NFL csevegő
Oszt mi ebbol dolgzunk?Meghallgattam Budai Zoli es Bencsics Mark podcastjet, ahol hivakoztak egy Pff elemzo tweetjere, amiben bemutatta Tj Watt egyik sack-jet, amit senki nem ert, hogy lett ugyan az sack-nek elszamolva.jaj mingyá hanyattesem, mongya ezt az az elemző oldal ahol bárki épp a mekdonalcból pályárakerülő legény 90es ratingeket kap közben betonstabil alapkezdők játszanak 40essel, valamit valaki kurvára nemért, jó mongyuk a futást alapból nem tudja feldolgozni a pff, se a falakat...
Lecsekkolva a harmadik negyed jegyzokonyvet,
oda valoban sacket irtak be erre a (hazai csapat) jegyzokonyv vezeto alkalmazottai, akik a tackle-oket is szamoljak es nevhez kotik. Es innentol ez mar NFL statisztikava lesz. (Messzire vezet ezt elemezgetni, hogy hany netto hulyeseg (csalas) volt mar a tortenelemben ezen elszamolasokban). A podcastban hallhatoak ra peldak. (A legenda Brian Urlacher tackle-t jegyzett csak mert epp palyan volt, vagy XY nevehez irtak be a hazai jegyzokonyv irok teckle-t mert a kupac kozeleben jart, stb, stb)
Mutatom a tweetet, ki-ki mondja el kulturaltan a velemenyet, hogy ez (milyen dimnezioban) sack vagy nam sack? (Mutatja a tweet Michael Strahan inkriminalt sackjet is Farve apo elleneben)
Also, NFL gave Watt a sack here. https://t.co/2kI9fMwIzg
— Matt Claassen (@PFF_Matt) January 6, 2022
Mi a velemenyetek?
(Nem TJ Wattrol, o egy zseni a posztjan), engem az erdekel hogy a LOS-on labbal elore csuszo QB sisakjat ujjbeggyel megcirogato epp arra andalgo jatekos az sack-keli ot?
RedFive
sutianap

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
amit Grossmann összeszerencsétlenkedett abban a CHI-ben...sztem ha orton játszik rex helyett már akkor is 😀
ha egy értelmes irányítójuk lett volna zsinórban nyertek volna 3 SB-t!
NB2
Negritis
amit Grossmann összeszerencsétlenkedett abban a CHI-ben...sztem ha orton játszik rex helyett már akkor is 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A 14-2-es '99-es Jags, aki 62-7-re verte a Miamit Dan Marinoval QB-ban a playoffban???Ha jól látom, ebben a topikban most éppen leszólják a PFF-et, én sem tartom őket gold standardnek de ez azért érdekes.
iktriad
Pro Football Reference, however, argues that the 1999 Jaguars gained the fifth-easiest schedule of any NFL team between 1971 and 2017
en.wikipedia.org/wiki/1999_Jacksonville_Jaguars_season
Lényegében két 50% fölött végző csapattal játszottak egész évben (Titans, Dolphins), előbbitől ki is kaptak háromszor, abból kétszer blowouttal. Ha már felmerült a kérdés, a fenti PFF statisztika szerint az 1991-es Bills (a második a 4 egymás utáni SB csapat közül) még ennél is gyengébb menetrenddel lett szintén 1st seed.
A bears meg SBba mentIgen, egy nagyon gyenge NFC mezőnyben, ahol egyedül a Seahawks volt akkoriban tartósan komolyan vehető csapat (esetleg még a Mcnabb sérülései miatt állandóan a pengeélen táncoló Eagles), őket le is győzték a playoffban. De ez a Bears is lényegében egy 2 éves fellángolás volt, 2005-ben és 2006-ban playoff, előtte meg utána évekig sivatag. Nagyon jó védelem és impact ST, de azért az O játékukkal vallatni lehetett legtöbbször.
braxa88
A bears meg SBba mentA 14-2-es '99-es Jags, aki 62-7-re verte a Miamit Dan Marinoval QB-ban a playoffban???nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans1999 Jaguars
braxa88
2006 Bears
Kampman
iktriad
A 14-2-es '99-es Jags, aki 62-7-re verte a Miamit Dan Marinoval QB-ban a playoffban???nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans1999 Jaguars
braxa88
2006 Bears
Kampman
Az egyik meccsen (nem a tegnapi) - most meg nem mondom már melyik - pedig sack helyett TFL-t írtak be neki, úgy, hogy a QB futott egy félkört a LOS mögött, aztán Watt hátulról összecsapta a bokáit és csak tackle lett.Oke, itt kvazi egy 5 lepeses dropback-et latunk a backfielden a hashmark-ok kozt. Bratt kb egyszerre er le a foldre es eri el Strahan.Mi a velemenyetek?www.youtube.com/watch?v=_C2W62HNNsc
(Nem TJ Wattrol, o egy zseni a posztjan), engem az erdekel hogy a LOS-on labbal elore csuszo QB sisakjat ujjbeggyel megcirogato epp arra andalgo jatekos az sack-keli ot?
RedFive
r.baggio
Itt mit latunk?
On 3rd & 7, Mayfield scrambles back to the line of scrimmage .. TJ Watt awarded another sack#Browns 0 #Steelers 13 Q3 pic.twitter.com/GWR7SD5ws8
— Sᴘᴏʀᴛs 24/7 (@Sports_24x7_) January 4, 2022
RedFive
Tegnapi is érdekes volt, h Huntley futóvá vált, mert ennek alapján a QB manipulálhatja a sack statokat, ha tesz egy-két lépést (pl ösztönzők)
Meghallgattam Budai Zoli es Bencsics Mark podcastjet, ahol hivakoztak egy Pff elemzo tweetjere, amiben bemutatta Tj Watt egyik sack-jet, amit senki nem ert, hogy lett ugyan az sack-nek elszamolva.jaj mingyá hanyattesem, mongya ezt az az elemző oldal ahol bárki épp a mekdonalcból pályárakerülő legény 90es ratingeket kap közben betonstabil alapkezdők játszanak 40essel, valamit valaki kurvára nemért, jó mongyuk a futást alapból nem tudja feldolgozni a pff, se a falakat...
oda valoban sacket irtak be erre a (hazai csapat) jegyzokonyv vezeto alkalmazottai, akik a tackle-oket is szamoljak es nevhez kotik. Es innentol ez mar NFL statisztikava lesz. (Messzire vezet ezt elemezgetni, hogy hany netto hulyeseg (csalas) volt mar a tortenelemben ezen elszamolasokban). A podcastban hallhatoak ra peldak. (A legenda Brian Urlacher tackle-t jegyzett csak mert epp palyan volt, vagy XY nevehez irtak be a hazai jegyzokonyv irok teckle-t mert a kupac kozeleben jart, stb, stb)
Mutatom a tweetet, ki-ki mondja el kulturaltan a velemenyet, hogy ez (milyen dimnezioban) sack vagy nam sack? (Mutatja a tweet Michael Strahan inkriminalt sackjet is Farve apo elleneben)
Mi a velemenyetek?
RedFive

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Top 2021 teams in DVOA by unit:
— Aaron Schatz 🏈 (@FO_ASchatz) January 10, 2022
OFFENSE
1 #GoBucs
2 #GoPackGo
3 #ChiefsKingdom
DEFENSE
1 #BillsMafia
2 #DallasCowboys
3 #Saints
SPECIAL TEAMS
1 #RavensFlock
2 #TakeFlight
3 #ChiefsKingdom
You can find all the DVOA ratings updated on our site: https://t.co/fHjQkoYCbS

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Oke, itt kvazi egy 5 lepeses dropback-et latunk a backfielden a hashmark-ok kozt. Bratt kb egyszerre er le a foldre es eri el Strahan.Mi a velemenyetek?www.youtube.com/watch?v=_C2W62HNNsc
RedFive
r.baggio
Itt mit latunk?
On 3rd & 7, Mayfield scrambles back to the line of scrimmage .. TJ Watt awarded another sack#Browns 0 #Steelers 13 Q3 pic.twitter.com/GWR7SD5ws8
— Sᴘᴏʀᴛs 24/7 (@Sports_24x7_) January 4, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Mi a velemenyetek?www.youtube.com/watch?v=_C2W62HNNsc
RedFive

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal

Mi a velemenyetek?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
nem nagyon emlékszem h mikor lett volna ilyen gyenge (értsd kevésbé erős) első kiemelt, mint most a titans1999 Jaguars
braxa88
2006 Bears
Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀Még a GB-nek nem, az fix
NFC playoff teams, last five games:
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) January 10, 2022
Packers: 4-1
Buccaneers: 4-1
Cowboys: 4-1
Rams: 4-1
Cardinals: 1-4
49ers: 4-1
Eagles: 4-1
dande
reciprok of the JediA Cardinals nem másolja a többieket. A Cardinals fasza gyerek 😊Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀keresd a kakukktojást 😀
dande
Löfli
Matthew99

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
A Cardinals nem másolja a többieket. A Cardinals fasza gyerek 😊Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀keresd a kakukktojást 😀
dande
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Yikes, 😛 na kinek romlik a mérlege 😀keresd a kakukktojást 😀
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
nyilván európaiként szívás, de még így is örülhetünk, hogy van este 7 órás meccs, mert az azért elég koraija tök jó volt tavaly szombat vasárnap 3-3 meccs már este 7től. így meg kedd reggel kell POzniszerintem azért egy picit unfair ez a hétfői meccsÉn is örültem volna, ha esetleg már szombat este 7-től kezdődik a program. 😀
NB2
Vrij6
braxa88
gondolom így akkor AFC szombaton, NFC vasárnap lesz 2 hét múlva
ja tök jó volt tavaly szombat vasárnap 3-3 meccs már este 7től. így meg kedd reggel kell POzniszerintem azért egy picit unfair ez a hétfői meccsÉn is örültem volna, ha esetleg már szombat este 7-től kezdődik a program. 😀
NB2
Vrij6