NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Odaadnatok Diggsnek a DPOY-t?

Garrett, Donald is megerdemelnek, de 40 eve volt utoljara vkinek legalabb 11 pickje (pont az is Cowboys CB volt 😀)

Mondjuk sztem top5 CBben sincs, de a box score statokban eleg jol fest.

3 kellene meg az utolso 2 meccsen hogy a rekordot beallitsa. Ha az meglenne akkor en is neki adnam, engedett yardok/tdk ide v oda.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Persze mindenhol más az igény, de azért nem semmi h hány helyen kérdőjeles a HC poszt! Vagy a szurkolói szívek mást látnának!

Steelers Közel 50% lesz a csapat ami szerintem inkább túlteljesítés mint alul.
Jaguars
Broncos
Raiders
Panthers
Seahawks Nagyon kéne nekik de szerintem előbb paterolják el Wilsont meg kvázi bárkit mint Carrolt (én se értem)
Cardinals PO
Vikings
Bears
Lions Megkapod a liga bottom 2 rosterét, nem leszel 1/1, nincs ok kirakni
Giants Itt kéne takarítani de már jöttek hírek, hogy Judge marad (én se értem)
(A Texans, Eagles, Chargers is talán ide lehet venni!?) Phili szintén jó szezont fut az elvárásokhoz képest, Chargers érdekesebb mert PO-ra jó esély van de ott ez volt a minimális elvárás. OC csere jobban kéne nekik mint HC csere. Texans simán lehet. Culley vélhetően hídnak jött, életműdíj stb.
steelwolf
Üres HC poszt lesz szerintem majd:
Jaguars, Raiders, Vikings, Bears, Texans.
Elférne még a Denvernél és a Panthersnél is, de szierintem ott kitartanak.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Persze mindenhol más az igény, de azért nem semmi h hány helyen kérdőjeles a HC poszt! Vagy a szurkolói szívek mást látnának!

Steelers
Jaguars
Broncos
Raiders
Panthers
Seahawks
Cardinals
Vikings
Bears
Lions
Giants
(A Texans, Eagles, Chargers is talán ide lehet venni!?)
steelwolf
Minket ugyan miért???? Nagyon talán(y) Nem tökéletes, de messze nem remènytelen. Sirrianni. Látszik, hogy mit akarnak, inkább a kivitelezésbe csúszik hiba. Pláne, hogy PO is lehet belőle, kicsit több szerencsèvel már most ott lehetnènk.
dande
Nálunk is tuti kap Nagyduma még időt.
Giantsnél már mondták, hogy marad a stáb.
Cardinals szerintem tuti nem kérdőjeles, a Steelers sem dobja ki Tomlint.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....

Steelers
Jaguars
Broncos
Raiders
Panthers
Seahawks
Cardinals
Vikings
Bears
Lions
Giants
steelwolf
Minket ugyan miért???? Nagyon talán(y) Nem tökéletes, de messze nem remènytelen. Sirrianni. Látszik, hogy mit akarnak, inkább a kivitelezésbe csúszik hiba. Pláne, hogy PO is lehet belőle, kicsit több szerencsèvel már most ott lehetnènk.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Steelers
Jaguars
Broncos
Raiders
Panthers
Seahawks
Cardinals
Vikings
Bears
Lions
Giants
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 646 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én már várom hogy az NFL is kövesse az NBA mintáját, és visszavonult/4-5 éve eltűnt arcok kerüljenek a csapatokhoz. Biztos hogy nem csak a Saints gondolkodik ezen- Brees, Rivers, McCown- ha így folytatják, rövidesen jönnek az első fecskék.
Kit szeretnétek viszont látni a ligában? 😊
Tony Adams
Luck és Kuechly

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 366
Én már várom hogy az NFL is kövesse az NBA mintáját, és visszavonult/4-5 éve eltűnt arcok kerüljenek a csapatokhoz. Biztos hogy nem csak a Saints gondolkodik ezen- Brees, Rivers, McCown- ha így folytatják, rövidesen jönnek az első fecskék.
Tony Adams
Favre még mindig upgrade lenne 1-2 csapatnál.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tulajdonképpen Collinsworth ezt is megvehetné. Akkor nem kéne sok néven klónozni a pff quarterback rating listát, elég lenne egy név is neki. 😊

empty taxi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029

empty taxi
Cooper Kupp miért nincs a listán?
Bazzani
Aze, mer ha esetleg alapszakasz MVP lenne, akkor az csokkentene az SB gyozelem eselyet es Stafford mar igy is rajta van.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley

empty taxi
Cooper Kupp miért nincs a listán?

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Milyen sok pènzünk lesz, nem is èrtem 😁😁😁
dande
Na de varja…a Saints -60 millaja milyen mar, amikor iden tuntettek el 100 milliot.
Most ki fog rekordosszegu 10 eves szerzodest kapni, 9 void evvel? 😊
Solymi
Egy apro restructure es jovore mar Taysom fog fizetni a Saintsnek h kereten legyen 😀
Borbinho
A következő offseasonban nagyjából a teljes 53-as keretüket "voidizálniuk" kell majd. Érdekes tanulmány-eset lesz. 😀

Más. Vagy az omikron egy different beast, vagy az idő és a hozzászokás a helyzethez lazít a protokollokon:

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
dande
Na de varja…a Saints -60 millaja milyen mar, amikor iden tuntettek el 100 milliot.
Solymi
Egy apro restructure es jovore mar Taysom fog fizetni a Saintsnek h kereten legyen 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
dande
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Projected 2022 cap space:

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Boldog Karácsonyt minden NFL fannak!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
csodás ez az AFC😊
13 csapat van 7 helyre és már csak 3 forduló van vissza
NB2
Igen, nagyon kemény, hogy csak a Jaguars, Texans és Jets szállt le (amúgy de kurvára sajnálom ezeket a csapatokat, hogy egy-két jó év kivételével valahogy mindig ők vannak itt)
tenorx
a texans azért az utóbbi 10 évben inkább volt PO csapat mint 1/1
a browns, raiders ami akörül mozgott
Negritis
Del Rio alatt (2010-es évek közepe) a Raiders is inkább középcsapat volt.
Kampman
Del Rio alatt (2000-évek) a Jaguars is középcsapat volt. 😊
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
csodás ez az AFC😊
NB2
Igen, nagyon kemény, hogy csak a Jaguars, Texans és Jets szállt le (amúgy de kurvára sajnálom ezeket a csapatokat, hogy egy-két jó év kivételével valahogy mindig ők vannak itt)
tenorx
Negritis
Hát nem tudom. Most vissza lehet nézegetni, de nekem a Texansról az a benyomásom, hogy volt pár értelmes szezon (főleg amióta ott van Watson), de ezek általában a gyengébb divíziónak voltak köszönhetőek.
tenorx
nekem az van meg hogy még watson előtt voltak ott hogy mindig PO aztán a bengalsal versenyeztek hogy ki esik ki hamarabb
Negritis
Direkt nem keresek rá, de én is úgy emlékszem, hogy 2010 körül több évig ők voltak az AFC south legjobbjai Andre Johnsonnal, Arian Fosterrel és Schaubbal.
Duff
Az elmúlt 10 évben hatszor voltak a rájátszásban.
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_Houston_Texans_seasons
xrace77
2009 körül kezdtek felfele ívelni. Schaub hozott egy tartós átlagos szintet, volt előtte egy bitang erős futás blokkoló fal, erre jött meg az udfa Foster. Érkezett Cushing aztán 2 évig nagyon sokat fejlődtek. Majd megjött Watt ezután a védelem kezdett dominálni, a támadó falat hagyták leépülni, azóta is szar. A 1/1es szezon előtt super bowl részvételt jósoltak nekik. Utána a BoB éra és az erős védelem. Hiába a meddő támadó oldal és a folyamatos iranyito keresés, a csoport többi tagja is saját magát kereste éppen, ezért sikerült a rajatszasba jutás ebben az időszakban többször is. Watson adhatott volna egy kis stabilitást de szerintem most 10 év építkezés jön megint.
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
csodás ez az AFC😊
NB2
tenorx
Negritis
Hát nem tudom. Most vissza lehet nézegetni, de nekem a Texansról az a benyomásom, hogy volt pár értelmes szezon (főleg amióta ott van Watson), de ezek általában a gyengébb divíziónak voltak köszönhetőek.
tenorx
nekem az van meg hogy még watson előtt voltak ott hogy mindig PO aztán a bengalsal versenyeztek hogy ki esik ki hamarabb
Negritis
Direkt nem keresek rá, de én is úgy emlékszem, hogy 2010 körül több évig ők voltak az AFC south legjobbjai Andre Johnsonnal, Arian Fosterrel és Schaubbal.
Duff
Az elmúlt 10 évben hatszor voltak a rájátszásban.
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_Houston_Texans_seasons
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
csodás ez az AFC😊
NB2
tenorx
Negritis
tenorx
Negritis
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
csodás ez az AFC😊
NB2
tenorx
Negritis
tenorx

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
csodás ez az AFC😊
NB2
tenorx
Negritis
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 366
csodás ez az AFC😊
NB2
tenorx
Negritis
Del Rio alatt (2010-es évek közepe) a Raiders is inkább középcsapat volt.