NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
dancogo
Csak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)
r.baggio
Sosem mondtam, hogy jobb játékos Mond, vagy jobb prospect bárkinél, nem is a preferenciámat írtam, csak azt, hogy miért ment ki előbb Mond, mint Mills.
dancogo
😀 😀

r.baggio
😀 az igen, rekt
Úgy tűnik Zim, mintha tudná, hogy a Bears meccs lesz a hattyúdala.

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 507 — no es importante
dancogo
Csak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)
r.baggio
Sosem mondtam, hogy jobb játékos Mond, vagy jobb prospect bárkinél, nem is a preferenciámat írtam, csak azt, hogy miért ment ki előbb Mond, mint Mills.
dancogo
😀 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha minden így marad, fixen a Chargers vs Raiders lesz az utolsó SNF
0. PO meccs igazából.
zacknorb
jaja, az tényleg egy ki-ki meccs
szerintem szombatra egy ravens-vasas meccs lesz meg egy philly-dallas
a többieknél azért fontos lenne az egy időben való játszás, mert 1-4 helyekben lehetnek nagy variák mindkét oldalon
NB2
Chargers-Raiders to SNF in Week 18; Chiefs-Broncos, Cowboys-Eagles on Saturday
 www.thescore.com/nfl/news/2266178
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 227
Antonio Brown needed:

8 more catches to unlock a $333,333 bonus.

He also needed 55 receiving yards to unlock another $333,333 bonus.

He also needed just 1 receiving TD to unlock another $333,333 bonus.

This was a costly outburst.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
0. PO meccs igazából.
zacknorb
jaja, az tényleg egy ki-ki meccs
szerintem szombatra egy ravens-vasas meccs lesz meg egy philly-dallas
a többieknél azért fontos lenne az egy időben való játszás, mert 1-4 helyekben lehetnek nagy variák mindkét oldalon
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)

Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?
(vagy elcsereljek utolsó offseasonjában)

Egesz meccsen ezen gondolkodtam.
ZERO_L
Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?

Na, ez a hozzaallas tokeletesen meglatszik a jatekan, es most mar nem lehet Meyerre mutogatni...

De lehet a tengerentuli mediara is, ami minden masodik evben hiperszuperklasszis masodik, harmadik, negyedik Bradyket, Manningeket es Breeseket kiabal a vilagba egyetlen snapnyi NFL-tapasztalat nelkul, meghulyitve ezzel rengeteg embert. Plusz a sokszorosara novelni az elvarast es a nyomast 20-22 eves szarosokon. Aztan megy a csodalkozas, hogy tucatnyian roppannak ossze idegileg. Isznak, drogoznak, es lehetne meg sorolni.
Stez
Hát nem tudom, itt nagyon nem értek veled egyet.
A tucatnyian roppanak össze idegileg/isznak/drogoznak/lehetne még sorolni dolgot én sokkal inkább annak tudom be, hogy rengeteg emberről kell hirtelen nekik gondoskodni (Trent Richardsonnak volt egy jó interjúja, ahol elmondta, hogy hirtelen nemtom 20an laktak gyakorlatilag a házában), illetve annak, hogy ezek a nagyrészt szerény körülmények között felnövő srácok elképzelhetetlen pénzt kapnak.
Ez a hype megvan ezen srácok nagyrészénél már egyetem előtt illetve alatt, szóval nem új nekik.
Szerintem nincs gond a hypeal, amíg nem alaptalan.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)

Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?

ZERO_L
Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?

Na, ez a hozzaallas tokeletesen meglatszik a jatekan, es most mar nem lehet Meyerre mutogatni...

De lehet a tengerentuli mediara is, ami minden masodik evben hiperszuperklasszis masodik, harmadik, negyedik Bradyket, Manningeket es Breeseket kiabal a vilagba egyetlen snapnyi NFL-tapasztalat nelkul, meghulyitve ezzel rengeteg embert. Plusz a sokszorosara novelni az elvarast es a nyomast 20-22 eves szarosokon. Aztan megy a csodalkozas, hogy tucatnyian roppannak ossze idegileg. Isznak, drogoznak, es lehetne meg sorolni.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 941 — Kinek mit intézett a kormánya
0. PO meccs igazából.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 941 — Kinek mit intézett a kormánya
 twitter.com/BKoepka/status/1477754860837687302?t=OoerZsxPYaQgx-YXwwVShQ&s=19
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician

ZERO_L
RGIII, de ő is fizikálisan ment szét
Mariotát és Winstont se hosszabbították meg
Goff és Wentz tradelve lett
Trubi papáról szeretnél beszélni? 😀

ezek 1/1 v 1/2 pickek ha jól rémlik

touchdownwire.usatoday.com/lists/19-first-round-qbs-2011-contract-extension-results/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!

ZERO_L
Sam Darnold.
empty taxi
Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.
ZERO_L
Ugye Eli anno nem volt hajlandó aláírni a Chargershez a draft után, így cserélték New Yorkba Riversért és jópár draftjogért.

Mindenesetre ha ebben az offszezonban cserét kérne azelőtt h dolgozott volna az új stábbal, az igencsak visszás lenne szvsz.
empty taxi
Arra gondolok, hogy most is mellé nyúl majd a Jags, 2 év múlva Lawrence közli velük, nem fog hosszútávú szerződést kötni itt, csereljék el ha még vissza akarnak kapni valamit az eredeti draft értékéből.
ZERO_L
Ahhoz neki is fejlődnie kéne, mert ez egyelőre inkább a darnoldi út, persze van még 2 idénye fejlődni mielőtt elérkezhet ez a döntési pont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

ZERO_L
Sam Darnold.
empty taxi
Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.
ZERO_L
Ugye Eli anno nem volt hajlandó aláírni a Chargershez a draft után, így cserélték New Yorkba Riversért és jópár draftjogért.

Mindenesetre ha ebben az offszezonban cserét kérne azelőtt h dolgozott volna az új stábbal, az igencsak visszás lenne szvsz.
empty taxi
Arra gondolok, hogy most is mellé nyúl majd a Jags, 2 év múlva Lawrence közli velük, nem fog hosszútávú szerződést kötni itt, csereljék el ha még vissza akarnak kapni valamit az eredeti draft értékéből.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 507 — no es importante
"The Giants finished with -10 passing yards, the first team with negative passing yards in a game since Tennessee's 59-0 loss to New England in 2009! It's the fewest passing yards in a game in the 21st century"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Idén is van olyan csoportgyőztes, aki tavaly utolsó volt csoportjában
Congrats Bengals
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life

ZERO_L
Sam Darnold.
empty taxi
ZERO_L

empty taxi
Elway is a coltssal

több mint 2 éve

ZERO_L
Sam Darnold.
empty taxi
ZERO_L

Madden hates me.
több mint 2 éve

ZERO_L
Sam Darnold.
empty taxi

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve

Madden hates me.
több mint 2 éve
Chase OROY...

No question!

több mint 2 éve

ZERO_L
Sam Darnold.

Madden hates me.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
RIP

Madden hates me.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 366

steelwolf
Seymour, Thomas, Wayne és Willis tűnnek valószínűnek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
"Milyen zene szól a szilveszteri bulin?" Power Ranking
empty taxi
Nem lehet elég lájkot adni rá 😀