NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Hagyjuk mar ezt a mi van, mi nincs cimu kamueloadast. Manning meg a kukasbol is jol kinezo elkapot faragott, Brady sokszor nevenincs elkapokkal nyert mrg mindent, Rodgersnek evekig volt maximum egy ertekelheto elkapoja, sokszor annyi sem, Lucknak eleteben nem volt tamadofala. De tavaly Burrownak sem volt semmi supportja, megis korrektul jatszott a seruleseig.Manning a rookie évében nem farigcsált senkiből semmit. 3-13-al végzett, és megdöntötte a rookie INT rekordot. Rodgers meg törölközőt hordott, három évig a pályát sem látta. Burrownak volt futója és voltak elkapói. Nem Chase ott az első aki el tudja kapni a labdát. És sérüléséig 2-7-1 volt a mérlege amikor lesérült - az első szám a győzelmek száma - és közben nem faragott egy kukásból sem elkapót. És a jó meccsei mellett voltak nagyon rossz meccsei is.
Ha valaki tenyleg egy korszakos zseni, es elegge intelligens, akkor o a rossz csapatbol is legalabb kozepeset csinal, netan jot.Stez
Úgy bírom amikor egy év után verdiktet mondunk egy tehetségről. Akár pro, akár kontra. Főleg, ha az egy nyári interjú alapján történik. Akkor csak igaz lehet. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Egy kis betekintés nemcsak Eagles fanoknak 🙂eu.delawareonline.com/story/sports/nfl/eagles/2022/01/03/eagles-nick-sirianni-explains-play-delaware-wilmington-wft-covid-jalen-hurts-growth/9025382002/
több mint 2 éve
Linkeljétek már be ezt az állítólagos Lawrence videót, mert kíváncsi vagyok rá.Erről az interjúról van szó, amiben pl. elmondja, hogy az akkor menyasszonyában, most feleségében sokkal jobban duzzad a versenyszellem, mint benne és arról is beszél, hogy nem csak a futballról szól az élete.
Solymi
www.si.com/nfl/2021/04/14/trevor-lawrence-magazine-cover-story-daily-cover
3 nappal később így reagált egyes emberek zúgolódására, de ezt Stez már láthatóan nem olvasta....
It seems as if people are misreading my sentiment.
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) April 17, 2021
I am internally motivated - I love football as much or more than anyone. It is a HUGE priority in my life, obviously. I am driven to be the best I can be, and to maximize my potential. And to WIN. (1/3)
Everything that comes with it. The work, the team, the ups and downs. I am a firm believer in the fact that there is a plan for my life and I’m called to be the best I can be at whatever I am doing.
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) April 17, 2021
Thanks for coming to my TedTalk lol. 🙌🏼
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Hurts elől eltakarítottak egy zsarnokot meg egy egoista balfaszt, azaz Pedersont és Wentz-et.De most mièrt akarod, hogy a Iket meg a többi Jax fant bántsam 😉 de azt tartom, hogy Hurts a lehetőségeihez kèpset itt is többet kihozott volna magából. Csak ugye ezt bizonyítani nem lehet 😁Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Hurts. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Minshewval pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette beleAz Eagles egy elit szórakozóhely a Jax féle kuplerájhoz képest.
dande
Szerinted Lurie v Khan a jobb tulaj?
Szerinted Roseman v Baalke a jobb GM?
Szerinted Sirianni v Meyer a jobb HC?
Willie Parker
dande
Annyira bíztak benne, hogy a nyakára hozták az egyik legjobb potenciális backupot, Minshewt.
Neki mi veszítenivalója van? Én sztem ő élvezi a helyzetét, h játszhat, kb minimális téttel, de kb bármikor lecserélik, ha elérhető lesz egy jobb.
Lawrencetől kb megváltást vártak, úgy, hogy hoztak neki egy zsarnokot és már itt volt egy egoista balfasz, azaz Meyer meg Baalke.
Annyira bíztak benne, hogy hoztak neki egy Etiennet és kb semmi mást.
Neki sok veszítenivalója van, minden mozdulatát górcső alá veszik, a megítélése miatt nagy téttel játszik (lehet-e franchise QB). Őt nem cserélik le, legalábbis az újoncszerződése alatt nem.
Nem egyforma helyzet.
Az lehet, h Hurts kihozná magából a maximumot, ami elég lenne egy győzelemre is, de ha gondolatban kicseréled őket, akkor nem kérdés, h melyik csapatnak hol a plafonja...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Hurts. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Minshewval pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette beleLinkeljétek már be ezt az állítólagos Lawrence videót, mert kíváncsi vagyok rá.
dande
Amúgy meg az érettséghez nem tartozik az hozzá, hogy nem teszi magát tönkre a pályán, ha látja, hogy felesleges?
Ez nem azt jelenti, hogy ha nem kell, akkor nem hajt vagy nem teszi meg az extrát, hanem max. csak azt, hogy ne akarják tőle várni a megváltást (aka Luck) egy személyben, mert nem fogja kicsinálni magát.
Amúgy meg Brady igenis system-QB volt az elején és ez segített neki, hogy kiteljesedjen.
BB se tudta mi van a kezei között, azt látta, hogy itt egy srác aki nyomás alatt is pontosan dob, csak az adott playre koncentrál, megnézi mi lesz belőle.
Ugyanez a szerep volt Jimmy G is, akiből sztem a Patsben többet ki tudtak volna hozni, bár a sérülése miatt lehet, hogy mentálisan már nem annyira erős.
Mac Jones meg jónak tűnik eddig, de várjuk ki a 2-3. évét. Én úgy látom, hogy sokszor elfárad fejben, mert rátolják a különböző védelmeket, de valszeg BB is trenírozza ezerrel, viszont fejlődik.
Akárhogy is sikerül neki ez az év, a holtszezonban még nagyobbat fejlődhet, főleg ha szerez neki a csapat elkapókat is.
Lawrencenél én még várnék egy-két évet, ez a Meyer-éra egy szopás volt és lehet ő se akarja magát a Jagsben tönkretenni, ha nem hoznak neki egy jó HC-t. JMD adná magát, kérdés milyen rendszert akarna meghonosítani, de akár Dabollt is betolnám, habár nem tudom, hogy ő mennyire akar HC lenni vagy mennyire alkalmas.
Az viszont látszik, hogy jobban kontrollálja magát és érti a BB féle filozófiát. Plusz, meg kell hagyni, jól összerakta ezt a Bills O-t és játékokat, na meg mit hoztak ki Allenből a 4-5. évére...
több mint 2 éve
De most mièrt akarod, hogy a Iket meg a többi Jax fant bántsam 😉 de azt tartom, hogy Hurts a lehetőségeihez kèpset itt is többet kihozott volna magából. Csak ugye ezt bizonyítani nem lehet 😁Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Hurts. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Minshewval pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette beleAz Eagles egy elit szórakozóhely a Jax féle kuplerájhoz képest.
dande
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Hurts. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Minshewval pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette beleAz Eagles egy elit szórakozóhely a Jax féle kuplerájhoz képest.
dande
több mint 2 éve
Nyilván nagyon sarkos, amit Stez ír, de ami a hozzállás fontosságára utal abban igaza van. Most nem konkrétan TLawra gondolok mert nem ismerem annyira azt amire Stez utal. De ott van pl Hurts. Mèg mindig nem tudni hosszú távon mi lesz belőle, lehet el is èrte a határait, Minshewval pl elkèpzelhető szakmailag előrèbb lennènk, de a hozzáállásával, az elkötelezettségèvel olyan szinten maga mellett tudja a csapatot, hogy az felül emeli a gyengesègein is. Nem keres kifogást, nem csak dumál, láthatóan dolgozik rajta, hogy jobb legyen. Ez sok mindennèl többet èr. Mondom, lehet, már kèt meccs múlva kifullad, jövőre kevès lesz, de amit idèn adott ès hozzátett azt kevèsbè cserèlnèm el bármièrt. Igen ebbe segítette a HC OC stb is, de a jelentős rèszèt ô maga tette bele
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Na, akkor pls masold, hol irtam olyat, hogy lehuto. Ja, hisz sehol, csak a szamba adsz szavakat. Akkor a reszemrol a tema lezarva, hiszen ha a szovegetertelmezes nem megy, akkor beszelgetni sincs ertelme.Akkor minek minősíted pontosan? Nagyképű? Lusta? Beleszarom? Tehetségtelen?
Stez
Magyarázd el kérlek.
több mint 2 éve
Doug Marrone legalább hagyta volna dolgozni, nem a faszméregetés lett volna a standard elfoglaltság. Talán tanult volna valami hasznosat is.Marrone-t Coughlin választotta ki Shao helyett, amikor kvázi újra de facto GM lett, szóval az nem is Khan pickje volt. Egyébként még Doug volt a legközelebb az átlagoshoz, ami mindent elmond az elmúlt 10 évről Jacksonvilleben.
Nekem baromi nagy csalódás Meyer, én azt hittem, hogy ő mentor lesz, nem imperátor.
Willie Parker
több mint 2 éve
Na, akkor pls masold, hol irtam olyat, hogy lehuto. Ja, hisz sehol, csak a szamba adsz szavakat. Akkor a reszemrol a tema lezarva, hiszen ha a szovegetertelmezes nem megy, akkor beszelgetni sincs ertelme.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Doug Marrone legalább hagyta volna dolgozni, nem a faszméregetés lett volna a standard elfoglaltság. Talán tanult volna valami hasznosat is.Ha en lennek a tulaj, es a frissen kivalasztott 1/1esem tartana ilyen eloadast, elegge el lennek keseredve, hogy biztos ez a srac, ezzel a felfogassal lesz e az, aki a kovetkezo 15 evben felemeli a franchise-t.Ha én lennék a Jags tulaja, inkább kurvára elszégyellném magam, hogy 10 év alatt nem találtam egy legalább átlagos HC-t vagy GM-t. Ha megtartja AZ EGÉSZ KIBASZOTT NFL ÁLTAL MEGVETETT Baalket GM-nek még egy évre és hagyja, hogy a következő HC választást is elkúrja ezzel akkor meg nem is érdemel semmi jót. (Más kérdés, hogy ezzel mi Jax fanok is csak tovább szívunk...)
Stez
A helyi ESPN beat sem ért veled egyet. Biztos rosszul látja, úgy hogy minden héten a közelében dolgozik/ott van az összes meccsén.
Sometimes fewer words are better than hundreds.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) January 3, 2022
iktriad
Nekem baromi nagy csalódás Meyer, én azt hittem, hogy ő mentor lesz, nem imperátor.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Hagyjuk mar ezt a mi van, mi nincs cimu kamueloadast. Manning meg a kukasbol is jol kinezo elkapot faragott, Brady sokszor nevenincs elkapokkal nyert mrg mindent, Rodgersnek evekig volt maximum egy ertekelheto elkapoja, sokszor annyi sem, Lucknak eleteben nem volt tamadofala. De tavaly Burrownak sem volt semmi supportja, megis korrektul jatszott a seruleseig.Most ebből mit akarsz kihozni? Tradeljék el vagy cutolják?
Ha valaki tenyleg egy korszakos zseni, es elegge intelligens, akkor o a rossz csapatbol is legalabb kozepeset csinal, netan jot.
En a tavalyi drafton sem voltam biztos Lawrence-ben, nem voltam elajulva a tehetsegetol, de azert azt gondoltam, hogy egy kozepkategorias csapatot csinal a Jaxbol. Ennek ellenere itt Meyerrel es nelkule sem faktor. Biztos az edzo es a wr hibaja, hogy egy slantnel nem talalja el az elkapot es a vedo kezebe dobja, vagy hogy nem egyszer alapveto, egy hozza hasonlo szintu tehetsegnek kisujjaban levo dobast elront. Nem tudja megdobni az utempasszokat, olyan hibai vannak szep szammal, ahol aztan csak akkor lehet a tarsakra mutogatni, ha mar tenyleg naivan meg akarja valaki magyarazni, hogy itt marpedig ez nem volt rossz, nem az o hibaja.
De, az o hibaja. Sorozatban az o hibaja raadasul mostmar, Meyerrel es nelkule is. Es nem latni rajta, hogy ideges lenne emiatt, hogy jobba akarna valni es odabaszni mindenkinek, aki ketelkedik benne.
Higgadtan es eretten nyilatkozik a meccs utan? Ez fantasztikus. 😀
Csak kar, hogy a palyan mutatott dolgai sajnos tovabbra is tokeletesen visszaadjak az ideny elott adott nyilatkozatat. Es a Jaguars helyeben elegge elbizonytalanodnek azok utan, hogy egy frissen draftolt, generacios zseninek kikialtott valaki oda mert tolni ilyen mondatokat, mint amiket o szemrebbenes nelkul nyilatkozott. Azok utan, hogy egy csapat hitt benne es ra szavazott, raadasul ez a csapat meg ugyebar ezzel 30+ milliot is fizet neki. O meg cserebe visszaadta azt, amit. Ha en lennek a tulaj, es a frissen kivalasztott 1/1esem tartana ilyen eloadast, elegge el lennek keseredve, hogy biztos ez a srac, ezzel a felfogassal lesz e az, aki a kovetkezo 15 evben felemeli a franchise-t.
Stez
Szerintem se generációs tehetség, olyan nem is nagyon lesz mostanság, mert teljesen mások az egyetemi rendszerek, totál esetleges, hogyan implementálják a profik közé. Luckék még fel voltak készítve sok mindenre, a mostaniak a töredékére. Nem is fontos egyetemen, h az irányító mennyire jó, mert a csapat, a séma visz egyes programokat (Bama QB-k ugye cserélhetők kb félévente)
Lehet, hogy te így látod, szerintem nincs igazad, én nem látom léhűtőnek T-Lawt, az valahol Johnnie Manzielnél és Jamarcus Russellnél kezdődik.
Brady a valaha volt legjobb mellett dolgozott, szépen felépítették, fokozatosan. Eleinte egy korszakos egyéniségekből álló védelem mellett, aztán egy korszakos támadórendszer mozgatójaként, manapság meg az atyaúristent is megkapja, akire rámutat.
Rodgers padozott Favre mögött eleve nem mélyvízbe került. Amúgy ővele alulteljesítés van, ha úgy nézem. Amekkora tehetség, bizonyos pontokon elbukott, ahol pl Brady meg nem, pedig all aspektusban a két ember alig mérhető össze.
Burrownak nem volt fala, olyan is volt. Sokan finnyáskodtak vele kapcsolatban is, pedig látszik a tehetsége, de újoncként ő sem volt jobb. Egy nagyságrendekkel jobb csapatban, mint a mai Jax, ahonnan talán Norwell és J-Rob lenne máshol kezdő.
Mahomes és Reid is egymásra találtak, egyik nincs a másik nélkül, ráadásul ott is folyamatos bevezetés volt a playbookba. Lawrence-nél én nem látom, h az OC mit akarhat.
Ha Manning a szint, akkor Luck se csinált extrát. Amúgy Luck is alulteljesített a hatalmas tehetségéhez képest. Én bírtam nagyon, megszakadt a csapatért, de a mezőnyből nem tudta kiemelni őket, pedig ő volt A QB. Aztán alig nyert, mert...miért is? Ja, nem volt körülötte csapat.
több mint 2 éve
Ha en lennek a tulaj, es a frissen kivalasztott 1/1esem tartana ilyen eloadast, elegge el lennek keseredve, hogy biztos ez a srac, ezzel a felfogassal lesz e az, aki a kovetkezo 15 evben felemeli a franchise-t.Ha én lennék a Jags tulaja, inkább kurvára elszégyellném magam, hogy 10 év alatt nem találtam legalább 1 átlagos HC-t vagy GM-t. Ha megtartja az amúgy belterjes EGÉSZ NFL ÁLTAL MEGVETETT Baalket GM-nek (2 év alatt 3-29-es mérlegben volt valamilyen szinten szerepe, már ez elég indok lenne, hogy kirúgják) még egy évre és hagyja, hogy a csak szarkavarásban elit Balfék a következő HC választást is befolyásolja (=elkúrja) ezzel akkor meg nem is érdemel semmi jót. (Más kérdés, hogy ezzel mi Jax fanok is csak tovább szívunk...)
Stez
A helyi ESPN beat sem ért veled egyet. Biztos rosszul látja, úgy hogy minden héten a közelében dolgozik/ott van az összes meccsén.
Sometimes fewer words are better than hundreds.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) January 3, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Hagyjuk mar ezt a mi van, mi nincs cimu kamueloadast. Manning meg a kukasbol is jol kinezo elkapot faragott, Brady sokszor nevenincs elkapokkal nyert mrg mindent, Rodgersnek evekig volt maximum egy ertekelheto elkapoja, sokszor annyi sem, Lucknak eleteben nem volt tamadofala. De tavaly Burrownak sem volt semmi supportja, megis korrektul jatszott a seruleseig.Hát de Manning, Brady, Rodgers nem rookieként bazdmeg 😀
Stez
Burrownak azért a semmi support az Mixon, Tee Higgins meg Tyler Boyd volt fegyverek tekintetében 😀
több mint 2 éve
Hagyjuk mar ezt a mi van, mi nincs cimu kamueloadast. Manning meg a kukasbol is jol kinezo elkapot faragott, Brady sokszor nevenincs elkapokkal nyert mrg mindent, Rodgersnek evekig volt maximum egy ertekelheto elkapoja, sokszor annyi sem, Lucknak eleteben nem volt tamadofala. De tavaly Burrownak sem volt semmi supportja, megis korrektul jatszott a seruleseig.Ha valaki tenyleg egy korszakos zseni, es elegge intelligens, akkor o a rossz csapatbol is legalabb kozepeset csinal, netan jot.
En a tavalyi drafton sem voltam biztos Lawrence-ben, nem voltam elajulva a tehetsegetol, de azert azt gondoltam, hogy egy kozepkategorias csapatot csinal a Jaxbol. Ennek ellenere itt Meyerrel es nelkule sem faktor. Biztos az edzo es a wr hibaja, hogy egy slantnel nem talalja el az elkapot es a vedo kezebe dobja, vagy hogy nem egyszer alapveto, egy hozza hasonlo szintu tehetsegnek kisujjaban levo dobast elront. Nem tudja megdobni az utempasszokat, olyan hibai vannak szep szammal, ahol aztan csak akkor lehet a tarsakra mutogatni, ha mar tenyleg naivan meg akarja valaki magyarazni, hogy itt marpedig ez nem volt rossz, nem az o hibaja.
De, az o hibaja. Sorozatban az o hibaja raadasul mostmar, Meyerrel es nelkule is. Es nem latni rajta, hogy ideges lenne emiatt, hogy jobba akarna valni es odabaszni mindenkinek, aki ketelkedik benne.
Higgadtan es eretten nyilatkozik a meccs utan? Ez fantasztikus. 😀
Csak kar, hogy a palyan mutatott dolgai sajnos tovabbra is tokeletesen visszaadjak az ideny elott adott nyilatkozatat. Es a Jaguars helyeben elegge elbizonytalanodnek azok utan, hogy egy frissen draftolt, generacios zseninek kikialtott valaki oda mert tolni ilyen mondatokat, mint amiket o szemrebbenes nelkul nyilatkozott. Azok utan, hogy egy csapat hitt benne es ra szavazott, raadasul ez a csapat meg ugyebar ezzel 30+ milliot is fizet neki. O meg cserebe visszaadta azt, amit. Ha en lennek a tulaj, es a frissen kivalasztott 1/1esem tartana ilyen eloadast, elegge el lennek keseredve, hogy biztos ez a srac, ezzel a felfogassal lesz e az, aki a kovetkezo 15 evben felemeli a franchise-t.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Lawrence-től elvárják, hogy meccseket nyerjen személyzet nélkül, tehetség és koncepció nélkül.Egyaltalan nem volt annyira legit, mint ahogy azt sokan gondoljak. Lorenzo megnyert egy rajatszast beugorva, es rogton kiskiraly lett, utana viszont ket even at egyaltalan nem jatszott keves hibaval, sot... Mint ahogy konkretan az sem mindegy, hogy korulotte konkretan kis tulzassal elit csapat volt az egyetemen. Nem egyszer mentettek meg ot a tarsai, a tamadosora, az elkapoi.Mert amúgy Belichick alatt milyen más opciók léteznek? 😀
Es csak ugy megjegyzem, hogy peldaul Mac Jones eseteben mindenki ezen rugozott, hogy tarsak nelkul szar sem lenne, allandoan a WR-ek mentettek meg. Teljesen siman ossze lehet hasonlitani, hogy nala a tultolt hype miatt milyen emlitett hibak, problemak torpultek el, amik az minden evben valaki masnal mar hirtelen red flagkent vannak feltuntetve.
Az, hogy kene neki jo edzo, oke, persze, kene. De egy ember mentalitasat es hozzaallasat nem fogod tudni megvaltoztatni, ha o ebbe nott fel. Neki a negy eve tarto eszetlen hype miatt feleannyira sem kellett megizzadnia, mint kb barki masnak a generaciojabol, es ez eredmenyezi azt, hogy igenis egyre tobb hianyossag tunik fel a jatekaban, amit bizony mar egyetemi szinten nem artott volna elkezdeni kikupalni. Nem mondom, hogy veszett fejsze nyele, mert barkibol lehet jo jatekost csinalni a megfelelo rendszerrel es supporttal, de egyaltalan nem az a generacios szuperhiperklasszis, mint amit a media nyomott ezer evig. Egy dolog, hogy koze nincsen Luckhoz (aki megjegyeznem, hasonlo supportot kapott Grigsontol anno, mint most Lawrence), es ez a hozzaallasa miatt van igy. Nem azert, mert amiatt feltetlenul szarik mindenbe, hanem azert, mert a hozzaallasbeli kulonbsegek teszik az olyan aprosagokat, hogy egy Mac Jones ket ejszaka alatt benyakal egy teljes playbookot. Mert o szarasig dolgozza magat
...
Stez
Jan
Mac Jonesba meg beleverik, hogy a csapat által megnyert meccset ne rontsa el.
Én most ezt látom.
A Patsnek van egy brutál jó fala, jó futásblokkolása, és egy erős védelme, így kontrollálja a meccseket. Amiket nem irányít, azt elveszíti eddig. A sorsolása is kezdvező.
Lawrence-nek semmilye nincs, mondjuk kezdve egy olyan OC-val, mint JMcD.
Persze Lawrencenek vannak hibái, ahogy mindenkinek. Herbertet is gúzsba köti Lombardi néha, Mahomes is alkalmanként miket művel, de ég és föld a különbség, h milyen körülményeik vannak. Burrownak kiket hoztak stb
Én amúgy nem hallottam róla, h hozzáállásbeli gondjai lennének (az interjúba való beleerőltetésen kìvül), de ezt Ik majd megírja. Tény, h vannak hiányosságai, sztem minden prospectnek vannak, Lucknak is sok előjött.
A másik, h a Jaxnél reménytelenebb 1/1-es csapat nem sok van.
több mint 2 éve
Egyaltalan nem volt annyira legit, mint ahogy azt sokan gondoljak. Lorenzo megnyert egy rajatszast beugorva, es rogton kiskiraly lett, utana viszont ket even at egyaltalan nem jatszott keves hibaval, sot... Mint ahogy konkretan az sem mindegy, hogy korulotte konkretan kis tulzassal elit csapat volt az egyetemen. Nem egyszer mentettek meg ot a tarsai, a tamadosora, az elkapoi.Mert amúgy Belichick alatt milyen más opciók léteznek? 😀
Es csak ugy megjegyzem, hogy peldaul Mac Jones eseteben mindenki ezen rugozott, hogy tarsak nelkul szar sem lenne, allandoan a WR-ek mentettek meg. Teljesen siman ossze lehet hasonlitani, hogy nala a tultolt hype miatt milyen emlitett hibak, problemak torpultek el, amik az minden evben valaki masnal mar hirtelen red flagkent vannak feltuntetve.
Az, hogy kene neki jo edzo, oke, persze, kene. De egy ember mentalitasat es hozzaallasat nem fogod tudni megvaltoztatni, ha o ebbe nott fel. Neki a negy eve tarto eszetlen hype miatt feleannyira sem kellett megizzadnia, mint kb barki masnak a generaciojabol, es ez eredmenyezi azt, hogy igenis egyre tobb hianyossag tunik fel a jatekaban, amit bizony mar egyetemi szinten nem artott volna elkezdeni kikupalni. Nem mondom, hogy veszett fejsze nyele, mert barkibol lehet jo jatekost csinalni a megfelelo rendszerrel es supporttal, de egyaltalan nem az a generacios szuperhiperklasszis, mint amit a media nyomott ezer evig. Egy dolog, hogy koze nincsen Luckhoz (aki megjegyeznem, hasonlo supportot kapott Grigsontol anno, mint most Lawrence), es ez a hozzaallasa miatt van igy. Nem azert, mert amiatt feltetlenul szarik mindenbe, hanem azert, mert a hozzaallasbeli kulonbsegek teszik az olyan aprosagokat, hogy egy Mac Jones ket ejszaka alatt benyakal egy teljes playbookot. Mert o szarasig dolgozza magat
...
Stez
több mint 2 éve
Ha nálad lett volna 1/1, akkor Te megmosolygod az összes szakértő, scout és fél vagy teljesen hülye ember véleményét és nem őt draftolod, hanem Mac Jonest, aki szarásig dolgozza magát és 2 nap alatt megtanulja playbookot és úgy érzed, hogy Mac Jones (minden más körülmény változatlanságát feltételezve) a Jaguarst egy 6-11-es csapattá és későbbi években stabil PO csapattá változtatná át?Egyaltalan nem volt annyira legit, mint ahogy azt sokan gondoljak. Lorenzo megnyert egy rajatszast beugorva, es rogton kiskiraly lett, utana viszont ket even at egyaltalan nem jatszott keves hibaval, sot... Mint ahogy konkretan az sem mindegy, hogy korulotte konkretan kis tulzassal elit csapat volt az egyetemen. Nem egyszer mentettek meg ot a tarsai, a tamadosora, az elkapoi.Ha valakinél legit volt a hype akkor az Lawrence, szóval az ő esetére pont nem illik ez amit írsz.Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?
Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?
(vagy elcsereljek utolsó offseasonjában)
Egesz meccsen ezen gondolkodtam.
ZERO_L
Na, ez a hozzaallas tokeletesen meglatszik a jatekan, es most mar nem lehet Meyerre mutogatni...
De lehet a tengerentuli mediara is, ami minden masodik evben hiperszuperklasszis masodik, harmadik, negyedik Bradyket, Manningeket es Breeseket kiabal a vilagba egyetlen snapnyi NFL-tapasztalat nelkul, meghulyitve ezzel rengeteg embert. Plusz a sokszorosara novelni az elvarast es a nyomast 20-22 eves szarosokon. Aztan megy a csodalkozas, hogy tucatnyian roppannak ossze idegileg. Isznak, drogoznak, es lehetne meg sorolni.
Stez
Nekem nem volt meg ez a “ez is csak egy munka” interjú vagy nem maradt meg bennem ilyen élesen, lehet a munkamorálon fog elcsúszni a srác, ettől még tartom, hogy ha ebből a prospectből nem fognak franchise QB-t faragni(legalább annak az alsó szintjét) akkor az komoly kritikája lesz az edzőinek.
Értem, hogy nem lehet ráerőszakolni a futball szeretetét vagy a Brady féle maximalizmust, de kellő iránymutatással lehetne ezt is kezelni. Ha meg ilyen hozzáállással, felfogással el tudott jutni a legit generációs talent hype-ig, akkor az megint felveti mennyire lehet komolyan venni az egyetemi focit.
Szerintem kicsit túl van lihegve ez a “beleszarós” hozzáállása, de lehet tévedek, mindenesetre nem ártana neki egy jó támadó edző.
ZERO_L
Az, hogy kene neki jo edzo, oke, persze, kene. De egy ember mentalitasat es hozzaallasat nem fogod tudni megvaltoztatni, ha o ebbe nott fel. Neki a negy eve tarto eszetlen hype miatt feleannyira sem kellett megizzadnia, mint kb barki masnak a generaciojabol, es ez eredmenyezi azt, hogy igenis egyre tobb hianyossag tunik fel a jatekaban, amit bizony mar egyetemi szinten nem artott volna elkezdeni kikupalni. Nem mondom, hogy veszett fejsze nyele, mert barkibol lehet jo jatekost csinalni a megfelelo rendszerrel es supporttal, de egyaltalan nem az a generacios szuperhiperklasszis, mint amit a media nyomott ezer evig. Egy dolog, hogy koze nincsen Luckhoz (aki megjegyeznem, hasonlo supportot kapott Grigsontol anno, mint most Lawrence), es ez a hozzaallasa miatt van igy. Nem azert, mert amiatt feltetlenul szarik mindenbe, hanem azert, mert a hozzaallasbeli kulonbsegek teszik az olyan aprosagokat, hogy egy Mac Jones ket ejszaka alatt benyakal egy teljes playbookot. Mert o szarasig dolgozza magat. Es valoszinuleg ha odamennel a Pats es a Jaguars videozasara, akkor Mac Jones lenne az, aki kesobb kijonne. O lenne az, aki megszakad azert, hogy a jateka javuljon. Na ez a kulonbseg, a hozzaallas es az elhivatottsag ebben fogja megadni a kulonbseget. Es ez fontos.
Ha Lawrence annak idejen nem szall be brutalisan az egyetemi rajatszasba es ver hulyere mindenkit, hanem attol elvonatkoztatva csak a fullos alapszakaszait nezzuk, akkor siman volt annyi hibaja, annyi rossz meccse, ami alapjan azert abszolut nem lett volna ez a garantalt gyemant megitelese, mint ami vegul lett.
De persze, minden Meyer hibaja, ez evidens. 🙂
Stez
több mint 2 éve
Egyaltalan nem volt annyira legit, mint ahogy azt sokan gondoljak. Lorenzo megnyert egy rajatszast beugorva, es rogton kiskiraly lett, utana viszont ket even at egyaltalan nem jatszott keves hibaval, sot... Mint ahogy konkretan az sem mindegy, hogy korulotte konkretan kis tulzassal elit csapat volt az egyetemen. Nem egyszer mentettek meg ot a tarsai, a tamadosora, az elkapoi.Ha valakinél legit volt a hype akkor az Lawrence, szóval az ő esetére pont nem illik ez amit írsz.Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?
Illetve volt-e már rá példa, hogy top5ben vagy 1/1nek húzott irányító az első lehetőségénél rögtön FA piacra menjen?
ZERO_L
Na, ez a hozzaallas tokeletesen meglatszik a jatekan, es most mar nem lehet Meyerre mutogatni...
De lehet a tengerentuli mediara is, ami minden masodik evben hiperszuperklasszis masodik, harmadik, negyedik Bradyket, Manningeket es Breeseket kiabal a vilagba egyetlen snapnyi NFL-tapasztalat nelkul, meghulyitve ezzel rengeteg embert. Plusz a sokszorosara novelni az elvarast es a nyomast 20-22 eves szarosokon. Aztan megy a csodalkozas, hogy tucatnyian roppannak ossze idegileg. Isznak, drogoznak, es lehetne meg sorolni.
Stez
Nekem nem volt meg ez a “ez is csak egy munka” interjú vagy nem maradt meg bennem ilyen élesen, lehet a munkamorálon fog elcsúszni a srác, ettől még tartom, hogy ha ebből a prospectből nem fognak franchise QB-t faragni(legalább annak az alsó szintjét) akkor az komoly kritikája lesz az edzőinek.
Értem, hogy nem lehet ráerőszakolni a futball szeretetét vagy a Brady féle maximalizmust, de kellő iránymutatással lehetne ezt is kezelni. Ha meg ilyen hozzáállással, felfogással el tudott jutni a legit generációs talent hype-ig, akkor az megint felveti mennyire lehet komolyan venni az egyetemi focit.
Szerintem kicsit túl van lihegve ez a “beleszarós” hozzáállása, de lehet tévedek, mindenesetre nem ártana neki egy jó támadó edző.
ZERO_L
Az, hogy kene neki jo edzo, oke, persze, kene. De egy ember mentalitasat es hozzaallasat nem fogod tudni megvaltoztatni, ha o ebbe nott fel. Neki a negy eve tarto eszetlen hype miatt feleannyira sem kellett megizzadnia, mint kb barki masnak a generaciojabol, es ez eredmenyezi azt, hogy igenis egyre tobb hianyossag tunik fel a jatekaban, amit bizony mar egyetemi szinten nem artott volna elkezdeni kikupalni. Nem mondom, hogy veszett fejsze nyele, mert barkibol lehet jo jatekost csinalni a megfelelo rendszerrel es supporttal, de egyaltalan nem az a generacios szuperhiperklasszis, mint amit a media nyomott ezer evig. Egy dolog, hogy koze nincsen Luckhoz (aki megjegyeznem, hasonlo supportot kapott Grigsontol anno, mint most Lawrence), es ez a hozzaallasa miatt van igy. Nem azert, mert amiatt feltetlenul szarik mindenbe, hanem azert, mert a hozzaallasbeli kulonbsegek teszik az olyan aprosagokat, hogy egy Mac Jones ket ejszaka alatt benyakal egy teljes playbookot. Mert o szarasig dolgozza magat. Es valoszinuleg ha odamennel a Pats es a Jaguars videozasara, akkor Mac Jones lenne az, aki kesobb kijonne. O lenne az, aki megszakad azert, hogy a jateka javuljon. Na ez a kulonbseg, a hozzaallas es az elhivatottsag ebben fogja megadni a kulonbseget. Es ez fontos.
Ha Lawrence annak idejen nem szall be brutalisan az egyetemi rajatszasba es ver hulyere mindenkit, hanem attol elvonatkoztatva csak a fullos alapszakaszait nezzuk, akkor siman volt annyi hibaja, annyi rossz meccse, ami alapjan azert abszolut nem lett volna ez a garantalt gyemant megitelese, mint ami vegul lett.
De persze, minden Meyer hibaja, ez evidens. 🙂
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Már miért sajnálod?Antonio Brown needed:A penz a legkevesebb neki.
8 more catches to unlock a $333,333 bonus.
He also needed 55 receiving yards to unlock another $333,333 bonus.
He also needed just 1 receiving TD to unlock another $333,333 bonus.
This was a costly outburst.
ozibozi
Valszeg a HoFja ment ra ezzel. 3 jo szezon es siman top5ben vegezhetett volna yardokban, de akar TDkben es elkapasokban is.
Arians is jol leegette magat vensegere ezzel a sztorival, miatta sajnalom az egesz szitut...
Borbinho
Ő égette be saját magát. Most nem hasítanak annyira, sok a sérült, ilyenkor kellene rendben menedzselnie.
Anno mikor nálunk volt AB, akkor is azért lett elküldve, mert Kraft megmondta, hogy nála ilyen ember, akinek bántalmazós ügyei vannak, ne játsszon.
több mint 2 éve
Antonio Brown needed:A penz a legkevesebb neki.
8 more catches to unlock a $333,333 bonus.
He also needed 55 receiving yards to unlock another $333,333 bonus.
He also needed just 1 receiving TD to unlock another $333,333 bonus.
This was a costly outburst.
ozibozi
Valszeg a HoFja ment ra ezzel. 3 jo szezon es siman top5ben vegezhetett volna yardokban, de akar TDkben es elkapasokban is.
Arians is jol leegette magat vensegere ezzel a sztorival, miatta sajnalom az egesz szitut...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Mint egy ember, aki Lawrence minden meccsét látta profiként, és szinte az összes sajtótájékoztatóját is, nála érettebb 22 évest nem fogsz találni. Ha Meyer fele olyan éretten viselkedett volna idén, mint ő, még mindig lenne állása nálunk, akárhogy is erőlködött volna a kínai Kisujj utánzat GM-ünk. Kb még miatta nem követett el harakirit a Jags fanok többsége az idei, a tavalyi 1-15-ös szezonnál is sokkal nagyobb fost látva.Ha valakinél legit volt a hype akkor az Lawrence, szóval az ő esetére pont nem illik ez amit írsz.Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?
ZERO_L
Stez
ZERO_L
Szenved? Igen. Vannak hibái, amin majd dolgozni kell? Persze. Van körülötte tehetség? Nincs. Hetek óta az a Laquon Treadwell a legjobb elkapója, aki egy közepes csapatnál max akkor van kereten, ha COVID miatt kidőlt a WR-ek fele. Majd akkor beszéljük arról, hogy ő bust, ha akkor is szenved, ha átlagos NFL körülmények között(hozzáértő edzők, átlagos NFL szint csapattársak) is a mostani eredményeket hozza. I have spoken.
több mint 2 éve
Ha valakinél legit volt a hype akkor az Lawrence, szóval az ő esetére pont nem illik ez amit írsz.Tud-e annyira inkompetens lenni egy NFL edzői gárda, hogy elront egy generációs irányító tehetséget? (Nem fizikálisan mint Lucknál, hanem mentálisan)Elront? Ez remelem, csak trefa. Vagy nem arra a pokhendi hulye gyerekre gondolsz, aki ket honappal a draftolada utan egy nagyinterjuban eloadast tartott arrol, hogy szarik ra, ki mit gondol rola, nem fog megdogleni a palyan, mert szamara a foci sokadlagos dolog? Es hogy egyaltalan nem is gondol erre maskent, mint munka, amit ha megun, szepen abbahagyja, a rekordok pedig nem erdeklik tulzottan?
ZERO_L
Stez
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/