NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
felosztották a világot
 nflcommunications.com/Documents/NFL%20ANNOUNCES%20INTERNATIONAL%20HOME%20MARKETING%20AREA%20TEAMS%20AND%20MARKETS%20(FINAL).pdf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 804 — Így remélem megfelelek nektek.....
5 csapat végzett nálam 8-9el és abból így bejutott egy
Sebii
Rendben 😉😏
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 646 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Kattingattam kicst az espn playoff machinet, nálam ez a playoff jött most össze:
AFC 1st Seed
Tennessee
Proj: 13-4

WILD-CARD GAMES

7th Seed
Buffalo
Proj: 10-7
@
2nd Seed
Kansas City

6th Seed
Indianapolis
@
3rd Seed
New England
Proj: 12-5

5th Seed
Los Angeles
Proj: 11-6
@
4th Seed
Baltimore

NFC 1st Seed
Green Bay
Proj: 14-3

WILD-CARD GAMES

7th Seed
Washington
Proj: 8-9
@
2nd Seed
Tampa Bay

6th Seed
San Francisco
Proj: 9-8
@
3rd Seed
Dallas

5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Arizona
Sebii
Már bocsánat, de elèg èrdekes kattintás lett, 8-9l nehezen tudom elképzelni, hogy POba lehet jutni az NFCben, vagy legalábbis vad eredmènyeknek kell lenni. mèg 9-8l talán. Ha csak fel nem cserèlted a kettőt 🙂
dande
Szerintem az NFC-Ben az utolsó wild card hely negatív mérlegű csapaté lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 366
Az ESPN mai bejelentése alapján pedig ebben a szezonban először nem egy napon ér véget minden csapat idénye
r.baggio
2007-ben volt egy ilyen, amikor a Giants vs. 15-0-ás Pats meccset szombaton rendezték.
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 540
5 csapat végzett nálam 8-9el és abból így bejutott egy
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 804 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kattingattam kicst az espn playoff machinet, nálam ez a playoff jött most össze:
AFC 1st Seed
Tennessee

WILD-CARD GAMES

7th Seed
Buffalo
@
2nd Seed
Kansas City

6th Seed
Indianapolis
@
3rd Seed
New England

5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Baltimore

NFC 1st Seed
Green Bay

WILD-CARD GAMES

7th Seed
Washington
@
2nd Seed
Tampa Bay

6th Seed
San Francisco
@
3rd Seed
Dallas

5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Arizona
Sebii
Már bocsánat, de elèg èrdekes kattintás lett, 8-9l nehezen tudom elképzelni, hogy POba lehet jutni az NFCben, vagy legalábbis vad eredmènyeknek kell lenni. mèg 9-8l talán. Ha csak fel nem cserèlted a kettőt 🙂

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 540
AFC 1st Seed
Tennessee

WILD-CARD GAMES

7th Seed
Buffalo
@
2nd Seed
Kansas City

6th Seed
Indianapolis
@
3rd Seed
New England

5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Baltimore

NFC 1st Seed
Green Bay

WILD-CARD GAMES

7th Seed
Washington
@
2nd Seed
Tampa Bay

6th Seed
San Francisco
@
3rd Seed
Dallas

5th Seed
Los Angeles
@
4th Seed
Arizona
több mint 2 éve
Az ESPN mai bejelentése alapján pedig ebben a szezonban először nem egy napon ér véget minden csapat idénye, a 18. fordulóban két meccset január 8-án szombaton rendeznek meg, a párosításokat csak a 17. forduló után hozzák nyilvánosságra.

Tehát lesz egy nfl dupla ezen a szombaton, karácsonykor és a záróhéten is, január 1-jén meg a szokásos ncaa dömping, ahol a Rose Bowl helye azért szent és sérthetetlen (23:00, előtte Fiesta, utána Sugar).

Az arena4 mindet tv-ben adja.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 646 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Hú mit találtam, ez nagyon odavág 😁😁😁😁 Csak erős idegzetűeknek Bears fanok óvatosan mert a vègèn átpártolnak vmelyik csoportriválishoz 😉😛

dande
akkoriban divat volt h csapatok csináltak ilyen alja számokat, lásd még az alábbi mesterművet:

www.youtube.com/watch?v=pJvTWmUYTII
briareos

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 388
Érdekes fejlemény Ruggs-ügyben, hogy a bíró nem engedélyezte, hogy az ügyészek a vérvizsgálat eredményein túl más egészségügyi papírokhoz is hozzáférjenek, merthogy ők meg azt szerették volna ezekkel bizonyítani, hogy Ruggs az orvosoknak elismerte, hogy Ő vezetett. (ha jól értem, de javítson ki egy jobb angolos) Na most ez azt jelenti vajon, hogy a kiérkező rendőrök ezt nem kérdezték meg és jegyezték fel? Ha feljegyezték akkor minek az orvosoké? Ha nem jegyezték akkor értem a dolgot, de akkor érdekes lesz bizonyítani, hogy Ő vezetett. Hiszen se ő, se a vele utazó barátnője nem köteles magára nézve terhelő vallomást tenni. Furcsa.
MC12
Nem az van, hogy Ruggs csaja is megsérült a balesetben, és akkor súlyosabb lenne a büntetés, mert két sérült van?

A bíró meg azt mondta, hogy Ruggs saját sérüléseinek mértéke indifferens, ezért az ő orvosi dokumentumait nem szerezhetik meg.

Prosecutor Eric Bauman told the judge Thursday that the state seeks Kilgo-Washington’s medical records to prove she received substantial injuries according to the law.
Willie Parker
Simán lehet, egy CNBC-s cikket olvastam napközben, ott én azt hánoztam ki amit írtam, az is rémlik, hogy a csaj ügyvédje se járult hozzá, hogy kiadják a csaj kórlapját az ügyészségnek.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
Hú mit találtam, ez nagyon odavág 😁😁😁😁 Csak erős idegzetűeknek Bears fanok óvatosan mert a vègèn átpártolnak vmelyik csoportriválishoz 😉😛

dande
akkoriban divat volt h csapatok csináltak ilyen alja számokat, lásd még az alábbi mesterművet:

www.youtube.com/watch?v=pJvTWmUYTII

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Érdekes fejlemény Ruggs-ügyben, hogy a bíró nem engedélyezte, hogy az ügyészek a vérvizsgálat eredményein túl más egészségügyi papírokhoz is hozzáférjenek, merthogy ők meg azt szerették volna ezekkel bizonyítani, hogy Ruggs az orvosoknak elismerte, hogy Ő vezetett. (ha jól értem, de javítson ki egy jobb angolos) Na most ez azt jelenti vajon, hogy a kiérkező rendőrök ezt nem kérdezték meg és jegyezték fel? Ha feljegyezték akkor minek az orvosoké? Ha nem jegyezték akkor értem a dolgot, de akkor érdekes lesz bizonyítani, hogy Ő vezetett. Hiszen se ő, se a vele utazó barátnője nem köteles magára nézve terhelő vallomást tenni. Furcsa.
MC12
Nem az van, hogy Ruggs csaja is megsérült a balesetben, és akkor súlyosabb lenne a büntetés, mert két sérült van?

A bíró meg azt mondta, hogy Ruggs saját sérüléseinek mértéke indifferens, ezért az ő orvosi dokumentumait nem szerezhetik meg.

Prosecutor Eric Bauman told the judge Thursday that the state seeks Kilgo-Washington’s medical records to prove she received substantial injuries according to the law.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 388

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Beszarás! Föld 2 😄

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
NFL had 37 total positive COVID tests today, league sources tell ESPN.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"

dande
Legendás cucc, legendás csapat.
Csinálhatsz ilyet ha utána meg is nyered... 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve

több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 553 — situational football
Azt lehet tudni hogy a spike után kire/mire volt mérges Claypool? 🤣

hestegTsalád

ZERO_L
Talán a spike előtt nehezen engedték oda a labdát, akadályozták,lökdösték kicsit az elkapása után.
zavi27
Ez a mém jutott eszembe...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 915 — Amerikai sportok rajongója

hestegTsalád

ZERO_L
Talán a spike előtt nehezen engedték oda a labdát, akadályozták,lökdösték kicsit az elkapása után.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 553 — situational football

hestegTsalád

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
 www.thescore.com/ncaaf/news/2247803/former-broncos-receiver-demaryius-thomas-dies-at-33
steelwolf
Azt hiszem elsőre mindenki erről fog emlékezni rá

youtu.be/KpJAy5_YgNw

Nyugodjék békében 😕
r.baggio
RIP :/

Most nézem, hogy annó ezt a videót még én töltöttem fel. Olyan rég volt, hogy nem is emlékeztem rá...

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 www.thescore.com/ncaaf/news/2247803/former-broncos-receiver-demaryius-thomas-dies-at-33
steelwolf
Azt hiszem elsőre mindenki örökké erről fog emlekezni rá

youtu.be/KpJAy5_YgNw

Nyugodjék békében 😕
r.baggio
80yardos!

RIP Thomas : (
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
steelwolf
Óóóó b*meg, ez borzasztó. 😕 😕

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
steelwolf
Azt hiszem elsőre mindenki erről fog emlékezni rá

youtu.be/KpJAy5_YgNw

Nyugodjék békében 😕

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!