NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez mondjuk ha igaz, Ariansék jóval nagyobb gyokerek, mint AB, de ez persze közel sem fog akkora visszhangot kapni. Pedig ha kiderül hogy igaz, kéne.hiszem, ha látom, egy nfl meccsen millió kamera van, nem akarom elhinni, hogy ezt senki se látta. plusz arról a csávóról beszélünk, aki meghamisított egy oltási igazolványt
Statement from Antonio Brown via his attorney @seanburstyn: pic.twitter.com/pJ3VGFBjSy
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 6, 2022
Cruyffista
több mint 2 éve
Én nem gondolom magam süketnek. Odaírtam zárójelbe. Kontextus, kontextus. Egy Lawrence-ről szóló vita-threadbe kapcsolódtál be azzal, hogy "ami a hozzáállás fontosságáról szól, abban igaza van" (Steznek). És hoztad példának Hurts emberi kvalitásait, odaírva, hogy Lawrence-re vonatkozóan nem akarsz véleményt mondani. Ha nem Lawrence-ről beszéltél, akkor értelemszerűen arról, hogy "általánosságban" gondolod azt, hogy a motiváltság / emberi kvalitások fontos elemei a pályán nyújtott teljesítménynek. Ha nem ezt akartad mondani, akkor mégis mit? Csak úgy in medias res, kontextustól elvonatkoztatva megdícsérted Hurts-t? Aligha. 😊Ezt hol és mikor írtam,...............szerintem hagyjuk mert süketek párbeszéde, de ez előfordul 😉 😀 😛Szurkolók vagyunk, én is, te is. Azt emelsz ki, azt gondolsz relevánsnak egy játékos emberi / morális képességeiből, amit akarsz. 😊 Az is sok tekintetben szubjektív, hogy milyen a játékos lábmunkája, olvasási képessége, stb.. De azért sokkal kevésbé az, mint az, hogy milyen emberi kvalitásai vannak, milyen motivátor és tudomisén. Szeretni lehet ezért egy játékost, de ha ezzel kezded indokolni, hogy miért játszik jól a pályán, akkor ne csodálkozz, ha az rá a reakció, hogy meh.... 😊 Csak ennyiről van szó,. nem többről. (Mert csűrhetjük, de a kiinduló vita - amiben Stez határozottan állást foglalt - az volt, hogy Lawrence miért nem jó. Hát nem azért, mert emberileg ilyen, vagy olyan. És nem csak azért, mert ilyenként meg olyanként is lehet valaki jó, hanem azért elsősorban, mert nem is tudjuk,)Rendben, de akkor meg se nyissunk oldalakat, ne is olvassunk, meg ne is alkossunk vèlemènyt csak ami a pályán látható a közvetítèsből, az számít, mert a többi amúgy is fals kèpet ad. Egyébként speciel pont az Eaglesnèl törtèntek elèg jól dokumentálhatók ès nyilvánosak az idei èvet tekintve legalábbis. Nem tudom mennyire nèzed az Eagles topicot, van egy twitter oldal, ami minden ilyen Eagelssel kapcsolatos infót videót insider cuccot összegyűjt ès amit èrdekesnek fontosnak látok azt át is emelem oda. Hurtssel kapcsolatban is. A játèkosok rendszeresen nyilatkoznak. Azèrt ezekből elèg szèpen kirajzolódnak dolgok. Igen, benne van a szubjektív szempont ez elkerülhetetlen, de azért csak előbb volt az infó ès utána a gondolat, èrzület, vèlemèny stb. (A hit hallásból van, hallás Isten igèje által, ha már...😉) Ez nem zárja ki hogy átvernek 🥳de akkor megint csak ott vagyunk, hogy legyek se hall se lát Dömötör mert úgyis átvernek. Ennyi 🙂Nem magyaráztam bele, arra próbáltam utalni, hogy a mentalitás megítélése - szélsőséges eseteket kivéve, mint Manziel - necces, lényegében lehetetlen. Rodgers mentalitása milyen? Sokak szerint egy nehezen kezelhető fazon, mások szerint rendkívül értelmes és egyenes. A fotel előtt ülve azt is nehezen értékeljük, hogy a pályán mit nyújt egy játékos, pedig az a szemünk előtt zajlik. Mégis honnan lenne információnk arról, hogy milyen a mentalitása? A média pletykákból meg egy-két elejtett interjú mondatból?A kövi évben és Bocs látszódott (amit részben még a sérülés utóhatásának is tudtunk be eleinte, jó szándékkal 😊)...........de tudod mit legyen neked igazad, ahogy gondolod, ahogy belemagyarázod.......ha ettől boldog vagy és nehéz azt megérteni/elfogadni amit az ember ír 😉 😀Bocs de rohadtul nem, pláne, hogy én voltam a legnagyobb Foles mániás az egész itteni Eagles bagázsban. Lehet ez is nyírta ki a topicot félig meddig, hogy állandóan őt védtem 😉 😛 (azért Eagles fanok erősítsetek meg, hogy nem 😊) Bízva bíztam benne, hogy a Jaxnél aztán a Bearsnél esetleg mégis összejön neki valami, sajnos ez nem jött be. Épp "szakmailag" nem volt eleinte Wentzzel nekem se bajom, pláne a 2017-s év után nehezen is lehetett, de a kövi évben elég hamar érződött, hogy nem tud tanulni a hibáiból és vmi nem stimmel vele... Nem örültem a Hurts húzásnak, de utólag azt mondom remek meglátás volt (bármi lesz később) .dandeSzóval a későbbiek ismeretében, _utólag_ már érezted, hogy 2017 egy kamu év volt (szerinted)?
Most hogy állsz Hurts-el? Érzel már valamit abból, hogy mit fogsz majd jövőre érezni? 😀
peterk2005
dande
Szóval egy dolog, hogy te szereted Hurts-t - vagy szeretted Foles-t - és kevésbé szereted X-et, de ez egy szubjektív dolog. A valódi mentalitását nem ismered, nem ismerjük. Azt csak az öltözőben ismerik igazán, ahonnan nem jön erről ki általában valós infó. Ami kiszivárog, az általában olyan is. Úgyhogy nincs is értelme arról beszélni, hogy mit ad hozzá a csapathoz a mentalitása, vagy mit vesz el, mert olyanról beszélünk, amit nem ismerünk. (Még egyszer: szélsőséges eseteket kivéve). Egyszerűbb arra szorítkozni, amit látunk a pályán. Azt se könnyű értékelni egy fiatalnál.
peterk2005
dande
peterk2005
dande
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Ez mondjuk ha igaz, Ariansék jóval nagyobb gyokerek, mint AB, de ez persze közel sem fog akkora visszhangot kapni. Pedig ha kiderül hogy igaz, kéne.Statement from Antonio Brown via his attorney @seanburstyn: pic.twitter.com/pJ3VGFBjSy
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 6, 2022
több mint 2 éve
Még egy kis duct tape mehetett volna, de még nagyon messze van a következő hazai meccs, ráér 😄Akkor a mai beszèlgetès margórája...😊Megnyugodhat a lelke, szavak helyett tettekkel válaszoltak
My QB1 💚 https://t.co/nn9xEx1nBY
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) January 4, 2022
dande
For those wondering, the railing has been ziptied after its earlier collapse pic.twitter.com/XRXkJ4KgAT
— Pete Hailey (@PeteHaileyNBCS) January 2, 2022
Black_Adder
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Akkor a mai beszèlgetès margórája...😊Megnyugodhat a lelke, szavak helyett tettekkel válaszoltak
My QB1 💚 https://t.co/nn9xEx1nBY
dande
For those wondering, the railing has been ziptied after its earlier collapse pic.twitter.com/XRXkJ4KgAT
— Pete Hailey (@PeteHaileyNBCS) January 2, 2022
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ezt hol és mikor írtam,...............szerintem hagyjuk mert süketek párbeszéde, de ez előfordul 😉 😀 😛Szurkolók vagyunk, én is, te is. Azt emelsz ki, azt gondolsz relevánsnak egy játékos emberi / morális képességeiből, amit akarsz. 😊 Az is sok tekintetben szubjektív, hogy milyen a játékos lábmunkája, olvasási képessége, stb.. De azért sokkal kevésbé az, mint az, hogy milyen emberi kvalitásai vannak, milyen motivátor és tudomisén. Szeretni lehet ezért egy játékost, de ha ezzel kezded indokolni, hogy miért játszik jól a pályán, akkor ne csodálkozz, ha az rá a reakció, hogy meh.... 😊 Csak ennyiről van szó,. nem többről. (Mert csűrhetjük, de a kiinduló vita - amiben Stez határozottan állást foglalt - az volt, hogy Lawrence miért nem jó. Hát nem azért, mert emberileg ilyen, vagy olyan. És nem csak azért, mert ilyenként meg olyanként is lehet valaki jó, hanem azért elsősorban, mert nem is tudjuk,)Rendben, de akkor meg se nyissunk oldalakat, ne is olvassunk, meg ne is alkossunk vèlemènyt csak ami a pályán látható a közvetítèsből, az számít, mert a többi amúgy is fals kèpet ad. Egyébként speciel pont az Eaglesnèl törtèntek elèg jól dokumentálhatók ès nyilvánosak az idei èvet tekintve legalábbis. Nem tudom mennyire nèzed az Eagles topicot, van egy twitter oldal, ami minden ilyen Eagelssel kapcsolatos infót videót insider cuccot összegyűjt ès amit èrdekesnek fontosnak látok azt át is emelem oda. Hurtssel kapcsolatban is. A játèkosok rendszeresen nyilatkoznak. Azèrt ezekből elèg szèpen kirajzolódnak dolgok. Igen, benne van a szubjektív szempont ez elkerülhetetlen, de azért csak előbb volt az infó ès utána a gondolat, èrzület, vèlemèny stb. (A hit hallásból van, hallás Isten igèje által, ha már...😉) Ez nem zárja ki hogy átvernek 🥳de akkor megint csak ott vagyunk, hogy legyek se hall se lát Dömötör mert úgyis átvernek. Ennyi 🙂Nem magyaráztam bele, arra próbáltam utalni, hogy a mentalitás megítélése - szélsőséges eseteket kivéve, mint Manziel - necces, lényegében lehetetlen. Rodgers mentalitása milyen? Sokak szerint egy nehezen kezelhető fazon, mások szerint rendkívül értelmes és egyenes. A fotel előtt ülve azt is nehezen értékeljük, hogy a pályán mit nyújt egy játékos, pedig az a szemünk előtt zajlik. Mégis honnan lenne információnk arról, hogy milyen a mentalitása? A média pletykákból meg egy-két elejtett interjú mondatból?A kövi évben és Bocs látszódott (amit részben még a sérülés utóhatásának is tudtunk be eleinte, jó szándékkal 😊)...........de tudod mit legyen neked igazad, ahogy gondolod, ahogy belemagyarázod.......ha ettől boldog vagy és nehéz azt megérteni/elfogadni amit az ember ír 😉 😀Bocs de rohadtul nem, pláne, hogy én voltam a legnagyobb Foles mániás az egész itteni Eagles bagázsban. Lehet ez is nyírta ki a topicot félig meddig, hogy állandóan őt védtem 😉 😛 (azért Eagles fanok erősítsetek meg, hogy nem 😊) Bízva bíztam benne, hogy a Jaxnél aztán a Bearsnél esetleg mégis összejön neki valami, sajnos ez nem jött be. Épp "szakmailag" nem volt eleinte Wentzzel nekem se bajom, pláne a 2017-s év után nehezen is lehetett, de a kövi évben elég hamar érződött, hogy nem tud tanulni a hibáiból és vmi nem stimmel vele... Nem örültem a Hurts húzásnak, de utólag azt mondom remek meglátás volt (bármi lesz később) .dandeSzóval a későbbiek ismeretében, _utólag_ már érezted, hogy 2017 egy kamu év volt (szerinted)?
Most hogy állsz Hurts-el? Érzel már valamit abból, hogy mit fogsz majd jövőre érezni? 😀
peterk2005
dande
Szóval egy dolog, hogy te szereted Hurts-t - vagy szeretted Foles-t - és kevésbé szereted X-et, de ez egy szubjektív dolog. A valódi mentalitását nem ismered, nem ismerjük. Azt csak az öltözőben ismerik igazán, ahonnan nem jön erről ki általában valós infó. Ami kiszivárog, az általában olyan is. Úgyhogy nincs is értelme arról beszélni, hogy mit ad hozzá a csapathoz a mentalitása, vagy mit vesz el, mert olyanról beszélünk, amit nem ismerünk. (Még egyszer: szélsőséges eseteket kivéve). Egyszerűbb arra szorítkozni, amit látunk a pályán. Azt se könnyű értékelni egy fiatalnál.
peterk2005
dande
peterk2005
több mint 2 éve
Szurkolók vagyunk, én is, te is. Azt emelsz ki, azt gondolsz relevánsnak egy játékos emberi / morális képességeiből, amit akarsz. 😊 Az is sok tekintetben szubjektív, hogy milyen a játékos lábmunkája, olvasási képessége, stb.. De azért sokkal kevésbé az, mint az, hogy milyen emberi kvalitásai vannak, milyen motivátor és tudomisén. Szeretni lehet ezért egy játékost, de ha ezzel kezded indokolni, hogy miért játszik jól a pályán, akkor ne csodálkozz, ha az rá a reakció, hogy meh.... 😊 Csak ennyiről van szó,. nem többről. (Mert csűrhetjük, de a kiinduló vita - amiben Stez határozottan állást foglalt - az volt, hogy Lawrence miért nem jó. Hát nem azért, mert emberileg ilyen, vagy olyan. És nem csak azért, mert ilyenként meg olyanként is lehet valaki jó, hanem azért elsősorban, mert nem is tudjuk,)Rendben, de akkor meg se nyissunk oldalakat, ne is olvassunk, meg ne is alkossunk vèlemènyt csak ami a pályán látható a közvetítèsből, az számít, mert a többi amúgy is fals kèpet ad. Egyébként speciel pont az Eaglesnèl törtèntek elèg jól dokumentálhatók ès nyilvánosak az idei èvet tekintve legalábbis. Nem tudom mennyire nèzed az Eagles topicot, van egy twitter oldal, ami minden ilyen Eagelssel kapcsolatos infót videót insider cuccot összegyűjt ès amit èrdekesnek fontosnak látok azt át is emelem oda. Hurtssel kapcsolatban is. A játèkosok rendszeresen nyilatkoznak. Azèrt ezekből elèg szèpen kirajzolódnak dolgok. Igen, benne van a szubjektív szempont ez elkerülhetetlen, de azért csak előbb volt az infó ès utána a gondolat, èrzület, vèlemèny stb. (A hit hallásból van, hallás Isten igèje által, ha már...😉) Ez nem zárja ki hogy átvernek 🥳de akkor megint csak ott vagyunk, hogy legyek se hall se lát Dömötör mert úgyis átvernek. Ennyi 🙂Nem magyaráztam bele, arra próbáltam utalni, hogy a mentalitás megítélése - szélsőséges eseteket kivéve, mint Manziel - necces, lényegében lehetetlen. Rodgers mentalitása milyen? Sokak szerint egy nehezen kezelhető fazon, mások szerint rendkívül értelmes és egyenes. A fotel előtt ülve azt is nehezen értékeljük, hogy a pályán mit nyújt egy játékos, pedig az a szemünk előtt zajlik. Mégis honnan lenne információnk arról, hogy milyen a mentalitása? A média pletykákból meg egy-két elejtett interjú mondatból?A kövi évben és Bocs látszódott (amit részben még a sérülés utóhatásának is tudtunk be eleinte, jó szándékkal 😊)...........de tudod mit legyen neked igazad, ahogy gondolod, ahogy belemagyarázod.......ha ettől boldog vagy és nehéz azt megérteni/elfogadni amit az ember ír 😉 😀Bocs de rohadtul nem, pláne, hogy én voltam a legnagyobb Foles mániás az egész itteni Eagles bagázsban. Lehet ez is nyírta ki a topicot félig meddig, hogy állandóan őt védtem 😉 😛 (azért Eagles fanok erősítsetek meg, hogy nem 😊) Bízva bíztam benne, hogy a Jaxnél aztán a Bearsnél esetleg mégis összejön neki valami, sajnos ez nem jött be. Épp "szakmailag" nem volt eleinte Wentzzel nekem se bajom, pláne a 2017-s év után nehezen is lehetett, de a kövi évben elég hamar érződött, hogy nem tud tanulni a hibáiból és vmi nem stimmel vele... Nem örültem a Hurts húzásnak, de utólag azt mondom remek meglátás volt (bármi lesz később) .dandeSzóval a későbbiek ismeretében, _utólag_ már érezted, hogy 2017 egy kamu év volt (szerinted)?
peterk2005
dande
peterk2005
dande
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
www.the33rdteam.com/coach-posts/finding-the-right-head-coach-for-your-organization/Azt hiszem ezt a Super Bowl Blueprints dolgot beszerzem, ez egy tök jó cikk, és érdekes ez az organizational része az egésznek.
empty taxi
Konkrétan ilyesmiért szoktam én is vitatkozni itt az emberekkel, hogy a head coachnak nem feltétlenül kell offense/defense gurunak lennie, inkább az organization culturet kell megteremtenie, meg leadernek lennie - és vice versa - szóval attól, hogy valaki kurva jó OC/DC még nem feltétlen lesz jó head coach
több mint 2 éve
www.the33rdteam.com/coach-posts/finding-the-right-head-coach-for-your-organization/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ervinator
1 703
Egyik sem...ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy Lawrence sem hozza a lehetőségeihez mérten a legjobbat és ez akkor is igaz marad (véleményem szerint) ha x éven belül kinövi magát szupersztár irányítóvá.Mi lenne tőle a lehetőségeihez mérten a legjobb?
ervinator
Több dobott TD elkapók nélkül?
Több futott yard fal nélkül?
Több szerzett pont, mint amit a védelem összebénáz?
Több GW drive 20-30 pontos hátrányokban?
Több győzlem csapat nélkül?
Mikor lehetne azt mondani, hogy "szépen kimaxolja a képességeit, csak minden szar körülötte"?
Sobri Jóska
Amikor épp van egy üres elkapó azt megtalálni és odadobni neki, ne basszon el könnyű dobásokat és ilyen dolgok, ami rajta múlik. Arról nem tehet hogy az elkapói az esetek túlnyomó részében nem képes tisztára játszani magát, arról sem, hogy a séma sem segíti, de arról viszont tehet, hogy amikor épp egy play során meg lehet csinálni a játékot, akkor csinálja meg.
Az szerintem egy nem jó érv és egy nagyon leegyszerűsített általánosítás, hogy nincs fala, nincs elkapója, nincs séma körülötte. Egyébként a fal előtt pont átlagos, nem is sackelik agyon (csak egy adat erről: Lawrencet idén 31x sackelték, míg Burrowt 51x)
Továbbra sem arról van szó, hogy Lawrencetől azt várjuk el, hogy csodát tegyen ezzel a Jagsel, hanem azt, hogy ami rajta múlik (hiába rookie) azt jobban és hatékonyabban oldja meg. Én ebben látok igencsak hiányosságot tőle és ez független attól, hogy nincs ligaelit fal előtte, az elkapói inkább nem képesek elszakadni, mint igen és a séma/play design sem segíti.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Pont ugyanezért értékelhetetlen (nekem) Fields idénye is, ő ráadásul nem is volt kezdő, év közben ugrott be (ha...). Csak ha cirka 80 éves negatív offense rekordokat próbál döntögetni a HC-od ott nehéz kitűnni. Ahogy írtad korábban, ebbe a jax-be bárkit beraksz nem változtat a csapat mutatott játékàn, eredményességén drasztikusan.ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy Lawrence sem hozza a lehetőségeihez mérten a legjobbat és ez akkor is igaz marad (véleményem szerint) ha x éven belül kinövi magát szupersztár irányítóvá.Mi lenne tőle a lehetőségeihez mérten a legjobb?
ervinator
Mikor lehetne azt mondani, hogy "szépen kimaxolja a képességeit, csak minden szar körülötte"?
Sobri Jóska
Oda is az kell mint ami a bengalsnál meg a brownsnàl most talàn megvan:okosabb management. Mindkét csapatnak cirka 2 év kellett hogy átforduljon rosszból jobb csapattá, mindkét helyen a HC és a FO személyi vàltozása volt a kulcs. Addig kell próbàlkozni amíg sikerül ezt megtalálni, ezen dolgozik 10-12 éve pl a Bears... 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy Lawrence sem hozza a lehetőségeihez mérten a legjobbat és ez akkor is igaz marad (véleményem szerint) ha x éven belül kinövi magát szupersztár irányítóvá.Mi lenne tőle a lehetőségeihez mérten a legjobb?
ervinator
több mint 2 éve
Akkor a mai beszèlgetès margórája...😊My QB1 💚 https://t.co/nn9xEx1nBY
több mint 2 éve
"Out of a total of 792 coaches employed by NFL teams, 111 are related biologically or through marriage to current or former coaches, which constitutes a 14 percent rate.Nine of the 32 current head coaches are either the son or father of a current or former NFL coach."
Kiváncsi lennék az eredményességi rátákra is, bár ezt már nehezebb lenne kiszámolni.. (érdemes-e valakiek a fiát alkalmazni, vagy sem)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
"Here's something totally bonkers: If the Colts lose to the Jaguars Sunday, the Raiders and Chargers would both get in with a tie. Literally, there would be no motivation for either team to do anything other than kneel it out 15 times each."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ervinator
1 703
Azzal nem értek egyet hogy csak potenciálról beszélünk egy rookie QB-nál, és főleg Lawrence esetében volt az szajkózva, hogy ő NFL ready, berakod és képes teljesíteni. Nyilván ez költői túlzás volt és ez összetettebb kérdés, de nem volt földtől elrugaszkodott elvárás az, hogy hozzon egy stabil alapot. Lawrence idén nagyon alacsony padlót hozott és ez is több összetevős, ha a miérteket keressük, ugyanakkor amire Stez és én is célozni akartam, hogy Lawrence esetében nagyon jótékonyan eltekintünk a hibáitól, mert van nála bőven és nem látni azt a magas padlót, amit kiemeltek nála.Én amúgy javarészt egyetértek Stezzel.Gondolom azzal nem mondok újat, hogy minden college irányító esetében potenciálokról beszélünk. Nem csak addig, amíg le nem draftolják, de még utána is jópárt évig, mert egy év nagyjából semmit nem ér.
Lawrence esetében volt egy alap várakozás, miszerint ő egy generációs tehetség és egy jóval magasabb padlóval rendelkezik, mint bármelyik QB az utóbbi 10 évből (- Luck).
És ezt a prekoncepciót a többség elfogadta és tartja is magát hozzá, ami főleg abban nyilván meg, hogy mindenki hibás Lawrence körül, csak épp ő nem, mert ő áldozata a szituációnak és így jótékonyan eltekintünk a hibáitól.ervinator
Ugyanakkor abból, hogy a Jags a béka segge alatt van, ugyanúgy kivette Lawrence is a részét és az a stabil és magas padló, amit nála annyiszor emlegettek egyáltalán nem valósult meg. Ha nem Trevor Lawrence-nek hívnák a QB-t, akkor teljesen más lenne a megítélese (nem feltétlen lenne még rásütve, hogy bust).ervinatorAbban igazad van, hogy ha nem Lawrence-nek hívnák, akkor már nagyjából el is lenne temetve. Ez az NFL. Egy 1/1-et nem szokás eltemetni, mert sokba került, egy kései körös olcsó irányító meg jöhet / mehet, nem került semmibe, eltemetni se drága. De ez azért nem jelenti azt is egyúttal, hogy az a fiatal irányító "kivette a részét" abból, ha a csapata a béka segge alatt van. Nem akarom ismételni önmagunkat - sokan leírtuk már -, hogy rengeteg példát lehetne sorolni arra, hogy későbbi szupersztár irányító az első évében - önhibáján kívül - nagyon megszenvedett.
Nem láttam minden Jags meccset, erről Ik hitelesebben tudna nyilatkozni, de számomra nem látszik a fejlődés sem rajta, ahhoz képest, amit az év elején produkált és ahol jelenleg tart, ez pedig stáb ide vagy oda, nem szerencsés.ervinatorKépzeld magad elé a 2019-es Tom Brady-t, ahogy az idény második felében játszott. És megkapod az idei Lawrence-t nagyjából. (Túlzok, de nem sokat. Csak annyit, amennyit az jelent, hogy az egyik többszörös bajnok, HOF, 38 éves veterán, a másik meg egy rookie.)
peterk2005
De szerintem továbbra sem megy át az üzenet, hogy senki sem eltemetni akarja Lawrencet, pláne nem egy év után, mindenki elismeri, hogy nem ideális a helyzet, ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy Lawrence sem hozza a lehetőségeihez mérten a legjobbat és ez akkor is igaz marad (véleményem szerint) ha x éven belül kinövi magát szupersztár irányítóvá.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
a védelmet má nem tudom hozzászőni Drulukkhoz, annyit köhögnék tán hozzá hogy ugye az a faszi aki azt tervezte, hogy Damien Wilson lesz a taklilídere, na az nem nyert a lottónkóc12 bucs21 jax21Nézd meg a Kócc védelmet, meg a Jacksonfalvait is, mekkora nagy disznót kap segítségül melyik.
rush
1671y 1587y 1654y
rec
4347y 5057y 3451y
wayne goodwin
hilton evans marvinj
d.allen gronk
avery ab leveske
fournette
t.johnson tredvell
fleener brate arnold
brazill grayson egnyú
ballard robinson
ez egy kibaszott legenda hogy Drulukk egyedül a vilàgellen a zsenijével hozta a Kolcot - annyi a különbség, hogy kiemelkedően jobb Bredi futója elkapásban, valamint a plussz használható wr - de ennyit változott is a játék a checkdown kedvenccé válása illetve a skill post vertikális nyúlása miatt
vagy aszondom Bredi egyedül viszi a tampát
jax - wr prémium nyista, te prémium nyista, hiányzik a jókezű rb, Node Etyien IR, Arnold kései érkező, és a wr corps vertikalitása kinyírva
sutianap
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
kóc12 bucs21 jax21Nézd meg a Kócc védelmet, meg a Jacksonfalvait is, mekkora nagy disznót kap segítségül melyik.
rush
1671y 1587y 1654y
rec
4347y 5057y 3451y
wayne goodwin
hilton evans marvinj
d.allen gronk
avery ab leveske
fournette
t.johnson tredvell
fleener brate arnold
brazill grayson egnyú
ballard robinson
ez egy kibaszott legenda hogy Drulukk egyedül a vilàgellen a zsenijével hozta a Kolcot - annyi a különbség, hogy kiemelkedően jobb Bredi futója elkapásban, valamint a plussz használható wr - de ennyit változott is a játék a checkdown kedvenccé válása illetve a skill post vertikális nyúlása miatt
jax - wr prémium nyista, te prémium nyista, hiányzik a jókezű rb, Node Etyien IR, Arnold kései érkező, és a wr corps vertikalitása kinyírva
sutianap
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Nekem - s teljesen szubjektív - ez a Jax kb a 0-16-os Lions és a 0-16-os Browns szintjén van azzal a nehezítéssel, hogy itt még a HC csinált maga körül egy ordas nagy balhét is, folyamatosan szabotálta a saját csapatát a viselkedésével, a döntéseivel. Mellette meg van egy töketlen tulaj és egy másik irányba húzó GM, ami nagyon rossz kombó. És ehhez egy rakás fiatal, sérült és még a járvány is.Talán RG3 is belefér ebbe, egy fos 5-11-es Skinst vitt playoffba csoportgyőzelemmel, és ha nem megy teljesen tropára a térde két drive után, vertük is volna Wilsonékat.(Luck nagyjából az egyetlen rookie irányító az utóbbi nem is tudom hány évben, akit ledraftolt egy 2-14-es sz*r csapat, és utána egyből playoffba vezette őket, hátára véve a csapatot.)Matt Ryan say hello!
peterk2005
peach
warr_b
Emlékeim szerint a Lionst és a Browns nem a saját edzőinek személyes balhéja lökte szakadékba, hanem a szimpla tehetségtelenség.
Ráadásul a Jax nem pár éve kilátástalan, hanem - 1 évtől eltekintve - évtizedes szinten, akárki a GM és HC. Egyszerűen rossz karma, mint pl Detroit, de még nekik is jutott egy Caldwell éra meg egy Stafford, amiért lehetett azért lelkesedni.
Most a Jaxben nem tudom, h Leftwich, Garrard, Minshew, Bulger v ki a legjobb QB eddig, de ők kb a szélbe tartott gyufaszál lángjai voltak, Lawrence lehetne az elemlámpa.
Pedig én szurkolok nekik, de ez a Baalke-t megtartom megint lelöki őket a lépcsőn.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
kóc12 bucs21 jax21rush
1671y 1587y 1654y
rec
4347y 5057y 3451y
wayne goodwin
hilton evans marvinj
d.allen gronk
avery ab leveske
fournette
t.johnson tredvell
fleener brate arnold
brazill grayson egnyú
ballard robinson
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Bocs, én - Stez reflektálása miatt - kicsit már összemostam a rookie éveket az összkarrierrel. Lucknál is. Azaz sztem Rodgers és Luck karrierszinten alulteljesítettek/nek.Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Hurts. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Minshewval pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette beleJátsszuk azt, hogy 2017 van. Kicserélek a postodban két szót. Csak kettőt. 😊
dande
"Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Wentz. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Foles-al pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette bele".
Hiaba idezel, nem latom, mit irsz, ugyhogy a jovoben ne faradj vele, koszi. 😀Csak a tényeket. De igazad van, azok téged nem zavarnak, ha látod őket, ha nem, úgyhogy tényleg feleslegesen fáradtam. 😀
Stez
Ha Manning a szint, akkor Luck se csinált extrát. Amúgy Luck is alulteljesített a hatalmas tehetségéhez képest. Én bírtam nagyon, megszakadt a csapatért, de a mezőnyből nem tudta kiemelni őket, pedig ő volt A QB. Aztán alig nyert, mert...miért is? Ja, nem volt körülötte csapat.Erm... Az a helyzet, hogy éppen fordítva van. Ha az a szint, hogy már rookie évében vállára vegye a csapatot és a sz*rból is várat építsen, akkor csak Luck csinált extrát, senki más. Még maga Manning se. 😀
Willie Parker
(Luck nagyjából az egyetlen rookie irányító az utóbbi nem is tudom hány évben, akit ledraftolt egy 2-14-es sz*r csapat, és utána egyből playoffba vezette őket, hátára véve a csapatot.)
peterk2005
több mint 2 éve
Rendben, de akkor meg se nyissunk oldalakat, ne is olvassunk, meg ne is alkossunk vèlemènyt csak ami a pályán látható a közvetítèsből, az számít, mert a többi amúgy is fals kèpet ad. Egyébként speciel pont az Eaglesnèl törtèntek elèg jól dokumentálhatók ès nyilvánosak az idei èvet tekintve legalábbis. Nem tudom mennyire nèzed az Eagles topicot, van egy twitter oldal, ami minden ilyen Eagelssel kapcsolatos infót videót insider cuccot összegyűjt ès amit èrdekesnek fontosnak látok azt át is emelem oda. Hurtssel kapcsolatban is. A játèkosok rendszeresen nyilatkoznak. Azèrt ezekből elèg szèpen kirajzolódnak dolgok. Igen, benne van a szubjektív szempont ez elkerülhetetlen, de azért csak előbb volt az infó ès utána a gondolat, èrzület, vèlemèny stb. (A hit hallásból van, hallás Isten igèje által, ha már...😉) Ez nem zárja ki hogy átvernek 🥳de akkor megint csak ott vagyunk, hogy legyek se hall se lát Dömötör mert úgyis átvernek. Ennyi 🙂Nem magyaráztam bele, arra próbáltam utalni, hogy a mentalitás megítélése - szélsőséges eseteket kivéve, mint Manziel - necces, lényegében lehetetlen. Rodgers mentalitása milyen? Sokak szerint egy nehezen kezelhető fazon, mások szerint rendkívül értelmes és egyenes. A fotel előtt ülve azt is nehezen értékeljük, hogy a pályán mit nyújt egy játékos, pedig az a szemünk előtt zajlik. Mégis honnan lenne információnk arról, hogy milyen a mentalitása? A média pletykákból meg egy-két elejtett interjú mondatból?A kövi évben és Bocs látszódott (amit részben még a sérülés utóhatásának is tudtunk be eleinte, jó szándékkal 😊)...........de tudod mit legyen neked igazad, ahogy gondolod, ahogy belemagyarázod.......ha ettől boldog vagy és nehéz azt megérteni/elfogadni amit az ember ír 😉 😀Bocs de rohadtul nem, pláne, hogy én voltam a legnagyobb Foles mániás az egész itteni Eagles bagázsban. Lehet ez is nyírta ki a topicot félig meddig, hogy állandóan őt védtem 😉 😛 (azért Eagles fanok erősítsetek meg, hogy nem 😊) Bízva bíztam benne, hogy a Jaxnél aztán a Bearsnél esetleg mégis összejön neki valami, sajnos ez nem jött be. Épp "szakmailag" nem volt eleinte Wentzzel nekem se bajom, pláne a 2017-s év után nehezen is lehetett, de a kövi évben elég hamar érződött, hogy nem tud tanulni a hibáiból és vmi nem stimmel vele... Nem örültem a Hurts húzásnak, de utólag azt mondom remek meglátás volt (bármi lesz később) .dandeSzóval a későbbiek ismeretében, _utólag_ már érezted, hogy 2017 egy kamu év volt (szerinted)?
peterk2005
dande
peterk2005
több mint 2 éve
Én amúgy javarészt egyetértek Stezzel.A kiemelt rész bár igaz, de irreleváns.
Lawrence esetében volt egy alap várakozás, miszerint ő egy generációs tehetség és egy jóval magasabb padlóval rendelkezik, mint bármelyik QB az utóbbi 10 évből (- Luck).
És ezt a prekoncepciót a többség elfogadta és tartja is magát hozzá, ami főleg abban nyilván meg, hogy mindenki hibás Lawrence körül, csak épp ő nem, mert ő áldozata a szituációnak és így jótékonyan eltekintünk a hibáitól.
Ugyanakkor abból, hogy a Jags a béka segge alatt van, ugyanúgy kivette Lawrence is a részét és az a stabil és magas padló, amit nála annyiszor emlegettek egyáltalán nem valósult meg. Ha nem Trevor Lawrence-nek hívnák a QB-t, akkor teljesen más lenne a megítélese (nem feltétlen lenne még rásütve, hogy bust).
Nem láttam minden Jags meccset, erről Ik hitelesebben tudna nyilatkozni, de számomra nem látszik a fejlődés sem rajta, ahhoz képest, amit az év elején produkált és ahol jelenleg tart, ez pedig stáb ide vagy oda, nem szerencsés.
ervinator
Bárki lett volna az eddigi meccseken Lawrence helyén a QB poszton, a fullos Mahomes, Brady, Manning, Montana, bárki, ennek a Jaxnek nem lenne több győzelme. Vagy lehet lenne max kétszer ennyi. Azaz 4. Vagyis irreleváns Lawrence plafonjának megvalósultsága.
Egy focicsapat egy rendszer, egy összetett mechanizmus, ami ha szar, akkor egy QB nem oszt, nem szoroz.
Akkor számít a QB, ha az alapok rendben vannak.
A Jaxnél momentán semmi nincs rendben.
Vagyis önmagában Lawrenceről sok értelme nincs beszélni egyelőre, mint írtam, irreleváns.
több mint 2 éve
Èn meg azon gondolkodtam, h lehet azért lèpet le AB a meccs alatt, h odaérjen Ben utolsó hazai meccsére 😂