NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Csináltam egy kis összefoglaló táblát a 2022-es GM-HC-QB várható helyzetről. Van olyan pozíció, amit más kategóriába tennétek?

Hulkeinstein
Annak amúgy mi az oka, hogy csak a Pats / Bellichick vonta össze a GM/HC pozíciót?
Volt kísérlet más csapatnál is csak nem jött jól ki?
vpi
Kevés embernek adják meg ezt a teljes, kvázi felügyelet nélküli döntés pozíciót, mert innen lehet évekre elkúrni a franchiset. Nincs senki aki felülvizsgálja a terved, vagy beleszóljon.
Chip Kelly is ilyesmi jogot kapott, volt ott is para.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Csináltam egy kis összefoglaló táblát a 2022-es GM-HC-QB várható helyzetről. Van olyan pozíció, amit más kategóriába tennétek?

Hulkeinstein
Annak amúgy mi az oka, hogy csak a Pats / Bellichick vonta össze a GM/HC pozíciót?
vpi
Bill O'Blájen at Texans, az nem jött "jól" ki
Willie Parker
attól függ kinek? a Cardsnak bevált

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412

Hulkeinstein
vpi
Bill O'Blájen at Texans, az nem jött "jól" ki
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot

Hulkeinstein
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 504 — no es importante

Hulkeinstein
Én Fangio-nál érzem kevésnek a narancssárgát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ezaz, dupla piros 😀
több mint 2 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 903 — Eagles & Seahawks fan

Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Irsay mint kifejezetten jó owner ... ki az még akkor, Snyder?
Black_Adder
Irsay nagyon jo owner. Tenyleg.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Irsay tényleg a jobb ownerek között van, a top10-be tenném.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Annak idején ugyanez volt a vélemény egyébként Jim Irsay-ről is. 😊 Hogy apu mögött - aki ugyan imádta a focit, de kb. Khan szintjén nem tudott a csapatával mit kezdeni - amikor bevonták a csapat ügyeibe - még GM is volt huszonévesen(!) -, akkor értékelhetetlen volt amit csinált, mert neki csak megszületni volt nehéz. 😊 És tulajdonképpen igaz is, tényleg nehéz értékelni egy gyerek teljesítményét az apa árnyékában.

(Aztán Irsayből (a magánemberi problémáitól eltekintve) egy kifejezetten jó owner lett, aki idősebb korára megtalálta a helyes egyensúlyt aközött, hogy ne sz*rjon bele abba ami a csapat körül történik, és aközött, hogy ne dugja bele az orrát a dolgokba folyon, ha már egyszer megbízott valaki(ket) azzal, hogy elvégezzék a munkát. Ez az esélye / lehetősége az ifjú Khan-nak is meglesz, ha egyszer az idősebb elengedi a gyeplőt.)
peterk2005
a ifjú IrsaiOlivért jól bedobta a fater a mélyvízbe rögtön a "költözés után" - lehet én innék mint állat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Black_Adder
Irsay kifejezetten jó owner. Bár Denverben is lett volna ilyen jó utódja az öreg Bowlennek... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Annak idején ugyanez volt a vélemény egyébként Jim Irsay-ről is. 😊 Hogy apu mögött - aki ugyan imádta a focit, de kb. Khan szintjén nem tudott a csapatával mit kezdeni - amikor bevonták a csapat ügyeibe - még GM is volt huszonévesen(!) -, akkor értékelhetetlen volt amit csinált, mert neki csak megszületni volt nehéz. 😊 És tulajdonképpen igaz is, tényleg nehéz értékelni egy gyerek teljesítményét az apa árnyékában.

(Aztán Irsayből (a magánemberi problémáitól eltekintve) egy kifejezetten jó owner lett, aki idősebb korára megtalálta a helyes egyensúlyt aközött, hogy ne sz*rjon bele abba ami a csapat körül történik, és aközött, hogy ne dugja bele az orrát a dolgokba folyon, ha már egyszer megbízott valaki(ket) azzal, hogy elvégezzék a munkát. Ez az esélye / lehetősége az ifjú Khan-nak is meglesz, ha egyszer az idősebb elengedi a gyeplőt.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Integrálta a fiát a szervezetbe, aki
-kb semmihez nem ért
-de kifelé előadja, h döntő szava van (szervezeten belül már kiröhögik)
-néha-néha apucit fűzi, h fontosabbnak tűnhessen.

Willie Parker
Ez így nem egészen igaz. Amikor Tony Khan jobban belefolyt a Jags ügyeibe, csinált egész hasznos dolgokat, pl. neki volt a feladata jó UDFA-kat találni, és ezeket egész jól megoldotta. Az analitikai részlegért volt sokáig felelős nálunk, de se Bradley, se Marrone nem volt erre túl fogékony, így egyre csökkent a szerepe. Momentán a AEW-ra fókuszál, ott kezd a szervezete komoly konkurenciává válni a WWE-nek. Sokan mondogatják, hogy őt kéne Khannak komoly döntéshozóvá tennie a Jagsben, mert szemben Shaoval, neki úgy tűnik van érzéke a dologhoz.

Amúgy kezd egyre inkább úgy tűnni, hogy Balfék marad a Jags GM-je és jöhet BOB mellé HC-nek, szóval aki hardcore mazochista/katasztrófa turista, azt tárt karokkal várjuk idén is a Jags topikban.
iktriad
Teszem hozzá UDFA-kat Höri is tudna találni, meg te is az FCS-ből😃

Szóval így visszaolvasva a Tonyról írtakat összefoglalom:

- amikor a Fulhamért felelt, akkor kiestek és azóta is a Champoban senyvednek, de szerencsére NFL-ből nem lehet kiesni, szóval nincs veszély
- a Jax-nél felelt az UDFA kiválasztásért, amit nagyjából bármelyikünk kibök egy jobb youtube vide[óalapján és minimálisnál kisebb a tét, annyira lófasz pénzt kell adni nekik és annyira a roster bubble perifériáján vannak
- a Jax-nél felelt egy olyan részlegért, amit a megrendelők/felettesek nagy ívben leszartak, így gyakorlatilag nem hibázhatott
- azóta kapott egy pankrátorszervezetet aputól, amit ha elkúr sem történik kb semmi, max zsebpénzt veszít (persze nem tudom, h Khan tesz-e bele annyi pénzt mint anno McMahon)

Hát ez kurva jó, én is akarom ezt a pozit!😃 úgy tűnik, neki megszületni volt nehéz

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Végiggondolva az alábbiak simán rárepülhetnének:
Broncos, Lions, Washington, Giants, Steelers, Panthers, Saints, Falcons, Browns.
Solymi
Szerintem kérnének érte négy első kört most.
Willie Parker
A Ramsey trade után, ahol sikerült egy kolosszális bustnak tűnő pass rusherre, meg egy Lisfranc sérülést szenvedő, az NFL-.ben még 1 snapet se játszó RB-re beváltani az érte kapott 2 első kört szerintem inkább konkrétabb dolgokat kéne cserébe kérni. Mondjuk pl a Steelerstől Tomlint meg Wattot. 😊
több mint 2 éve
Kezdje a Fulhammel, ott úgy sincs nagy tét, legfeljebb egy újabb pakisztánit fognak utálni a britek!😀
Willie Parker
Volt ott is nagyobb szerepe, de most láthatóan az AEW-re koncentrál. De mielőtt abba belevágott, inkább a Fulham ügyeibe folyt jobban bele, mint a Jagsébe.
iktriad
Mondjuk az nem jó ómen
több mint 2 éve
Vissza Lawrence témához...innét a fotelből csak annyit jegyeznék meg h amekkora zseninek lett kikiálltva, elvárható lett volna h ne megint 1/1-en húzzon a csapat.
steelwolf
Megpróbáltam nem gyökér lenni, de muszáj:
Szerinted, ha az ifjú Röfi ilyen csapatba kerül, hány éve nem lenne az NFL-ben 10? 15?
csi77
Jay Cutler minden héten visszavonulna kb lelki összeomlással.

Mitch Trubisky-n meg meg se látszana a környezeti hatás.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kezdje a Fulhammel, ott úgy sincs nagy tét, legfeljebb egy újabb pakisztánit fognak utálni a britek!😀
Willie Parker
Volt ott is nagyobb szerepe, de most láthatóan az AEW-re koncentrál. De mielőtt abba belevágott, inkább a Fulham ügyeibe folyt jobban bele, mint a Jagsébe.
több mint 2 éve
Nekem egy dolog aggasztó kicsit Lawrence kapcsán, ez pedig a fejlődési ív hiánya. Ahogy Wilson kezdte az évet vs ahogy az utolsó 1-2 meccsen játszik, ahogy Lance kinézett az első kezdő meccsén vs most hétvégén, abban mind látszik, hogy alakulnak, javul az olvasás, "lassul" egy kicsit nekik a játék, stb. Na, ezt nem lehet igazán látni Lawrence esetén, pedig azért mondjuk Wilson körül se tobzódik a tehetség finoman szólva sem.
somoskovig
Igen, ebben van igazság, de én akkor kezdek majd aggódni, ha jövőre egy 6 meccses periódusban az új stáb mellett sem lesz ebben változás.

Azért a Jets a végére csapatszinten belejött, szerintem az ő falukban több minőségi játékos van, mint a Jax-ben, illetve a végén Jacksonville-ben már a célpontok is röhejesek, NY-ban meg azért van sok jó potenciálú elkapó.

A Jets védelem is egész pofás Saleh irányításával, ellentétben a Jaguarsnál, ahol szezon végére szinte minden jó játékos vagy lesérült, vagy hetek óta nem játszik, illetve fejben elengedte a szezont.

Wilson edzői támogatása T-Law-hoz képest is jobb, meg persze ott nem volt ekkora stábváltozás.
Willie Parker
Egészen mást kértek WIlsontól és Lawrence-től. Wilsontól annyit kértek, hogy légyszi ne veszítsd el a meccset, és ha passz játékot hívunk, találd el az első célpontot. Lawrence-től meg azt kérték, hogy légyszi legyél egy teljesértékű NFL irányító, vedd hátadra az offense-t és oldjad meg. És ehhez adtak neki 1 épkézláb elkapót - az sem egy Adams/Thielen -, plusz néhány félmunkaidős pizzafutárt. És ennek az eredménye az lett, hogy nem csak sok volt (még?) neki ilyen supporttal, hanem az is, hogy a kínlódás hatására elkezdett bizonytalankodni és "gondolkodni". Látva a játékát, nekem még mindig az az érzésem, hogy így is bele fog jönni, csak sokkal-sokkal nehezebben és hosszabb ideig fog tartani. De sajnos benne van az is, hogy ha így folytatják, akkor elbukik. (Viszont azon se csodálkoznék, hogy ha egy épkézláb stáb álna össze tavasszal a Jagsnél, akkor jövőre úgy rakétázna ki az idei rookie-k közül, mint a huzat.)
peterk2005
Akkor ha jól értem az elmúlt napok kommentjeit, a JAX újabb fos szezonjáról mindenki tehet, kivéve a korszakos zseni Lawrence-t? Kicsit szemellenzős nekem ez.
vpi
Ő is benne van nyilván, csak éppen a legkevésbé ő tehet róla.

Adott egy tulaj
-aki nem ért a footballhoz
-nem is érdekli, csak a business része
-viszont a személyzet kiválasztásába beleszól
-láthatóan évek óta rossz lovakra tesz
-de lelkesen folytatja.

-kb semmihez nem ért

Adott egy GM, aki
-híresen hajthatatlan,
-hìrhedten lelketlen és aljas, fúrja a saját stábját, ha az az érdeke, h a rátermettségét/keménykezűségét bizonyítsa
-amúgy szakmailag egy balfasz, sorra bénán draftol és nagy pénzeket ad másik balfaszoknak.

Adott egy OC,
-aki beugró HC, és aki Seattleben is egy báb volt
-nincs víziója, egy végrehajtó, nem mérnök. Én sztem nulla tekintéllyel.

Adott egy ex HC, aki
-ligaszinten valaha volt egyik legsúlyosabb dolgot követte el a csapata és játékosai ellen
-semmi innovációt nem hozott, csak a szája járt és
-a privát élete/legacyja jobban foglalkoztatta, mint a munka, amivel megbízták.

Adott egy újonc
- aki alulteljesít a tehetségéhez képest
- amit nem csodálok, de

- egy megalázott, szétvert, motiválatlan csapat vezére kellene legyen (a szezon kezdetén még az is volt), aminek nincs felsővezetése, se iránya, se tehetsége
- ellenben a média már kezdi köpködni

- aki hozzám képest egy gyerek, és őszintén bevallva én felnőttként otthagynám ezt a káoszt, de ő nem fogja megtenni
Willie Parker
De meg amúgy is, mit csinálnának vele, hogyha nem akarja magát összetörni feleslegesen a pályán, amikor nincsen miért? 1/1-es, kibaszni nem fogják, max megpróbálják beváltani 1-3 db 1. körös cetlire. Szerintem lenne pár csapat, aki azonnal adná érte ezt az értéket gondolkodás nélkül, meg még az irányítóját is.

Végiggondolva az alábbiak simán rárepülhetnének:
Broncos, Lions, Washington, Giants, Steelers, Panthers, Saints, Falcons, Browns.
Solymi
Szerintem kérnének érte négy első kört most.
több mint 2 éve
-kb semmihez nem ért

Willie Parker
Ez így nem egészen igaz. Amikor Tony Khan jobban belefolyt a Jags ügyeibe, csinált egész hasznos dolgokat, pl. neki volt a feladata jó UDFA-kat találni, és ezeket egész jól megoldotta. Az analitikai részlegért volt sokáig felelős nálunk, de se Bradley, se Marrone nem volt erre túl fogékony, így egyre csökkent a szerepe. Momentán a AEW-ra fókuszál, ott kezd a szervezete komoly konkurenciává válni a WWE-nek. Sokan mondogatják, hogy őt kéne Khannak komoly döntéshozóvá tennie a Jagsben, mert szemben Shaoval, neki úgy tűnik van érzéke a dologhoz.

Amúgy kezd egyre inkább úgy tűnni, hogy Balfék marad a Jags GM-je és jöhet BOB mellé HC-nek, szóval aki hardcore mazochista/katasztrófa turista, azt tárt karokkal várjuk idén is a Jags topikban.
iktriad
Te amúgy hogy látod Trevort?
több mint 2 éve
-kb semmihez nem ért

Willie Parker

iktriad
több mint 2 éve
-kb semmihez nem ért

Willie Parker

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Vissza Lawrence témához...innét a fotelből csak annyit jegyeznék meg h amekkora zseninek lett kikiálltva, elvárható lett volna h ne megint 1/1-en húzzon a csapat.
steelwolf
Szerinted, ha az ifjú Röfi ilyen csapatba kerül, hány éve nem lenne az NFL-ben 10? 15?
csi77
Nem láttam ifjú Ben, 2×SB győztes QB pályafutása elején, ezért erre a kérdésre nem tudok válaszolni!

Jó persze Lawrence körül rirka szar minden! Csak annyira hypolták, h azt hittem h 2-3 győzelmet hozz majd a zsenialitása!
steelwolf
2-14 a jags 😀
Negritis
És ezzel meg is adták a választ arra a kérdésre, hogy érdemes-e tankolni?
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
steelwolf
csi77
Nem láttam ifjú Ben, 2×SB győztes QB pályafutása elején, ezért erre a kérdésre nem tudok válaszolni!

Jó persze Lawrence körül rirka szar minden! Csak annyira hypolták, h azt hittem h 2-3 győzelmet hozz majd a zsenialitása!
steelwolf
2-14 a jags 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
csi77