NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
NFL csevegő
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
amit Grossmann összeszerencsétlenkedett abban a CHI-ben...sztem ha orton játszik rex helyett már akkor is 😀
ha egy értelmes irányítójuk lett volna zsinórban nyertek volna 3 SB-t!
NB2
Negritis
amit Grossmann összeszerencsétlenkedett abban a CHI-ben...sztem ha orton játszik rex helyett már akkor is 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A 14-2-es '99-es Jags, aki 62-7-re verte a Miamit Dan Marinoval QB-ban a playoffban???Ha jól látom, ebben a topikban most éppen leszólják a PFF-et, én sem tartom őket gold standardnek de ez azért érdekes.
iktriad
Pro Football Reference, however, argues that the 1999 Jaguars gained the fifth-easiest schedule of any NFL team between 1971 and 2017
en.wikipedia.org/wiki/1999_Jacksonville_Jaguars_season
Lényegében két 50% fölött végző csapattal játszottak egész évben (Titans, Dolphins), előbbitől ki is kaptak háromszor, abból kétszer blowouttal. Ha már felmerült a kérdés, a fenti PFF statisztika szerint az 1991-es Bills (a második a 4 egymás utáni SB csapat közül) még ennél is gyengébb menetrenddel lett szintén 1st seed.
A bears meg SBba mentIgen, egy nagyon gyenge NFC mezőnyben, ahol egyedül a Seahawks volt akkoriban tartósan komolyan vehető csapat (esetleg még a Mcnabb sérülései miatt állandóan a pengeélen táncoló Eagles), őket le is győzték a playoffban. De ez a Bears is lényegében egy 2 éves fellángolás volt, 2005-ben és 2006-ban playoff, előtte meg utána évekig sivatag. Nagyon jó védelem és impact ST, de azért az O játékukkal vallatni lehetett legtöbbször.
braxa88
A bears meg SBba mentA 14-2-es '99-es Jags, aki 62-7-re verte a Miamit Dan Marinoval QB-ban a playoffban???nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans1999 Jaguars
braxa88
2006 Bears
Kampman
iktriad
A 14-2-es '99-es Jags, aki 62-7-re verte a Miamit Dan Marinoval QB-ban a playoffban???nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans1999 Jaguars
braxa88
2006 Bears
Kampman
Az egyik meccsen (nem a tegnapi) - most meg nem mondom már melyik - pedig sack helyett TFL-t írtak be neki, úgy, hogy a QB futott egy félkört a LOS mögött, aztán Watt hátulról összecsapta a bokáit és csak tackle lett.Oke, itt kvazi egy 5 lepeses dropback-et latunk a backfielden a hashmark-ok kozt. Bratt kb egyszerre er le a foldre es eri el Strahan.Mi a velemenyetek?www.youtube.com/watch?v=_C2W62HNNsc
(Nem TJ Wattrol, o egy zseni a posztjan), engem az erdekel hogy a LOS-on labbal elore csuszo QB sisakjat ujjbeggyel megcirogato epp arra andalgo jatekos az sack-keli ot?
RedFive
r.baggio
Itt mit latunk?
On 3rd & 7, Mayfield scrambles back to the line of scrimmage .. TJ Watt awarded another sack#Browns 0 #Steelers 13 Q3 pic.twitter.com/GWR7SD5ws8
— Sᴘᴏʀᴛs 24/7 (@Sports_24x7_) January 4, 2022
RedFive
Tegnapi is érdekes volt, h Huntley futóvá vált, mert ennek alapján a QB manipulálhatja a sack statokat, ha tesz egy-két lépést (pl ösztönzők)
Meghallgattam Budai Zoli es Bencsics Mark podcastjet, ahol hivakoztak egy Pff elemzo tweetjere, amiben bemutatta Tj Watt egyik sack-jet, amit senki nem ert, hogy lett ugyan az sack-nek elszamolva.jaj mingyá hanyattesem, mongya ezt az az elemző oldal ahol bárki épp a mekdonalcból pályárakerülő legény 90es ratingeket kap közben betonstabil alapkezdők játszanak 40essel, valamit valaki kurvára nemért, jó mongyuk a futást alapból nem tudja feldolgozni a pff, se a falakat...
Lecsekkolva a harmadik negyed jegyzokonyvet,
oda valoban sacket irtak be erre a (hazai csapat) jegyzokonyv vezeto alkalmazottai, akik a tackle-oket is szamoljak es nevhez kotik. Es innentol ez mar NFL statisztikava lesz. (Messzire vezet ezt elemezgetni, hogy hany netto hulyeseg (csalas) volt mar a tortenelemben ezen elszamolasokban). A podcastban hallhatoak ra peldak. (A legenda Brian Urlacher tackle-t jegyzett csak mert epp palyan volt, vagy XY nevehez irtak be a hazai jegyzokonyv irok teckle-t mert a kupac kozeleben jart, stb, stb)
Mutatom a tweetet, ki-ki mondja el kulturaltan a velemenyet, hogy ez (milyen dimnezioban) sack vagy nam sack? (Mutatja a tweet Michael Strahan inkriminalt sackjet is Farve apo elleneben)
Also, NFL gave Watt a sack here. https://t.co/2kI9fMwIzg
— Matt Claassen (@PFF_Matt) January 6, 2022
Mi a velemenyetek?
(Nem TJ Wattrol, o egy zseni a posztjan), engem az erdekel hogy a LOS-on labbal elore csuszo QB sisakjat ujjbeggyel megcirogato epp arra andalgo jatekos az sack-keli ot?
RedFive
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Top 2021 teams in DVOA by unit:
— Aaron Schatz 🏈 (@FO_ASchatz) January 10, 2022
OFFENSE
1 #GoBucs
2 #GoPackGo
3 #ChiefsKingdom
DEFENSE
1 #BillsMafia
2 #DallasCowboys
3 #Saints
SPECIAL TEAMS
1 #RavensFlock
2 #TakeFlight
3 #ChiefsKingdom
You can find all the DVOA ratings updated on our site: https://t.co/fHjQkoYCbS
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Oke, itt kvazi egy 5 lepeses dropback-et latunk a backfielden a hashmark-ok kozt. Bratt kb egyszerre er le a foldre es eri el Strahan.Mi a velemenyetek?www.youtube.com/watch?v=_C2W62HNNsc
RedFive
r.baggio
Itt mit latunk?
On 3rd & 7, Mayfield scrambles back to the line of scrimmage .. TJ Watt awarded another sack#Browns 0 #Steelers 13 Q3 pic.twitter.com/GWR7SD5ws8
— Sᴘᴏʀᴛs 24/7 (@Sports_24x7_) January 4, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Mi a velemenyetek?www.youtube.com/watch?v=_C2W62HNNsc
RedFive
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Lecsekkolva a harmadik negyed jegyzokonyvet,
oda valoban sacket irtak be erre a (hazai csapat) jegyzokonyv vezeto alkalmazottai, akik a tackle-oket is szamoljak es nevhez kotik. Es innentol ez mar NFL statisztikava lesz. (Messzire vezet ezt elemezgetni, hogy hany netto hulyeseg (csalas) volt mar a tortenelemben ezen elszamolasokban). A podcastban hallhatoak ra peldak. (A legenda Brian Urlacher tackle-t jegyzett csak mert epp palyan volt, vagy XY nevehez irtak be a hazai jegyzokonyv irok teckle-t mert a kupac kozeleben jart, stb, stb)
Mutatom a tweetet, ki-ki mondja el kulturaltan a velemenyet, hogy ez (milyen dimnezioban) sack vagy nam sack? (Mutatja a tweet Michael Strahan inkriminalt sackjet is Farve apo elleneben)
Also, NFL gave Watt a sack here. https://t.co/2kI9fMwIzg
— Matt Claassen (@PFF_Matt) January 6, 2022
Mi a velemenyetek?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans1999 Jaguars
braxa88
2006 Bears
Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀Még a GB-nek nem, az fix
NFC playoff teams, last five games:
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) January 10, 2022
Packers: 4-1
Buccaneers: 4-1
Cowboys: 4-1
Rams: 4-1
Cardinals: 1-4
49ers: 4-1
Eagles: 4-1
dande
reciprok of the JediA Cardinals nem másolja a többieket. A Cardinals fasza gyerek 😊Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀keresd a kakukktojást 😀
dande
Löfli
Matthew99
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
A Cardinals nem másolja a többieket. A Cardinals fasza gyerek 😊Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀keresd a kakukktojást 😀
dande
Löfli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀keresd a kakukktojást 😀
dande
nyilván európaiként szívás, de még így is örülhetünk, hogy van este 7 órás meccs, mert az azért elég koraija tök jó volt tavaly szombat vasárnap 3-3 meccs már este 7től. így meg kedd reggel kell POzniszerintem azért egy picit unfair ez a hétfői meccsÉn is örültem volna, ha esetleg már szombat este 7-től kezdődik a program. 😀
NB2
Vrij6
braxa88
gondolom így akkor AFC szombaton, NFC vasárnap lesz 2 hét múlva
ja tök jó volt tavaly szombat vasárnap 3-3 meccs már este 7től. így meg kedd reggel kell POzniszerintem azért egy picit unfair ez a hétfői meccsÉn is örültem volna, ha esetleg már szombat este 7-től kezdődik a program. 😀
NB2
Vrij6
szerintem azért egy picit unfair ez a hétfői meccsÉn is örültem volna, ha esetleg már szombat este 7-től kezdődik a program. 😀
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv