NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
😀 az igen, rekt😀 😀Sosem mondtam, hogy jobb játékos Mond, vagy jobb prospect bárkinél, nem is a preferenciámat írtam, csak azt, hogy miért ment ki előbb Mond, mint Mills.dancogoCsak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)
r.baggio
dancogo
This is the coldest thing I’ve ever heard from a coach. My goodness. pic.twitter.com/0FaufxxoQw
— Ian Kenyon (@IanKenyonNFL) January 3, 2022
r.baggio
Úgy tűnik Zim, mintha tudná, hogy a Bears meccs lesz a hattyúdala.
több mint 2 éve
😀 😀Sosem mondtam, hogy jobb játékos Mond, vagy jobb prospect bárkinél, nem is a preferenciámat írtam, csak azt, hogy miért ment ki előbb Mond, mint Mills.dancogoCsak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)
r.baggio
dancogo
This is the coldest thing I’ve ever heard from a coach. My goodness. pic.twitter.com/0FaufxxoQw
— Ian Kenyon (@IanKenyonNFL) January 3, 2022
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Chargers-Raiders to SNF in Week 18; Chiefs-Broncos, Cowboys-Eagles on SaturdayHa minden így marad, fixen a Chargers vs Raiders lesz az utolsó SNFjaja, az tényleg egy ki-ki meccs
0. PO meccs igazából.
zacknorb
szerintem szombatra egy ravens-vasas meccs lesz meg egy philly-dallas
a többieknél azért fontos lenne az egy időben való játszás, mert 1-4 helyekben lehetnek nagy variák mindkét oldalon
NB2
www.thescore.com/nfl/news/2266178
több mint 2 éve
ozibozi
17 227
Antonio Brown needed:8 more catches to unlock a $333,333 bonus.
He also needed 55 receiving yards to unlock another $333,333 bonus.
He also needed just 1 receiving TD to unlock another $333,333 bonus.
This was a costly outburst.
több mint 2 éve
Ha minden így marad, fixen a Chargers vs Raiders lesz az utolsó SNFjaja, az tényleg egy ki-ki meccs
0. PO meccs igazából.
zacknorb
szerintem szombatra egy ravens-vasas meccs lesz meg egy philly-dallas
a többieknél azért fontos lenne az egy időben való játszás, mert 1-4 helyekben lehetnek nagy variák mindkét oldalon
több mint 2 éve
Hát nem tudom, itt nagyon nem értek veled egyet.Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?
Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?
(vagy elcsereljek utolsó offseasonjában)
Egesz meccsen ezen gondolkodtam.
ZERO_L
Na, ez a hozzaallas tokeletesen meglatszik a jatekan, es most mar nem lehet Meyerre mutogatni...
De lehet a tengerentuli mediara is, ami minden masodik evben hiperszuperklasszis masodik, harmadik, negyedik Bradyket, Manningeket es Breeseket kiabal a vilagba egyetlen snapnyi NFL-tapasztalat nelkul, meghulyitve ezzel rengeteg embert. Plusz a sokszorosara novelni az elvarast es a nyomast 20-22 eves szarosokon. Aztan megy a csodalkozas, hogy tucatnyian roppannak ossze idegileg. Isznak, drogoznak, es lehetne meg sorolni.
Stez
A tucatnyian roppanak össze idegileg/isznak/drogoznak/lehetne még sorolni dolgot én sokkal inkább annak tudom be, hogy rengeteg emberről kell hirtelen nekik gondoskodni (Trent Richardsonnak volt egy jó interjúja, ahol elmondta, hogy hirtelen nemtom 20an laktak gyakorlatilag a házában), illetve annak, hogy ezek a nagyrészt szerény körülmények között felnövő srácok elképzelhetetlen pénzt kapnak.
Ez a hype megvan ezen srácok nagyrészénél már egyetem előtt illetve alatt, szóval nem új nekik.
Szerintem nincs gond a hypeal, amíg nem alaptalan.
több mint 2 éve
Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?
Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?
ZERO_L
Na, ez a hozzaallas tokeletesen meglatszik a jatekan, es most mar nem lehet Meyerre mutogatni...
De lehet a tengerentuli mediara is, ami minden masodik evben hiperszuperklasszis masodik, harmadik, negyedik Bradyket, Manningeket es Breeseket kiabal a vilagba egyetlen snapnyi NFL-tapasztalat nelkul, meghulyitve ezzel rengeteg embert. Plusz a sokszorosara novelni az elvarast es a nyomast 20-22 eves szarosokon. Aztan megy a csodalkozas, hogy tucatnyian roppannak ossze idegileg. Isznak, drogoznak, es lehetne meg sorolni.
több mint 2 éve
Ha minden így marad, fixen a Chargers vs Raiders lesz az utolsó SNF0. PO meccs igazából.
több mint 2 éve
Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)RGIII, de ő is fizikálisan ment szét
ZERO_L
Mariotát és Winstont se hosszabbították meg
Goff és Wentz tradelve lett
Trubi papáról szeretnél beszélni? 😀
ezek 1/1 v 1/2 pickek ha jól rémlik
touchdownwire.usatoday.com/lists/19-first-round-qbs-2011-contract-extension-results/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ahhoz neki is fejlődnie kéne, mert ez egyelőre inkább a darnoldi út, persze van még 2 idénye fejlődni mielőtt elérkezhet ez a döntési pont.Arra gondolok, hogy most is mellé nyúl majd a Jags, 2 év múlva Lawrence közli velük, nem fog hosszútávú szerződést kötni itt, csereljék el ha még vissza akarnak kapni valamit az eredeti draft értékéből.Ugye Eli anno nem volt hajlandó aláírni a Chargershez a draft után, így cserélték New Yorkba Riversért és jópár draftjogért.Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?Sam Darnold.
ZERO_L
empty taxi
ZERO_L
Mindenesetre ha ebben az offszezonban cserét kérne azelőtt h dolgozott volna az új stábbal, az igencsak visszás lenne szvsz.
empty taxi
ZERO_L
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Arra gondolok, hogy most is mellé nyúl majd a Jags, 2 év múlva Lawrence közli velük, nem fog hosszútávú szerződést kötni itt, csereljék el ha még vissza akarnak kapni valamit az eredeti draft értékéből.Ugye Eli anno nem volt hajlandó aláírni a Chargershez a draft után, így cserélték New Yorkba Riversért és jópár draftjogért.Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?Sam Darnold.
ZERO_L
empty taxi
ZERO_L
Mindenesetre ha ebben az offszezonban cserét kérne azelőtt h dolgozott volna az új stábbal, az igencsak visszás lenne szvsz.
empty taxi
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
"The Giants finished with -10 passing yards, the first team with negative passing yards in a game since Tennessee's 59-0 loss to New England in 2009! It's the fewest passing yards in a game in the 21st century"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Idén is van olyan csoportgyőztes, aki tavaly utolsó volt csoportjábanCongrats Bengals
több mint 2 éve
Elway is a coltssalUgye Eli anno nem volt hajlandó aláírni a Chargershez a draft után, így cserélték New Yorkba Riversért és jópár draftjogért.Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?Sam Darnold.
ZERO_L
empty taxi
ZERO_L
empty taxi
több mint 2 éve
Ugye Eli anno nem volt hajlandó aláírni a Chargershez a draft után, így cserélték New Yorkba Riversért és jópár draftjogért.Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?Sam Darnold.
ZERO_L
empty taxi
ZERO_L
Madden hates me.
több mint 2 éve
Oké, de őt inkább küldték. Én nyilván arra vagyok kiváncsi, hogy az irányító valaha mutatott-e be.Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?Sam Darnold.
ZERO_L
empty taxi
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Most receiving yards by a rookie, ever
— PFF College Football (@PFF_College) January 2, 2022
1. Ja’Marr Chase (‘21) - 1,429
2. Justin Jefferson (‘20) - 1,400@LSUfootball pic.twitter.com/zcvv2GslUd
Madden hates me.
több mint 2 éve
Chase OROY...No question!
több mint 2 éve
Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?Sam Darnold.
ZERO_L
Madden hates me.
több mint 2 éve
Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?
több mint 2 éve
RIPFormer NFL player and head coach Dan Reeves, who during his 38 years in the league participated in nine Super Bowls, the third most for an individual, has passed away. Reeves was 77. pic.twitter.com/njjJ3Gqo7z
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 1, 2022
Madden hates me.
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Seymour, Thomas, Wayne és Willis tűnnek valószínűnek.The 15 Modern-Era Player Finalists for the HOF Class of 2022, via the @ProFootballHOF: pic.twitter.com/ozc6HMfxwB
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 30, 2021
steelwolf
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
"Milyen zene szól a szilveszteri bulin?" Power RankingNem lehet elég lájkot adni rá 😀
empty taxi