy FG egy nulla játékból nem csinálok hülyeséget.
Elhiszem, hogy könnyebb ezt megemészteni, ha ráhúzzuk a rutintalanságára, de szerintem ez önbecsapás.
Ezt sajnos nagyon elcseszte, megmutatta hogy sajnos nem elég jó és amíg ebben a faktorban nem fog fejlődni, addig baromi nehéz lesz SB-ba jutni. Mert jó társak, jó rendszer nagyon sokáig elvisz, aztán jön egy ilyen meccs, ami meg azon fog eldőlni ki hibázza a nagyobbat.
És nem azt mondom hogy most ki kell vágni és felnégyelni, de szerintem hiba csak a rutintalanságára fogni ezt.

Tanuljon belőle és legyen jobb játékos, csak ez annyira alaphiba, amit ha nem tanult meg eddig nem tudom, hogy majd pont ez fogja megtanítani neki.
(illetve azt sem tudom ez mennyire tanulható, de ha igen sem biztos hogy 1-2 év alatt)

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 618 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Letezik olyan oldal ahova max reggel 8ig felkerul az ejszakai meccs es letoltheto? Egy baratom 18 oras repuloutra keres valami megoldast. DAZN nem kinal ilyen opciot.. koszi!
JéBé
Elég hamar felszokott kerülni--)

www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 913 — Kinek mit intézett a kormánya
Letezik olyan oldal ahova max reggel 8ig felkerul az ejszakai meccs es letoltheto? Egy baratom 18 oras repuloutra keres valami megoldast. DAZN nem kinal ilyen opciot.. koszi!
JéBé
Amúgy én a Net4+-ból még ezt az opciót hiányolom

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 903
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 704

ZERO_L

Változnak az idők.

több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football

Magyarul:
"Mi az idő? A tér negyedik dimenziója? Szerintem a történelem az egy nagy spirál! Minden újra megismétlődik! Tibikének még egy sört"

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
Most lenne egy vesztes Super Bowl döntőtök... Milyen jó lenne...
ZERO_L
mondjuk szegény Jax drukkerek nem így állnak hozzá, ők lehet jogosan érzik, hogy elvettek egy SB-t tőlük
és amilyen "jó" évtizedük volt, azért ez igencsak fájhat nekik
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 005
First vs. last: Next Sunday’s NFC Championship Game will feature the draft’s No. 1 overall pick, Baker Mayfield or Jared Goff, vs the draft’s last pick, Brock Purdy.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
ZERO_L
mondjuk Nick Folestól azért nem olyan könnyű kikapni mint néhány csapat mutatta

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
ZERO_L
Nem vagyok Jags fan, de azt hiszem
1.) bejutni a Super Bowlba, minden körülmények közt jobb, mint nem.
2.) Egy le nem játszott hipotetikus meccs végeredménye nem lehet biztos.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 2 éve

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2018 óta először nem Kansasben lesz az AFC döntő. Ezt a párosítást a mostani nem fogja überelni. 😀

iktriad
És milyen kevésen múlt, hogy nem ti mentetek tovább...
mustaine
Pont ma 6 éve volt. McBride kapitány sógora azt a meccset is rosszul vezette.
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
2018 óta először nem Kansasben lesz az AFC döntő. Ezt a párosítást a mostani nem fogja überelni. 😀

iktriad
És milyen kevésen múlt, hogy nem ti mentetek tovább...

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 648 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve

KeyG
Egyrészt miért az a 3 QB van kiemelve, aki. Számomra nem derül ki.
Másrészt Mahomes 2019 1/10

Most én nem értek valamit vagy megint valaki 2mp "kutató" munkát nem hajlandó beletenni abba amiből a pénzét keresi?
Black_Adder
Ők vannak a képen, ennyi

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464

KeyG
Egyrészt miért az a 3 QB van kiemelve, aki. Számomra nem derül ki.
Másrészt Mahomes 2019 1/10

Most én nem értek valamit vagy megint valaki 2mp "kutató" munkát nem hajlandó beletenni abba amiből a pénzét keresi?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 618 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

KeyG
Ki a kakuktojás?

Jackson, Stroud, Allen, Mahomes
Purdy, Love, Goff, Mayfield
steelwolf
Volt már 😃
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 005

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!