NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
felosztották a világotnflcommunications.com/Documents/NFL%20ANNOUNCES%20INTERNATIONAL%20HOME%20MARKETING%20AREA%20TEAMS%20AND%20MARKETS%20(FINAL).pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
5 csapat végzett nálam 8-9el és abból így bejutott egyRendben 😉😏
Sebii
több mint 2 éve
Szerintem az NFC-Ben az utolsó wild card hely negatív mérlegű csapaté leszKattingattam kicst az espn playoff machinet, nálam ez a playoff jött most össze:Már bocsánat, de elèg èrdekes kattintás lett, 8-9l nehezen tudom elképzelni, hogy POba lehet jutni az NFCben, vagy legalábbis vad eredmènyeknek kell lenni. mèg 9-8l talán. Ha csak fel nem cserèlted a kettőt 🙂
AFC 1st Seed
Tennessee
Proj: 13-4
WILD-CARD GAMES
7th Seed
Buffalo
Proj: 10-7
@
2nd Seed
Kansas City
6th Seed
Indianapolis
@
3rd Seed
New England
Proj: 12-5
5th Seed
Los Angeles
Proj: 11-6
@
4th Seed
Baltimore
NFC 1st Seed
Green Bay
Proj: 14-3
WILD-CARD GAMES
7th Seed
Washington
Proj: 8-9
@
2nd Seed
Tampa Bay
6th Seed
San Francisco
Proj: 9-8
@
3rd Seed
Dallas
5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Arizona
Sebii
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Az ESPN mai bejelentése alapján pedig ebben a szezonban először nem egy napon ér véget minden csapat idénye2007-ben volt egy ilyen, amikor a Giants vs. 15-0-ás Pats meccset szombaton rendezték.
r.baggio
több mint 2 éve
Sebii
3 540
5 csapat végzett nálam 8-9el és abból így bejutott egy
több mint 2 éve
Kattingattam kicst az espn playoff machinet, nálam ez a playoff jött most össze:Már bocsánat, de elèg èrdekes kattintás lett, 8-9l nehezen tudom elképzelni, hogy POba lehet jutni az NFCben, vagy legalábbis vad eredmènyeknek kell lenni. mèg 9-8l talán. Ha csak fel nem cserèlted a kettőt 🙂
AFC 1st Seed
Tennessee
WILD-CARD GAMES
7th Seed
Buffalo
@
2nd Seed
Kansas City
6th Seed
Indianapolis
@
3rd Seed
New England
5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Baltimore
NFC 1st Seed
Green Bay
WILD-CARD GAMES
7th Seed
Washington
@
2nd Seed
Tampa Bay
6th Seed
San Francisco
@
3rd Seed
Dallas
5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Arizona
Sebii
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Sebii
3 540
Kattingattam kicst az espn playoff machinet, nálam ez a playoff jött most össze:AFC 1st Seed
Tennessee
WILD-CARD GAMES
7th Seed
Buffalo
@
2nd Seed
Kansas City
6th Seed
Indianapolis
@
3rd Seed
New England
5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Baltimore
NFC 1st Seed
Green Bay
WILD-CARD GAMES
7th Seed
Washington
@
2nd Seed
Tampa Bay
6th Seed
San Francisco
@
3rd Seed
Dallas
5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Arizona
több mint 2 éve
Az ESPN mai bejelentése alapján pedig ebben a szezonban először nem egy napon ér véget minden csapat idénye, a 18. fordulóban két meccset január 8-án szombaton rendeznek meg, a párosításokat csak a 17. forduló után hozzák nyilvánosságra.Tehát lesz egy nfl dupla ezen a szombaton, karácsonykor és a záróhéten is, január 1-jén meg a szokásos ncaa dömping, ahol a Rose Bowl helye azért szent és sérthetetlen (23:00, előtte Fiesta, utána Sugar).
Az arena4 mindet tv-ben adja.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hú mit találtam, ez nagyon odavág 😁😁😁😁 Csak erős idegzetűeknek Bears fanok óvatosan mert a vègèn átpártolnak vmelyik csoportriválishoz 😉😛akkoriban divat volt h csapatok csináltak ilyen alja számokat, lásd még az alábbi mesterművet:
36-years ago today the Chicago Bears released “The Super Bowl Shuffle” (1985) … pic.twitter.com/QVd5VcieV4
— Rex Chapman🏇🏼 (@RexChapman) December 11, 2021
dande
www.youtube.com/watch?v=pJvTWmUYTII
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
MC12
6 388
Simán lehet, egy CNBC-s cikket olvastam napközben, ott én azt hánoztam ki amit írtam, az is rémlik, hogy a csaj ügyvédje se járult hozzá, hogy kiadják a csaj kórlapját az ügyészségnek.Érdekes fejlemény Ruggs-ügyben, hogy a bíró nem engedélyezte, hogy az ügyészek a vérvizsgálat eredményein túl más egészségügyi papírokhoz is hozzáférjenek, merthogy ők meg azt szerették volna ezekkel bizonyítani, hogy Ruggs az orvosoknak elismerte, hogy Ő vezetett. (ha jól értem, de javítson ki egy jobb angolos) Na most ez azt jelenti vajon, hogy a kiérkező rendőrök ezt nem kérdezték meg és jegyezték fel? Ha feljegyezték akkor minek az orvosoké? Ha nem jegyezték akkor értem a dolgot, de akkor érdekes lesz bizonyítani, hogy Ő vezetett. Hiszen se ő, se a vele utazó barátnője nem köteles magára nézve terhelő vallomást tenni. Furcsa.Nem az van, hogy Ruggs csaja is megsérült a balesetben, és akkor súlyosabb lenne a büntetés, mert két sérült van?
MC12
A bíró meg azt mondta, hogy Ruggs saját sérüléseinek mértéke indifferens, ezért az ő orvosi dokumentumait nem szerezhetik meg.
Prosecutor Eric Bauman told the judge Thursday that the state seeks Kilgo-Washington’s medical records to prove she received substantial injuries according to the law.
Willie Parker
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Hú mit találtam, ez nagyon odavág 😁😁😁😁 Csak erős idegzetűeknek Bears fanok óvatosan mert a vègèn átpártolnak vmelyik csoportriválishoz 😉😛akkoriban divat volt h csapatok csináltak ilyen alja számokat, lásd még az alábbi mesterművet:
36-years ago today the Chicago Bears released “The Super Bowl Shuffle” (1985) … pic.twitter.com/QVd5VcieV4
dande
www.youtube.com/watch?v=pJvTWmUYTII
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Érdekes fejlemény Ruggs-ügyben, hogy a bíró nem engedélyezte, hogy az ügyészek a vérvizsgálat eredményein túl más egészségügyi papírokhoz is hozzáférjenek, merthogy ők meg azt szerették volna ezekkel bizonyítani, hogy Ruggs az orvosoknak elismerte, hogy Ő vezetett. (ha jól értem, de javítson ki egy jobb angolos) Na most ez azt jelenti vajon, hogy a kiérkező rendőrök ezt nem kérdezték meg és jegyezték fel? Ha feljegyezték akkor minek az orvosoké? Ha nem jegyezték akkor értem a dolgot, de akkor érdekes lesz bizonyítani, hogy Ő vezetett. Hiszen se ő, se a vele utazó barátnője nem köteles magára nézve terhelő vallomást tenni. Furcsa.Nem az van, hogy Ruggs csaja is megsérült a balesetben, és akkor súlyosabb lenne a büntetés, mert két sérült van?
MC12
A bíró meg azt mondta, hogy Ruggs saját sérüléseinek mértéke indifferens, ezért az ő orvosi dokumentumait nem szerezhetik meg.
Prosecutor Eric Bauman told the judge Thursday that the state seeks Kilgo-Washington’s medical records to prove she received substantial injuries according to the law.
több mint 2 éve
MC12
6 388
Érdekes fejlemény Ruggs-ügyben, hogy a bíró nem engedélyezte, hogy az ügyészek a vérvizsgálat eredményein túl más egészségügyi papírokhoz is hozzáférjenek, merthogy ők meg azt szerették volna ezekkel bizonyítani, hogy Ruggs az orvosoknak elismerte, hogy Ő vezetett. (ha jól értem, de javítson ki egy jobb angolos) Na most ez azt jelenti vajon, hogy a kiérkező rendőrök ezt nem kérdezték meg és jegyezték fel? Ha feljegyezték akkor minek az orvosoké? Ha nem jegyezték akkor értem a dolgot, de akkor érdekes lesz bizonyítani, hogy Ő vezetett. Hiszen se ő, se a vele utazó barátnője nem köteles magára nézve terhelő vallomást tenni. Furcsa.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Beszarás! Föld 2 😄több mint 2 éve
Klaci79
22 221
NFL had 37 total positive COVID tests today, league sources tell ESPN.
több mint 2 éve
Hú mit találtam, ez nagyon odavág 😁😁😁😁 Csak erős idegzetűeknek Bears fanok óvatosan mert a vègèn átpártolnak vmelyik csoportriválishoz 😉😛Legendás cucc, legendás csapat.
dande
Csinálhatsz ilyet ha utána meg is nyered... 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Hú mit találtam, ez nagyon odavág 😁😁😁😁 Csak erős idegzetűeknek Bears fanok óvatosan mert a vègèn átpártolnak vmelyik csoportriválishoz 😉😛36-years ago today the Chicago Bears released “The Super Bowl Shuffle” (1985) … pic.twitter.com/QVd5VcieV4
több mint 2 éve
Ez a mém jutott eszembe...Azt lehet tudni hogy a spike után kire/mire volt mérges Claypool? 🤣Talán a spike előtt nehezen engedték oda a labdát, akadályozták,lökdösték kicsit az elkapása után.
hestegTsalád
Actually hilarious. Might’ve cost the Steelers the game pic.twitter.com/KAmRJ0huzq
— Barstool Sports (@barstoolsports) December 10, 2021
ZERO_L
zavi27
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Azt lehet tudni hogy a spike után kire/mire volt mérges Claypool? 🤣Talán a spike előtt nehezen engedték oda a labdát, akadályozták,lökdösték kicsit az elkapása után.
hestegTsalád
Actually hilarious. Might’ve cost the Steelers the game pic.twitter.com/KAmRJ0huzq
ZERO_L
több mint 2 éve
Azt lehet tudni hogy a spike után kire/mire volt mérges Claypool? 🤣hestegTsalád
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
dugo93
4 234
RIP :/www.thescore.com/ncaaf/news/2247803/former-broncos-receiver-demaryius-thomas-dies-at-33Azt hiszem elsőre mindenki erről fog emlékezni rá
steelwolf
youtu.be/KpJAy5_YgNw
Nyugodjék békében 😕
r.baggio
Most nézem, hogy annó ezt a videót még én töltöttem fel. Olyan rég volt, hogy nem is emlékeztem rá...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
80yardos!www.thescore.com/ncaaf/news/2247803/former-broncos-receiver-demaryius-thomas-dies-at-33Azt hiszem elsőre mindenki örökké erről fog emlekezni rá
steelwolf
youtu.be/KpJAy5_YgNw
Nyugodjék békében 😕
r.baggio
RIP Thomas : (
több mint 2 éve
www.thescore.com/ncaaf/news/2247803/former-broncos-receiver-demaryius-thomas-dies-at-33Óóóó b*meg, ez borzasztó. 😕 😕
steelwolf
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
www.thescore.com/ncaaf/news/2247803/former-broncos-receiver-demaryius-thomas-dies-at-33Azt hiszem elsőre mindenki erről fog emlékezni rá
steelwolf
youtu.be/KpJAy5_YgNw
Nyugodjék békében 😕
Szerkesztette: r.baggio
---