NFL csevegő
Mel Kiper legjobb irányító prospectjei 1979 óta. Van egy új név a listán. 😉Az érme másik oldala 😊
iktriad
Mel Kiper's highest-graded quarterbacks ever for the NFL draft: John Elway ranks first since 1979, Trevor Lawrence makes the top 10 - ESPN https://t.co/VpSUBxFfv9
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) March 7, 2021
Nem kell szinte lehetetlen elvárásokat TLaw felé támasztani. 11 W-nk nem volt már majdnem 15 éve. Az is elég az első évében. Aztán majd jöhet a 17-0-ás alapszakasz is. 😊Nem tudom, hogy vagy vele, de én már 10-12 W-vel is boldog lennék. 😊Így, hogy szinte MINDENKI Jax-fan? Kevés lenne.
iktriad
Sobri Jóska
Így, hogy szinte MINDENKI Jax-fan? Kevés lenne.Nem tudom, hogy vagy vele, de én már 10-12 W-vel is boldog lennék. 😊Szerintem 13W, sima PO.8 W-s szezont jósolok idénre. Főleg ha 17 meccs lesz, ez könnyen össze is jöhet. 😊 #csakpozitívan #kivéveaCOVIDdrogésdoppingteszteketEz az eredményorientált nyugati gondolkodás.Minden offseasonben jó, csak a szezon ne lenne 😀Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Már most a Jax drukkereké a legtöbb kedvelés az oldalon (115k) olyannyira, hogy majdnem dupla annyi, mint a második Colts fanoké. (65k).
Most jó lenni jaguárnak, tyuhajja...
Sobri Jóska
samu09
De a közösség, a jaguár-életerzés, jó beszélgetesek, álmodozások...
Nem minden a siker. Pláne nem Jax-fanként.
Most nem mindegy 3 vagy 6 győzelmet hoz a szezon? De.
Sobri Jóska
iktriad
#kivéve...
Sobri Jóska
iktriad
Nem tudom, hogy vagy vele, de én már 10-12 W-vel is boldog lennék. 😊Szerintem 13W, sima PO.8 W-s szezont jósolok idénre. Főleg ha 17 meccs lesz, ez könnyen össze is jöhet. 😊 #csakpozitívan #kivéveaCOVIDdrogésdoppingteszteketEz az eredményorientált nyugati gondolkodás.Minden offseasonben jó, csak a szezon ne lenne 😀Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Már most a Jax drukkereké a legtöbb kedvelés az oldalon (115k) olyannyira, hogy majdnem dupla annyi, mint a második Colts fanoké. (65k).
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
iktriad
#kivéve...
Sobri Jóska
Szerintem 13W, sima PO.8 W-s szezont jósolok idénre. Főleg ha 17 meccs lesz, ez könnyen össze is jöhet. 😊 #csakpozitívan #kivéveaCOVIDdrogésdoppingteszteketEz az eredményorientált nyugati gondolkodás.Minden offseasonben jó, csak a szezon ne lenne 😀Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
iktriad
#kivéve...
8 W-s szezont jósolok idénre. Főleg ha 17 meccs lesz, ez könnyen össze is jöhet. 😊 #csakpozitívan #kivéveaCOVIDdrogésdoppingteszteketEz az eredményorientált nyugati gondolkodás.Minden offseasonben jó, csak a szezon ne lenne 😀Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
Ez az eredményorientált nyugati gondolkodás.Minden offseasonben jó, csak a szezon ne lenne 😀Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Sobri Jóska
samu09
Minden offseasonben jó, csak a szezon ne lenne 😀Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Sobri Jóska
Friss Jaguars fanként reméld azt..Nem kell hozzá sok idő, és MINDENKI Jax fan lesz ahogy nézem a név melletti logókat.
iktriad
Friss Jaguars fanként reméld azt, hogy Urban Meyer okosabb belesárló listát adott Shaonak és Baalkenek.mondjuk belőletek kinézem, hogy egy random long snappernek adtok ennyi pénzt 😊A Jaguars konkrétan aláírathat valakit évi 14 millióért, és még ezután is a legtöbb cap space-szel rendelkeznénk a ligában. 😉Teaser jövő hétre.Kivéve ahol van ~40+ milla cap space 😊 <3
Just texted with an NFL head coach about the upcoming cuts and what he expects…
— Dianna Russini (@diannaESPN) March 3, 2021
“It’s going to be a massacre next week all around the league”
iktriad
warr_b
iktriad
Löfli
Mondjuk Curtis Samuelt, Jonnu Smitht, Trent Williamst, Tomlinsont a Giantsből meg egy jobb safetyt, mint Malik Hooker.
sztem szimplán nfl játékosok nélkül meg még könnyebb 😀Jo jatekosok nelkul azert nem nehez 😀A Jaguars konkrétan aláírathat valakit évi 14 millióért, és még ezután is a legtöbb cap space-szel rendelkeznénk a ligában. 😉Teaser jövő hétre.Kivéve ahol van ~40+ milla cap space 😊 <3
iktriad
warr_b
iktriad
Borbinho
bár ez a jetsre is igaz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Jo jatekosok nelkul azert nem nehez 😀A Jaguars konkrétan aláírathat valakit évi 14 millióért, és még ezután is a legtöbb cap space-szel rendelkeznénk a ligában. 😉Teaser jövő hétre.Kivéve ahol van ~40+ milla cap space 😊 <3
iktriad
warr_b
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
mondjuk belőletek kinézem, hogy egy random long snappernek adtok ennyi pénzt 😊A Jaguars konkrétan aláírathat valakit évi 14 millióért, és még ezután is a legtöbb cap space-szel rendelkeznénk a ligában. 😉Teaser jövő hétre.Kivéve ahol van ~40+ milla cap space 😊 <3
iktriad
warr_b
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
A Jaguars konkrétan aláírathat valakit évi 14 millióért, és még ezután is a legtöbb cap space-szel rendelkeznénk a ligában. 😉Teaser jövő hétre.Kivéve ahol van ~40+ milla cap space 😊 <3
iktriad
warr_b
Szerkesztette: iktriad
Teaser jövő hétre.Kivéve ahol van ~40+ milla cap space 😊 <3
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Persze lehet más forgatókönyv, de nem esélytelen. A Po-ban pedig minden megtörténhet, tényleg, láttuk idén is.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Nem értem ezt a vergődést, nyígást. Willie ParkerNem baj.
Szóval ezért köpködni Watt-ot szerintem felesleges. Willie ParkerNincs köpködve

Staley alatt tobbnyire 2 high safetyvel jatszottak, ha zonaztak akkor kb csak quarterst (vagy vmi zone matchet hivtak amikor 1 highban voltak).
Morris meg a Falconsnal tavaly az egesz ligaban a legkevesebb cover4et hivta, helyette a legtobb cover3at (Dan Quinn / Pete Carroll coaching tree).
Nagyon adna magat Clowney SLB-nek, ha egeszseges.
Mennyit fognak emberezni es mennyit zonazni? Lehet Ramseyt raallitjak minden playben az Xre a palya masik oldalan meg cover 3.
Erdekes mindenesetre, h a Seahawksot pont a 2 high miatt fogtak meg, es Carroll elmondta h nagyobb hangsulyt akarnak fektetni a futasra a jovoben.
(na meg ugye a Bucs is ezzel folytotta meg a KCt. Mondjuk ha van fala a KCnak akk lehet a 2 hight is szetdobalja Mahomes, nem tudjuk mar meg)
Mondjuk tuti nem hirtelen jott otlet, tavaly elott draftoltak a Taylor Rapp + David Long duot, akiknek inkabb fit a single high + emberezes
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Amik kétségtelenül lehetséges opciók, de ha csak az NFC Westet nézem, akkor:
- McVay többször földbe állt már az offense-zel
- nincs garancia, hogy Stafford beválik v nem sérül meg/robban le
- Staley távozása nem vágja hagyatt a védelmet, aminek a közepe marha lyukas
- Carroll gúzsba köti a fr QB-ját, aki nem rakja bele a melót az offseasonbe
- nincs garancia, h az egoharcuk nem gyilkolja meg az öltözőt Seattle-ben
- a védelem egy kókler-báb kezében megreked, ami magával rántja az egész építményt
- a Niners nem talál QB-t v Teddy Bridgewater lesz az, aki negatív EV-t hoz
- Shanny family újabb irányító pályafutást tönkrevág (- Matty Ryan) Jimmy G-vel - ugye Helmut!
- Lynch felégeti az irodát egy Watson traddel amivel felborítja a team balanszot és eladja a jövőt, esetleg Bosát

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Ha nem ugy gondolnam, nem irnek a forumra, nem de? Ez a forum lenyege. Es amugy pont neked magyarazzam, miert gondolhatom en azt joggal, hogy jobban tudom ki a contender, mint Watt? Mert ezt gondolom es kesz 😊Azzal sirta tele a twitteret vagy instajat, hogy nem tud mar egy rebuildet kibirni, engedjek el. Elengedtek. Erre leigazol a kontendernek abszolut nem nevezheto Cardinalsba a penzert, majd lenyilatkozza, hogy a QB a legfontosabb, ezert Murray es a jo klima miatt igazolt oda (ezt mondta, nem?) 😀Itt a gond.
undisputedly
Hogy azt gondolod, hogy te jobban tudod melyik csapat contender, mint Watt.
Ami egyébként még igaz is lehet, de attól még hagyjuk meg neki azt a jogot, hogy ő úgy vélhesse, hogy a Cardinals egy contender csapat, és ne kérdőjelezzük meg, hogy ő így véli, ha te meg nem.
És azt se vitasd el, hogy mondjuk X meg Y szurkoló is úgy véli, hogy a Cardinals contender. (Pl. én is.)
Mert akkor semmi ellentmondás, semmi félrebeszélés nincs, amire felfűzöd az egész értékítéletedet, minősítésedet.
Ennyi a dolog lényege.
Sobri Jóska
Azzal sirta tele a twitteret vagy instajat, hogy nem tud mar egy rebuildet kibirni, engedjek el. Elengedtek. Erre leigazol a kontendernek abszolut nem nevezheto Cardinalsba a penzert, majd lenyilatkozza, hogy a QB a legfontosabb, ezert Murray es a jo klima miatt igazolt oda (ezt mondta, nem?) 😀Itt a gond.
undisputedly
Hogy azt gondolod, hogy te jobban tudod melyik csapat contender, mint Watt.
Ami egyébként még igaz is lehet, de attól még hagyjuk meg neki azt a jogot, hogy ő úgy vélhesse, hogy a Cardinals egy contender csapat, és ne kérdőjelezzük meg, hogy ő így véli, ha te meg nem.
És azt se vitasd el, hogy mondjuk X meg Y szurkoló is úgy véli, hogy a Cardinals contender. (Pl. én is.)
Mert akkor semmi ellentmondás, semmi félrebeszélés nincs, amire felfűzöd az egész értékítéletedet, minősítésedet.
Ennyi a dolog lényege.
JJ Watt egy Houston-féle összedőlő tákolmányból menekülni akart, valószínűleg a vezetés miatt. Gondolom ilyen körülmények között ő is látta, hogy az a projekt nem kettő év lesz, mint amennyire most leszerződött Arizonába. Ha Watson megy, akkor sem, ha marad, de kiüli a szezont, akkor sem, mert mindkét eset Watt szemében mínusz egy év a végéhez közeledő karrierjéből.
A teljesítménye alapján viszont megérdemelte, hogy a Houston megadja neki a lehetőséget, hogy valahol újrakezdje, friss körülményekkel, tiszta lappal, ahol ő szeretné (kb. mint Brady, ha már hasonló kaliberű játékost keresünk a ligában - és azért ő sem szotyiért ment Tampába és elég sokat diktálhatott mellesleg, amit BB nem adott volna meg neki). Mert ő mindig mintapolgár volt, példakép, minden körülmény között teljesített és többször visszatért sérülésből. A testét-lelkét adta a csapatért!
(Ő amúgy egy okos gyerek, nem hiszem, hogy kockáztatja majd a hosszútávú egészségét, ha maga érzi, hogy a teste nem bírja - mint Luck pl.)
Én nem emlékszem olyanra, hogy kimondta volna, hogy contenderhez akar menni, az leginkább beatwriterek agyszüleménye volt és kézenfekvő, hozzá kapcsolt csapatokat hoztak fel (homecoming, brothers).
Egyébként szerintem a Cardinals semmivel nincs messzebb a PO-tól, mint a mostani Steelers, a Bears vagy a Titans, sőt Murray szerintem mindegyik irányítójánál képes jobb teljesítményre. Lehet, hogy Watt úgy gondolta, hogy az Arizonával sikerülhet egy PO menetelés.
Ha pedig elment volna a Packers-be vagy a Buccaneers-be, most pl. azon menne a sírás, hogy Dream Team-hez igazol, meg a regnáló bajnok kedvéért harcolta ki a kirakását.
Amúgy meg a liga totál hektikus (főleg a járványhelyzet alatt), az is lehet, hogy a Packers sem tud majd úgy menetelni, mint ezelőtt (kb egy Rodgers sérülésre vannak az 1/1-től, mint sokan mások), a Cards pedig döntőzik. Szerintem szezon előtt kevesen gondolták azt is, hogy a Tampa egyáltalán NFC döntőzik, nemhogy végső győztes lesz!
Szóval ezért köpködni Watt-ot szerintem felesleges.
Hozzáteszem azt is, amit Cruyffista írt, hogy rövid távra írt alá és ha tudja folytatni a karrierjét, akkor még mehet később is turnézni igazi bivaly csapathoz. Lehet, hogy neki az a fontos, hogy felemeljen egy védelmet, nem az, hogy betagozódjon egy jóba.